Tilføj datoer

Energylandia

Energylandia

Energylandia: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Krakow: Energylandia Forlystelsespark Entrébillet

1. Krakow: Energylandia Forlystelsespark Entrébillet

Tilbring din dag på Energylandia, den største forlystelsespark i Polen, der tilbyder et imponerende antal varierede attraktioner fordelt på 35 hektar jord, designet til glæde for alle aldersgrupper – børn, teenagere og voksne.  Nyd en sjov dag i en af Europas største forlystelsesparker. Oplev et eventyrsted for både de små og voksne, med attraktioner for alle aldre. Sus ned ad rutsjebaner og spændende forlystelser, og oplev spektakulære liveshows med deltagelse af professionelle kunstnere. Tilbring tid med børnene i familiezonen, der byder på aktiviteter, der gør hele familien glad. Adrenalinjunkier kan sætte kursen mod forlystelserne og tage en tur på Europas næsthurtigste rutsjebane – hvis de tør. Medbring badetøj, og plask rundt i vandlandet, der byder på 1.800 m² poolareal. Alt er inkluderet i billetprisen.

Fra Kraków: Dagsbillet med transport til Energylandia

2. Fra Kraków: Dagsbillet med transport til Energylandia

Nyd at blive samlet op ved dit hotel i Krakow, eller grib muligheden for delt transport fra mødestedet i midtbyen. Rejs derefter til Energylandia forlystelsespark i bus med behagelig air-condition. Nyd alle attraktionerne uden ekstra gebyrer i 7 herlige timer.  Beliggende 50 km fra Krakow i et smukt område omgivet af søer, indeholder den 26-hektar store park 57 forskellige attraktioner for folk i alle aldre. Lad ungerne gå amok i 'Little Kids Zone', med attaktioner som 'Funny Cars Carousel' og en tur i 'Fairytale Land' med 'Crazy Bus'. Få et adrenalinsus på en af de 20 forskellige rutsjebaner, herunder Space Gun og Speed Water Coaster i parkens fede Extreme Zone.  Se fantastiske forestillinger med akrobatik, jonglering og ildslugere - eller køl af i svømmebassinet i Water Park.

Krakow: Energylandia temapark hele dagen med hoteltransfer

3. Krakow: Energylandia temapark hele dagen med hoteltransfer

Tilbring din dag i Energylandia, den største forlystelsespark i Polen, der byder på et imponerende antal varierede attraktioner på 35 hektar jord, der er designet med tanke på alle aldersgrupper - børn, teenagere og voksne. Når du ankommer, kan du opleve en park med attraktioner for alle aldre og smagsløg, herunder særlige områder som Little Kids Zone, Family Zone og endda Extreme Zone. Fuld adgang til vandparken er inkluderet, så glem ikke badetøj og håndklæder. Oplev spændingen i de ekstreme rutsjebaner, såsom Hyperion, der når en højde på 77 meter og en topfart på 142 kilometer i timen. Kør i verdens største rutsjebane i træ, Zadra, en ny tilføjelse til parken, der når en højde på 63,8 meter (209 fod) langs en rute med en længde på 1.316 meter (0,8 miles). Ud over forlystelserne kan du også se de mange liveshows og forestillinger som Extreme Energylandia. Nyd at se professionelle stuntmænd og -kvinder vise deres kørefærdigheder på motorcykler, quads eller biler. Find det hele på dette moderne og smukke anlæg, mindre end 50 kilometer fra Krakow.

Krakow/Balice: Kørsel til Auschwitz, Wieliczka el. Zakopane

4. Krakow/Balice: Kørsel til Auschwitz, Wieliczka el. Zakopane

Undgå taxikøerne ved ankomsten til Balice lufthavn eller besværet med booking af privattransport i sidste øjeblik i Krakow centrum. Book i stedet på forhånd transport i van eller minibus til Auschwitz mindesmærke og museum, Wieliczka saltmine eller feriebyen Zakopane.  Benyt dig af afhentning ved din indkvartering eller, efter anmodning, et hvilket som helst sted i byens centrum, og lad din chauffør tage dig direkte til din endelige destination. Hele turen til Auschwitz-Birkenau Museum og tilbage til Krakow tager omkring 6-7 timer, Wieliczka saltmine er rundt regnet 4 timer, Zakopane er en anslået 8 timerrstur, Energylandia ca. 6 timer.  

Tavlen med polske specialiteter på Regional Inn

5. Tavlen med polske specialiteter på Regional Inn

Nyd en menu med smagsprøver. Under dit besøg på Skansen Smaków kro vil du smage 15 forskellige polske specialiteter. Disse omfatter de berømte polske håndlavede pierogi, suppe, kød eller fisk afhængigt af den valgte menu. Vi har forberedt menuer i tre versioner: - Kødboller med svinekød - Kød af fjerkræ - Vegetar med fisk Retterne vil blive serveret på håndlavede trætrug. Beliggenhed: Kroen ligger ca. 10 km fra hjertet af Krakows gamle bydel. Vi er tæt på Krakow Balice Lufthavn, på transitruten på vej til Auschwitz og på vej til forlystelsesparken Energylandia. Ved siden af restauranten ligger søen, som byder på utallige vandaktiviteter om sommeren: strand, vandcykler, wake park, sejlbåde, vandland for børn, tennisbaner, tovpark. Om vinteren er det et godt sted at vandre, f.eks. til Zoo langs en rute gennem de omkringliggende stier i skoven. Transport: Det er muligt at købe transportmuligheden i dette tilbud. Du kan også bestille en Uber- eller Bolt-taxa på egen hånd. Du kan også nå os med din egen transport - vi har en stor parkeringsplads, eller med offentlig transport: busnummer: 209 Adresse: Kroen Skansen Smaków Cholerzyn 424 32-060 Liszki Smagemenu i en trækro, et friluftsmuseum for smagsoplevelser - smag på 15 forskellige retter Menu 1: Polske specialiteter med svinekød Gryde med sur suppe 200 ml Brødruller, svinefedt med knækbrød, Blanding af dumplings med forskelligt fyld: med kød (1 stk.), ruskie (1 stk.), med kantarelsvampe (1 stk.). Polsk pølse 70 g, grillet kyllingefilet 70 g, ribben 70 g, traditionel polsk svinekotelet 80 g Bagte kartofler 90 g, blandede grillede grøntsager 80 g, stegt kål 80 g, salat 80 g, kartoffelgratin 80 g Vandkaraffel Pris: 25 € / 99 PLN / person Kampagnepris indtil foråret 2024: 17,90 € / 79 PLN/person Menu 2: Tallerken med polske specialiteter med kylling 200 ml gryde med nudelbouillon Brødskiver, 50 g løgmarmelade, Blanding af dumplings med forskelligt fyld: med russiske dumplings (1 stk.), med kantareller (1 stk.), med spinat (1 stk.). Polsk fjerkræpølse 40 g, grillet fjerkræfilet 60 g, fjerkrælever med æbler 50 g, paneret kylling 100 g Bagte kartofler 90 g, blandede grillede grøntsager 80 g, stegt kål 80 g, salat 80 g, kartoffelgratin 80 g Vandkaraffel Pris: 25 € / 99 PLN / person Kampagnepris indtil foråret 2024: 17,90 € / 79 PLN/person Menu 3: Vegetarkort med polske specialiteter Rød borsjtj med æg 200 ml Brødskiver, 50 g løgmarmelade, Blanding af dumplings med forskelligt fyld: med russiske dumplings (2 stk.), med kantareller (2 stk.), med spinat (2 stk.). Stegt ørred med krydderurter 1 stk, grillet oscypek med tranebærsyltetøj 1 stk, Bagt kartoffel med hytteost 1 stk, blandede grillede grøntsager 80 g, salater 80 g, chips Vandkaraffel Pris: 29 € / 114 PLN / person Kampagnepris indtil foråret 2024: 21,90 € / 94 PLN/person Børn - Gratis uden måltid / a'la carte-ret til børn kan bestilles i restauranten

Fra Krakow: Entré og transport til Energylandia

6. Fra Krakow: Entré og transport til Energylandia

Tag til EnergyLandia, et unikt sted, hvor alle kan finde en fornøjelig attraktion. Oplev dette enorme kompleks med et enormt areal på 35 hektar, der omfatter over 75 forskellige moderne og avancerede apparater og attraktioner, lige fra de ekstreme, over dem til familien, til dem til børnene. De præsenteres alle ved hjælp af tematiserede, stiliserede dekorationer og arrangementer, som tilsammen skaber et komplet, audiovisuelt sæt, der er forberedt til hver enkelt enhed. Du kan nyde dit pas og have det sjovt fra åbning til lukning med en privat transfer. Chaufføren kører dig tilbage til dit overnatningssted, når du er klar. Du kan købe en ekstra frokostpakke under bookingen eller købe mad og drikke i forlystelsesparken. Parken ligger i den polske by Zator, mindre end en halv times kørsel fra Katowice eller Krakow, og mindre end 17 km væk fra Wadowice eller Oświęcim. Det er den største forlystelsespark i Polen, designet med tanke på alle aldersgrupper.

Krakow: Energylandia Entrébillet og transport tur/retur

7. Krakow: Energylandia Entrébillet og transport tur/retur

Dagen begynder ved mødestedet i det centrale Krakow, hvorefter du forlader byen på den 1 time lange tur til Zator, hvor Polens største forlystelsespark, Energylandia, ligger. Parken dækker 35 hektar og byder på sjov for alle aldre, herunder 75 topmoderne forlystelser, attraktioner og meget mere. Når du ankommer til parken, begynder eventyret. Tilbring dagen med at udforske parkens fire tematiske zoner, Eventyrland, Familiezonen, Ekstremzonen og Vandparken. Der er også en episk spillehal med 20 interaktive spil, 4 scener, en 7D-biograf og en gadgetbutik. Parken har mere end 7 kilometer omhyggeligt udformede stier, som gør det nemt og hurtigt at navigere rundt i attraktionerne. Når du har fået lidt appetit af alt det sjove, kan du nyde et velfortjent hvil og en bid mad på en af parkens mange restauranter, caféer og barer. Ved slutningen af en uforglemmelig dag kan du læne dig tilbage og slappe af på hjemrejsen til Krakow.

Krakow: Jødisk kvarter og Schindlers fabrik - guidet tur

8. Krakow: Jødisk kvarter og Schindlers fabrik - guidet tur

Udforsk det jødiske kvarter Kazimierz, et UNESCOs verdensarvssted. Lær om bydelens historie fra det 14. århundrede og frem til i dag: det lukkede liv i de første bosættelser, assimilering i det 19. århundrede og anden verdenskrigs tragedier. Se, hvor traditionelle jødiske institutioner såsom synagoger og gamle kirkegårde stadig står. Få en fornemmelse af beatnik-stemningen i distriktet i dag med dets fashionable butikker og caféer. Besøg derefter den unikke og moderne udstilling på Schindler's Factory Museum. Få et dybere kendskab til de tragiske begivenheder, der fandt sted i Krakow under Anden Verdenskrig. Lær historien om den tyske iværksætter, der stræbte efter at redde mange jøder, en historie, der inspirerede Stephen Spielbergs Oscar-vindende film, "Schindler's List".

Transport fra Kraków: Energylandia Amusement Park

9. Transport fra Kraków: Energylandia Amusement Park

Rejs til Energylandia i Zator fra Kraków med denne enkle transportservice. Oplev det sjove i denne park, som er beregnet til alle aldersgrupper, uden at du behøver at arrangere transport. Mød din chauffør fra dit hotels bekvemmelighed, og undgå at prutte med en taxa eller forsøge at finde ud af, hvordan du kommer dertil med offentlig transport. Læn dig tilbage og nyd landskabet på denne halvtimes kørsel til parken. Tag dig god tid, og mor dig med attraktioner, der omfatter familieområder, rutsjebaner, et vandland og meget mere. En time før du er færdig, skal du blot ringe, så venter din chauffør på at køre dig tilbage til dit hotel uden for parken.

Energylandia Indgangsbillet Forlystelsespark

10. Energylandia Indgangsbillet Forlystelsespark

Velkommen til ENERGYLANDIA - den største forlystelsespark i Polen! Det er her, du finder forskellige zoner med masser af attraktioner: Eventyrland for de mindste Familiezone for alle i din familie Extreme Zone for alle adrenalinsøgende Vandland med 1800 m2 poolområde ...alt sammen inkluderet i Energylandia-billetprisen! Bortset fra fantastiske forlystelser som de enorme, største rutsjebaner i Østeuropa, byder Energylandia også på spektakulære shows med fantastiske kunstnere. Forlystelsesparken Energylandia ligger i polske Zator, midtvejs mellem Katowice og Kraków.

12 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Måske vil du også synes om...

Topseværdigheder tæt på Energylandia

Andre seværdigheder i Energylandia

Vil du se alle oplevelser i Energylandia? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Energylandia

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 169 anmeldelser

Selve parken var fantastisk, så sjov og utrolig ren (ærligt talt var den uplettede), men vores overførsel var forfærdelig!! Vi ankom til det udpegede sted 10 minutter før, og vi henvendte os til en chauffør med en minibus, der viste et "EnergyLandia"-skilt, vi viste ham vores billetter, og han begyndte at råbe af os og banede os vej ind i bussen. Vi undskyldte og gik tilbage og troede, at det måtte være en privat overførsel. Han kom hen til mig igen råbende på polsk og viste mig så et navn på sin telefon (det var ikke vores), vi viste ham igen vores billetter og navn, og han begyndte at råbe endnu højere, alle begyndte at se på os, og han begyndte at gå op. til andre chauffører, peger på os og råber højt. Jeg ringede til Discover Krakow-kontoret, da det på dette tidspunkt var 15 minutter efter, at vores bus skulle ankomme. Damen i telefonen undskyldte og ringede til vores chauffør, chokerende nok var det den, der råbte! Han kom hen og i stedet for at undskylde skubbede han os bare groft hen mod bussen.

Vi gik i juli 2023. Jeg kan slet ikke finde fejl i vores oplevelse. Det er en veldrevet park, der ville, tør jeg sige, give Disney en chance for pengene. Temaet er en smule uregelmæssigt, men vil ikke forringe den samlede oplevelse. Vi holdt ferie i Kracow og besluttede at rejse ned for dagen. En dag er bestemt ikke tid nok til at se eller gøre alt. Så vi tager tilbage næste år 😁

Perfekt tilrettelæggelse, startende fra koordinering på parkeringspladsen, gennem levering til indgangen til Energylandia, til logistik på stedet. Mange mennesker. Ventetiden til individuelle attraktioner er 30-60 minutter. Fine shows. Det er værd at besøge dette sted.

Gør det hurtigt, men vis e-mailen med de originale billetter fra selve parken. Kode fra denne side virker ikke (ap osv.)

Flot og ren park. Masser af forlystelser. Har kun godt at sige om Energylandia.