Tilføj datoer

Engelsborg

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
  • Kombinationsoplevelser
  • Hop-on hop-off-ture
Vi fandt 72 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 72

Andre seværdigheder i Engelsborg

Vil du se alle oplevelser i Engelsborg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Engelsborg

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 13.551 anmeldelser

En fantastisk oplevelse med gode guider til at sikre en fornøjelig og sjov cykeltur, mens du besøger forskellige steder rundt omkring i Rom. En sjov og informativ oplevelse. Der var ikke et negativt aspekt af turen. Du oplever meget af Rom uden at skulle rejse alle hovedvejene. Guiderne viser dig Rom, der bruger en masse baggader med masser af skjulte perler. Cyklerne gør det nemt at komme rundt, og du bliver aldrig efterladt alene. Gruppen holder sammen fra start til slut. Godt anbefalet.

Ebike-turen tillod os at se Rom om aftenen, hvilket var smukt. Vi dækkede en masse jord og havde det rigtig sjovt at gøre det! Vores guide var sjov og gav os en god baggrund om steder, vi besøgte. Mad- og vinstoppet skuffede ikke! Jeg kan ikke anbefale denne tur nok! Stor værdi for pengene.

På ingen tid reserverede jeg, og vi var i stand til at komme rundt i byen komfortabelt, da min otte-årige søn ikke ønskede at gå i solen. Vi stod kun af én gang, og vi tog den tilbage nøjagtigt på det angivne tidspunkt uden forsinkelser på det fastsatte tidspunkt. Jeg rådgiver.

Denne tur var utrolig! Elias var en fremragende guide. Vi fik set så mange utrolige steder i Rom, cykelturen var sikker og for det meste væk fra hovedtrafikken, udsigten var spektakulær og vinen med charcuteribræt var sååå god! Samlet 10 ud af 10!

En rigtig go måde at få set så meget af byen på, på kort tid. Vi havde kun 2 dage i Rom så det var en glimrende oplevelse. Stod af de steder vi udvalgte og havde god tid. Fine busser og go Audioguide.