Tilføj datoer

Ferrari Land

Ferrari Land: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Salou: PortAventura og Ferrari Land 1-, 2- eller 3-dages billet

1. Salou: PortAventura og Ferrari Land 1-, 2- eller 3-dages billet

Tag på en spændende rejse kun en time fra Barcelona ved Middelhavskysten. Med en kombinationsbillet til PortAventura Park og Ferrari Land kan du dykke ned i Ferraris arv og opleve lidenskaben ved F1-racing. Udforsk PortAventuras seks fordybende verdener med over 40 spændende forlystelser og 5 km rutsjebaner. Perfekt til familie-, par- eller venneudflugter, hvor du kan nyde de bedste attraktioner, live shows og restauranter, der passer til alle aldre. Mærk suset i ikoniske forlystelser som Shambhala, Red Force og Dragon Khan, blandt andre spændende attraktioner i PortAventura World. Med overraskelser året rundt som karneval, påske, sommer, halloween og jul venter der uforglemmelige øjeblikke. Tag med på et eventyr fyldt med spænding, adrenalin og minder.

PortAventura, Caribe Aquatic Park og Ferrari Multi-Day

2. PortAventura, Caribe Aquatic Park og Ferrari Multi-Day

Udforsk spændingen året rundt i PortAventura World, kun en time fra Barcelona! Mærk adrenalinen i rutsjebanerne, eller slap af i middelhavsbrisen. Oplev 3 unikke parker: PortAventura Park, Ferrari Land og PortAventura Caribe Aquatic Park. Fordyb dig i tematiserede verdener, mød elskede figurer, og begiv dig ud på spændende eventyr. Oplev mangfoldigheden i PortAventura Parks 5 temaområder og en særlig Sesame Street-zone. Nyd spændende rutsjebaner, fængslende shows og meget mere. Udforsk Ferrari Land, en enestående hyldest til det legendariske italienske racerteam. Mærk den fart, innovation og adrenalin, der gør Ferrari unik. Dyk ned i spændingen i PortAventura Caribe Aquatic Park med vandrutsjebaner og familievenlige attraktioner.

PortAventura og Ferrari Land: Heldagstur fra Barcelona

3. PortAventura og Ferrari Land: Heldagstur fra Barcelona

Kl. 9.00 om morgenen afgår vi fra kontoret på Estació del Nord, som ligger meget tæt på Arc de Triomf. Du bedes være på mødestedet mindst 15 minutter i forvejen. Slap af og nyd turen, vi ankommer til PortAventura World omkring kl. 10.30. Bragt en hel dag med at nyde attraktionerne i Ferrari Land og PortAventura Park, komplet med komfortabel tur/retur-transport fra Barcelona. Bedøm Europas højeste og hurtigste vertikale accelerator i Ferrari World. Oplev en autentisk racerbane med en 570 meter lang bane. Mærk spændingen ved fart med 8 simulatorer, der skaber en autentisk F1-køreoplevelse. Se rekonstruktioner af hovedfacaderne af Colosseum, Scala og Campanile di San Marco. Gå langs gaderne, og stop ved en butik, hvor du finder de fleste af Ferrari-mærkets eksklusive produkter. Nyd alle Italiens smagsoplevelser på et autentisk trattoria. På dette 12-timers kombinerede program besøger du også PortAventura Park, som byder på 6 helt forskellige eventyrlige verdener. Mediterrània, Polynesien, SésamoAventura, Kina, México og Far West venter på dit besøg. Uanset hvad du kan lide at lave, kan du finde noget, der passer til din smag. PortAventura Park tilbyder 40 forlystelser, hvor du kan teste dit mod og opleve et sus af adrenalin. Du finder forlystelser, der kan prale af rekorder i højde, hastighed og størrelse! Du vil opleve intense, svimlende og spændende forlystelser som Dragon Khan, Furius Baco og Shambhala, Europas højeste rutsjebane. Du kan køle dig af i vandattraktioner som Angkor eller Tutuki Splash. Du finder også masser af attraktioner, der er velegnede til yngre gæster: rutsjebanen Tomahawk i Far West, den spændende flyvetur Coco Piloto, legeområdet Imperial China og meget mere. Dine guider vil også invitere dig til at nyde en anden form for underholdning - magien i showbusiness med op til 40 daglige forestillinger. Oplev danse fra fjerne lande, stammes rytmer, shows i lyset af bål og meget mere. Træd indenfor i Gran Teatro Imperial og oplev en verden af magi og musik, hvor alt er muligt! Gå ikke glip af de talende papegøjer i Aves del Paraíso, de tusindvis af sæbebobler i Bubblebou og overraskelsesmøderne med vennerne fra Sesame Street. Omkring kl. 18.30 mødes du med din guide igen for at tage tilbage til kontoret i Barcelona, husk at vi i juli og august afgår omkring kl. 19.30, fordi forlystelsesparken holder længere åbent.

Salou: PortAventura Ferrari Land Adgangsbillet

4. Salou: PortAventura Ferrari Land Adgangsbillet

Udforsk den hjertebankende spænding i Ferrari Land i PortAventura World, kun en time væk fra Barcelona. Ferrari Land lokker dig til at opleve spændingen ved fart og eventyr på baggrund af Italiens tidløse charme. Træd ind i en verden, hvor du kan udforske Italiens gader og beundre den ikoniske arkitektur. Mærk suset, når du oplever farten på første hånd i Ferrari Lands spændende attraktioner. Oplev de spændende oplevelser, der venter dig i Ferrari Land, hvor eventyret ikke kender nogen grænser. Gør dig klar til den hæsblæsende spænding i Red Force, Europas højeste og hurtigste rutsjebane, sammen med andre adrenalinpumpende forlystelser som Thrill Towers, Flying Dreams og Racing Legends, omhyggeligt udformet til at skubbe grænserne for selv de dristigste spændingssøgere. Men Ferrari Land handler ikke kun om højhastighedsspænding. Familier og børn kan glæde sig over de mere stille attraktioner, herunder Ferrari Land Gallery, Junior Championship eller Kids' Podium, hvilket sikrer en uforglemmelig oplevelse for besøgende i alle aldre. Kom og oplev spændingen ved Ferrari. Tag på en interaktiv rejse gennem bilmærkets historie og meget mere.

4 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Ferrari Land

Andre seværdigheder i Ferrari Land

Vil du se alle oplevelser i Ferrari Land? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Ferrari Land

Samlet bedømmelse

4.4
(810 anmeldelser)

Jeg reserverede dette til mig og min bedste ven til vores nylige ferie i Barcelona, og denne forlystelsespark var absolut amaziiingg absolut pengene værd, og selvom offentlig transport rundt omkring ikke var den bedste, var det bestemt værd at rejse ud fra Barcelona, havde den mange forlystelser for alle aldre, og selvom vi ikke kan spansk og ikke kunne sproget, var det meget nemt at kommunikere med personalet og gå rundt i parken, vi havde en fælles billet til forlystelsesparken Port Aventura og Ferrari-land, og det var bestemt værd penge, ferrari land var min favorit, det var helt fantastisk at se og havde også mange forlystelser og ting for alle aldre min personlige favorit var den røde kraft rutsjebane, og vi tog afsted den aften, da parken lukkede, det var bestemt et besøg værd, og jeg deffo anbefale det til alle, der besøger Barcelona eller andre dele af Spanien, der ikke er for langt fra denne placering, hvis du er en forlystelsesparkperson, så er dette sted bestemt det rette sted for dig✨

Portaventura park er fantastisk. Ferrari land er også fantastisk, men ville ikke retfærdiggøre de ekstra omkostninger for at komme ind, da det har samme størrelse som nogle af de forskellige sektioner i portaventura. Det eneste, jeg vil sige, er at udskrive dine billetter, før du går, da jeg havde problemer ved tælleren hver gang, da jeg kom ind i parken, da de ikke ville scanne stregkoden på min telefon korrekt. Bortset fra det anbefaler jeg stærkt at booke for at gå :)

Parken er enorm og superfed, men hvis du ikke har et hurtigt pas er det eneste du gør hele dagen køer, køer og mere kø. I sidste ende betaler du 60 euro for adgang til at stå i kø og forhåbentlig komme på 2 attraktioner. Priserne på drikkevarer (vand, læskedrikke...) er ublu.

Absolut havde en fantastisk tid, men fandt kun det svært at finde vej ud. Der var ingen udgangsskilte nogen steder, og flere medarbejdere talte ikke engelsk.

Hyggelig og spændende forlystelsespark - vi gik efter de vilde rutchebaner, og de levede op til forventningerne