Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Everglades

Vores mest anbefalede ting at gøre i Everglades

Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

1. Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

Oplev Everglades National Park, et mangfoldigt landskab, der giver afgørende levesteder for adskillige sjældne og truede arter. Tag en tur med luftbåd, og se alligatorer, skildpadder og endda den undvigende Florida-panter. Efter at have betalt parkens adgangsgebyr, fordyb dig i sumpland, der ofte omtales som Græsfloden. Parken kendt som sådan på grund af de endeløse prærier af savgræs, der rejser sig tre til ti fod over vandoverfladen. Mød frodig vegetation i Everglades, som også omfatter mangrover, cypresser, palmer, fyrretræer og hængekøjer i hårdttræ (små øer). Savgræsset er ofte så tæt, at det kun er muligt at færdes gennem naturlige vandpassager. Kør på en luftbåd, som er designet til at fungere godt på lavt vand og moser. Fremdrevet af en propel af flytypen og drevet af enten et fly eller en bilmotor, få en hurtig og sjov rejse. Fuldend dit besøg med et dyreliv og alligatorshow. Kom tæt på disse bemærkelsesværdige skabninger i deres naturlige habitat.

Fra Miami: Everglades Airboat, dyrelivsshow og bustransport

2. Fra Miami: Everglades Airboat, dyrelivsshow og bustransport

Start din rejse fra den pulserende by Miami, og forbered dig på et eventyr, der vil føre dig ind i hjertet af Floridas rige dyreliv. Rejsen begynder med en behagelig tur i Big Bus-motorbussen, en 50-minutters tur, der bringer dig til udkanten af Everglades, porten til Floridas utæmmede vildmark. I Everglades Holiday Park vil du opleve et vidunderland af indfødt flora og fauna. Her går vi om bord på en airboat, der tager os på en 45 minutters tur ind i hjertet af Everglades. Før du tager på din spændende udforskning, kan du tage et øjeblik til at huske dagen med et gratis gruppefoto. Mens vi glider hen over vandet, vil vores ekspertguide hjælpe os med at finde og identificere forskellige dyrearter. Fra alligatorer, der lurer under overfladen, til blødskallede skildpadder, der soler sig, og en række fuglearter, der svæver over os - denne airboat-safari lover et mindeværdigt møde med Everglades' rige biodiversitet. Derefter overværer du et lærerigt dyrelivsshow, der introducerer dig til seminolefolkets traditionelle håndteringsteknikker. Under dette fængslende show vil du få en ny forståelse for alligatorer, fascinerende skabninger, der engang var på randen af udryddelse, men siden har oplevet et utroligt comeback. Dette er den perfekte lejlighed til at lære mere om disse krybdyr, deres adfærd og deres vigtige rolle i økosystemet. Når dagen med udforskning nærmer sig sin afslutning, går vi om bord på bussen for at tage tilbage til Miami med uforglemmelige minder om vores eventyr i dyrelivet. Denne unikke oplevelse, fyldt med spændingen ved at gå på opdagelse og naturens skønhed, vil uden tvivl være højdepunktet på dit ophold i Florida.

Everglades: Dagstur i sumpbåd i Sawgrass Park og udstilling

3. Everglades: Dagstur i sumpbåd i Sawgrass Park og udstilling

Tag på et rigtigt eventyr med en sumpbådstur i Florida Everglades, og se alligator- og krybdyrsudstillingen. Udforsk dette fascinerende naturvidunder, hør Seminole-folkets historie, og lær om det dyreliv, du nyder, af din kaptajn. Gå ombord på sumpbåden og glid ud i Everglades. Mens du sejler, kan du høre kaptajnen fortælle fascinerende historiske og økologiske fakta. Lyt til fortællinger om, hvordan de indfødte amerikanske Seminole-folk og pantere engang levede sammen i denne frodige vildmark. Hold øje med sjældne og truede dyr, mens du skimmer over det glasagtige vand, gennem græsklædte floder og over den tropiske mose. Se alligator- og krybdyrsudstillingen efter sumpbådturen. Kom tæt på en babyalligator, rør ved dens unikke hud og lær om disse formidable rovdyr.

Miami: Everglades Safari Park Airboat-tur

4. Miami: Everglades Safari Park Airboat-tur

Oplev floraen og faunaen i Everglades Safari Park, mens dine kaptajner navigerer gennem nationalparkens uberørte farvande på en airboat-tur. Lær dette unikke landskab at kende på tæt hold med en guide. Nyd dyreshows, udstillinger, en observationsplatform og en boardwalk med junglestier. Begynd din airboat-rejse dybt ind i naturens mystiske vildmark. Slap af, mens du passerer gennem et indviklet system af græsfloder. Lær om vådområderne af din guide, mens du manøvrerer gennem denne hemmeligt bevarede jungle og dens indbyggere. Oplev en betagende panoramaudsigt, mens du glider gennem parken med stop på dæmninger undervejs. Hold udkig efter alligatorer, skildpadder, hjorte, vildsvin og vaskebjørne. Mød den indfødte flora og andre eksotiske dyreliv i Everglades' frodige vegetation og rolige omgivelser. Efter din 40-minutters airboat-tur kan du se nærmere på nogle af de dyr, der bor i Floridas Everglades, under et interaktivt Wildlife Nature Show. Du kan også udforske den snoede Jungle Trail til fods, se observationsdækket og andre udstillinger i parken.

Miami: Bustur med åben top, Biscayne Bay Cruise og Everglades

5. Miami: Bustur med åben top, Biscayne Bay Cruise og Everglades

Gør dig klar til at udforske den farverige og dynamiske by Miami med vores omfattende turpakke i tre dele. Denne pakke er din billet til at opleve det hele fra det rigt varierede dyreliv i Florida Everglades til de storslåede palæer, der ligger langs Miami Beachs kyster. Rundtur i Miami med åben bus Dyk ned i hjertet af Miami til en byrundtur i solskinnet fra en åben dobbeltdækker. Vi guider dig rundt til byens vigtigste vartegn, herunder det pulserende Wynwood-kvarter, Little Havana, den ikoniske Miami Beach og det historiske Art Deco-distrikt. På turen vil du se det bedste af byen med masser af indsigt i lokale hotspots og Miamis must-do's. Desuden fortæller vi den fascinerende baggrundshistorie om Magic City, så du får et unikt indblik i dens historie og kultur. Biscayne Bay-krydstogt gennem Millionaire's Row Slap af med et sightseeing-cruise på det azurblå vand i Biscayne Bay. Fra dækket har du en fantastisk udsigt over Miamis havn, Fisher Island og det rammende navn "Millionaire's Row". Det er her, hvem der er hvem i Hollywood, politik, sport og erhvervsliv har deres luksushjem. At se disse ekstravagante ejendomme fra vandet er en oplevelse i sig selv. Nyd den solbeskinnede udsigt fra det øverste dæk eller nedefra med en bar om bord. Everglades-oplevelse Tag på en spændende airboat-tur gennem Everglades' utæmmede vildmark med en ekspertguide. Oplev en bred vifte af vilde dyr i deres naturlige habitat. Du vil se alt fra alligatorer til eksotiske fugle. Derefter kan du nyde et spændende dyreshow og få mulighed for at holde en alligatorunge. Det er en spændende oplevelse, som vil efterlade dig med uforglemmelige minder. Og bare rolig, vi tager os af din transport til og fra Everglades Holiday Park. Udnyt den fleksible planlægning til at nyde disse oplevelser på separate dage, i henhold til din egen tidsplan. På den måde kan du sikre dig, at du har rigelig tid til at absorbere skønheden og spændingen ved hver del af turen. To afgangssteder til rådighed: Kl. 8.30 og 14.00 med afgang fra Miami Beach (Soundscape Park), eller kl. 9.00 og 14.30 med afgang fra Downtown Miami (Bayside Marketplace).

Kissimmee: Boggy Creek Airboat-tur med valgfrit måltid

6. Kissimmee: Boggy Creek Airboat-tur med valgfrit måltid

Velkommen til vores fortryllende 32 hektar store park, hvor vilde eventyr venter rundt om hvert hjørne. Udforsk de oplyste murstensstier, der snor sig langs den smukke sø, omgivet af naturens vidundere. Kom helt tæt på Floridas foretrukne indfødte krybdyr på et airboat-eventyr. Fordyb dig i den levende skønhed af indfødte sommerfugle, dyreliv og planter i Lily's Butterfly Garden. Tag på et mineeventyr, hvor du gennemsøger spande med jord og finder halvædelstene, fossiler og krystaller. Oplev vores levende historiemuseum og lær af efterkommere af Jororo-stammen, "The Forgotten Tribe of Florida", og oplev en primitiv måde at leve på i vores autentiske indianerlandsby. Afslut dit besøg med et lækkert måltid ved søen på Boggy Bottoms Barbeque. Slut dig til os, og flygt ud i naturen! Lilys sommerfuglehave og Lorelis små dyr Udforsk Floridas fængslende dyr midt i et tæppe af sommerfugle. Vær vidne til de fascinerende narrestreger fra skovænder, skildpadder, frøer og den kongelige Bob White-vagtel. Bliv indhyllet i ro, omfavnet af 17 sommerfuglearter, og beundr kalejdoskopet af farver, lyde og aromaer, når sommerfuglene danser og bestøver. I Lilys Butterfly Garden & Lorelei's Critter Collection kan du opdage roen i det naturlige Florida. Fossil- og ædelstensminedrift Oplev ægte ædelstene og sjældne fossiler i vores 70 fods minetrug - det er 'finders keepers'! Smøg ærmerne op, tag dit værktøj, og start dit eventyr. Afdæk skjulte skatte, fra smaragder og rubiner til fossiler af alle slags. Der venter et spændende eventyr for alle aldre! Indfødt amerikansk landsby Eksklusivt for Boggy Creek Airboat Adventures! Tag på en eventyrlig rejse gennem vores levende historiemuseum. Oplev Jororo-stammens forfædres levevis, "Floridas glemte stamme", i vores Native American Village. Vær vidne til den traditionelle indianske families overlevelse i sumpene, og lær om ægte artefakter, jagtteknikker, håndlavede kreationer og meget mere. Book en privat demonstration med Little Big Mountain. Ekstra gebyr påkrævet. En familie ad gangen, tak. Boggy Bottom Grillfest Gør dig klar til et episk grilleventyr på Boggy Bottom Barbeque! Vores siddepladser ved søen lader dig fordybe dig i naturens skønhed. Lad dig friste af Orlandos fineste barbeque - spareribs, bryst, pulled pork og meget mere! Trænger du til en klassisk cheeseburger? Vi har noget for dig. Vores menu byder også på lækre appetitvækkere og tilbehør som friterede pickles og baked beans med bryst. Tilfredsstil din trang med vores uimodståelige tilbud.

Miami: Original Everglades Airboat Tour & Alligator Exhibit

7. Miami: Original Everglades Airboat Tour & Alligator Exhibit

Stop ved Coopertown Everglades, Airboat Tour's og besøg hjemstedet for de originale airboat-ture siden 1945. Du kan besøge Big Man, vores 14 fods alligator, og se vores dyreshow under en autentisk indiansk cheekie. Derefter tager vi af sted på en guidet Airboat Tour med en af vores guider. Vores ture varer 40 til 45 minutter, hvor vi vil køre ud i de vidt åbne savgræsmarker, og du vil se, hvorfor de kalder dette for græssets flod. Derefter går vi ind på en sti gennem to hårdttræshængekummer, hvor vi stopper ved et par alligatorhuller og taler om alle de forskellige dyreliv, flora og fauna, som vi vil se undervejs.

Fra Miami: Everglades Airboat-tur og naturvandring

8. Fra Miami: Everglades Airboat-tur og naturvandring

Du kan blive hentet på dit hotel eller andet sted i Fort Lauderdale og Miami-Dade County-området og derefter køre i en helt ny sprinterbil til Everglades National Park. Værdsæt områdets naturlige skønhed, og lær om dets økologiske betydning. Tag med en naturvejleder på en vandretur i Everglades National Park, og lær om parkens forskellige økosystemer. Gå gennem en tropisk hårdttræshængekloak og beundr de modne træer og smukke planter og dyreliv. Før derefter til startstedet for din 1-timers airboat-tur, og glid gennem græsset for at se vilde alligatorer på tæt hold i deres naturlige omgivelser. Besøg en historisk Miccosukee-indianerlandsby, der er eksklusivt for airboat-selskabet, og lær om deres særlige skikke og levevis. Tag tilbage til dit hotel ved afslutningen af din spændende airboat-tur, hvor du er blevet bedre bekendt med det ægte Florida.

Orlando: Airboat Everglades Adventure Tour

9. Orlando: Airboat Everglades Adventure Tour

Oplev begyndelsen af Florida Everglades på en 1,5-timers airboat-tur. Rejs tilbage i tiden til før byudviklingen og forlystelsesparkerne i Orlando trængte ind i Floridas sumpe. Tag til stedet, hvor verdens største levende flodmunding starter fra en lille bæk, og indfang naturens pragt på dit kamera. Hør historier om indianerne og de tidlige nybyggere, der skar deres stier ind i sumpene. Vi sejler i en topmoderne båd med plads til 10-12 passagerer, så du har frit udsyn til det mangfoldige dyre- og planteliv. Vores både har ikke toppe på, så vi kan tage dig med til steder, hvor andre ikke kan komme. Tag ind i et naturligt, levende miljø med frodig vegetation, og glid gennem sump og våd prærie. Gå ind i den tætte vegetation og kig efter truede amerikanske havørne, amerikanske alligatorer i alle størrelser og de mange andre dyrearter, der lever i det største subtropiske økosystem i det kontinentale USA.

Kissimmee: 1-times Airboat Everglades Adventure Tour

10. Kissimmee: 1-times Airboat Everglades Adventure Tour

Rejs tilbage i tiden til før massebebyggelser og forlystelsesparker, og oplev de uspolerede sumpe i Florida på en spændingsfyldt sumpbådtur. Tag afsted fra Kissimmee, og udforsk den største levende flodmunding i verden ved Shingle Creek, hvor den spektakulære natur byder på en mere autentisk Florida-oplevelse. Mens du suser over sumpen, vil din kaptajn fortælle historier om den indfødte befolkning og de oprindelige bosættere, der skabte stierne i sumpene i det centrale Florida. De topmoderne både giver en uforstyrret udsigt til alle passagerer, og det mangfoldige dyre- og planteliv giver dine øjne og dit kamera nok at se til. Mærk det subtropiske klima, der fremmer frodig bevoksning og udgør et naturligt levested for et væld af arter, mens du udforsker det sumpede marskland og den våde prærie.

Alle aktiviteter

72 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Everglades

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Everglades?

Topattraktionerne, der skal opleves i Everglades:

Andre seværdigheder i Everglades

Vil du se alle oplevelser i Everglades? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Everglades

Samlet bedømmelse

4.3
(6.923 anmeldelser)

Super tur ud i sumpen. Vi så flere alligatorer, skildpadder og fugle. Guiden havde sin helt egen humor som jeg tænker kan støde nogen. Det efterfølgende show var godt, der var taget hensyn til dyrene og Poul var god til at fortælle også så børnene var med.

Det var dejligt, at vi var så heldige at se alligatorer og forskellige skildpadder. Det var også rart at se mangfoldigheden af planter. For min smag kunne turen have været lidt længere, men alt i alt var jeg meget tilfreds!

Prisen gennem GetYourGuide var $6 dyrere pr person end købt på stedet. Det er vi utilfredse med. Ellers en super tur.

Jeg synes det var godt at vi fik set noget vildt og at guiden prøvede at komme så tæt på som muligt

Virkelig god oplevelse og professionelle guider og show fremvisere.