Ting at foretage sig
Englischer Garten

Slentr rundt i byens største park, hvor du kan solbade, og se det japanske tehus og flodsurfere året rundt.

Englischer Garten: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

München Hop-On Hop-Off-tur: 1-dages eller 2-dages billet

1. München Hop-On Hop-Off-tur: 1-dages eller 2-dages billet

Bliv ombord på en hop-on hop-off bustur i München, og lær om byen med en audioguide om bord. Beundre byens højdepunkter, herunder det fjerdestørste klokkespil i verden, det helkropsrelikvie af den hellige Munditia og den historiske gamle bydel. Vælg mellem tre forskellige ruter, der passer til dine præferencer og interesser. På solrige dage kan du nyde godt af et åbent øverste dæk og mærke solskinnet i dit ansigt. Hop af og på, som du vil, eller bliv om bord og få fascinerende forklaringer fra din audioguide, der tilbydes på ti forskellige sprog. Vælg mellem tre ruter: City Tour, Nymphenburg Olympic Park-turen og Schwabing-turen, og hver rute tager en time. Kom forbi vigtige seværdigheder, såsom Nymphenburg Slot, Olympiske Park, den engelske have, den historiske gamle bydel, Odeonsplatz, Marienplatz og meget mere.

München: 3 timers guidet cykeltur

2. München: 3 timers guidet cykeltur

Udforsk den livlige by München på en aktiv måde. På den 3 timer lange guidede cykeltur lærer du mange af byens spændende historier at kende. På cyklen kan du hurtigt og nemt komme frem til de berømte seværdigheder. Oplev byens helt særlige stemning, mens du cykler gennem Münchens gader og lytter til din guides medrivende historier. På turen stopper du ved Hofbräukeller. Nyd en kold øl, inden du cykler videre langs Isar-floden. Cykelturen fører dig forbi Marienplatz, forbi Hofbräuhaus og ned ad Maximilianstrasse, tværs over Königsplatz, forbi Pinakothek der Moderne, gennem Schwabing og til Englischer Garten. Turen slutter samme sted, som den startede.

München: 24- eller 48-timers Big Bus Hop-On Hop-Off-busbillet

3. München: 24- eller 48-timers Big Bus Hop-On Hop-Off-busbillet

Spring på den blå åbne dobbeltdækkerbus og oplev en hop-on hop-off-tur gennem den smukke by München. Stig af og på bussen, så ofte du vil, og udforsk byens seværdigheder på egen hånd. Alternativt kan du blive i bussen for at nyde udsigten og lytte til de informative kommentarer. På turen kan du se den naturskønne Odeonsplatz og den interessante arkitektur i Pinakotheken, der er hjemsted for adskillige kunstværker. Kør forbi Marienplatz og oplev det berømte Viktualienmarkt med sine delikatesser samt det berømte Hofbräuhaus. Stå af ved Karlsplatz og slentre gennem gågaden og shoppingarkaden. Udforsk de fantastiske slotte og deres haver, og oplev Münchens historie. 1. Karlsplatz/Stachus 2. Kunstareal 3. Odeonsplatz 4. Eisbach5. Deutsches Museum (stop midlertidigt indstillet på grund af byggearbejde!)6. Marienplatz/Tal7. Max-Joseph-Platz8. Nymphenburg Slot9+10. Olympisk Park/BMW Welt & Museum11. Schwabing/Engelischer Garten

Munich City: Marienplatz og English Garden Walking Tour

4. Munich City: Marienplatz og English Garden Walking Tour

Pulserende med energi og handel, men alligevel charmerende gift med sin historiske fortid, er München en spændende by at besøge og en charmerende by at gå rundt i. På denne tur vil du blive introduceret til mange af byens største attraktioner og fortalt om nogle af dens legender fra din guide. Start ved den store åbne plads Marienplatz, domineret af det gamle og nye rådhus. Gå en tur gennem den indre by og se steder som Frauenkirche og de tidligere kongelige paladser i Münchens residenz. Undervejs vil du lære om byens farverige 850-årige historie, og stoppe ved steder, der har været vidne til begivenheder af ikke bare lokal, men verdensomspændende interesse. Se nogle af dens berømte ølhaller, og gå videre til dens grønne attraktion, den massive engelske have. Større end New Yorks Central Park, vil du gå blandt ege- og ahorntræer og opdage, hvor folk kan surfe, på trods af at du er 6 timer fra det nærmeste hav.

München: Guidet byrundtur på cykel

5. München: Guidet byrundtur på cykel

Udforsk München på cykel: Et 3,5 timers guidet eventyr (til det europæiske marked) Afslør Münchens charme på en afslappet 3,5 timers guidet cykeltur! Din rejse begynder: Mød din venlige guide og de andre opdagelsesrejsende på Marienplatz 15, lige ved siden af Spielzeugmuseum (legetøjsmuseet). Her får du mulighed for at mingle og lære om Münchens fascinerende historie, herunder historier om de storslåede bygninger, der omgiver denne centrale plads. På med udstyret og af sted: Efter en kort introduktion går I en kort tur til et nærliggende værksted, hvor I får udleveret jeres trofaste cykel til dagen - jeres komfortable cykel! Uforglemmelige seværdigheder venter: Gør dig klar til en spændende tur, mens du cykler gennem den pulserende by. Forbered dig på at blive betaget af: Den ikoniske charme i Münchens gamle bydel. Storheden i Residenz, det tidligere kongelige palads. Den elegante plads Max Joseph Platz. Den rolige oase Hofgarten. Den historiske plads Odeonsplatz. De dristige surfere, der rider på Eisbach-bølgen i den legendariske engelske have. Det ikoniske kinesiske tårns ølhave, hvor du kan nyde en afslappende frokostpause på 45 minutter (mad og drikke er ikke inkluderet). Mens du tanker op, kan du observere surferne på Isar-floden. Og mange flere skjulte perler! Bemærk venligst: Denne tur foregår udelukkende på engelsk. Book dit uforglemmelige cykeleventyr i München i dag!

München på cykel: Halvdagsudflugt med lokal guide

6. München på cykel: Halvdagsudflugt med lokal guide

Denne halvdagscykeltur starter fra hovedbanegården (Hauptbahnhof) og er en fantastisk måde at se München på. Guiderne er lokale beboere i München, som kender de bedste ruter, de bedste historier og de bedste steder at stoppe for en hurtig drink. Turens første stop er det nyklassicistiske torv Königsplatz, som ofte kaldes Münchens Akropolis. Et par minutter derfra ligger den imponerende Odeonsplatz. Begge er arven fra kong Ludwig I af Bayern, en monark fra det 19. århundrede, der ønskede at skabe en storslået by for konger. Det lykkedes ham faktisk at gøre München til en fantastisk by for cyklister. Fra Odeonsplatz cykler du gennem de maleriske kongelige haver til Englischer Garten, Europas største bypark, hvor nøgenhed tilfældigvis er lovligt. Derefter stopper turen ved den berømte ølhave Chinese Tower for at få en forfriskning. Kør langs de smukke bredder af floden Isar, som fører tilbage til hjertet af Münchens smukke gamle bydel. De charmerende gågader fra middelalderen omkring Marienplatz har kirker, markeder og caféer og er et paradis for cyklister.

München: Byens højdepunkter: Guidet Segway-tur

7. München: Byens højdepunkter: Guidet Segway-tur

Tag en sightseeingtur med et sjovt twist, når du suser rundt i München på en Segway. Oplev de imponerende bygningsværker Biergarten am Chinesischen Turm, Friedensengel, Maximilianeum, Residenz, Oper, Odeonsplatz, Ludwigstrasse, Hofgarten, Siegestor, Eisbachsurfer uvm. Sie entdecken München von den schönsten Seiten mit Insider Wissen unserer ortskundigen und erfahrenen Guide´s. Lær at køre sikkert og sstart din tur ved at sætte dig godt til rette på Segway'en. Thog tag derefter af sted på dit sightseeing-eventyr sammen med din guide, som vil fortælle dig om den fascinerende historie bag de seværdigheder, du besøger.

Münchens højdepunkter på en 3-timers Segway-tur

8. Münchens højdepunkter på en 3-timers Segway-tur

Glid gennem Münchens gader på denne Segway -tur. Lær, hvordan du administrerer en Segway, og besøg alle de store byattraktioner, herunder Maximilianeum og Theatine Church. Efter at have fået styr på at køre på en Segway, start din tur på Artur-Kutscher-Platz. Kør derefter mod den engelske have og langs Isar -floden til Fredens engel. Fortsæt til Maximilianeum, sæde for det bayerske parlament. Denne bygning blev opført mellem 1857 og 1874 af arkitekten Friedrich Bürklein og passer ind i omgivelserne ved Isar -floden. Op ad floden, se Museumsøen med Deutsches Museum og sognekirken St. Maximilian på vestbredden af Isar -floden. Tag ad Maximilianstraße forbi Residenz Theatre på Odeonsplatz og beundre Feldherrnhalle og Theatine Church. Glid forbi München Residenz sammen med Hofgarten samt det bayerske statskansler mod Eisbach. Derefter svinger du rundt om Siegestor tilbage til udgangspunktet.

München: Rickshaw-tur i den gamle bydel og den engelske have

9. München: Rickshaw-tur i den gamle bydel og den engelske have

VARSEL FØR BOOKING: Hvis I er to voksne, skal I tilføje to personer til indkøbskortet. (1 rickshaw) Hvis du har to børn (maks. op til otte år), skal du ikke booke dem som en ekstra person. De er gratis. Hvis I er tre voksne, skal I tilføje en ekstra person til indkøbskortet. (1 rickshaw) Dette er den eneste tur, vi tilbyder på GetyourGuide. Andre ture tilbydes af andre leverandører. Vores bedst sælgende tur på 2,5 timer. Oplev München som aldrig før. Med vores E-Rickshaw Tours og en af vores 60 lokale guider. Velkommen til en unik og miljøvenlig måde at udforske den smukke by München på en 2,5 timers tur med højdepunkter. Vores E-Rickshaw-ture byder på et uforglemmeligt eventyr gennem hjertet af Bayerns hovedstad, hvor historie, kultur og naturlig skønhed mødes i perfekt harmoni. > Miljøvenligt eventyr: Vores E-Rikshaws er emissionsfrie, hvilket sikrer en grøn og bæredygtig tur, der efterlader et minimalt CO2-fodaftryk. > Lokal indsigt: Oplev München fra en lokals perspektiv, når vores erfarne guider fortæller fascinerende historier og giver indsigt i byens historie, seværdigheder og skjulte perler. > Komfort og stil: Rejs med stil og komfort, mens du slapper af i vores E-Rikshaw, der er designet til din største bekvemmelighed. Uanset om du er solorejsende, et par eller en lille gruppe på op til fire personer, har vi den perfekte løsning til dig. > Ruter, der kan tilpasses: Skræddersy din tur til dine præferencer. Vælg mellem en række forskellige ruter, der dækker Münchens mest ikoniske attraktioner, naturskønne parker eller endda steder uden for alfarvej. Tal med guiden om, hvad du gerne vil se. Hvad du kan forvente: > Spektakulære udsigter: Få en fantastisk udsigt over Münchens historiske bygninger, frodige grønne områder og Münchens hovedflod, perfekt til billeder og minder, der vil vare hele livet. > Personlig oplevelse: Vores ture er små og intime, hvilket giver mulighed for en personlig og engagerende rejse gennem München med din guide. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at udforske München sammen med os. Book os i dag for at reservere din plads og gøre dit besøg i München uforglemmeligt!

München: Top Sights Guided e-Scooter Tour

10. München: Top Sights Guided e-Scooter Tour

Tag en sightseeingtur med et sjovt twist, når du suser rundt i München på en Segway. Oplev de imponerende bygningsværker Biergarten am Chinesischen Turm, Friedensengel, Maximilianeum, Residenz, Oper, Odeonsplatz, Ludwigstrasse, Hofgarten, Siegestor, Eisbachsurfer uvm. Lær at køre sikkert og sstart din tur ved at sætte dig godt til rette på Segway'en. Thog tag derefter af sted på dit sightseeing-eventyr sammen med din guide, som vil fortælle dig om den fascinerende historie bag de seværdigheder, du besøger.

Alle aktiviteter

47 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Englischer Garten: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

München Hop-On Hop-Off-tur: 1-dages eller 2-dages billet

München Hop-On Hop-Off-tur: 1-dages eller 2-dages billet

Bliv ombord på en hop-on hop-off bustur i München, og lær om byen med en audioguide om bord. Beundre byens højdepunkter, herunder det fjerdestørste klokkespil i verden, det helkropsrelikvie af den hellige Munditia og den historiske gamle bydel. Vælg mellem tre forskellige ruter, der passer til dine præferencer og interesser. På solrige dage kan du nyde godt af et åbent øverste dæk og mærke solskinnet i dit ansigt. Hop af og på, som du vil, eller bliv om bord og få fascinerende forklaringer fra din audioguide, der tilbydes på ti forskellige sprog. Vælg mellem tre ruter: City Tour, Nymphenburg Olympic Park-turen og Schwabing-turen, og hver rute tager en time. Kom forbi vigtige seværdigheder, såsom Nymphenburg Slot, Olympiske Park, den engelske have, den historiske gamle bydel, Odeonsplatz, Marienplatz og meget mere.

München: 3 timers guidet cykeltur

München: 3 timers guidet cykeltur

Udforsk den livlige by München på en aktiv måde. På den 3 timer lange guidede cykeltur lærer du mange af byens spændende historier at kende. På cyklen kan du hurtigt og nemt komme frem til de berømte seværdigheder. Oplev byens helt særlige stemning, mens du cykler gennem Münchens gader og lytter til din guides medrivende historier. På turen stopper du ved Hofbräukeller. Nyd en kold øl, inden du cykler videre langs Isar-floden. Cykelturen fører dig forbi Marienplatz, forbi Hofbräuhaus og ned ad Maximilianstrasse, tværs over Königsplatz, forbi Pinakothek der Moderne, gennem Schwabing og til Englischer Garten. Turen slutter samme sted, som den startede.

München: 24- eller 48-timers Big Bus Hop-On Hop-Off-busbillet

München: 24- eller 48-timers Big Bus Hop-On Hop-Off-busbillet

Spring på den blå åbne dobbeltdækkerbus og oplev en hop-on hop-off-tur gennem den smukke by München. Stig af og på bussen, så ofte du vil, og udforsk byens seværdigheder på egen hånd. Alternativt kan du blive i bussen for at nyde udsigten og lytte til de informative kommentarer. På turen kan du se den naturskønne Odeonsplatz og den interessante arkitektur i Pinakotheken, der er hjemsted for adskillige kunstværker. Kør forbi Marienplatz og oplev det berømte Viktualienmarkt med sine delikatesser samt det berømte Hofbräuhaus. Stå af ved Karlsplatz og slentre gennem gågaden og shoppingarkaden. Udforsk de fantastiske slotte og deres haver, og oplev Münchens historie. 1. Karlsplatz/Stachus 2. Kunstareal 3. Odeonsplatz 4. Eisbach5. Deutsches Museum (stop midlertidigt indstillet på grund af byggearbejde!)6. Marienplatz/Tal7. Max-Joseph-Platz8. Nymphenburg Slot9+10. Olympisk Park/BMW Welt & Museum11. Schwabing/Engelischer Garten

Munich City: Marienplatz og English Garden Walking Tour

Munich City: Marienplatz og English Garden Walking Tour

Pulserende med energi og handel, men alligevel charmerende gift med sin historiske fortid, er München en spændende by at besøge og en charmerende by at gå rundt i. På denne tur vil du blive introduceret til mange af byens største attraktioner og fortalt om nogle af dens legender fra din guide. Start ved den store åbne plads Marienplatz, domineret af det gamle og nye rådhus. Gå en tur gennem den indre by og se steder som Frauenkirche og de tidligere kongelige paladser i Münchens residenz. Undervejs vil du lære om byens farverige 850-årige historie, og stoppe ved steder, der har været vidne til begivenheder af ikke bare lokal, men verdensomspændende interesse. Se nogle af dens berømte ølhaller, og gå videre til dens grønne attraktion, den massive engelske have. Større end New Yorks Central Park, vil du gå blandt ege- og ahorntræer og opdage, hvor folk kan surfe, på trods af at du er 6 timer fra det nærmeste hav.

München: Guidet byrundtur på cykel

München: Guidet byrundtur på cykel

Udforsk München på cykel: Et 3,5 timers guidet eventyr (til det europæiske marked) Afslør Münchens charme på en afslappet 3,5 timers guidet cykeltur! Din rejse begynder: Mød din venlige guide og de andre opdagelsesrejsende på Marienplatz 15, lige ved siden af Spielzeugmuseum (legetøjsmuseet). Her får du mulighed for at mingle og lære om Münchens fascinerende historie, herunder historier om de storslåede bygninger, der omgiver denne centrale plads. På med udstyret og af sted: Efter en kort introduktion går I en kort tur til et nærliggende værksted, hvor I får udleveret jeres trofaste cykel til dagen - jeres komfortable cykel! Uforglemmelige seværdigheder venter: Gør dig klar til en spændende tur, mens du cykler gennem den pulserende by. Forbered dig på at blive betaget af: Den ikoniske charme i Münchens gamle bydel. Storheden i Residenz, det tidligere kongelige palads. Den elegante plads Max Joseph Platz. Den rolige oase Hofgarten. Den historiske plads Odeonsplatz. De dristige surfere, der rider på Eisbach-bølgen i den legendariske engelske have. Det ikoniske kinesiske tårns ølhave, hvor du kan nyde en afslappende frokostpause på 45 minutter (mad og drikke er ikke inkluderet). Mens du tanker op, kan du observere surferne på Isar-floden. Og mange flere skjulte perler! Bemærk venligst: Denne tur foregår udelukkende på engelsk. Book dit uforglemmelige cykeleventyr i München i dag!

München på cykel: Halvdagsudflugt med lokal guide

München på cykel: Halvdagsudflugt med lokal guide

Denne halvdagscykeltur starter fra hovedbanegården (Hauptbahnhof) og er en fantastisk måde at se München på. Guiderne er lokale beboere i München, som kender de bedste ruter, de bedste historier og de bedste steder at stoppe for en hurtig drink. Turens første stop er det nyklassicistiske torv Königsplatz, som ofte kaldes Münchens Akropolis. Et par minutter derfra ligger den imponerende Odeonsplatz. Begge er arven fra kong Ludwig I af Bayern, en monark fra det 19. århundrede, der ønskede at skabe en storslået by for konger. Det lykkedes ham faktisk at gøre München til en fantastisk by for cyklister. Fra Odeonsplatz cykler du gennem de maleriske kongelige haver til Englischer Garten, Europas største bypark, hvor nøgenhed tilfældigvis er lovligt. Derefter stopper turen ved den berømte ølhave Chinese Tower for at få en forfriskning. Kør langs de smukke bredder af floden Isar, som fører tilbage til hjertet af Münchens smukke gamle bydel. De charmerende gågader fra middelalderen omkring Marienplatz har kirker, markeder og caféer og er et paradis for cyklister.

München: Byens højdepunkter: Guidet Segway-tur

München: Byens højdepunkter: Guidet Segway-tur

Tag en sightseeingtur med et sjovt twist, når du suser rundt i München på en Segway. Oplev de imponerende bygningsværker Biergarten am Chinesischen Turm, Friedensengel, Maximilianeum, Residenz, Oper, Odeonsplatz, Ludwigstrasse, Hofgarten, Siegestor, Eisbachsurfer uvm. Sie entdecken München von den schönsten Seiten mit Insider Wissen unserer ortskundigen und erfahrenen Guide´s. Lær at køre sikkert og sstart din tur ved at sætte dig godt til rette på Segway'en. Thog tag derefter af sted på dit sightseeing-eventyr sammen med din guide, som vil fortælle dig om den fascinerende historie bag de seværdigheder, du besøger.

Münchens højdepunkter på en 3-timers Segway-tur

Münchens højdepunkter på en 3-timers Segway-tur

Glid gennem Münchens gader på denne Segway -tur. Lær, hvordan du administrerer en Segway, og besøg alle de store byattraktioner, herunder Maximilianeum og Theatine Church. Efter at have fået styr på at køre på en Segway, start din tur på Artur-Kutscher-Platz. Kør derefter mod den engelske have og langs Isar -floden til Fredens engel. Fortsæt til Maximilianeum, sæde for det bayerske parlament. Denne bygning blev opført mellem 1857 og 1874 af arkitekten Friedrich Bürklein og passer ind i omgivelserne ved Isar -floden. Op ad floden, se Museumsøen med Deutsches Museum og sognekirken St. Maximilian på vestbredden af Isar -floden. Tag ad Maximilianstraße forbi Residenz Theatre på Odeonsplatz og beundre Feldherrnhalle og Theatine Church. Glid forbi München Residenz sammen med Hofgarten samt det bayerske statskansler mod Eisbach. Derefter svinger du rundt om Siegestor tilbage til udgangspunktet.

München: Rickshaw-tur i den gamle bydel og den engelske have

München: Rickshaw-tur i den gamle bydel og den engelske have

VARSEL FØR BOOKING: Hvis I er to voksne, skal I tilføje to personer til indkøbskortet. (1 rickshaw) Hvis du har to børn (maks. op til otte år), skal du ikke booke dem som en ekstra person. De er gratis. Hvis I er tre voksne, skal I tilføje en ekstra person til indkøbskortet. (1 rickshaw) Dette er den eneste tur, vi tilbyder på GetyourGuide. Andre ture tilbydes af andre leverandører. Vores bedst sælgende tur på 2,5 timer. Oplev München som aldrig før. Med vores E-Rickshaw Tours og en af vores 60 lokale guider. Velkommen til en unik og miljøvenlig måde at udforske den smukke by München på en 2,5 timers tur med højdepunkter. Vores E-Rickshaw-ture byder på et uforglemmeligt eventyr gennem hjertet af Bayerns hovedstad, hvor historie, kultur og naturlig skønhed mødes i perfekt harmoni. > Miljøvenligt eventyr: Vores E-Rikshaws er emissionsfrie, hvilket sikrer en grøn og bæredygtig tur, der efterlader et minimalt CO2-fodaftryk. > Lokal indsigt: Oplev München fra en lokals perspektiv, når vores erfarne guider fortæller fascinerende historier og giver indsigt i byens historie, seværdigheder og skjulte perler. > Komfort og stil: Rejs med stil og komfort, mens du slapper af i vores E-Rikshaw, der er designet til din største bekvemmelighed. Uanset om du er solorejsende, et par eller en lille gruppe på op til fire personer, har vi den perfekte løsning til dig. > Ruter, der kan tilpasses: Skræddersy din tur til dine præferencer. Vælg mellem en række forskellige ruter, der dækker Münchens mest ikoniske attraktioner, naturskønne parker eller endda steder uden for alfarvej. Tal med guiden om, hvad du gerne vil se. Hvad du kan forvente: > Spektakulære udsigter: Få en fantastisk udsigt over Münchens historiske bygninger, frodige grønne områder og Münchens hovedflod, perfekt til billeder og minder, der vil vare hele livet. > Personlig oplevelse: Vores ture er små og intime, hvilket giver mulighed for en personlig og engagerende rejse gennem München med din guide. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at udforske München sammen med os. Book os i dag for at reservere din plads og gøre dit besøg i München uforglemmeligt!

München: Top Sights Guided e-Scooter Tour

München: Top Sights Guided e-Scooter Tour

Tag en sightseeingtur med et sjovt twist, når du suser rundt i München på en Segway. Oplev de imponerende bygningsværker Biergarten am Chinesischen Turm, Friedensengel, Maximilianeum, Residenz, Oper, Odeonsplatz, Ludwigstrasse, Hofgarten, Siegestor, Eisbachsurfer uvm. Lær at køre sikkert og sstart din tur ved at sætte dig godt til rette på Segway'en. Thog tag derefter af sted på dit sightseeing-eventyr sammen med din guide, som vil fortælle dig om den fascinerende historie bag de seværdigheder, du besøger.

De mest populære seværdigheder i München

Oplevelser i Englischer Garten

Byer i Tyskland

Andre seværdigheder i Englischer Garten

Vil du se alle oplevelser i Englischer Garten? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Englischer Garten

Samlet bedømmelse

4.4
(4.077 anmeldelser)

Jeg reserverede On-Off Bus til mit barnebarn og mig selv. Jeg vælger denne særlige tur, fordi den tilbød to ruter, den ene gik lidt ud af byen til BMW Museum og Olympic Park, som begge var af interesse for os. Vi benyttede os også af intown-ruten. Lyden gav en god beskrivelse af de bygninger og områder, vi passerede. Jeg synes, at Hop on Hop Off-busser er et plus i hver ny by, jeg besøger, og det skuffede ikke. Mit eneste problem var, at vi gik glip af den første bus, der forsøgte at finde ud af, hvor vi skulle være. En anden tur, vi tog, som blev hentet på samme sted, gav en google-kortplacering. Dette ville være nyttigt.

Havde allerede set og lavet en masse til fods i München, men blev ret træt, så besluttede at tage den korte by hop on hop off tur, sad på toppen af taget, dejlig brise og stødte på kendte men også ukendte perler med forklaringer på engelsk. Kan varmt anbefales, selvom du mangler tid.

Da vi bookede stod der at “dansk” var en mulighed at vælge ifm at høre den guidede tur. Det var ikke muligt at vælge dansk i bussen.

Turen var rigtig god og hyggelig. Guiden viste os en masse gode ting, både historiske og kulturmæssige med et tvist af humor

Slottet og dets have er storslået! Tag absolut lydguiderne for at forstå og værdsætte besøget!!!