Vores mest anbefalede ting at gøre i England

London: Rundvisning i National Gallery før åbningstid med kunstværksted

1. London: Rundvisning i National Gallery før åbningstid med kunstværksted

Opdag Londons National Gallery på en rundvisning før timerne, og gå på en rejse gennem kunsthistorien, mens du udforsker en af de mest imponerende kunstsamlinger i verden. Afdæk betydningen bag mesterværkerne sammen med din historiske guide, og skitser dine egne kreationer inde i galleriet. Mød din guide på National Gallery, og tag på en rundvisning kun for din gruppe. Vandre gennem de store haller uden de sædvanlige menneskemængder, og forundres over berømte kunstværker, der viser kunstens udvikling gennem historien. Oplev den dybere betydning af malerierne med detaljerede forklaringer fra din kunsthistoriske guide. Derpå kan du deltage i en eksklusiv skitseworkshop inde i det tomme galleri. Lær det grundlæggende i skitsering og perspektiv fra din guide, og lad de omkringliggende kunstværker give næring til din kreativitet. Skab din egen unikke souvenir, som du kan tage med hjem efter din enestående oplevelse på dette ikoniske sted. GetYourGuide samarbejder med National Gallery i London for at give dig en helt unik oplevelse med en af de største kunstsamlinger i verden. Se verdensberømte malerier på en eksklusiv rundvisning før åbningstid, og giv dine egne idéer liv med en skitseworkshop.

London: Caribisk-britisk roast med original flava

2. London: Caribisk-britisk roast med original flava

Giv dig hen til en mundvandsfremkaldende 2-retters britisk steg i caribisk stil med en af grundlæggerne af Original Flava. Se med, når enten Craig eller Shaun laver deres særlige jerk-marinade, mens de forklarer historien bag denne fusionsret. Ankom til Original Flava Residency i hjertet af Brixton, og mød din vært, Craig eller Shaun fra Original Flava. Derefter kan du se en live demonstration af, hvordan man tilbereder deres ikoniske jerk-marinade og krydrer dine ingredienser til den caribisk-britiske steg. Mens du ser demonstrationen, kan du dykke ned i historien bag dette fusionskøkken. Oplev, hvordan det caribisk-britiske køkken har udviklet sig, og hvordan disse kulturer smeltede sammen og påvirkede hinanden. Efter live-demonstrationen kan du sætte dig til rette til en lækker to-retters middag. Smag din caribisk-britiske stegemiddag, og nyd elskede elementer fra begge kulturer, fra Yorkshire pudding til jerk chicken, sammen med brun gryderet kylling, stegt lam, stegte dumplings, sovs, stegte kartofler og meget mere. Der er også en kødfri mulighed for vegetariske gæster og veganske gæster. Nyd den varme stemning i lokalet, mens du deler historier med din vært og andre madelskere. Når din oplevelse er slut, kan du tage en krukke jerk-marinade med hjem, en ny forståelse af det caribisk-britiske køkken og et par tips til at berige din madlavning derhjemme. Brødrene Craig og Shaun, der er født og bosat i det sydlige London, bringer deres kærlighed til caribisk mad til et mainstream-publikum gennem sociale medier og kogebøger. Tag med Original Flava på en eksklusiv kulturel oplevelse i London, mens du opdager det bedste fra både det britiske og det caribiske køkken.

Fra London: Tur til Harry Potter Warner Bros Studio

3. Fra London: Tur til Harry Potter Warner Bros Studio

Denne Warner Bros. Studio-tur i London er perfekt til folk med en forkærlighed for Harry Potter. Turen giver en unik mulighed for at udforske de magiske Harry Potter-film, som er den mest succesfulde filmserie nogensinde. Kom med bag scenerne for at se en række fantastiske kulisser, kostumer og rekvisitter. Hør nogle velbevarede hemmeligheder, herunder fakta om de special effects og mekaniske dyrefigurer, der gjorde Harry Potter-filmene så enormt populære verden over. Træd ind på de berømte brosten i Diagonalstræde, med butiksfacader som Ollivanders Tryllestave, Flourish og Blotts, og Weasleys Wizard Wheezes. Se ikoniske rekvisitter fra filmene, herunder Harrys Nimbus 2000 og Hagrids motorcykel. Gense andre mindeværdige kullisser fra filmserien, herunder Gryffindor-fællesrummet, drengenes sovesal, Hagrids hytte og eliksirklasseværelset. Besøg Perron 9 ¾, og tag en tur med Hogwartsekspressen. Udforsk en perfekt rekonstruktion af perronen og selve toget, genoplev magien ved Harrys ture til Hogwarts ved at posere med en bagagevogn, lige før den forsvinder igennem muren, og gå gennem togvognen. Se, hvordan de ikoniske togscener blev optaget, og rod i din yndlingskarakters bagage. Prikken over i'et på dit Hogwarts Express-eventyr er en souvenirbutik med togtema, hvor du kan få godter inspireret af dine Harry Potter-yndlingsfilm. For første gang nogensinde kan du komme ind på Gringotts Wizarding Bank-opstillingen. Gå gennem Gringotts Wizarding Bank, Lestrange-boksen, et goblingalleri og meget mere. Beundr de imponerende marmorsøjler, og se kostumer og proteser tilhørende Bogrod, Griphook og mange andre goblinbankfolk. Dyk derefter ned i Lestrange-boksen, der bruges til at gemme Bellatrix Lestranges skatte, og omgiv jer med skatte. Du har omkring 4 timer til at nyde magien i Harry Potter-studiet. På travle tidspunkter af året kan der være megen trafik, og du kan derfor have mindre tid i studiet. Du vil dog altid have mindst 4 timer. Inklusive busrejsen tager turen normalt 7-7,5 time afhængigt af trafik og indgangstidspunkt.

Stonehenge: Billet

4. Stonehenge: Billet

Book dine tidsbestemte billetter til Stonehenge, ét af verdens mest berømte forhistoriske monumenter. Det blev bygget i flere etaper, først som en simpel jordindhegning. Den unikke stencirkel blev rejst i den sene bondestenalder, omkring 2500 f.v.t. Din tidsspecifikke billet giver dig adgang til en seværdighed, der har skabt interesse i flere århundreder. I dag er Stonehenge, Avebury og andre lokale steder, som udgør en unik og tæt samling af forhistoriske monumenter, på UNESCOs Verdensarvsliste. Stonehenge har været genstand for spekulation og fascination siden, som minimum, den tidlige middelalderlige periode. Hvordan har neolitiske folk konstrueret dette mesterværk inden for ingeniørarbejde ved kun at bruge de enkle værktøjer og teknologier, der var til rådighed for dem? Hundredvis af forhistoriske genstande fra Stonehenge World Heritage Site er udstillet i besøgscenteret. Et af Stonehenges nye elementer er et udendørs galleri, der blandt andet omfatter flere rekonstruerede neolitiske huse. Forhåndsbestilling er den eneste måde at garantere adgang på den dag og det tidspunkt, der passer dig. Stonehenge har mange forskellige betydninger for mennesker i dag. Stonehenge er et britisk ikon, et vidunder, et spirituelt sted og en kilde til inspiration.

London Eye: Entrébillet

5. London Eye: Entrébillet

Træd ind i din kapsel, og mærk spændingen, når du hæves op over vandet og kommer til at stå ansigt til ansigt med Houses of Parliament og Big Ben. Svæv op over dem i en højde på op til 135 meter på verdens højeste udliggerobservationshjul.  Nyd en fortryllende 360-graders udsigt over byen bredt ud foran dig. Se de mest berømte vartegn, herunder Buckingham Palace, St Paul’s Cathedral og Tower of London og op til 40 kilometer udenfor byen til Windsor Castle på en klar dag. Nyd den gradvise rotation, mens du bare står og kigger på det travle byliv i London under dig. Du ser også den smukke solnedgang over byen eller de tusindvis af funklende lys efter mørkets frembrud. 

Liverpool Football Club: Rundvisning på museet og stadionet

6. Liverpool Football Club: Rundvisning på museet og stadionet

Udforsk Anfield Stadium, og lær historien om Liverpool FC på det interaktive museum. Besøg eksklusive områder såsom spillertunnelen og omklædningsrummene med live-guider og audioguider ved hånden. Begynd din tur i den udvidet hovedtribune, og nyd en fantastisk udsigt over banen og Liverpools skyline. Oplev, hvordan stadionet bliver levende på kampdage ved hjælp af fordybende teknologi. Få et indblik i klubbens historie og adgang til must-see-områder såsom pressekonferencelokalet, "This Is Anfield"-skiltet, spillernes tunnel, Managerial Dugout og omklædningsrummene.  Rundvisningen på stadionet forbedres af multimedia-guiden foruden din kyndige turguide, som også vil være klar til at besvare eventuelle spørgsmål. Din billet inkluderer også adgang til "The LFC Story", hvor holdets historie bringes til live gennem skærme, der aldrig er set før.  Udforsk "The Boom Room: The Epic Story of Jurgen Klopps Dream Team", en museumsudstilling der hylder spillerne og alle dem, der har bidraget til at gøre denne drøm til virkelighed. Se også de seks europæiske trofæer, og opdag mere end 125-års LFC-historie.

Cambridge: 45-minutters guidet tur i punt-båd på River Cam

7. Cambridge: 45-minutters guidet tur i punt-båd på River Cam

Denne 45-minutters tur med punt-båd sejler langs hele River Cam, som Cambridge-universitets bygninger ligger langs. Opsug mere end 800 års historie, mens du ser de historiske seværdigheder. Slap af på de behagelige siddepladser, der har traditionelle puder og tæpper. Nyd interessante historiske kommentarer fra din chauffør sammen med nogle sjove puntbådhistorier fra Cambridge. De 7 colleges, som turen går forbi er uddannelsessted for nogle af de mest berømte og indflydelsesrige alumner, der har studeret på Cambridge University. Hør fortællinger om livet som studerende, både faglige og sociale, fra Isaac Newton til prins Charles.

London: Entrébillet til Tower of London og kronjuvelerne

8. London: Entrébillet til Tower of London og kronjuvelerne

Tag en rundvisning i det tidløse Tower of London, der har været en del af den britiske historie siden det 11. århundrede. Seværdigheden, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, blev bygget i år 1086 af Vilhelm Erobreren.  Opdag Londons borg, der er en sikker fæstning, et kongeslot og et berygtet fængsel. Spot ravnene, der lever på stedet, og find ud af, hvorfor de er kendt som tårnets vogtere. Gå en tur over Tower Green for at se stedet, hvor mange henrettelser fandt sted, herunder af 2 af Henrik 8.s koner. Du får også mulighed for at komme ind i tårnet. Forbered dig på at blive blændet af Det Forenede Kongerige Storbritanniens kronjuveler. Disse uvurderlige symboler på det britiske monarki udgør den største samling af kronjuveler i brug i verden. Lad dig imponere af de 23.578 ædelsten, herunder den glitrende Imperial State Crown. Denne krone alene har 2.868 diamanter, 273 perler, 17 safirer, 11 smaragder og 5 rubiner. Få særlig indsigt i Tower of Londons historie fra nogle af dets mest berømte beboere, The Yeoman Body. Selv om rundvisningerne ikke er tilgængelige i øjeblikket, vil Yeoman Warders stå til rådighed til at fortælle fascinerende historier om Tower of London gennem tiderne.

Oxford: Rundvisning på uni og i byen med en alumne-guide

9. Oxford: Rundvisning på uni og i byen med en alumne-guide

Denne byvandring i Oxford by og på Oxford University begynder i det centrale Oxford, og viser dig, hvad der gemmer sig bag dørene. Studenterguiden giver den lille gruppe et personligt indblik i livet på universitetet. Besøg en af universitetets ældste colleges og Bodleian Library. Lær historien om universitetets afdelinger, som All Souls College, Trinity College, Oriel College, Hertford College, Merton College, Radcliffe Camera, University Church of St. Mary og mere. Du får en lige så dybdegående historie om byen. Hør om ceremonier på Oxford, berømte kandidater, Alice i Eventyrland og om hvordan den magtfulde ærkebiskop af Canterbury blev brændt på bålet i Oxford.

British Airways i360: Entrébillet

10. British Airways i360: Entrébillet

Nyd udsigten over Brighton, South Downs og Sussex-kysten fra en helt lukket futuristisk glaspod. Lær mere om mange af områdets vartegn, som kan ses fra BAi360, ved hjælp af det gratis kort og den gratis app. Nyd en drink i Nyetimber Sky Bar, der serverer en række lokale drikkevarer, herunder Nyetimber, en prisbelønnet mousserende vin. Besøg strandbygningen, der huser British Airways i360: How it Was Built-udstillingen. Nyd et måltid på West Beach Bar & Kitchen eller West Pier Tea Room, eller kig efter gaver og souvenirs i BAi360-butikken, hvoraf mange er skabt af lokale Brighton-kunstnere.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
England

Alle aktiviteter

814 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 51

Andre seværdigheder i England

Vil du se alle oplevelser i England? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om England

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 247.380 anmeldelser

Kæmpe oplevelse - et virkeligt gennemført arrangement. Lige fra busafhentningen til timerne i studiet og retur igen. Dog kunne man godt bruge lidt flere timer hvis man f.eks ønsker at se alle de fortællinger der kører rundt om scenerne eller hvis man ville have after-non the.

Kæmpe oplevelse, og bestemt et must for Harry Potter fans i alle aldre! Dejligt nemt at booke ved GetYourGuide, og nemt at finde ud af når man er derovre.

Flink og veloplagt personale, som gør det til en god og sikker tur…flot udsigt - man fornemmer ikke hvor højt man er oppe pga tagets konstruktion.

Virkelig fint og utrolig godt mad. Kan kun anbefales at man taget på denne tur.

Fantastisk stadion, gå rundt og mærke/føle den atmosfære som er/må være der