Estepona

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Estepona

Vil du se alle oplevelser i Estepona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Estepona

Samlet bedømmelse

3.8 / 5

baseret på 2.053 anmeldelser

Interessant - men meget hektisk og travl tur

Julia Travel gjorde det godt, og vores guide var vidende og dygtig. Turen var godt organiseret, og der var styr på alt det, der skulle til, for at vi kunne gå i land i Tanger. Dog oplevede jeg turen meget pakket – vi skulle nå rigtig meget på meget kort tid, og der var ikke på noget tidspunkt tid til at fordybe sig i noget – det var bare med at følge med for ikke at blive væk fra gruppen. Vi fik frokost på en lokal restaurant – også dette gik hurtigt – vi skulle igennem fire lokale retter, og vi kunne dårligt nå at spise færdig, før tjenerne fjernede vores tallerkener, og de virkede lidt, som om de ikke kunne få os hurtigt nok ud af døren for at skaffe plads til næste hold. Normalt er jeg ikke vild med guidede ture, men her var jeg dog glad for, at der var to guider, der dannede hhv. for – og bagtrop, da man let kan fare vild i de meget smalle gader, og man kan også sagtens nå at blive forulempet af de mange og meget pågående sælgere. Interessant at snuse lidt til en helt anden kultur.

Marokko er en spændende oplevelse. God lokal guide, men meget lang tur

Guiden fra "Get your Guide, som vi havde med fra begyndelsen, var meget forvirret og stresset - og havde ikke styr på ret meget. Vi brugte utrolig lang tid på at tjekke ind ved og på færgen. De gik ca 8 timer før vi skulle have frokost - det er ok, hvis bare vi var blevet informeret herom! Marokko er dog alt andet lige et besøg værd. Mange modsætninger og kulturer - så alt i alt en god tur

God guide, udmærket tur, men tre timer på egen hånd er for meget, idet jeg havde forsøgt at komme udenom turen, der indeholdte shopping.

Dejligt vejr, aberne opførte sig bedre end turisterne, drypstenshulerne var imponerende. Dejlig oplevelse.

Kan absolut anbefales. Der er god tid i begge byer, som er meget charmerende og smukke.