Tilføj datoer

Energylandia

Energylandia: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Krakow: Entrébillet til Energylandia-forlystelsesparken

1. Krakow: Entrébillet til Energylandia-forlystelsesparken

Tilbring din dag på Energylandia, den største forlystelsespark i Polen, der tilbyder et imponerende antal varierede attraktioner fordelt på 35 hektar jord, designet til glæde for alle aldersgrupper – børn, teenagere og voksne.  Nyd en sjov dag i en af Europas største forlystelsesparker. Oplev et eventyrsted for både de små og voksne, med attraktioner for alle aldre. Sus ned ad rutsjebaner og spændende forlystelser, og oplev spektakulære liveshows med deltagelse af professionelle kunstnere. Tilbring tid med børnene i familiezonen, der byder på aktiviteter, der gør hele familien glad. Adrenalinjunkier kan sætte kursen mod forlystelserne og tage en tur på Europas næsthurtigste rutsjebane – hvis de tør. Medbring badetøj, og plask rundt i vandlandet, der byder på 1.800 m² poolareal. Alt er inkluderet i billetprisen.

Fra Kraków: Dagsbillet med transport til Energylandia

2. Fra Kraków: Dagsbillet med transport til Energylandia

Nyd at blive samlet op ved dit hotel i Krakow, eller grib muligheden for delt transport fra mødestedet i midtbyen. Rejs derefter til Energylandia forlystelsespark i bus med behagelig air-condition. Nyd alle attraktionerne uden ekstra gebyrer i 7 herlige timer.  Beliggende 50 km fra Krakow i et smukt område omgivet af søer, indeholder den 26-hektar store park 57 forskellige attraktioner for folk i alle aldre. Lad ungerne gå amok i 'Little Kids Zone', med attaktioner som 'Funny Cars Carousel' og en tur i 'Fairytale Land' med 'Crazy Bus'. Få et adrenalinsus på en af de 20 forskellige rutsjebaner, herunder Space Gun og Speed Water Coaster i parkens fede Extreme Zone.  Se fantastiske forestillinger med akrobatik, jonglering og ildslugere - eller køl af i svømmebassinet i Water Park.

Krakow: Energylandia Entrébillet og transport tur/retur

3. Krakow: Energylandia Entrébillet og transport tur/retur

Dagen begynder ved mødestedet i det centrale Krakow, hvorefter du forlader byen på den 1 time lange tur til Zator, hvor Polens største forlystelsespark, Energylandia, ligger. Parken dækker 35 hektar og byder på sjov for alle aldre, herunder 75 topmoderne forlystelser, attraktioner og meget mere. Når du ankommer til parken, begynder eventyret. Tilbring dagen med at udforske parkens fire tematiske zoner, Eventyrland, Familiezonen, Ekstremzonen og Vandparken. Der er også en episk spillehal med 20 interaktive spil, 4 scener, en 7D-biograf og en gadgetbutik. Parken har mere end 7 kilometer omhyggeligt udformede stier, som gør det nemt og hurtigt at navigere rundt i attraktionerne. Når du har fået lidt appetit af alt det sjove, kan du nyde et velfortjent hvil og en bid mad på en af parkens mange restauranter, caféer og barer. Ved slutningen af en uforglemmelig dag kan du læne dig tilbage og slappe af på hjemrejsen til Krakow.

Energylandia Indgangsbillet Forlystelsespark

4. Energylandia Indgangsbillet Forlystelsespark

Velkommen til ENERGYLANDIA - den største forlystelsespark i Polen! Det er her, du finder forskellige zoner med masser af attraktioner: Eventyrland for de mindste Familiezone for alle i din familie Extreme Zone for alle adrenalinsøgende Vandland med 1800 m2 poolområde ...alt sammen inkluderet i Energylandia-billetprisen! Bortset fra fantastiske forlystelser som de enorme, største rutsjebaner i Østeuropa, byder Energylandia også på spektakulære shows med fantastiske kunstnere. Forlystelsesparken Energylandia ligger i polske Zator, midtvejs mellem Katowice og Kraków.

Krakow: Energylandia Temapark - Heldag med transfer

5. Krakow: Energylandia Temapark - Heldag med transfer

Tilbring din dag i Energylandia, den største forlystelsespark i Polen, der byder på et imponerende antal varierede attraktioner på 35 hektar jord, der er designet med tanke på alle aldersgrupper - børn, teenagere og voksne. Når du ankommer, kan du opleve en park med attraktioner for alle aldre og smagsløg, herunder særlige områder som Little Kids Zone, Family Zone og endda Extreme Zone. Fuld adgang til vandparken er inkluderet, så glem ikke badetøj og håndklæder. Oplev spændingen i de ekstreme rutsjebaner, såsom Hyperion, der når en højde på 77 meter og en topfart på 142 kilometer i timen. Kør i verdens største rutsjebane i træ, Zadra, en ny tilføjelse til parken, der når en højde på 63,8 meter (209 fod) langs en rute med en længde på 1.316 meter (0,8 miles). Ud over forlystelserne kan du også se de mange liveshows og forestillinger som Extreme Energylandia. Nyd at se professionelle stuntmænd og -kvinder vise deres kørefærdigheder på motorcykler, quads eller biler. Find det hele på dette moderne og smukke anlæg, mindre end 50 kilometer fra Krakow.

Fra Krakow: Entré og transport til Energylandia

6. Fra Krakow: Entré og transport til Energylandia

Tag til forlystelsesparken Energylandia, et unikt sted, hvor der er forlystelser for alle. Oplev den store forlystelsespark, som har et enormt areal på 35 hektar med over 75 forskellige moderne og avancerede forlystelser og attraktioner, som både er ekstreme, familievenlige og børnevenlige. Alle forlystelser har temaer, stilfulde dekorationer og arrangementer, som til sammen skaber et komplet, audiovisuelt og individuelt udtryk.   Vælg mellem delt bustransport eller privat afhentning fra din indkvartering. Du kan blive i op til 8 timer i parken.  Parken ligger i den polske by Zator, mindre end 30-minutters kørsel fra Katowice eller Krakow, og mindre end 17 km fra Wadowice eller Oświęcim. Det er den største forlystelsespark i Polen, og den er opbygget til alle aldersgrupper.

Krakow/Balice: Kørsel til Auschwitz, Wieliczka el. Zakopane

7. Krakow/Balice: Kørsel til Auschwitz, Wieliczka el. Zakopane

Undgå taxikøerne ved ankomsten til Balice lufthavn eller besværet med booking af privattransport i sidste øjeblik i Krakow centrum. Book i stedet på forhånd transport i van eller minibus til Auschwitz mindesmærke og museum, Wieliczka saltmine eller feriebyen Zakopane.  Benyt dig af afhentning ved din indkvartering eller, efter anmodning, et hvilket som helst sted i byens centrum, og lad din chauffør tage dig direkte til din endelige destination. Hele turen til Auschwitz-Birkenau Museum og tilbage til Krakow tager omkring 6-7 timer, Wieliczka saltmine er rundt regnet 4 timer, Zakopane er en anslået 8 timerrstur, Energylandia ca. 6 timer.  

Transport fra Kraków: Energylandia Amusement Park

8. Transport fra Kraków: Energylandia Amusement Park

Rejs til Energylandia i Zator fra Kraków med denne enkle transportservice. Oplev det sjove i denne park, som er beregnet til alle aldersgrupper, uden at du behøver at arrangere transport. Mød din chauffør fra dit hotels bekvemmelighed, og undgå at prutte med en taxa eller forsøge at finde ud af, hvordan du kommer dertil med offentlig transport. Læn dig tilbage og nyd landskabet på denne halvtimes kørsel til parken. Tag dig god tid, og mor dig med attraktioner, der omfatter familieområder, rutsjebaner, et vandland og meget mere. En time før du er færdig, skal du blot ringe, så venter din chauffør på at køre dig tilbage til dit hotel uden for parken.

Krakow: Jødisk kvarter og Schindlers fabrik - guidet tur

9. Krakow: Jødisk kvarter og Schindlers fabrik - guidet tur

Udforsk det jødiske kvarter Kazimierz, et UNESCOs verdensarvssted. Lær om bydelens historie fra det 14. århundrede og frem til i dag: det lukkede liv i de første bosættelser, assimilering i det 19. århundrede og anden verdenskrigs tragedier. Se, hvor traditionelle jødiske institutioner såsom synagoger og gamle kirkegårde stadig står. Få en fornemmelse af beatnik-stemningen i distriktet i dag med dets fashionable butikker og caféer. Besøg derefter den unikke og moderne udstilling på Schindler's Factory Museum. Få et dybere kendskab til de tragiske begivenheder, der fandt sted i Krakow under Anden Verdenskrig. Lær historien om den tyske iværksætter, der stræbte efter at redde mange jøder, en historie, der inspirerede Stephen Spielbergs Oscar-vindende film, "Schindler's List".

Tilgængelige aktiviteter

9 aktiviteter fundet
Sortér efter:

Andre seværdigheder i Energylandia

Vil du se alle oplevelser i Energylandia? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Energylandia

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 169 anmeldelser

Vi var i energylandia den 29. juni. Varmen var fantastisk. Vi fik mest gavn af vandattraktioner til forfriskning. Børn op til 140 cm høje var bange for nogle rutsjebaner, selvom de kunne bruge det. Pools store. Blåt vand som i udenlandske feriesteder.