Tilføj datoer

Ting at gøre Everglades

Tilgængelige aktiviteter

  • Entrébilletter
  • Vandaktiviteter
  • City-kort
  • Eventyr
  • Hop-on hop-off-ture
  • Kombinationsoplevelser
Vi fandt 52 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 4

Topseværdigheder i Everglades

Ofte stillede spørgsmål om Everglades

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Everglades?

De topattraktionerne der skal opleves i Everglades er:

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Everglades?

Andre seværdigheder i Everglades

Vil du se alle oplevelser i Everglades? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Everglades

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 6.923 anmeldelser

Fantastisk aktivitet! Rådgiv! Vi forlod south beach kl. 8:30 ved at købe billetten online dagen før. Ankom med bussen til destinationen efter cirka en time kunne vi bruge toiletterne og shoppe med mad og souvenirs inden vi gik om bord med cirka 15 personer på en af bådene, en meget fin tur og naturligvis med udsigt til 3/4 krokodiller , vendte tilbage til udgangspunktet deltog vi altid i et show med krokodiller og gik derefter videre til et område med dyr at beundre og det længe ventede billede med en babykrokodille. Foto printes derefter gratis og vende tilbage til udgangspunktet.

Fantastisk at glide hen over Everglades, idet du er en del af naturen. En dejlig afslappende tur med at se vidunderlige skabninger. Hadede den konstante tiggeri om tip - virkelig irriterende! Var ikke opsat på alligatorshowet - ikke fan af vilde dyr, der blev behandlet som cirkusshow. God værdi for pengene og en god dag ude.

Fantastisk besøg! Meget flot tur med luftbåd og at se alligatorer i deres naturlige rum er fantastisk! Showet er fabelagtigt. Billedet med babyalligatoren er et meget smukt minde. Det eneste dårlige punkt er at finde mødestedet, det er meget dårligt angivet.

Busoverførslen fungerede godt. Chaufføren var super flink og sjov og fortalte os interessante ting under kørslen. Hovercraft-turen var super spændende, trods regnen. Showet var meget underholdende, og vi fik lov til at tage et gratis billede bagefter.

Great guides and they are very sensitive about the wild animal ❤️