Tilføj datoer

Emirates Stadium

Tilgængelige aktiviteter

3 aktiviteter fundet
Sortér efter:

Andre seværdigheder i Emirates Stadium

Vil du se alle oplevelser i Emirates Stadium? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Emirates Stadium

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 2.273 anmeldelser

London Pass var stor overordnet værdi og funktionalitet, og Get Your Guide-appen var nem at bruge og gjorde det meget nemt at komme ind til attraktioner (jeg udskrev også papirkopier af passet for en sikkerheds skyld, hvilket tjente mig godt i et tilfælde, hvor min telefonen ikke fungerede korrekt). Jeg fik 3-dages passet....og selv med en forholdsvis let første dag fik jeg stadig mine penge værd at ramme en masse attraktioner på dag 3. Men det bemærkelsesværdige var den fantastiske kundeservice fra Get Your Guide, da jeg havde nogle spørgsmål. Teamet gjorde alt for at hjælpe mig med at ordne det og fulgte endda op med mig for at sikre, at alt var OK. Tak gutter!

Alt gik godt. Men der er ingen hurtigere adgang. Du bør på forhånd se, hvad du vil se, og regne ud, om det er billigere på denne måde eller med passet. Ellers er alt fint. Det er også godt, at passet er gyldigt i to år. Hop på hop af, vi kunne ikke lide det i London. Da alt er tæt på hinanden, behøver du ikke dette drev. Du har heller ikke lært meget. Der er bedre byer, hvor en tur er umagen værd.

Jeg købte passet med 3 attraktioner, fordi det passede mig i forhold til pris (og tid). Jeg brugte bypasset til at gå op ad Shard, besøge Tower of London og Saint Paul. Absolut en nettobesparelse.

Perfekt, kan indtaste 4 attraktioner uden problemer og også lidt problemer med køer.

Dejlig cykeltur med en behagelig guide. Vandrende Harry Potter var også fantastisk.