Vores mest anbefalede ting at gøre i Epernay

Fra Reims: Champagne, Epernay og familiedrevne vingårde

1. Fra Reims: Champagne, Epernay og familiedrevne vingårde

Sæt dine sanser i gang med champagnesmagninger på familiedrevne vinhuse på denne tur fra Reims. Gå på opdagelse i kældrene, og afdæk hemmelighederne bag produktionen af Champagne. Rejs i en komfortabel og airconditioneret varevogn, og besøg den charmerende landsby Hautvillers. Mød din lokale guide kl. 14.00 foran turistkontoret på togstationen i Reims centrum, og start eftermiddagen med en køretur gennem landskabet. Fortsæt med et besøg på en familiedrevet vingård. Tur rundt i den stadig anvendte traditionelle presse og tankrum, mens din guide beskriver de traditionelle metoder til fremstilling af champagne med en konkret og visuel tilgang. Værdsæt flere smagsprøver af deres produkter, og tilegn dig viden om smagning og ekspertise med disse sjældne champagner. Kør gennem den berømte Champagne Avenue i Epernay, hovedstaden i Champagne. Se, hvor nogle af de mest prestigefyldte ejendomme har deres hovedsæde, såsom Pol Roger, Perrier Jouët, Moët & Chandon og Boizel. Skønttag et øjeblik i vinmarken med en betagende udsigt over de vinmarker, der er på UNESCO's verdensarv i Champagne, og få viden om terroirets særlige kendetegn. Nyd landsbyen Hautvillers, champagnens fødeby. Besøg kirken, hvor den berømte munk Dom Pérignon ligger begravet. Afslut turen med et besøg på en anden familiedrevet vingård, hvor du kan smage og sammenligne forskellige "cuvéer". Efter en eftermiddag fuld af oplevelser og værdifulde souvenirs vil din guide sætte dig af foran turistkontoret på Reims hovedbanegård mellem kl. 18.30 og 19.00.

Champagne: Champagnesmagning med frokost

2. Champagne: Champagnesmagning med frokost

Oplev Aÿ-Champagne under en rundvisning, smagning og frokost i et typisk champagnehus midt i Le Clos Corbier Champagne-vinmarkerne. Se kældre, der blev gravet i 1850'erne, og en traditionel presse. Lær hemmelighederne bag fremstillingen af champagne at kende. Ankomst til vingården, sæt dig ned og nyd din smageklasse med en champagnequiz. Træn din næse til at identificere forskellige aromaer og smagsnuancer, der kan findes i Champagne, gennem en olfaktorisk workshop. Vær konkurrencedygtig, når du blindt identificerer 3 forskellige champagner fra forskellige små vingårde, alt imens du spiser lokale snacks. Derpå kan du fordybe dig i den franske livsstil med en afslappet frokost med hjemmelavede regionale specialiteter som pâté en croute (kødfyldt wienerbrød), Langres-ost eller lyserød kiksekage sammen med en række forskellige champagner. Fortsæt dine smagninger med den lokale rødvin, Côteaux Champenois, og den regionale likør kendt som Ratafia. Afslut din champagneoplevelse efter frokost tidligt på eftermiddagen.

Fra Paris: Dagstur til Champagne med 8 smagninger og frokost

3. Fra Paris: Dagstur til Champagne med 8 smagninger og frokost

Turen begynder fra dit hotel (hvis det ligger i Paris), eller fra et centralt mødested i Paris. Din chauffør/guide afhenter dig op i en hyggelig minibus med aircondition omkring kl. 07.30. Nyd velsmagende croissanter på vej til Champagne, mens din guide fortæller dig alt, hvad du behøver at vide om det sprudlende champagneunivers. Når du ankommer til Champagne, vil du starte dagen med et besøg på en meget prestigefyldt ejendom (Moët & Chandon, Veuve Clicquot, Mercier osv afhængigt af tilgængelighed). Se endeløse gallerier fyldt med flasker, og rund den guidede tur af med en smagning. Tilbage i din minibus' behagelige aircondition kan du derefter beundre de skønne landskaber, før du gør holdt i hjertet af vingården for at nyde en masterclass-lektion i vin fra din ekspertguide. Han vil lære dig grundstenene bag en professionel vinsmagning. Derefter får du mulighed for at øve dig ved at nyde en særlig cuvée. Næste stop er til frokost i et familieejet champagnehus eller på en lokal restaurant (efter tilgængelighed). Du vil få mulighed for at smage flere glas champagne og ratafia (en anden lokal vin), sammen med lokale retter. Blanc de Blancs, Blanc de Noirs, Champagne Rosé ... hvad ville du drikke dem til? Efter frokost kan du fordøje frokosten med en skøn gåtur gennem Côte des Blancs og Vallée de la Marne vingårdene. Lær de særlige kendetegn ved Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier, og nyd en fantastisk udsigt over vingården. Gør dig klar til at tage nogle billeder. Din guide vil køre dig til Hautvillers, en typisk fransk landsby, hjemsted for den legendariske Dom Perignon. Sidst men ikke mindst besøger du en anden familieejet vingård, hvor du vil lære om kunsten at sabrage eller degorgere ”à la volée” (en teknik til åbning af en champagne bottle), afhængigt af tilgængelighed. Smag flere lækre champagner, inden turen går tilbage til Paris, hvor du vil blive sat af et centralt sted med gode transportforbindelser.

Épernay: Guidet tur i champagnekælder med prøvesmagninger

4. Épernay: Guidet tur i champagnekælder med prøvesmagninger

Besøg et smukt champagnehus ved navn Vollereaux Champagne i Marne-dalen i Champagne. Begynd denne 1-times tur med en guidet rundvisning i de historiske kældre. Lær historien om huset og champagnefremstillingsprocessen. Hør om, hvordan huset blev grundlagt i 1805 og nu strækker sig over 40 hektar og dækker de 13 landsbyer i Coteaux Sud d'Epernay. Oplev, hvordan den 6. generation af Vollereaux-familien forvalter champagnehusets arv, som de har gjort det i 200 år. Ved afslutningen af turen kan du smage 3 forskellige slags champagne, mens du mærker følelsen af fællesskab og samvær, der afspejler familiens historie og dens formål. 

Epernay: Fortøjet heliumballontur over vinmarkerne

5. Epernay: Fortøjet heliumballontur over vinmarkerne

Tag på eventyr i en fortøjet heliumfyldt ballon, der er forankret nær bunden af Avenue de Champagne, og flyv op til 150 meter op over jorden.  Nyd udsigten over byen og de omkringliggende vinmarker på UNESCO's Verdensarvsliste. Nyd 1 glas champagne, mens du beundrer fugleperspektivet over dette smukke område.  Kig ned i de smukke Belle Epoque-palæers skjulte haver, og nyd den unikke atmosfære.

Fra Paris: Champagne-tur i lille gruppe med 3-retters frokost

6. Fra Paris: Champagne-tur i lille gruppe med 3-retters frokost

Udforsk Champagne-regionen på en guidet dagstur fra Paris. Besøg kældrene i af velrenommerede champagneproducenter, lær om regionens historie, smag lokale vine, og nyd en lækker frokost på en lokal restaurant. Start med en afhentning fra dit hotel eller din bolig, og kør til hjertet af champagneområdet, Épernay. Tag på en guidet rundvisning i en af de store champagnehuse som f.eks: Mercier, Nicolas Feuillatte, Veuve Clicquot, Taittinger, Moet & Chandon eller andre berømte champagnehuse, afhængigt af tilgængelighed, samt en mindre ejendom senere på dagen. Få mere at vide om historien om navngiveren og nip på en god champagne. Oplev den lokale gastronomi, og nyd en 3-retters frokost på en lokal restaurant. Se vinstokkene på nært hold, mens din erfarne guide fortæller dig om de forskellige druesorter, terroiret, og hvad der gør champagne så berømt. Besøg et lokalt champagnehus, og mød menneskene bag produktionen af denne store drik. Smag deres elegante og eksklusive produkt, og hør om historien om deres champagnehus. Afslut med en aflevering på dit hotel, efter at have smagt og oplevet det bedste champagne har at byde på. Ved afslutningen af turen vil du have en bedre forståelse for de forskellige typer af Champagne, såsom Blanc de Blancs, Blanc de Noirs og Champagne rosé, som samt forskellen mellem Grands Crus og Premiers Crus og begrebet Champagne terroir.

Fra Paris: Champagne-dagstur med seks smagsprøver for en lille gruppe

7. Fra Paris: Champagne-dagstur med seks smagsprøver for en lille gruppe

Besøg det eneste sted i verden, hvor der dyrkes og produceres champagne på en heldagstur fra Paris. Tag på en guidet rundvisning i Nicolas Feuillatte Champagne House og en familiedrevet vingård. Nyd de inkluderede smagsmuligheder og muligheden for at opleve Reims katedral i løbet af dagen. Start turen fra Paris i en minibus, der kører dig til Champagne. Besøg det maleriske kapel i klosteret Hautvillers, som også er gravsted for Dom Pérignon, Champagnes far. Lær om ham med din guide, og mød derefter en lokal producent for at høre om vinproduktionen. Nyd en rundvisning med fuld guide på Nicolas Feuillatte House of Nicolas Feuillatte, verdens største producent af Champagne. Smag 3 glas champagne på din rundvisning i champagnehuset. Du får også mulighed for at smage mindst 3 forskellige typer champagne på en lokal familiedrevet vingård og hente nogle flasker som souvenirs. Inden du kører tilbage til Paris, kan du besøge Reims-katedralen Notre Dame, et af de definerende forbilleder for gotisk kunst, og du har fri tid til at se det område, hvor 25 franske konger blev kronet.

Fra Reims: Guld champagneoplevelse med 12 smagsprøver

8. Fra Reims: Guld champagneoplevelse med 12 smagsprøver

- I Aÿ-Champagne : Du vil opleve de historiske bakkeskråninger i Aÿ, som er klassificeret som verdensarv af Unesco, og dens Grand Cru-vinmarker. Vidste du, at landsbyen Aÿ var det vigtigste centrum for Champagneindustrien og stadig har en helt særlig plads ? De franske konger havde deres egne pressere her fra det 16. århundrede, og Champagnes vine blev tidligere kaldt "Vine fra Aÿ". Her vil jeg tage dig med på opdagelse i den historiske landsby og dens berømte vingård, hvor jeg vil fortælle dig om arbejdet med vinstokkene, druesorterne, dette enestående terroir og bæredygtig vindyrkning. Vi stopper foran hovedkvarteret for de berømte champagnehuse i Aÿ som Bollinger, Deutz og Ayala. Du vil også smage de 3 berømte champagnebrændevin fra Goyard-destilleriet i Aÿ, det første, der blev grundlagt i 1911: Ratafia de Champagne, Fine de la Marne og Marc de Champagne. - I Hautvillers: Vi stopper i denne uundgåelige landsby for at nyde en af Champagnes smukkeste panoramaudsigter i den vinmark, hvor Dom Pérignon foretog sine eksperimenter. Det er det ideelle sted i hjertet af vinmarkerne til at tage uforglemmelige billeder af jer og dette betagende landskab! Vi besøger den første af de 2 familier af uafhængige producenter/avlere, som du vil opleve i løbet af denne dag med forklaringer om champagneproduktionsprocessen, besøg i presserier, vinhuse og kældre. Du vil smage 3 forskellige champagner, hovedsageligt sammensat af Pinot Noir, under en kommenteret smagning (afhængigt af sæsonen og tilgængelighed kan dette besøg/denne smagning finde sted i en landsby i Côte des Blancs eller i Aÿ-Champagne). Vi vil også besøge Dom Pérignons kirke, hvor han var præst i 40 år, og hvor han nu hviler for evigt. - "Avenue de Champagne" i Epernay: Endnu et must i Champagne, som er på UNESCO's verdensarvsliste, og som vi vil krydse. Den anses for at være den dyreste "Avenue i verden" med sine prestigefyldte champagnehuse, sine palæer og sine 100 kilometer kælderkældre, der gemmer på 200 millioner flasker. - I Cramant : Cramant er en berømt landsby på Côte des Blancs, der kaldes "Chardonnay Grand Cru-riget". Til frokost har vi udvalgt Champagne og spisesteder, der er værdsat af de lokale, for at dele dette hyggelige øjeblik med jer. - I Oger : Oger er en anden berømt Grand Cru-landsby i Côte des Blancs med den berømte Blanc de Blancs, der er 100 % Chardonnay Grand Cru. For at komme dertil kommer vi forbi den største flaskefabrik og nær det berømte "Chateau de Saran" samt "Montaigu Site", der er dedikeret til Moët & Chandons champagnefremstilling. I Oger vil vi besøge en af dagens 2 familier af uafhængige producenter/avlere. Du vil smage mange 100% Grand Cru Champagner med smagsråd: Min. 3 smagninger pr. person for at opdage de forskellige "Blanc de Blancs", f.eks. naturlig champagne uden dosering, fra gamle vinstokke, årgang eller endda lagret på egetræsfade.

Reims: Maison de Champagne og vingårdstur med smagsprøver

9. Reims: Maison de Champagne og vingårdstur med smagsprøver

Vælg dit afhentningssted, og mød din lokale guide i Reims eller i Epernay: - Mulighed for afhentning 1: Mød din lokale guide kl. 9.00 foran turistkontoret, der ligger ved siden af Reims' centrale togstation, og start dagen med en køretur gennem vinmarkerne. - Mulighed for afhentning 2: Mød din lokale guide kl. 9.45 foran porten til besøgscentret i Champagne Boizel. Kør gennem Champagne Avenue i Epernay, Champagnes hovedstad, hvor nogle af de mest prestigefyldte ejendomme er baseret (Pol Roger, Perrier Jouët, Mercier, Boizel, Moët & Chandon). Besøg det berømte Grande Maison de Champagne Boizel (hvis det ikke er tilgængeligt, kan det erstattes af et lignende hus), oplev champagnefremstillingsprocessen og nyd 2 af deres emblematiske cuvée. Nyd et øjeblik i vinmarkerne med en betagende udsigt over Unescoworld's arvede champagnestokke og få viden om vores "terroirs" særlige egenskaber. Derefter vil du opdage landsbyen Hautvillers, champagnens fødested. Kom ind i kirken, hvor den berømte munk Dom Pérignon ligger begravet. Bliv budt velkommen i Mareuil-sur-Ay på et typisk champagnehus (Le Clos Corbier). Efter en champagnequiz kan du træne din næse i at identificere de forskellige aromaer og smage, der findes i champagne, gennem en duftworkshop. Konkurrér, når du blindt skal identificere 3 forskellige champagner fra små vinhuse, alt imens du spiser nogle lokale snacks. Nyd en traditionel frokost med parrede vine og champagner i en sjov og familiær atmosfære. Bliv introduceret til lokale produkter som baguette, pâté croute, regionale oste, pink kiks, Ratafia... (frokosten kan tilpasses allergier eller specifikke diæter). Nyd de charmerende bjergskråninger i Champagne-regionen, og kig ind bag kulisserne på en familiedrevet vingård. Besøg den traditionelle presse, tankrummet og kælderen hos en autentisk champagneproducent. Gå ned ad de kølige kældergange og se på den enorme mængde flasker, der langsomt modnes. Nyd flere smagsprøver af deres bedst sælgende "cuvees", og find de bedste værdier i Champagne! Efter en dag fuld af oplevelser og værdifulde souvenirs sætter din guide dig af i Epernay kl. 17.15 eller i Reims kl. 18.00.

Fra Reims: Guidet champagnetur til Moet, Epernay med mere

10. Fra Reims: Guidet champagnetur til Moet, Epernay med mere

Udforsk en af de store vinproducerende områder i Frankrig på en tur i lille gruppe til Champagne-regionen. Prøv de mousserende produkter i denne verdensberømte region som Champagne Taittinger, der er et af de sidste champagnehuse, der ejes af den oprindelige familie.  Med en blanding af 50 % Pinot Noir, 15 % Pinot Meunier og 35 % Chardonnay er Taittinger-vingården et uovertruffent eksempel på en champagnestil, hvor Chardonnay spiller en væsentlig rolle. Vingårdens egen produktion suppleres af den kontraktmæssige erhvervelse af druer fra uafhængige leverandører, der bestyrer de fineste vinmarker i Champagne-regionen.  På vej til Épernay, rejser du gennem vingårdene i Marne-la-Vallée for at møde den legendariske munk Dom Pérignon, der producerede Frankrigs dyreste vine i det 17. århundrede. Han er nu begravet i kirken i det tidligere benediktinerkloster i Hautvillers. Besøg Épernay, der ofte kaldes champagnens hovedstad, hvor hovedgaden fremstår som en udstilling af overdådige palæer, der tilhører de hæderkronede Maisons de Champagne.  Oplev nogle af de mest prestigefyldte navne, herunder Moët & Chandon, Perrier-Jouët og Pol Roger, og lær mere om de 100 kilometer lange tunneler under gaden. Tag en pause for at spise frokost på en af de adskillige muligheder i centrum af byen under din 1 time på egen hånd.  Tag derefter en guidet rundvisning, og smag på den verdensberømte Maison de Champagne Moët & Chandon. Stedet blev grundlagt i 1743 af Claude Möet, og historien er fundet med berømte personligheder som Marquise de Pompadour og Napoleon 1. Moët & Chandon Champagne er blevet solgt til mange forskellige historiske begivenheder som kroningen af Kong Edward 7., Cannes Filmfestival og Frihedsgudindens 120-års jubilæum.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Epernay

Alle aktiviteter

27 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 2

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Epernay

Udforsk alle

Andre seværdigheder i Epernay

Vil du se alle oplevelser i Epernay? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Epernay

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 1.610 anmeldelser

Dette var virkelig den eneste måde at se, hvad vi ønskede at se i regionen. Det fungerede meget godt, vores chauffør var meget venlig og boede faktisk i den lillebitte landsby, hvor Dom Perignon opdagede at lave bobler til vin. Vinhusene var sjove. Taittinger havde den bedre tur, og guiden var meget underholdende. De fleste & Chandons kældre var dog meget mere imponerende at vandre. Vinene var meget sammenlignelige med hinanden generelt. Den bedste vin, vi havde hele dagen, var fra det lille lille sted, vores chauffør foreslog til frokost, Pierre Mignon. Alt i alt var det det værd og rart at have en chauffør, ellers kunne man ikke klare det hele på en dag. Det var også fantastisk at se selve kirken i Reims i starten af dagen.

Amazing trip to 3 different houses in Champagne. Thank you to the most welcoming guide, Jean-Baptiste for an amazing day