Tilføj datoer

Ting at gøre Epernay

Tilgængelige aktiviteter

  • Guidede ture
  • Heldagsture
  • Private rundvisninger
  • Eventyr
  • Transport
  • Workshops og kurser
Vi fandt 21 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 2

Andre seværdigheder i Epernay

Vil du se alle oplevelser i Epernay? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Epernay

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 1.597 anmeldelser

Dette var virkelig den eneste måde at se, hvad vi ønskede at se i regionen. Det fungerede meget godt, vores chauffør var meget venlig og boede faktisk i den lillebitte landsby, hvor Dom Perignon opdagede at lave bobler til vin. Vinhusene var sjove. Taittinger havde den bedre tur, og guiden var meget underholdende. De fleste & Chandons kældre var dog meget mere imponerende at vandre. Vinene var meget sammenlignelige med hinanden generelt. Den bedste vin, vi havde hele dagen, var fra det lille lille sted, vores chauffør foreslog til frokost, Pierre Mignon. Alt i alt var det det værd og rart at have en chauffør, ellers kunne man ikke klare det hele på en dag. Det var også fantastisk at se selve kirken i Reims i starten af dagen.

Flot udsigt over druebuskene i området. Og flot udsigt over Epernay. Vi var meget heldige med en klar blå himmel, en sol og druebuske i efterårsfarver. På grund af min højdeskræk syntes jeg, at det tog ret lang tid at blive oppe, men ifølge min partner var det ikke tilfældet. Du går op på cirka 1 minut, bliver i luften i cirka 10 minutter (ca. 150 meter) og så ned igen i et minut. Vi tog ikke champagne med, for det var om morgenen, og vi havde tidligere haft en smagning på Moët. Beliggende centralt i Epernay ved siden af en parkeringsplads.

Amazing trip to 3 different houses in Champagne. Thank you to the most welcoming guide, Jean-Baptiste for an amazing day