Tilføj datoer

FC Barcelona-museet

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • City-kort
  • Private rundvisninger
  • Kombinationsoplevelser
Vi fandt 10 aktiviteter
Sorter efter:

Andre seværdigheder i FC Barcelona-museet

Vil du se alle oplevelser i FC Barcelona-museet? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om FC Barcelona-museet

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 3.235 anmeldelser

Ankom omkring kl. 9:30 parkering med gratis adgang ved foden af stadion, ingen ventetid på mange pladser! Ingen ventetid med billetten købt dagen før! Fantastisk besøg, virkelig storslået!!! Ærgerligt ingen adgang til marken! På den anden side efterlod omkring kl. 11 en skør verden ved indgangen 1 time eller endda 2 timers ventetid i fuld sol og ikke let at parkere! Et råd, kom tidligt!!! ellers er det bestemt et besøg værd.

Simpelthen genialt og et must for enhver fodboldfan. Stadionet er meget imponerende. At gå i stjernernes fodspor er en uforglemmelig oplevelse. At blive i omklædningsrummet og komme ud på banen var det bedste for os. Atmosfæren på dette sted er simpelthen ubeskrivelig. Udstillingen af utallige trofæer og videoerne bidrager til en unik gåsehudsstemning.

Meget interessant besøg; ingen begrænsning eller deadline til respekt for varigheden af besøget, som vi har organiseret på vores lethed; vi fandt det meget rart at kunne sidde i tribunen på to forskellige niveauer med en fantastisk udsigt over banen. Vores barnebarn elskede det.

Fin rundtur - spændende selv hvis man ikke er fc Barcelona fan. Men de presser på for at man skal købe tillægsydelser, det er lidt irriterende

Hvis man ønsker at se et stort stadium er det pengene vær samt hele historien om FC Barcelona. Man bruger et par timer på det hele.