Ting at foretage sig
Fatima

Vores mest anbefalede ting at gøre i Fatima

Fra Lissabon: Grupperejse til Fatima, Obidos, Batalha og Nazaré

1. Fra Lissabon: Grupperejse til Fatima, Obidos, Batalha og Nazaré

Oplev en blanding af historiske, kulturelle og naturskønne seværdigheder i Portugal på denne heldags rundrejse i en lille gruppe i en varevogn med aircondition. Oplev historien og arven i Fatima, Óbidos, Batalha og Nazaré, mens du bevæger dig gennem mange af de centrale Portugals højdepunkter. Start turen med afhentning fra dit hotel i Lissabons centrum, og nyd en naturskøn køretur til Fatima-helligdommen, et vigtigt katolsk pilgrimssted. Lær om miraklet med Jomfru Marias åbenbaring til 3 hyrdebørn her i 1917. Besøg derefter Batalha-klosteret, der er på UNESCO's verdensarvsliste og et gotisk monument, som blev bygget af kong Johannes I af Portugal. Efter en frokost med regionale retter skal du besøge badebyen Nazaré, der er et populært rejsemål for surfere og vandsportsentusiaster. Fra toppen af klippen kan du se den sorte Madonna-statue ved Sankt Josef og de farverige fiskerbåde. Til sidst kan du udforske middelalderbyen Óbidos, der er kendt for sine brostensbelagte stier, middelalderhuse, håndværksbutikker og Ginjinha-sød kirsebærlikør.

Fra Lissabon: Guidet dagstur til Fátima, Nazaré og Óbidos

2. Fra Lissabon: Guidet dagstur til Fátima, Nazaré og Óbidos

Tag på en uforglemmelig rejse gennem Portugals kulturelle og historiske skatte med vores eksklusive endagstur. Oplev mystikken i Fátima, kystens vidundere i Nazaré og den middelalderlige magi i Óbidos. Fátima: Oplev fred og spiritualitet ved helligdommen i Fátima, et af verdens vigtigste katolske pilgrimssteder. Udforsk basilikaen for Vor Frue af Rosenkransen og Kapellet for Forestillingerne, hvor Jomfru Maria siges at have vist sig. Nazaré: Nyd den naturlige skønhed og livlige kultur i den maleriske fiskerby Nazaré, og oplev den berømte strand, der er kendt for nogle af verdens største surfbare bølger, og dyk ned i de lokale traditioner. Óbidos: Spadser gennem de charmerende gader i Óbidos, en velbevaret middelalderby med gamle mure, hvidkalkede huse og farverige butikker. Gå ikke glip af chancen for at smage den berømte ginjinha, en lokal kirsebærlikør. Hvorfor vælge denne tur? Denne tur er perfekt for dem, der ønsker at fordybe sig i Portugals rige historie, kultur og naturlige skønhed. Med komforten og bekvemmeligheden ved vores guidede tur vil din eneste bekymring være at nyde alle de vidundere, hvert sted har at byde på. Book nu, og gør dig klar til en uforglemmelig oplevelse med at udforske Portugals charme!

Fra Lissabon: Fátima, Batalha, Nazaré og Obidos tur med varevogn

3. Fra Lissabon: Fátima, Batalha, Nazaré og Obidos tur med varevogn

Opdag de forskellige seværdigheder omkring Lissabon på en tur til Fátima, Obidos, Nazaré og Batalha. Gå gennem middelalderbyen Obidos, se verdens største bølger i Nazaré, besøg det mest religiøse sted i Portugal, Fátima-helligdommen, og beundr skønheden i det sidste gotiske kloster i Batalha. Læn dig tilbage og slap af i gruppens varevogn, og kør ud af Lissabon mod Fátima. Fordyb dig i den religiøse historie ved helligdommen Vor Frue af Fátima, en marianisk helligdom dedikeret til Vor Frue af Fatima. Besøg dette sted, der er gennemsyret af historie, og som går tilbage til den tid, hvor pilgrimme kom til denne halvø. Nu er det et af de mest betydningsfulde steder i det 20. århundrede, hvor Jomfru Maria for hundrede år siden i 1917 viste sig for de tre hyrder og mængden. Så kan du beundre skønheden ved dominikanerklosteret i Batalha, Batalha-klosteret. Det blev bygget efter det berømte slag ved Aljubarrota i 1385 og er et af de bedste og originale eksempler på senflamboyant gotisk arkitektur i landet. Fortsæt gennem vidunderlige naturlandskaber på vej til Nazaré, der er hjemsted for de største bølger i verden. Gå gennem denne stille fiskerby, hvor en kirke huser verdens første statue af den hellige Maria. Tag derefter videre til den eventyrlige, maleriske middelalderby Obidos. Sno dig gennem denne befæstede bys brostensgader op til det imponerende slot på toppen af bakken. Beundre udsigten over det omkringliggende landskab fra toppen. Til sidst kan du køre tilbage til Lissabon i komforten af din varevogn.

Fra Lissabon: Dagstur til Fátima, Batalha, Nazaré og Óbidos

4. Fra Lissabon: Dagstur til Fátima, Batalha, Nazaré og Óbidos

Kør til Fátima med minibus med aircondition, og find ud af, hvorfor millioner af pilgrimme drager til helligdommen hvert år. Forsæt til Batalha for at se nogle af de bedste eksempler på portugisisk arkitektur fra det 14. århundrede, herunder klosteret bygget til minde om Slaget ved Aljubarrota i 1385. Rejs derefter videre til den charmerende badeby Nazaré og få frisk fisk til frokost (for egen regning). Tag en smuk tur langs kysten gennem São Martinho do Porto og Óbidos-lagunen på vej til den middelalderlige befæstede landsby Óbidos. Gå en tur rundt i brostensbelagte gader og smag på den autentiske Ginjinha(kirsebærlikør).

Fra Lissabon: Dagstur til Fátima, Batalha, Nazaré og Óbidos

5. Fra Lissabon: Dagstur til Fátima, Batalha, Nazaré og Óbidos

Oplev 4 portugisiske byer - Fátima, Batalha, Nazaré og Óbidos - på en heldags guidet tur fra Lissabon. Besøg nogle af de vigtigste historiske steder i det vestlige Portugal. Oplev den imponerende helligdom i Fátima, centrum for den katolske tro og et verdenskendt kristent pilgrimssted. Betragt det imponerende Batalha-kloster med den gotiske kirke, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Slap af i den charmerende fiskerby Nazaré, som er populær blandt surfere og vandsportsfans. Udforsk Óbidos, en middelalderby omgivet af mure, der skjuler slottet - et af Portugals syv vidundere. Tag et kig på de typiske hvidkalkede huse, der ligger spredt ud over hele landsbyen, og smag på den berømte Ginja de Óbidos.

Fátima, Nazaré og Óbidos: Lille grupperejse fra Lissabon

6. Fátima, Nazaré og Óbidos: Lille grupperejse fra Lissabon

Følg i de katolske pilgrimmers fodspor på en heldags sightseeingtur i det centrale Portugal fra Lissabon. Kør fra den portugisiske hovedstad og kør gennem et stort udvalg af landskaber på vej til byerne Fátima, Nazaré og Óbidos. Rejs i en varevogn med aircondition til den usædvanlige by Fátima, hvor der siges at have vist sig en jomfru Maria for 3 børn hver måned mellem maj 1917 og oktober 1917. Besøg et af de vigtigste helligdomme i den katolske tro, et kompleks, der indeholder gravene for 2 af de unge hyrdebørn, Jomfru Maria's krone i åbenbaringernes kapel og et stykke af Berlinmuren. Køb frokost på en lokal restaurant langt fra turistmasserne, og smag autentisk portugisisk mad. Fortsæt til fiskerihavnen Nazaré, hvor du kan nyde panoramaudsigten over Atlanterhavet. Nazaré er populær blandt surfere, og det var her, Garrett McNamara surfede på en 79 fod høj bølge. Tur til sidst til den maleriske by Óbidos, som blev taget fra muslimerne i 1148. Óbidos var en del af mange portugisiske dronningers medgift og har bevaret sin middelalderlige stemning inden for de gamle bymure med brostensbelagte gader og blomsterpyntede huse.

Heldagstur til Fátima og Coimbra fra Porto

7. Heldagstur til Fátima og Coimbra fra Porto

Rejs til Fátima og Coimbra på en heldagstur fra Porto. Se helligdommen i Fátima og en af de ældste universitetsbyer i Europa. Slap af på køreturen i en bil med aircondition til Fátima, hvor Jomfru Maria efter sigende åbenbarede sig for 3 børn, der passede får i 1917. Miraklet blev anerkendt af Vatikanet i 1930, og 3 forskellige paver har været i Fátima siden. Besøg den fantastiske neoklassiske basilika og helligdommen, og få endda mulighed for at deltage i en messe i helligdommen. Brug lidt fritid til frokost i den travle bymidte, som er fuld af moderne pilgrimme. Fortsæt til Coimbra og oplev området, der var Portugals eneste universitetsby indtil begyndelsen af det 20. århundrede. Universitetet på bakketoppen blev grundlagt i det 13. århundrede og er et af de ældste i Europa. I dag danner universitetet baggrund for byens charmerende gader. Tag til Sé-katedralen for at se den eneste kirke i Portugal, der overlevede Reconquista næsten intakt. Under besøget i Coimbras historiske centrum kan du gå gennem Quebra Costas, Arco da Almedina, Porta do Barbacã og Rua Ferreira Borges. Slut af ved universitetet i de tidligere bygninger i det middelalderlige kongelige palads. Blandt højdepunkterne er det fantastiske Joanine-bibliotek med barokke detaljer i rød og grøn lak og trompe-l'oeil-elementer. Vend tilbage til Porto ved slutningen af turen.

Fra Lissabon: Dagstur til Fátima, Óbidos og Atlanterhavet

8. Fra Lissabon: Dagstur til Fátima, Óbidos og Atlanterhavet

Tag til Atlanterhavskysten fra Lissabon, besøg den romantiske landsby Óbidos og se det vigtige religiøse pilgrimssted Fátima på denne dagsudflugt fra Lissabon. Rejs ind i de bølgende bakker i det portugisiske landskab og videre til kysten. Skridt om bord på en klimatiseret varevogn i Lissabon, og oplev livet som religiøs pilgrim ved helligdommen Fátima. Lær om Jomfru Marias besøg hos 3 lokale børn, mens du ser glasmalerier og statuen af Vor Frue af Fatima. Opdag det fantastiske Batalha-kloster fra det 14. århundrede, som er på UNESCO's verdensarvsliste. Se de smukke gotiske vinduer i vestfacaden og beundr glasmalerierne, der forestiller Visitationen, Kongernes tilbedelse, Flugten til Egypten og Opstandelsen. Besøg grundlæggerens kapel, klostrene og de ufærdige kapeller. Kør langs Atlanterhavskysten, hvor du passerer de maleriske landsbyer Foz do Arelho og São Martinho do Porto. Stop i Nazaré til frokost, og nyd seværdighederne fra toppen af Nazaré-klipperne. Undervejs på vej til Óbidos kan du lytte til din ekspertguides kommentarer. Du vil blive forelsket i denne romantiske landsby, mens du beundrer dens middelalderlige arkitektur, herunder slottet og den befæstede mur. Vend tilbage til Lissabon i slutningen af din dagstur.

Fra Lissabon: Sintra, Nazaré og Fátima - guidet tur

9. Fra Lissabon: Sintra, Nazaré og Fátima - guidet tur

Portugal, en nation gennemsyret af historie, kultur og naturlig skønhed, kan prale af et væld af oplevelser. På vores 9-timers tur præsenterer vi dig for et bemærkelsesværdigt holistisk syn på dette fængslende land, alt sammen på en enkelt dag. Fra majestætiske paladser til fredfyldte helligdomme og vindblæste kyster - hvert stop fordyber dig i en unik facet af Portugals identitet. Mød din guide i centrum af Lissabon, og rejs til Fátima, Portugals åndelige hjerte. Et sted med hengivenhed og forundring, hvor fortællinger om åbenbaringer og pilgrimsrejser vækker genklang hos besøgende fra hele verden. For dem, der ønsker det, får du mulighed for at overvære den berømte Fátima-messe. Dernæst tager vi til kysten for at opdage Nazaré. Denne by er kendt for sine gyldne strande og episke bølger og afslører Portugals dybe forbindelse til havet og tilbyder en herlig blanding af ro og eventyr. Når formiddagen går over i eftermiddag, får deltagerne fri til at nyde en afslappet frokost. Nyd chancen for at smage på det portugisiske køkken i dit eget tempo, uanset om du vælger et hyggeligt lokalt spisested eller en gourmetrestaurant. Sidste stop på denne tur er det fortryllende Sintra. Når du ankommer til et af de højeste punkter i Serra de Sintra, kan du se Pena-paladset, som er et af de fineste udtryk for romantikken i Europa i det 19. århundrede. Ledsaget af din guide, hvis du vælger opgraderingsmuligheden, kan du udforske haverne, der er prydet med eksotiske træer fra hele verden, som skaber en magisk og mystisk stemning. Fortsæt til Pena-paladset, den portugisiske kongefamilies hovedresidens i det 19. århundrede, og bliv forbløffet over den bevidste sammensmeltning af arkitektoniske stilarter, og forstå, hvorfor kong Fernando II fik tilnavnet "konge-kunstner". Med denne tur vil du på en enkelt dag ikke kun udforske tre ikoniske destinationer, men også få et dybt og omfattende indblik i, hvad der gør Portugal til en uforglemmelig nation, alt imens du nyder øjeblikke af personlig nedetid midt i dagens opdagelser.

Lissabon: Fátima, Nazaré, Óbidos og São Martinho do Porto Tour

10. Lissabon: Fátima, Nazaré, Óbidos og São Martinho do Porto Tour

Udforsk nogle af Portugals landlige byer på en dagstur fra Lissabon. Oplev byerne Fátima, Nazaré, Óbidos og São Martinho do Porto med hjælp fra din guide. Start med afhentning fra dit hotel i Lissabon og rejs først til Fátima, hvor de berømte åbenbaringer af Vor Frue af Fatima fandt sted. Udforsk helligdommen og oplev de fredelige omgivelser på dette pilgrimssted. Besøg Kapellet for åbenbaringen og katedralen Den Hellige Treenighed. Se de tidligere huse for de små hyrder, der var vidner til fremkomsten. Fortsæt rejsen til Nazaré, der er kendt i hele verden for sine kæmpebølger og McNamaras verdensrekord for den største bølge, der nogensinde er surfet. Nyd frokosten på stranden, og se selv de gigantiske bølger. Det næste stop er Óbidos, et sted med gamle legender og mirakler. Træd ind bag murene i den mest romantiske landsby i Portugal, og oplev, hvordan det var at leve i middelalderen. Til sidst kan du slappe af på turen tilbage til Lissabon med aflevering på dit hotel.

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Fatima

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Fatima?

De bedste dagsture og -udflugter fra Fatima er:

Nazaré

Hvad er de bedste billige ture i Fatima?

Andre seværdigheder i Fatima

Vil du se alle oplevelser i Fatima? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Fatima

Samlet bedømmelse

4.7
(4.160 anmeldelser)

Fantastisk tur! Guiden var så flink og fleksibel og talte engelsk meget godt. Vi rejste med en lille varevogn, meget komfortabel. Jeg tror, at vi i hver by fik den rette tid til at udforske alting uden at skynde os. Vi kunne også bruge lidt vand på flaske og shat med guiden hele tiden - jeg er sikker på, at ingen følte sig alene eller glemt. På vores vej lærte vi også noget om Lisboa og Sintra, hvilket var en god tilføjelse. Alt i alt anbefaler jeg det på det varmeste til alle, der ønsker at få et godt glimt af portugisisk kultur. Turen er sin pris værd!

Generelt var det en god tur, det forekom mig, at den del af Fatima var meget kort, selvom jeg forstår, at der var mange steder. Guiden - chaufføren var meget god og behagelig. Han var meget opmærksom på vejen tilbage og forlod os lidt tidligere, fordi det var bedre for os at tage til hotellet. Med hensyn til covid var vi alle iført en maske, inklusive guiden. Webstederne er det værd. Guiden gav os anbefalinger til shopping og mad, der var nyttige.

En personlig tur, 2 brasilianske par og 2 peruvianske par, alle samtidige. Et fantastisk venskab og latter, som om vi havde kendt hinanden i mange år. Det skal bemærkes, at guiden Nidia, fremragende, venlig, høflig, respektfuld, nedladende og meget rar, når han taler til os alle i "portuñol" og transmitterer den ekstraordinære kultur i Portugal uden indblanding.

En fantastisk oplevelse med Luis, som fortalte os historien om alle de steder, vi besøgte, altid omsorgsfuld, opmærksom og vigtigst af alt taler han flere sprog flydende. Jeg elskede turen, alle var tilfredse og glade. Jeg anbefaler stærkt denne tour og især Luis!

Kan fuldt ud anbefale denne tur - interessante steder kombineret med en dygtig guide der kunne supplerer med nogle gode fortællinger.