Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Epidauros

Vores mest anbefalede ting at gøre i Epidauros

Fra Athen: Bustur til Mykene, Epidaurus og Nafplio

1. Fra Athen: Bustur til Mykene, Epidaurus og Nafplio

Før fra Athen med din venlige guide (arkæolog) med bus fra Halandri Metrostation og tag til den antikke by Mykene. Lad de kyklopiske mure tage vejret, og bliv klogere på den mystiske oprindelse af denne fantastiske struktur. Mycenee anses for at være det største og rigeste kongerige fra den senere bronzealder omkring 1350 f.Kr. Vandre rundt i den arkæologiske park, gå gennem den store løvindersport, udforsk Atreus' antikke skat, også kendt som kong Agamemnons grav samt Klytamnestras grav. Beundre paladset og Agamemnons guldmaske. Efter Mykene kan du nyde en traditionel græsk frokost i den smukke by Nafplio ved havet. Naflpio var tidligere Grækenlands hovedstad før Athen, og arkitekturen har venetianske, byzantinske, osmanniske og moderne græske påvirkninger. Se de vigtigste seværdigheder som Bourtzi-slottet, Acronauplia og Palamidi-slottet, der er bygget på toppen af bakken, samt de forskellige maleriske pladser i byens centrum. Afslut dagen med et besøg i det antikke teater i Epidaurus. Dette sted er kendt for at være det teater med den bedste akustik og er stadig vært for Epidaurus-festivalen hver sommer.

Athen: Peloponnes højdepunkter dagstur og V.R. audioguide

2. Athen: Peloponnes højdepunkter dagstur og V.R. audioguide

Stig om bord i vores moderne, airconditionerede bus fra 4 centrale mødesteder og kør i 1 time til Peloponnesos. På vej til Mykene kan du se den berømte Korinthkanal og gøre et kort stop for at beundre dette ingeniørmæssige vidunder, der forbinder det Ægæiske og Ioniske hav. Fortsæt mod Mykene, en af de vigtigste byer i det antikke Grækenland. Besøg den mykenske akropolis, Agamemnons grav og ruinerne af de kyklopiske mure, der beskyttede denne mægtige by. Du kan også besøge det arkæologiske museum i Mykene. Nyd en audioguidet rundvisning på 8 sprog på de arkæologiske steder, udforsk den antikke verden med vores Virtual Reality-enhed... Fortsæt til det antikke teater i Epidaurus, et teater fra det 4. århundrede, som er et af de bedst bevarede klassiske græske bygningsværker, der findes. Det er berømt for sin fantastiske akustik; en mønt, der tabes i teatrets midte, kan høres fra den højeste plads. Teatret har plads til op til 14.000 mennesker, og dets indgang er flankeret af restaurerede korintiske pilastre. Det bruges nu til forestillinger af oldgræsk drama under den årlige Hellenic Festival. Sidst men ikke mindst skal du gøre et stop i den maleriske by Nafplion, som var Grækenlands første hovedstad efter uafhængigheden og har været en vigtig havn siden bronzealderen. Dens beliggenhed var så strategisk vigtig, at byen har 3 fæstninger: den massive fæstning Palamidi, den mindre Akronafplia og vandborgen Bourtzi på en lille ø vest for den gamle bydel. Slentre gennem de smukke smalle gader og beundre de elegante venetianske huse, neoklassiske palæer og kajcaféer. Benyt lejligheden til at shoppe, spise på en traditionel restaurant, slappe af på caféerne i den maleriske havn eller om sommeren tage en svømmetur i det krystalklare vand på Arvanitia-stranden. Efter en hel dag med udforskning af området Argolis-Peloponnesos fyldt med uforglemmelige minder om historie og kultur vender du tilbage til dit foretrukne afsætningssted.

Fra Athen: Mykene og Epidaurus på en heldagstur fra Athen

3. Fra Athen: Mykene og Epidaurus på en heldagstur fra Athen

Brejs på en heldags guidet tur til de antikke ruiner i Mykene fra Athen med et minimeret miljømæssigt fodaftryk. Gå i det, der engang var et blomstrende centrum i det gamle Grækenland, og besøg steder, herunder Epidaurus og havnebyen Nauplion. I den sene bronzealder spillede byen Mykene en vigtig rolle i det gamle Grækenland. Denne heldagstur fra Athen giver dig mulighed for at udforske denne skat af den antikke verden. Du rejser i en bus med aircondition og gør et kort stop ved Korinthkanalen, et 3,9 sømil langt teknisk vidunder, der forbinder Korinthbugten med Det Ægæiske Hav. Mykene er den historiske ramme for en stor del af den antikke græske litteratur, herunder digteren Homers værker. Besøg det arkæologiske sted, hvor du finder løvindernes port og kong Agamemnons grav. Du fortsætter køreturen og gør et stop i Nauplia, det moderne Grækenlands første hovedstad og hjemsted for fæstningen Palamidi. Efter en afslappende frokost er turens sidste stop byen Epidaurus, der er hjemsted for det antikke teater, der er opført på listen over verdensarv, og som de gamle grækere troede var fødestedet for Apollos søn Asklepios' søn. Teatret i Epidaurus er måske det bedst bevarede teater i det antikke Grækenland og bruges stadig i dag på grund af sin fantastiske akustik.

Athen: Heldagstur til Nafplio og Epidaurus

4. Athen: Heldagstur til Nafplio og Epidaurus

Mød din arkæologiske/historiske rejseleder på Halandri metrostation, og oplev den sydøstlige del af det græske fastland. I løbet af turen vil du kunne se og lære ting om Grækenlands historie fra oldtiden til i dag. Vi gør et stop ved kanalen i Korinth, en af de få menneskeskabte kanaler i verden, konstrueret i 1894, hvor du kan tage billeder og se den imponerende udsigt. Vi fortsætter derefter vores tur til det antikke Epidaurus, stedet for Asklepios, guden for helbredelse. Stedet giver den besøgende en uforklarlig ro, og det siges, at det er grunden til, at det blev brugt som et helbredelsescenter i de gamle år. Derudover ligger Epidaurus-teatret også på stedet, og det betragtes som det vigtigste i Grækenland. Sørg for at tjekke akustikken! Vi ankommer derefter til Nafplio, en smuk by og Grækenlands første hovedstad. Udforsk det venetianske slot Palamidi og beundre den forbløffende udsigt. Besøg akropolis i Nafplio og oplev byen Nafplio med din arkæolog/historiske rejseleder. Selvfølgelig er Grækenland meget varmt om sommeren, og heldigvis har området Argolis, hvor Nafplio ligger, en af de mest berømte strande i Grækenland, Arvanitia. I sommermånederne kan du svømme i Det Ægæiske Hav og smage det lokale køkken og fisk og skaldyr. Hvis du ønsker at udforske mere af, hvad vores destination har at tilbyde ud over stranden, har vi fået dig dækket. Oplev den lokale kultur og forkæl dig selv med en vinsmagningstur, hvor du prøver regionens unikke smag. Eller tag på et afslappende bådcruise rundt om Burgi-fortet på en naturskøn og fredelig rejse. For et mere aktivt eventyr kan du udforske de charmerende middelaldergader i Nafplio og vandre op til Akropolis for at få en spektakulær udsigt. Og sørg selvfølgelig for at tage en pause og tanke op med en lækker frokost, kaffe eller drink på en af de mange hyggelige caféer eller restauranter. Med en række forskellige aktiviteter til rådighed er der noget for enhver smag i vores by. Vend tilbage til Halandri efter en hel dag med historie, charmerende udsigtspunkter, svømning og hundredvis af fotos!

Epidaurus: Indgangsbillet til Asklepiostemplet og teatret

5. Epidaurus: Indgangsbillet til Asklepiostemplet og teatret

Opdag Epidaurus-teatret, som er på UNESCO's verdensarvsliste, med en adgangsbillet. Besøg Asklepios' helligdom, det antikke teater og det arkæologiske museum. Træd ind i det antikke teater og bliv fordybet i dets uovertrufne skønhed. Stå midt på scenen eller op ad trapperne i teatret og forundres over den mirakuløse skallignende struktur. Næst fortsætter du til det lille arkæologiske museum, der ligger inde på det arkæologiske område. Lær om de udsatte dele af de antikke bygninger fra den romerske æra. Nyd skønheden ved det bedst bevarede antikke teater i Grækenland i dit eget tempo.

Fra Athen: Heldagsbustur til Mykene, Nafplio og Epidaurus

6. Fra Athen: Heldagsbustur til Mykene, Nafplio og Epidaurus

Udforsk Argolis og dens arkæologiske steder på en guidet tur i varevogn eller bus fra Athen. Se Mykene, Løveporten, Nafplio og meget mere, mens du lærer om deres historie. Spis en lokal frokost (hvis du vælger muligheden) i Mycenae og smag lokale smagsoplevelser. Kør ad kystvejen langs Den Saroniske Bugt til Korinthkanalen, som forbinder Det Ægæiske Hav med Det Ioniske Hav. Kør til Mycenae, den homeriske by Atreides, byen "rig på guld" af de gamle digtere. Besøg Løveporten, de kyklopiske mure, de kongelige grave og så videre. Afgang til Nafplio gennem den frugtbare slette Argolis, den maleriske by, der ligger ved foden af en klippe kronet af de mægtige volde i Palamidi-fæstningen. Find adskillige interessante steder med attraktioner over hele Argolis. Tag til Epidauros for at besøge teatret fra det 4. århundrede f.Kr., der er berømt for sin forbløffende akustik. Retur til Athen ad den nationale vej, der forbinder Epidauros med Korinth. Nyd frokosten i Mykene.

Mykene, Epidaurus og Nafplio - lille grupperejse fra Athen

7. Mykene, Epidaurus og Nafplio - lille grupperejse fra Athen

Begynd din dagstur med en afhentning på dit hotel eller lejlighed i Athen tidligt om morgenen. På kun en time fra byen Athen, vil du passere gennem den berømte Korinth-kanal (kort stop), som forbinder Saronic med Den Korintiske Bugt og bogstaveligt talt adskiller det græske fastland fra Peloponnes. Leavie bag Korinth-kanalen, og efter 1 times kørsel kommer du ind i regionen Argolis, land med Homers Gyldne Mykene, et Unesco-verdensarvssted, og går op ad bakke for at besøge det arkæologiske område, hjemsted for den mytiske konge Agamemnon. Nyd en vandretur, og hør alle myter og historie, mens du passerer fra de cyklopiske mure, Løveporten, Agamemnons kongelige grave og hans kone Clytemnestra og Atreus-skattekammeret. Næste stop er maleriske Nafplion, den første hovedstad i det moderne Grækenland, med sin venetianske Palamidi-fæstning og den befæstede ø Bourtzi, der ligger midt i havnen. Der vil du have en sjov pause og få en valgfri frokost i en traditionel restaurant med græsk køkken. Nyd lidt fritid og gå i de smalle gader i denne smukke by med klassiske bygninger, der går tilbage til det 16.-17. århundrede. Fortsæt til Epidaurus og besøg det betagende antikke teater. Få en unik mulighed for at høre alt om historien om UNESCOs verdensarvshøjdepunkt fra det 4. århundrede og et af de bedst bevarede klassiske græske teatre, der stadig bruges i dag på grund af dets fantastiske akustik. Når du forlader Peloponnes, tager du vejen tilbage til Athen. Denne tur slutter sent på eftermiddagen med et drop off på dit hotel eller din lejlighed.

4-dages tur til Mykene, Epidaurus, Olympia, Delfi og Meteora

8. 4-dages tur til Mykene, Epidaurus, Olympia, Delfi og Meteora

Dag 1: Korinth-kanalen (kort stop). Kør til Epidaurus, og besøg det arkæologiske område og teatret, der er berømt for sin bemærkelsesværdige akustik. Fortsæt til Nauplia for et kort stop. Derefter kører du til Mykene, hvor du besøger det fascinerende arkæologiske sted. Afgang til Olympia, hvor du kører gennem det centrale Peloponnes og passerer byerne Megalopolis og Tripolis. Til sidst ankommer du til Olympia, hvor du spiser middag og overnatter. Der er også mulighed for at overnatte i Nauplia i stedet. (Middag inkluderet). Dag 2: Om morgenen besøger du det arkæologiske område og museet i Olympia. Kør via Patras til Rion, kryds kanalen til Antirion på den topmoderne hængebro, der er kendt som den længste og mest moderne i Europa. Ankomst til Nafpaktos og videre til Delphi. Nyd aftensmaden og overnatning i Delphi. (Morgenmad og middag er inkluderet). Dag 3: Besøg først det arkæologiske område og museet i Delfi. Afgang til Kalambaka, hvor du passerer Amphissa, Lamia og Trikala. Ankomst til Kalambaka, og nyd en middag inden din overnatning. (Morgenmad og middag er inkluderet). Dag 4: Om morgenen kan du besøge det betagende Meteora. Tidligt om eftermiddagen begynder køreturen tilbage til Athen via Thermopylæerne og Kammena Vourla. (Morgenmad er inkluderet). Denne tur giver dig mulighed for at besøge de mest imponerende historiske græske steder og giver dig et indblik i Grækenlands glorværdige fortid.

Fra Athen: Heldags guidet tur til Mykene og Epidaurus

9. Fra Athen: Heldags guidet tur til Mykene og Epidaurus

Opdag ruinerne af byen Mykene på en dagstur fra Athen. Udforsk det arkæologiske sted, hvor du finder løvindernes port og kong Agamemnons grav. Bagefter kan du gøre et kort stop i landsbyen Epidaurus og se dens helleniske teater. Kør langs den naturskønne kystvej ved den Saroniske Golf og ankom til det arkæologiske område Mykene. Udforsk den historiske ramme for en stor del af den antikke græske litteratur, herunder digteren Homers værker. Fortsæt med et kort stop i Nauplia, det moderne Grækenlands første hovedstad og hjemsted for fæstningen Palamidi. Efter at have nydt en afslappende frokost kan du køre til den nærliggende landsby Epidaurus, der er hjemsted for verdensarv, er opført som et antikt teater og menes af de gamle grækere at være fødestedet for Apollos søn Asklepios' søn. Teatret i Epidaurus er måske det bedst bevarede teater i det antikke Grækenland.

Fra Athen: Udforsk det antikke Grækenland 4-dages tur fra Athen

10. Fra Athen: Udforsk det antikke Grækenland 4-dages tur fra Athen

Tag et skridt tilbage fra nutiden og dyk ned i det antikke Grækenlands vidundere i løbet af 4 uforglemmelige dage. Hop om bord på luksusbussen, læn dig tilbage og nyd en kulstoffri rejse gennem de arkæologiske helligdomme i Epidaurus, Mykene, Nafplio, Olympia, Delphi og Meteora. Med en fantastisk natur undervejs, utrolig arkitektur og et sted at hvile hovedet om natten har denne tur alt, hvad du kunne ønske dig og mere til. Dag 1: Besøg Epdiaurus, Nafpila og Mykene Dagen starter med en køretur langs Korinthkanalen til Epidaurus, der er det formodede fødested for Apollos søn Asklepios' søn, og et besøg på det antikke teater, der er kendt for sin symmetri og enestående akustik. Herfra fortsætter du til havnebyen Nafplio med et kort stop og fortsætter derefter gennem Argos-sletten til Mykene. Dette arkæologiske sted var engang et vigtigt centrum for den græske civilisation og er hjemsted for Agamemnons gravsted. Om eftermiddagen kører du til Olympia, hvor du vil tilbringe natten. Dag 2: Oplev Olympia og Delphi Der er meget at udforske i hjemstedet for de olympiske lege. Gå rundt blandt guderne i Hera- og Zeustemplerne, kryb sammen ved den olympiske flammes alter, hvor ofrene blev bragt, og genopfrisk din historie på stedets museum. Rejsen fortsætter via Patras til Rio, over den topmoderne Rio-Antirrio-bro, forbi byen Nafpaktos og ad den smukke kystvej til Delfi. Delfi blev af grækerne anset for at være midt på hele jorden og blev kendt som verdens navle. Om eftermiddagen tager du en tur til den maleriske bjerglandsby Arachova og derefter tilbage til Delfi for en overnatning. Dag 3: Udforsk Delfi og overnatning i Kalambaka Tilbring en afslappet og muligvis spirituel formiddag i Delfi og nyd atmosfæren i dette centrum for græsk tilbedelse, hvor himmel og jord mødes. Om eftermiddagen tager du af sted til Kalambaka. Med udsigt over Meteora-klostrene bliver dette dit hvilested for natten. Dag 4: Meteora-klostrene og tilbagevenden til Athen Rejs i højderne til Meteora, hvor du kan besøge det vigtigste kompleks af østlige ortodokse klostre i Grækenland. Bygget højt på 6 sandstenssøjler med udsigt over Kalambaka vil du opleve en betagende udsigt, der er hugget af naturens elementer. På din hjemrejse kan du vælge at besøge en fabrik med ikoner i byzantinsk stil og fortsætte forbi Leonidas' (kongen af Sparta) monument, hvorefter du slutter din monumentale tur tilbage i Athen sidst på eftermiddagen.

Alle aktiviteter

88 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Epidauros

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Epidauros?

De bedste dagsture og -udflugter fra Epidauros er:

Nafplio

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i Epidauros med børn?

Hvad er de bedste billige ture i Epidauros?

Andre seværdigheder i Epidauros

Vil du se alle oplevelser i Epidauros? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Epidauros

Samlet bedømmelse

4.6
(1.374 anmeldelser)

Vores guide Anthony gav os et godt overblik over de steder, vi besøgte, inklusive myterne og historien om hvert sted. Ville gerne have været længere på Epidaurus, hvor der udover amfiteatret er arkæologiske fund, herunder Asklepios-templet, som er værd at besøge, men tiden på en time er for kort. Det ville have hjulpet, hvis guiden kunne have informeret os om, hvor langt stederne var, og den tid, det ville tage os, hvis vi valgte at besøge dem, så vi kunne have forkortet tiden i amfiteatret. Fotostoppet ved Nafpoli kunne have været kortere eller sprunget over, da de arkæologiske steder syntes vigtigere at udforske. Ellers var alt andet godt planlagt og glat!

Hyggeligt, men på grund af forsinkelser om morgenen blev eftermiddagen ændret og meget forhastet, og vi fik ikke mulighed for at fordøje vores frokost, før vi skulle op ad en masse trin. Jeg havde det dårligt resten af dagen. Nogle ældre kunder havde ikke engang chancen for at klatre og gik glip af noget af turen.

Alt var fint. Guiden talte fransk meget godt. Entrébilletter inkluderet i prisen er meget praktiske. Det eneste lidt negative punkt er restauranten (eller kantinen), hvor vi stopper.

Genialt med mødested i udkant af Athen. Guiden var yderst kompetent. Alt var ok

Jeg anbefaler stærkt turen og guiden. En rejse værd at betale.