Empire State Building

Besøg New York Citys mest ikoniske skyskraber, og beundr panoramaudsigten over Manhattan og længere endnu.

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • City-kort
  • Vandaktiviteter
  • Private rundvisninger
Vi fandt 47 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 3

Andre seværdigheder i Empire State Building

Vil du se alle oplevelser i Empire State Building? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Empire State Building

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 14.103 anmeldelser

Med Go City Explorer Pass til 5 attraktioner var vi i stand til at vælge vores ture uafhængigt. Kun i Empire State Building var vi nødt til at reservere en tid på forhånd. Til Empire State Building og Edge var vores New York Pass på telefonen fint. Til andre attraktioner såsom Top of the Rock eller One World Observatory eller 9/11 Memorial, skulle du stadig få en billet ved at fremvise dit pas. Men i hvert fald med en enorm besparelse i prisen. For os var passet absolut det værd.

Passet sparer penge og er bestemt det værd, når du ser alt! Det giver mening at reservere tider, for eksempel på AMNH via internettet, hos ESB i maskiner på stedet, ellers blot telefonisk. Intrepit og Cruise gik også uden problemer. En hurtig scanning af mobiltelefonen overalt, og du er færdig. En længere kø var ved ESB, ellers virkede det normalt for os. Endelig: fantastisk by!

Virkelig fantastisk at oplevelse Manhatten fra luften. Alle i helikopteren havde plads mod vindue, så alle kunne se ud. Vi var fem i alt. Fire sad bagved og en foran. Min datter var så heldig at hun fik plads foran ved siden af piloten. Helt klart alle pengene værd

Dette pas er frelse, vi var tre, og vi sparede mange penge, for nogle attraktioner sprang vi endda køen over! Jeg anbefaler stærkt!

Super søde personaler og fantastisk oplevelse. Alle pengene værd.