Emirates Stadium

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Emirates Stadium

Vil du se alle oplevelser i Emirates Stadium? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Emirates Stadium

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 1.350 anmeldelser

Booket gennem Få din guide. Printede billetter fra, men downloadede også app. Købte et dagspas, så vi fandt ud af, hvad vi kunne gøre på en dag ved at bruge passet. Brugte Big Bus Tours. Det tager evigheder at komme rundt i hele byens kreds. Vi fik at vide 2 timer, men det er mere som 2 og 1/2. Savnede at se nogle af vartegnene på grund af vejspærringer. Vi tog til Westminster Abbey. Reserveret 15.00 til 15.30 slot på St. Paul's. Ståede ombord på bussen kl. 1.45 og nåede først pladsen kl. 15.30. Bussen kørte forbi Abbey 3 eller 4 gange, hvilket var mærkeligt. Fra St. Paul's lavede vi vores reservation kl. 18.00 på Shard. Vil anbefale at købe passet og de attraktioner, vi besøgte.

Fra at komme ind på stadion var personalet yderst venligt og hjælpsomt, især fyren i receptionen. Turen var virkelig informativ, og vi nød at kunne gå i vores eget tempo.

Har prøvet get your guide to gange nu, og begge gange har det været dejligt nemt. Nemt fordi, man bare skal vise sit guide pas og så er man klar til oplevelserne

Fantastisk værdi for pengene, vi købte 3 dages passet og brugte det, vi betalte for det på vores første dag

Det giver dig et rigtig fedt indblik i et Premier League-fodboldhold bag kulisserne af det, du ser på TV !!