Esclusas de Miraflores

Esclusas de Miraflores
35 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Esclusas de Miraflores: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra Panama City: Panamakanalen og Monkey Island Tour

Fra Panama City: Panamakanalen og Monkey Island Tour

Brug en halv dag på at udforske Panamakanalen, mens du lærer om dens historie og tilblivelse. Se de berømte Miraflores-låse i aktion, og tag en naturskøn sejltur i Panamakanalen. Bliv hentet på dit hotel eller et andet sted i Panama City, og tag til Panama Canal Visitors Center for at få en detaljeret forklaring på, hvordan kanalen og de berømte Miraflores-sluser fungerer. Besøg museet for at lære mere om denne vigtige vandpassage mellem Atlanterhavet og Stillehavet. Kør forbi Miraflores-søen og Pedro Miguel-sluserne, mens du er på vej til Chagres-floden. Stig ombord på en naturskøn bådtur over den kunstige Gatun-sø. Se det omgivende landskab ved den største og vigtigste sø i Panamakanalen. Se store skibe passere gennem kanalen for at få en fornemmelse af omfanget af dette tekniske mesterværk. Ankom til en gruppe øer for at se forskellige dyrearter og aber. Vend tilbage til Panama City og bliv sat af på dit hotel.

Panama: 6-timers krydstogt i Panamakanalen mod syd og frokost

Panama: 6-timers krydstogt i Panamakanalen mod syd og frokost

Rejs sydgående gennem Panamakanalen under denne 6-timers tur fra Panama City. Med din lokale guide kan du gå ombord på en bus for en 45-minutters rejse til Gamboa, hjemsted for Panama Canal Dredging Division. Mød dit fartøj, Stillehavsdronningen, til en tur gennem Gailard cut, Pedro Miguel Locks og Miraflores Locks. Beundre naturskønne udsigter over Centennial Bridge, Chagres-floden og Bridge of the Americas. Spis en gratis frokost om bord under din rejse. Gå fra borde ved Flamenco Marina i Panama City. - Rejs mod syd gennem Panamakanalen - Rejs på et lille fartøj for at se slusernes funktion tæt på - Naviger gennem sluserne Pedro Miguel og Miraflores - Boksfrokost serveres ombord på båden.

Panama: Guidet nordgående krydstogt i Panamakanalen

Panama: Guidet nordgående krydstogt i Panamakanalen

Oplev et afslappende nordgående krydstogt på Panamakanalen ombord på den herlige Pacific Queen. Nyd en gratis frokost, mens du beundrer det betagende landskab, der langsomt passerer forbi dig. Gå gennem Culebra Cut, Pedro Miguel Locks og det tekniske vidunder Miraflores Locks. Lær, hvordan sluserne styres for at tillade skibe at passere igennem, mens du spiser din frokost. Mærk bølgerne under dine fødder, mens du beundrer den naturskønne udsigt over Puente Centenario, Chagres-floden og den strålende bro i Amerika, der forbinder Nord- og Sydamerika. Vink farvel til Stillehavsdronningen, men hold fast i minderne, når du går fra borde ved Gamboa, før du vender tilbage til Panama City.

Panama: Privat mellemlandingstur

Panama: Privat mellemlandingstur

Ved hjælp af dit flynummer og flyselskabets navn kan en chauffør spore dit fly, indtil det lander. Efter landingen venter chaufføren på dig udenfor med et skilt med dit navn på. Chaufføren vil hjælpe dig ud til bilen med din bagage. Når du er i bilen, vil chaufføren køre til Miraflores Visitors Center ved Panamakanalen, hvor du kan se skibene gå gennem Miraflores-sluserne på deres vej fra det ene hav til det andet. Turen vil være designet til, at du besøger Panamakanalen på det travleste tidspunkt af dagen, så du kan se processen fra en terrasse. Efter at have forladt Panamakanalen vil guiden tage dig med til Amador Causeway, en vej, der forbinder 3 øer, hvor du vil få mulighed for at se Biodiversitetsmuseet, der er designet af Frank Gehry. Den næste destination er Panamas gamle bydel (Casco Viejo), hvor du kan nyde skønheden af koloniale bygninger og håndværksbutikker, mens du går rundt på de maleriske, smalle gader. Efter den gamle bydel kan du se Panamas moderne bymidte på vej tilbage til lufthavnen.

Panama City: Miraflores-slusen og byrundtur i lille gruppe

Panama City: Miraflores-slusen og byrundtur i lille gruppe

Start dagen tidligt, så får du mulighed for at lære endnu mere om Panamakanalen. Spring trafikken over, og ankom til besøgscentret Miraflores Locks, når det åbner, så du kan se på begivenhederne i fred. Efter kanalen kan du tage til Casco Viejo, Panamas anden by, der blev bygget i 1673. Gå rundt og nyd arkitekturen, og hør om dens historiske relevans. Kør over Broen over Amerika og få en fantastisk udsigt. Stop ved udsigtspunktet for at høre mere om Panama City og dens fremtid. Amador Causeway, Panama Citys livlige strandpromenade, er et af de mest forfriskende steder i byen. Slut turen med nogle anbefalinger til frokost og yderligere udforskning fra din guide, så du får redskaberne til at få mest muligt ud af dit besøg i denne smukke og moderne by.

Panama City: Historisk bydel og kanalrundtur med transfer

Panama City: Historisk bydel og kanalrundtur med transfer

Udforsk højdepunkterne i Panama City i selskab med en lokal person for at få en dybere forståelse for byens historie og kultur. Rejs gennem de mange seværdigheder langs Panamakanalen, udforsk Causeway Islands, og slentre gennem det historiske Casco Viejo. Nyd en transfer fra din indkvartering, og begynd din rejse ved at køre over til kanalen. Stop ved Miraflores-sluserne for at se, hvordan skibene sejler igennem dem. Lad din guide give dig en grundig forklaring om slusenes funktioner og kanalens drift. Før videre for at kigge på den berømte Bridge of the Americas. Kør rundt om de utrolige Causeway Islands, der ligger for enden af kanalen og er forbundet med fastlandet af en smal vej. Se byens skyline på afstand, og stop derefter for en valgfri panamansk frokost på egen regning. Udforsk det historiske kvarter Casco Viejo, den ældste del af byen. Gå rundt i de charmerende gader, mens du lærer om de vigtigste seværdigheder, og kig på de gamle pladser efter de mest fantastiske håndværksprodukter. Afslut din rejse med en transfer tilbage til dit hotel.

Panama City dagstur

Panama City dagstur

En dag med sjov i det kosmopolitiske Panama City. Se den by, som verden byggede, og selvfølgelig den berømte kanal. Normalt vil dit første stop være Miraflores sluserne og Panamakanalen. Miraflores sluser og Panamakanalen er dit næste stop. Her kan du se skibene manøvrere kanalens sluser, og du kan lære mere om kanalen på museet. Du vil besøge et håndværkermarked for at købe de bedste panamanske souvenirs, inden du kører til Amador for at spise frokost (ikke inkluderet). Derefter tager I en kort tur på en natursti i Punta Culebra's friluftsmuseum, som ejes af Smithsonian Foundation of Panama. Gem det bedste til sidst med en vandretur i den gamle bydel: Casco Viejo. Beundre den spektakulære arkitektur, og lær om historien om dette UNESCO-verdensarvsområde. Du vil være tilbage på dit hotel omkring kl. 16.00, medmindre du bliver i Casco for at nyde resten af eftermiddagen på egen hånd.

6-timers krydstogt i Panamakanalen

6-timers krydstogt i Panamakanalen

Oplev Panamakanalen på den mest autentiske måde ved at krydse den ombord på et skib. Denne 6-timers tur fra Panama City vil tage dig til de verdensberømte Miraflores-låse, hvor du kan se store oceangående skibe i transit i kanalen et par meter derfra. Din sejltur langs på Panamakanalen starter med en bustur til Gamboa, hvor Panamakanalens opmudringsafdeling ligger. Efter ankomst vil du stige ombord på krydstogtskibet og sejle ind i kanalen fra den nordlige ende af Gaillard-snittet, hvor Chagres-floden løber ind i kanalen. Gaillard-snittet, også kendt som Culebra-snittet på grund af sin slangelignende kurve, blev hugget gennem Continental-kløften, hvilket gør det til en af kanalens mest populære attraktioner. Rejs 13,7 km til Pedro Miguel-låsen. Undervejs vil du kunne se den løbende vedligeholdelse området kræver, samt det igangværende arbejde for at udvide Panamakanalen. Se den nye Centennial-bro, før du når Pedro Miguel-låsen. Her vil fartøjet blive sænket 9 m i ét trin. Du vil derefter sejle ind i Miraflores-søen, et lille kunstigt ferskvandsbassin, der adskiller Pedro Miguel-låsen fra Miraflores-låsen. Ved Miraflores-låsen bliver skibet sænket yderligere 16 m i 2 forskellige trin. Fra Stillehavet vil du sejle til den smukke Flamenco Marina og gå fra borde. På vej til Flamenco vil du sejle under Puente de las Américas-broen og beundre Panamabugten samt Panama Citys spektakulære skyline.

Panama: Halvdagstur til byen og Panamakanalen

Panama: Halvdagstur til byen og Panamakanalen

Turen begynder med, at deltagerne bliver hentet på deres hoteller, hvor en rejseleder vil tage imod dem. Derfra kører gruppen til den imponerende Panamakanal, et af den moderne ingeniørkunsts vidundere. Under besøget i kanalen får deltagerne mulighed for at lære om dens historie og drift og se skibe passere gennem sluserne. Bagefter fortsætter turen til det charmerende Casco Viejo, den gamle bydel i Panama City. Her vil de besøgende udforske brostensbelagte gader, beundre arkitektur fra kolonitiden og besøge historiske og kulturelle steder som Uafhængighedspladsen og Metropolitan Cathedral. Det sidste stop er Amador Causeway, et kystområde med en spektakulær udsigt over Panama Citys skyline og Bridge of the Americas. På Causeway har deltagerne tid til at nyde det smukke landskab, besøge lokale butikker og smage på det panamanske køkken på restauranterne langs vejen. Endelig slutter turen med, at deltagerne vender tilbage til deres hoteller, hvilket giver en komplet oplevelse, der omfatter Panamakanalens imponerende ingeniørarbejde, Casco Viejos rige historie og den fantastiske udsigt fra Amador Causeway.

Panamakanalens besøgscenter og byrundtur

Panamakanalens besøgscenter og byrundtur

Få en berigende oplevelse ved hvert stop: Vi kører til hotellet og henter dig kl. 7.30, hvor vi starter turen med et besøg: -Miraflores Visitors Center (Panamakanalen), hvor du kan se skibene blive sluset, og hvordan Panamakanalen fungerer. Du vil også se filmen i IMAX-teknologi fortalt af den berømte skuespiller Morgan Freeman. -Administrationsbygningen (monumentet af George Washington Goethal bygget i 1914). -Casco Antiguo (den koloniale by i Panamá) Du vil besøge Tomas Herrera Square, Independence Square, French Square, Simon Bolivar Square og nogle kirker som f.eks: Mercy Church, San José Church, The Metropolitan Cathedral blandt andre. Amador-broen Et smukt sted på Panamas stillehavsside, som består af tre øer, hvor du kan stoppe ved Flamengo-øerne og tage et billede med det berømte Panamá-skilt. Du skal også besøge den toldfrie butik. - Amerikas bro Du vil se indgangen til Panamakanalen og den smukke udsigt over havnene. Når du har nydt alle stederne, kører jeg dig tilbage til hotellet. Jeg kan give dig kort tid til frokost på fiskemarkedet (valgfrit).

De mest populære seværdigheder i Panama City

Oplevelser i Esclusas de Miraflores

Byer i Panama

Andre seværdigheder i Esclusas de Miraflores

Vil du se alle oplevelser i Esclusas de Miraflores? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Esclusas de Miraflores

Samlet bedømmelse

4.7
(329 anmeldelser)