Tilføj datoer
Ting at gøre

Everglades

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Everglades

Ofte stillede spørgsmål om Everglades

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Everglades?

De topattraktionerne der skal opleves i Everglades er:

Andre seværdigheder i Everglades

Vil du se alle oplevelser i Everglades? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Everglades

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 6.260 anmeldelser

Jeg bestilte turen dagen før, og vi tog dertil om morgenen. "Gator Park" ligger lige ved siden af en hovedvej og ser lidt beskedent ud. Airboat-turen var virkelig cool og hurtig (også takket være guiden "Dan"). Det efterfølgende krokodilleshow var meget informativt og godt iscenesat. Det hele varede "kun" en time, men det var fuldstændig tilstrækkeligt. Et lille hint. Kør hellere dertil. Da vi tog afsted, eksploderede parkeringspladserne, og folkemængderne strømmede ind i Den Lille Park.

Jeg anbefaler stærkt, meget velorganiseret, ren og indbydende park. Turen går hurtigt, men for spændingssøgende, du er tjent, vær ikke bange for en lille acceleration. Heldigvis kan vi få det til at holde med det lille show og en tur i parken inden afgang. Godt at vide, parken er også gratis for over 62 år, heldigvis havde jeg læst den på deres hjemmeside, inden jeg tog dertil.

Meget god organisation. Vores guide, Dan (i 27 år) har en masse karisma. Han engagerer de besøgende under bådturen og giver cool info om dyrene. På et tidspunkt ringede han til en bestemt Lili, og en gator kom ud af grenene, hun genkender hans stemme i 27 år, som han har ringet til hende. UTROLIGT!!

En meget forfriskende oplevelse i sommervarmen. Bådsmanden besvarede alle spørgsmål og tog sig tid til at besvare dem. Udover en ung, rugende alligatordame, kunne vi også se en alligator svømme lige forbi båden. Dyrskuet efterfølgende anbefales. Det er ventetiden værd!!

Super skøn tur. Utrolig gode guides alle steder. Der blev taget hånd om os fra første øjeblik. En dejlig nem og behagelig måde at komme fra Miami ud og se nogle alligatorer. Kan bestemt anbefales