Empire State Building

Vælg datoer

Den bedste udsigt til Empire State Building

Manhattan ville ikke være Manhattan uden sin højt elskede Empire State Building. Du forelsker dig i New York, så snart du ser den berømte bygning, der troner højt over byen. Her får du de bedste udsigtspunkter.

Planlæg dit besøg

 • Hvordan kommer jeg derhen/åbningstider

  Empire State Building ligger på 350 5th Avenue, mellem 33rd og 34th Street. Den åbner kl. 08.00 og den sidste elevator til toppen afgår kl. 01.15. Bygningen lukker kl. 02.00. Den nærmeste metro er linje 6 til 33rd Street, B/D/F, Q eller 1/2/3 til 34th Street.

 • Hvornår skal jeg besøge Empire State Building?

  Uanset hvornår, vil udsigten være fantastisk. Om dagen kan du se alle kvartererne og få et helhedsindtryk af New York og om aftenen stråler og funkler byens lys under dig.

 • Spring køen over

  Empire State Building er kendt for sine lange køer. Billetkøer, sikkerhedskøer og derefter elevatorkøen til 86. etage. Hvis du køber billetten online i forvejen, slipper du for billetkøen. Eller du kan købe et expresspas og hurtigkø-billet og springe elevatorkøen over. Vær opmærksom på, at sikkerhedskøen ikke kan springes over og glas, flasker og dåser ikke må medbringes.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  I Regn eller sol, dagligt fra kl. 08.00 til kl. 02.00. Sidste elevatortur kl. 01.15.
 • Hvad er prisen?
  30-40 USD
 • Får jeg brug for en guide?
  Nej
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Den nærmeste metrostation er 33rd Street - gå videre til 5th Avenue.
 • Yderligere tips

  • Sikkerhedskontrollen tillader ikke glas, flasker eller dåser.

  • Husk kamera - du kommer til at tage dit livs bedste fotos!

Andre seværdigheder i Empire State Building

Vil du se alle oplevelser i Empire State Building? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Empire State Building

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 7.803 anmeldelser

Fantastisk at starte sin NY tur med sådan et overblik over byen.

Velfungerende. Lidt øv man køber hjemmefra og tror man kan springe billetkøen over, og man så alligevel skal stå i kø for at få ombyttet det udprintede købsbevis til en ny billet. Vi var der tidligt, så køen var ikke slem, men havde den været det, ville jeg have følt det var uden mening at have købt på forhånd. Når det er sagt, er alt på websiden fungeret meget fint, og ingen problemer.

Det at have booket oplevelser på forhånd er en god måde til at sikre, at man netop kommer de steder man har lyst til at se. Man er sikrer sig at man kan komme til de de man ønsker, idet nogle ting kan være booket lang tid i forvejen.

Fantastiske medarbejdere, der bare er så hjælpsomme og glade. Vi kom der kl 11, og så ikke i kø et eneste sted, selvom vi havde købt den almindelige billet. Og vi var der i efterårs ferien

Gå derop lige før solnedgang. Ubeskrivelig smuk udsigt. Express gjorde vi kunne spare tid op - men også springe kø over for at komme ned - skønt!

En super oplevelse . Kan anbefale at komme tidligt på dagen . Vi havde ingen ventetid. Det samme galt turen derop op aften