Tilføj datoer

Ferrari Land

Ferrari Land: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Salou: 1-, 2- eller 3-dages billet til PortAventura og Ferrari Land

1. Salou: 1-, 2- eller 3-dages billet til PortAventura og Ferrari Land

Hvis du elsker eventyr og at opleve et hav af forskellige følelser, så er denne kombinationsbillet med skip køen-adgang til PortAventura Park og Ferrari Land den bedste kombination for dig. Få engangsentre til Ferrari Land, og vælg mellem at få 1, 2 eller 3 dage til at udforske PortAventura Park. I PortAventue Park kan du gå på opdagelse i seks forskellige verdener i en af Europas mest ikoniske forlystelsesparker. Parken har mere end 5 kilometers rutsjebaner og i alt 40 forlystelser. Find attraktioner for enhver smag, fra forlystelser, der får adrenalinen til at pumpe, til familievenlige attraktioner. Fra midten af 2023 kan du nyde Uncharted, som er PortAventuras nye dystre rutsjebane, der er baseret på universet fra Sony Pictures-filmen af samme navn med Tom Holland i hovedrollen. Denne nye forlystelse tegner til at blive en af årets største oplevelser. Fortsæt eventyret i PortAventura Worlds nyeste park, Ferrari Land. Oplev Ferrariens passion og historie sammen med din familie og dine venner gennem uforglemmelige attraktioner, der vil få dig til at føle dig som en ægte Formel 1-kører.

Salou: PortAventura Ferrari Land Adgangsbillet

2. Salou: PortAventura Ferrari Land Adgangsbillet

Oplev Ferraris passion med en 1-dagsbillet til Ferrari Land-temaparken i PortAventura World på Costa Dorada. Spring køen over for at komme ind i parken ved at gå direkte til indgangen og scanne din billet. Beundre en fantastisk genskabelse af Italien og Scuderia Ferrari's fødested, herunder facaderne af Colosseum, La Scala og Campanile of San Marco. Gå rundt i gaderne og opdag en fantastisk butik, der sælger eksklusive mærkevarer. Nyd smagen af Italien på et autentisk trattoria eller på restauranter, der serverer traditionelle retter. Rundt om verden på en enkelt omgang i en Ferrari GT, tag på en interaktiv rejse gennem bilmærkets historie og meget mere.

Fra Barcelona: Heldagstur til PortAventura og Ferrari Land

3. Fra Barcelona: Heldagstur til PortAventura og Ferrari Land

Tilbring en hel dag med at nyde attraktionerne i Ferrari Land og PortAventura Park med behagelig returtransport fra Barcelona. Lad dig betage af Europas højeste og hurtigste lodrette accelerator i Ferrari World. Oplev en ægte racerbane på 570 meter. Mærk spændingen ved høj fart med 8 simulatorer, der skaber en autentisk F1-køreoplevelse. Se kopier af facaderne på Colosseum, Scala og Campanile di San Marco. Gå langs gaderne, og gør holdt i en forretning, hvor du finder Ferrari-mærkets mest eksklusive produkter. Nyd Italiens mange smagsnuancer på et autentisk trattoria. På denne 12-timers kombitur vil du også besøge PortAventura Park, der byder på 6 forskellige eventyrverdener. Mediterrania, Polynesien, SesamoAventura, Kina, Mexico og Fjernvesten venter allesammen på dit besøg. Uanset hvad du kan lide, vil du finde noget, der passer til din smag. I PortAventura Park finder du 40 forlystelser, der sætter dit mod på prøve og får gang i adrenalinen. Du finder forlystelser, der har rekordhøjder, -hastigheder og -størrelser. Oplev intense, svimlende og spændingsfyldte attraktioner, såsom Dragon Khan, Furius Baco og Shambhala, Europas højeste rutsjebane. Du kan køle ned i vandforlystelser, såsom Angkor eller Tutuki Splash. Du finder også masser af attraktioner for de yngre gæster: Tomahawk-rutsjebanen i Fjernvesten, den spændingsfyldte Coco Piloto-flyvetur, Imperial China-legeområdet og meget mere. Dine guider vil også invitere dig til at nyde en anderledes type af underholdning - underholdningsbranchens magi, med op til 40 forestillinger dagligt. Oplev danseforestillinger fra fjerne lande, stammerytmer, forestillinger i skæret fra lejrbål og meget mere. Træd indenfor i Gran Teatro Imperial, og oplev en verden af magi og musik, hvor alting er muligt. Gå ikke glip af de talende papegøjer i Aves del Paraiso, de tusindvis af bobler i Bubblebou og de overraskende møder med venner fra Sesame Street.

Tilgængelige aktiviteter

3 aktiviteter fundet
Sortér efter:

Andre seværdigheder i Ferrari Land

Vil du se alle oplevelser i Ferrari Land? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Ferrari Land

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 810 anmeldelser

Forlystelser og aktiviteter var store. Qieue tider ikke så slemt, især på 1. dag.... grundet regn, som ikke ødelægge vores sjov. Meget få spisesteder åbner, så valg er ret begrænset, og personalet der var ret lidet hjælpsomt.... men de var de eneste. Personalet andetsteds var meget godt. Vær opmærksom på, at de automatisk vil bruge genanvendelige kopper til dine drinks uden selv at spørge om dit valg og opkræve dig en ekstra €1 pr. drink, som kan tømmes, hvis du køber måltider til en familie. Skabsbrug til forlystelser id også €1 PR. BRUG... lidt ublu jeg føler. Skuffende hvor mange shows der ikke længere var på. Sommersæsonen forlænges bestemt ikke til midten af september på trods af folkemængderne. Fokuser nu på Halloween-perioden.

Portaventura park er fantastisk. Ferrari land er også fantastisk, men ville ikke retfærdiggøre de ekstra omkostninger for at komme ind, da det har samme størrelse som nogle af de forskellige sektioner i portaventura. Det eneste, jeg vil sige, er at udskrive dine billetter, før du går, da jeg havde problemer ved tælleren hver gang, da jeg kom ind i parken, da de ikke ville scanne stregkoden på min telefon korrekt. Bortset fra det anbefaler jeg stærkt at booke for at gå :)

Fantastiske to dage i parkerne, fremragende forlystelser, ikke for travlt, da vi var der i halve maj-ferier. Vil anbefale parkerne og få din guide. Lige gennem barriererne med billetterne, ingen kø.

Absolut havde en fantastisk tid, men fandt kun det svært at finde vej ud. Der var ingen udgangsskilte nogen steder, og flere medarbejdere talte ikke engelsk.

Hyggelig og spændende forlystelsespark - vi gik efter de vilde rutchebaner, og de levede op til forventningerne