Ting at foretage sig
Fethiye

Vores mest anbefalede ting at gøre i Fethiye

Ölüdeniz: Bådtur i sommerfugledalen med frokostbuffet

1. Ölüdeniz: Bådtur i sommerfugledalen med frokostbuffet

Udforsk den smukke kystlinje på en traditionel bådtur fra Ölüdeniz med en frokostbuffet ombord i løbet af dagen. Besøg den blå grotte, sommerfugledalen, kamelstranden og Soguksu-bugten med flere stop for at svømme. Start med at blive hentet på dit hotel i Ölüdeniz, og gå ombord på den traditionelle træbåd kendt som en gulet i Fethiye, og tag afsted på dit eventyr. Først skal du gå til den blå hule og beundre de mange levende nuancer af blå i vandet. Sæt derefter sejl til Butterfly Valley, hjemsted for en række sommerfuglearter, og kendt for sine dramatiske klipper, der omslutter en beskyttet strand. Nyd lidt tid til at udforske denne perle på den tyrkiske kystlinje. Gå om bord igen, og sæt kursen mod Aquarium Bay. Under denne del af rejsen kan du nyde en lækker frisklavet frokost om bord. Når du ankommer til Aquarium Bay, kan du hoppe i det klare vand og svømme med en række nysgerrige fiskearter. Nicholas Island, hvor det rygtes, at julemanden kan lide at tilbringe sine somre. Besøg Camel Beach, og nyd lidt tid med at padle i det lave vand. Til sidst kan du tage til det rolige og kolde vand i Soguksu Bay for at forfriske dig efter en dag på opdagelse. Slap af på turen tilbage til Fethiye. Gå derefter ombord på minibussen, der kører dig tilbage til dit overnatningssted i Ölüdeniz.

Fethiye: Tandem-paragliding-oplevelse m/hotelafhentning

2. Fethiye: Tandem-paragliding-oplevelse m/hotelafhentning

Forvent at blive en del af en adrenalin-boostende flyvetur over Oludeniz, og at opleve unikke følelser. Denne paragliding-aktivitet er tilgængelig dagligt og på ethvert tidspunkt af dagen, der passer dig bedst. Bliv hentet fra dit hotel i Fethiye i en behagelig og fuldt airconditioneret bil, og kør mod startstedet, som ligger 45 minutter væk. Handlingen finder sted på Babadag Mountain, som er det eneste bjerg i Europa, hvorfra du kan paraglide fra en højde på 2000 meter. Dette bjerg omgiver den smukke Oludeniz og skaber en virkelig imponerende kulisse. Ved din ankomst der vil et team af professionelle instruktører orientere dig om flyvningen. De vil forklare alt, hvad du har brug for at vide, besvare dine spørgsmål og give dig det nødvendige sikkerhedsudstyr. Når du er klar, sætter piloten sin uniform fast på din, og I begynder at løbe sammen mod enden af klippen. Uden at lægge mærke til det, vil du opdage, at du flyver! Flyveturen varer næsten 30 minutter, men varigheden afhænger af vejrforholdene. I løbet af de første øjeblikke vil du begynde at føle dine adrenalinniveauer stige. Flyvningen er en ideel mulighed for at observere nogle betagende udsigter over Oludeniz, Belcekiz, Kayakoy og selve Fethiye. Mærk følelserne og den positive energi, som denne aktivitet vækker i dig. Du skal ikke bekymre dig om at gå glip af noget. Piloten har et kamera og vil tage billeder og videoer. Når du lander, kan du se og købe disse fotos mod et ekstra gebyr. Når din paragliding-oplevelse er slut, vil en bil køre dig tilbage til dit hotel.

Oludeniz: Sommerfugledal-tur og krydstogt på St. Nicholas Island

3. Oludeniz: Sommerfugledal-tur og krydstogt på St. Nicholas Island

Kør til Ölüdeniz Havn, og gå om bord på den todækkede båd. Nyd solen og havbrisen, mens du sejler forbi det skiftende kystlandskab. Første stop er ved den blå grotte, hvor du får mulighed for at svømme i bugtens lyseblå vand og ind i grotten. Fortsæt derefter sejladsen til naturreservatet Butterfly Valley. Her er der endnu en chance for at svømme i det klare vand og solbade på den smukke strand. Herefter kan du nyde en kort vandretur gennem området og klatre op for at se vandfaldene. Beundr de vilde blomster og få øje på farverige sommerfugle, når de flyver omkring dig, og hold øje med den sjældne tigersommerfugl. Nyd derefter en lækker frokost tilbage på båden. Til sidst kan du fortsætte dit eventyr, mens du sejler videre mod den næste attraktion, St. Når du ankommer, kan du opdage de gamle ruiner af kirkerne fra det 5. århundrede. Klatre op på øens højeste punkt og beundr den spektakulære udsigt. Gør dagens sidste stop ved Cold Spring Bay, hvor du kan nyde en sidste forfriskende svømmetur i ferskvandskilden, som løber ud i havet. Vend tilbage til Ölüdeniz Havn.

Luksustransport fra Dalaman Lufthavn til Fethiye-området

4. Luksustransport fra Dalaman Lufthavn til Fethiye-området

Tag en afslappende transport direkte fra lufthavnen til dit hotel. Nyd en stressfri rejse i en komfortabel bil med din erfarne engelsktalende chauffør. Denne service tilbyder privat transport med højt kvalificerede og erfarne chauffører. Bilerne har aircondition og gratis Wi-Fi. Alle biler vil blive stillet til rådighed for dig vil være mellem 2017 - 2019 år. Nyd privatlivets fred under denne service. Din chauffør vil møde dig i lufthavnen med et skilt med dit navn på og vil køre dig direkte til dit hotel.

Fra Fethiye: Pamukkale & Hierapolis Dagstur m/ Måltider

5. Fra Fethiye: Pamukkale & Hierapolis Dagstur m/ Måltider

Når du bestiller vores Fethiye Pamukkale Tour, kan du forvente at være en del af en interessant og spændende sightseeingtur. En professionel rejseleder byder dig velkommen i bussen ved døren til dit hotel i løbet af morgenen. I forbindelse med denne udflugt ankommer du til Pamukkale med en fuldt klimatiseret og moderne bus. Undervejs kan du observere nogle fantastiske udsigter og slappe af. Desuden stopper bussen for et energigivende morgenmadsstop, inden du ankommer til din destination. Tidsplanen for denne tur er omhyggeligt udformet for at give dig et komplet overblik over Pamukkales historie og naturlige skønhed. De berygtede travertiner udgør det mest ikoniske naturlige vidunder i Pamukkale. Dette flerlagede kalkstensbjerg har naturlige pools fyldt med termisk vand. Når du går rundt, skal du tage dig tid til at observere den interessante dannelse af dette bjerg, og glem ikke at tage nogle billeder. Termiske kilder i Pamukkale har haft stor betydning siden oldtiden. Derfor vil guiden ledsage dig på et interessant besøg i den antikke by Hierapolis. Ruinerne omfatter bl.a. romerske bade, et gammelt teater og en nekropol. For bedre at forstå fordelene ved termisk vand kan du også besøge Kleopatras bassin. Denne antikke pool er 2000 år gammel og er berømt for sin rige koncentration af mineraler. Det koster ekstra at komme ind, men oplevelsen er givende. Programmet omfatter en frokostpause på en lokal restaurant i området. Turen slutter om eftermiddagen med en transport tilbage til Fethiye og en aflevering på dit hotel.

Fra Fethiye: Jeepsafari til Saklikent Canyon med frokost

6. Fra Fethiye: Jeepsafari til Saklikent Canyon med frokost

Tag på et uforglemmeligt eventyr med vores Jeep Safari-tur, der begynder med en hurtig afhentning fra dit hotel i vores pålidelige 4x4 Land Rover-køretøjer. Vores konvoj mødes ved det udpegede mødested, benzintanken, hvilket sikrer en problemfri start på vores rejse. Derudover er der mulighed for at leje vandsko og vandpistoler i løbet af dagens udflugter, hvilket tilføjer et element af spænding og sjov til rejsen med forfriskende vandkampe. Efter en omfattende briefing fra vores kyndige guide tager vores ekspedition afsted mod vores første destination. Vi slentrer ad naturskønne stier, der er prydet med frodige grønne områder og skove, og når frem til det betagende Gizlikent-vandfald. Forbered dig på at blive betaget af dets uovertrufne skønhed, der tilbyder en forfriskende oase, hvor du kan nyde det krystallinske vand og forevige utallige minder gennem fotografering. Gizlikent-vandfaldet lover en uforglemmelig oplevelse for naturentusiaster. Efter cirka en times fritid ved vandfaldet genoptager vi vores eventyr og fortsætter til vores frokoststed. Gæsterne bliver forkælet med et lækkert udvalg af retter, herunder grillet kylling, grillet ørred og omelet, hvilket sikrer en tilfredsstillende kulinarisk oplevelse. Vores rejse fortsætter med et besøg i den berømte Saklıkent-kløft, en af Tyrkiets længste kløfter og den næstlængste i Europa. Kløften er kendt for sit forfriskende iskolde vand og giver et pusterum fra sommervarmen midt i de fantastiske naturomgivelser. Med en højde på 300 meter og en samlet længde på 18 kilometer tilbyder Saklıkent Canyon rigelige muligheder for udforskning og afslapning. Gæsterne får 50-60 minutters fritid til at fordybe sig helt i dens pragt. Det næste på vores rejseplan er mudderbadet, en spændende aktivitet, der er kendt for sine stresslindrende egenskaber og foryngende effekter. Nyd den unikke oplevelse af at blive forkælet med det terapeutiske mudder, efterfulgt af en times fritid til brusebad, forberedelse og afslapning. Når dagen nærmer sig sin afslutning, begynder vores rejse tilbage til jeres respektive hoteller og afslutter en dag fyldt med uforglemmelige oplevelser og gode minder.

Fra Marmaris: Fethiye Blue Lagoon Dagstur med frokost

7. Fra Marmaris: Fethiye Blue Lagoon Dagstur med frokost

Oplev skønheden i Fethiye på en dagstur med afgang fra Marmaris. Besøg den blå lagune, nyd en inkluderet frokost, og beundre den smukke naturlige skønhed i området, før du rejser til Saklikent Gorge. Begynd turen med afhentning i en komfortabel og fuldt airconditioneret bil fra dit hotel i Marmaris og begynd kørslen mod Fethiye. Køreturen tager næsten 2 timer. Stop ved den berygtede Blå Lagune, som er en af de mest fotograferede bugter i landet. Stedet kombinerer bjerge fulde af træer og smaragdgrønt vand. Generelt vil du have 2 timers fritid til at udforske bugten, som du vil. Tag dig tid til at svømme og solbade, nyd en afslappende gåtur, eller deltag i en alternativ aktivitet som paragliding, mod et ekstra gebyr, i løbet af din tid der. Slap af, når udflugten tager dig til Fethiye, et populært sommersted for både lokale og udlændinge. Beundre området, der generelt er kendt for at have nogle utrolige steder med upåklagelig naturlig skønhed, der er i stand til at tilbyde dig unikke billeder og gode minder. Nyd frokosten på en charmerende lokal restaurant, før du går videre til næste stop på denne tur. Smag nogle lækre opskrifter og slap af i hyggelige omgivelser. Gå ind i Saklikent-kløften ledsaget af rejseguiden, og tilbring nogle timer der. Oplev kløften, som er en af de længste og mest imponerende i Tyrkiet, hvor koldt vand strømmer ind i kløften, mens de imponerende bjerge skaber en spektakulær atmosfære. Gå ind i kløften og udfold dens hemmeligheder, og hvis du er interesseret, kan du svømme i det kolde vand i kløften og forfriske dig. Efter kløften vender du tilbage til bussen, og efter en 2-timers køretur er du tilbage på dit hotel i Marmaris i løbet af eftermiddagen.

eSIM Tyrkiet: Internet dataplan med høj hastighed 4G/5G

8. eSIM Tyrkiet: Internet dataplan med høj hastighed 4G/5G

Oplev Tyrkiets vidundere uden at gå glip af noget! Vores eSIM sikrer, at du forbliver forbundet med højhastighedsdata, uanset om du indfanger skønheden i Kappadokiens luftballoner, deler dit øjeblik i Hagia Sophia eller navigerer i Istanbuls travle gader. Sådan fungerer det: 1.Køb: Vælg den datapakke, der passer til dine rejseplaner. 2.Scan og aktivér: Efter købet modtager du en QR-kode. Scan den med din eSIM-kompatible enhed, og du er klar til at gå i gang! 3. Hold forbindelsen: Nyd uafbrudt forbindelse under hele dit tyrkiske eventyr. Kompatibilitet: Sørg for, at din enhed understøtter eSIM. Tjek vores kompatibilitetsliste https://esimfox.com/pages/compatible-devices for flere detaljer.

Fethiye: Professionel dykning med frokost

9. Fethiye: Professionel dykning med frokost

Fethiyes farvande giver gode muligheder for at tage på undervandseventyr. På denne tur vil du nyde 2 dyk inklusive frokost. Disse dyk giver både begyndere og erfarne dykkere mulighed for at udforske det klare vand i Fethiye og Oludeniz. Det er et ideelt sted til dykning, da vandet er klart og varmt, og der er strenge love for undervandsaktiviteter. Inden du tager dit første dyk, vil du blive briefet om de tekniske detaljer i forbindelse med dykning i Sides farvande. Du vil nemt lære at bruge dit undervandsdykkergrej og udforske nogle fascinerende huler, mens du svømmer med eksotiske fisk. En dykkerservice af høj kvalitet sikrer, at du forbliver sikker og får en mindeværdig oplevelse under hele aktiviteten. Efter et par testdyk og færdighedsprøver kan du gå videre og opleve den fantastiske og farverige undervandsverden.

Oludeniz: Bådtur med 6 øer med badestop og frokost

10. Oludeniz: Bådtur med 6 øer med badestop og frokost

Fethiye - Oludeniz Daglig bådtur Med "Hanuman Travel" får din ferie en anderledes betydning med daglige bådture i de turkisblå bugter og strande i Ölüdeniz, den verdensberømte strand i Fethiye. Blue Cave, Butterfly Valley, St. Du vil besøge Nicholas Island, Aquarium Bay, Cold Water Bay og Camel Beach og nyde de dybe blå bugter hele dagen. RUTE: 1- Den blå hule Dette er det første stop på vores tur. Når du svømmer i det klare vand i det dybblå hav og svømmer ind i grotten, vil du møde dens mystiske skønhed og du vil gå på en unik opdagelse ved at se under vandet. 2- Sommerfugledalen På din rejse til Ölüdeniz' mest populære dal vil du opleve nogle få nuancer af turkis, fanget mellem høje klipper, og du vil møde en af de sjældne strande, der har formået at forblive naturlige. Du kan se vandfaldet, der er dannet mellem dalens stejle klipper, og som kommer fra Babadağs høje højder, ved at gå i "Sommerfugledalen", som rummer mere end firs sommerfuglearter. Det er vores stoppested, hvor du vil tage masser af fotos af dalen og gemme de unikke skønheder i dine minder. 3- Sankt Nikolaus-øen Vores tredje stop, "Sankt Nicolas-øen", der er opkaldt efter dens historiske monumenter og kirke på øen, er et af de sjældne steder, der tiltrækker opmærksomhed hos folk, der er interesseret i historie. Du kan få den menu, du ønsker fra den åbne buffet, besøge øen og historiske steder og svømme i det dybblå vand på en gammel ø. 4- Akvariebugten "Aquarium Bay", en perfekt bugt, hvor du vil se halvtreds nuancer af blå og opdage de unikke skønheder i undervandet, er vores 4. stop. Vi fortsætter vores tur efter en svømmepause i bugten, som er et af dykkernes foretrukne steder. 5- Koldtvandsbugten "Soğuk Su Bay", en af de mest populære bugter på Ölüdeniz bådtur, ligger på bjergskråningen, omgivet af fyrretræer, på et sted hvor havvand og ferskvand mødes. Du kan få behagelige oplevelser i det iskolde og klare havvand, hvor du ikke kan få nok af at svømme. Inden du afslutter bådturen i Ölüdeniz, kan du kigge på solen for at nyde den nært forestående solnedgang og føle den lykke, som dagen efterlader dig. Vi fortsætter til den sidste bugt på vores "Oludeniz bådtur". 6- Kamelstrand Takket være det rolige vand og den lille strand, for dem, der ønsker at nyde det sidste hav af ??dagen og nyde solnedgangen, vores sidste stop, "Camel Beach", fortsætter vi herfra og kommer til Ölüdeniz strand

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at gøre i Fethiye

Ölüdeniz: Bådtur i sommerfugledalen med frokostbuffet

Ölüdeniz: Bådtur i sommerfugledalen med frokostbuffet

Udforsk den smukke kystlinje på en traditionel bådtur fra Ölüdeniz med en frokostbuffet ombord i løbet af dagen. Besøg den blå grotte, sommerfugledalen, kamelstranden og Soguksu-bugten med flere stop for at svømme. Start med at blive hentet på dit hotel i Ölüdeniz, og gå ombord på den traditionelle træbåd kendt som en gulet i Fethiye, og tag afsted på dit eventyr. Først skal du gå til den blå hule og beundre de mange levende nuancer af blå i vandet. Sæt derefter sejl til Butterfly Valley, hjemsted for en række sommerfuglearter, og kendt for sine dramatiske klipper, der omslutter en beskyttet strand. Nyd lidt tid til at udforske denne perle på den tyrkiske kystlinje. Gå om bord igen, og sæt kursen mod Aquarium Bay. Under denne del af rejsen kan du nyde en lækker frisklavet frokost om bord. Når du ankommer til Aquarium Bay, kan du hoppe i det klare vand og svømme med en række nysgerrige fiskearter. Nicholas Island, hvor det rygtes, at julemanden kan lide at tilbringe sine somre. Besøg Camel Beach, og nyd lidt tid med at padle i det lave vand. Til sidst kan du tage til det rolige og kolde vand i Soguksu Bay for at forfriske dig efter en dag på opdagelse. Slap af på turen tilbage til Fethiye. Gå derefter ombord på minibussen, der kører dig tilbage til dit overnatningssted i Ölüdeniz.

Fethiye: Tandem-paragliding-oplevelse m/hotelafhentning

Fethiye: Tandem-paragliding-oplevelse m/hotelafhentning

Forvent at blive en del af en adrenalin-boostende flyvetur over Oludeniz, og at opleve unikke følelser. Denne paragliding-aktivitet er tilgængelig dagligt og på ethvert tidspunkt af dagen, der passer dig bedst. Bliv hentet fra dit hotel i Fethiye i en behagelig og fuldt airconditioneret bil, og kør mod startstedet, som ligger 45 minutter væk. Handlingen finder sted på Babadag Mountain, som er det eneste bjerg i Europa, hvorfra du kan paraglide fra en højde på 2000 meter. Dette bjerg omgiver den smukke Oludeniz og skaber en virkelig imponerende kulisse. Ved din ankomst der vil et team af professionelle instruktører orientere dig om flyvningen. De vil forklare alt, hvad du har brug for at vide, besvare dine spørgsmål og give dig det nødvendige sikkerhedsudstyr. Når du er klar, sætter piloten sin uniform fast på din, og I begynder at løbe sammen mod enden af klippen. Uden at lægge mærke til det, vil du opdage, at du flyver! Flyveturen varer næsten 30 minutter, men varigheden afhænger af vejrforholdene. I løbet af de første øjeblikke vil du begynde at føle dine adrenalinniveauer stige. Flyvningen er en ideel mulighed for at observere nogle betagende udsigter over Oludeniz, Belcekiz, Kayakoy og selve Fethiye. Mærk følelserne og den positive energi, som denne aktivitet vækker i dig. Du skal ikke bekymre dig om at gå glip af noget. Piloten har et kamera og vil tage billeder og videoer. Når du lander, kan du se og købe disse fotos mod et ekstra gebyr. Når din paragliding-oplevelse er slut, vil en bil køre dig tilbage til dit hotel.

Oludeniz: Sommerfugledal-tur og krydstogt på St. Nicholas Island

Oludeniz: Sommerfugledal-tur og krydstogt på St. Nicholas Island

Kør til Ölüdeniz Havn, og gå om bord på den todækkede båd. Nyd solen og havbrisen, mens du sejler forbi det skiftende kystlandskab. Første stop er ved den blå grotte, hvor du får mulighed for at svømme i bugtens lyseblå vand og ind i grotten. Fortsæt derefter sejladsen til naturreservatet Butterfly Valley. Her er der endnu en chance for at svømme i det klare vand og solbade på den smukke strand. Herefter kan du nyde en kort vandretur gennem området og klatre op for at se vandfaldene. Beundr de vilde blomster og få øje på farverige sommerfugle, når de flyver omkring dig, og hold øje med den sjældne tigersommerfugl. Nyd derefter en lækker frokost tilbage på båden. Til sidst kan du fortsætte dit eventyr, mens du sejler videre mod den næste attraktion, St. Når du ankommer, kan du opdage de gamle ruiner af kirkerne fra det 5. århundrede. Klatre op på øens højeste punkt og beundr den spektakulære udsigt. Gør dagens sidste stop ved Cold Spring Bay, hvor du kan nyde en sidste forfriskende svømmetur i ferskvandskilden, som løber ud i havet. Vend tilbage til Ölüdeniz Havn.

Luksustransport fra Dalaman Lufthavn til Fethiye-området

Luksustransport fra Dalaman Lufthavn til Fethiye-området

Tag en afslappende transport direkte fra lufthavnen til dit hotel. Nyd en stressfri rejse i en komfortabel bil med din erfarne engelsktalende chauffør. Denne service tilbyder privat transport med højt kvalificerede og erfarne chauffører. Bilerne har aircondition og gratis Wi-Fi. Alle biler vil blive stillet til rådighed for dig vil være mellem 2017 - 2019 år. Nyd privatlivets fred under denne service. Din chauffør vil møde dig i lufthavnen med et skilt med dit navn på og vil køre dig direkte til dit hotel.

Fra Fethiye: Pamukkale & Hierapolis Dagstur m/ Måltider

Fra Fethiye: Pamukkale & Hierapolis Dagstur m/ Måltider

Når du bestiller vores Fethiye Pamukkale Tour, kan du forvente at være en del af en interessant og spændende sightseeingtur. En professionel rejseleder byder dig velkommen i bussen ved døren til dit hotel i løbet af morgenen. I forbindelse med denne udflugt ankommer du til Pamukkale med en fuldt klimatiseret og moderne bus. Undervejs kan du observere nogle fantastiske udsigter og slappe af. Desuden stopper bussen for et energigivende morgenmadsstop, inden du ankommer til din destination. Tidsplanen for denne tur er omhyggeligt udformet for at give dig et komplet overblik over Pamukkales historie og naturlige skønhed. De berygtede travertiner udgør det mest ikoniske naturlige vidunder i Pamukkale. Dette flerlagede kalkstensbjerg har naturlige pools fyldt med termisk vand. Når du går rundt, skal du tage dig tid til at observere den interessante dannelse af dette bjerg, og glem ikke at tage nogle billeder. Termiske kilder i Pamukkale har haft stor betydning siden oldtiden. Derfor vil guiden ledsage dig på et interessant besøg i den antikke by Hierapolis. Ruinerne omfatter bl.a. romerske bade, et gammelt teater og en nekropol. For bedre at forstå fordelene ved termisk vand kan du også besøge Kleopatras bassin. Denne antikke pool er 2000 år gammel og er berømt for sin rige koncentration af mineraler. Det koster ekstra at komme ind, men oplevelsen er givende. Programmet omfatter en frokostpause på en lokal restaurant i området. Turen slutter om eftermiddagen med en transport tilbage til Fethiye og en aflevering på dit hotel.

Fra Fethiye: Jeepsafari til Saklikent Canyon med frokost

Fra Fethiye: Jeepsafari til Saklikent Canyon med frokost

Tag på et uforglemmeligt eventyr med vores Jeep Safari-tur, der begynder med en hurtig afhentning fra dit hotel i vores pålidelige 4x4 Land Rover-køretøjer. Vores konvoj mødes ved det udpegede mødested, benzintanken, hvilket sikrer en problemfri start på vores rejse. Derudover er der mulighed for at leje vandsko og vandpistoler i løbet af dagens udflugter, hvilket tilføjer et element af spænding og sjov til rejsen med forfriskende vandkampe. Efter en omfattende briefing fra vores kyndige guide tager vores ekspedition afsted mod vores første destination. Vi slentrer ad naturskønne stier, der er prydet med frodige grønne områder og skove, og når frem til det betagende Gizlikent-vandfald. Forbered dig på at blive betaget af dets uovertrufne skønhed, der tilbyder en forfriskende oase, hvor du kan nyde det krystallinske vand og forevige utallige minder gennem fotografering. Gizlikent-vandfaldet lover en uforglemmelig oplevelse for naturentusiaster. Efter cirka en times fritid ved vandfaldet genoptager vi vores eventyr og fortsætter til vores frokoststed. Gæsterne bliver forkælet med et lækkert udvalg af retter, herunder grillet kylling, grillet ørred og omelet, hvilket sikrer en tilfredsstillende kulinarisk oplevelse. Vores rejse fortsætter med et besøg i den berømte Saklıkent-kløft, en af Tyrkiets længste kløfter og den næstlængste i Europa. Kløften er kendt for sit forfriskende iskolde vand og giver et pusterum fra sommervarmen midt i de fantastiske naturomgivelser. Med en højde på 300 meter og en samlet længde på 18 kilometer tilbyder Saklıkent Canyon rigelige muligheder for udforskning og afslapning. Gæsterne får 50-60 minutters fritid til at fordybe sig helt i dens pragt. Det næste på vores rejseplan er mudderbadet, en spændende aktivitet, der er kendt for sine stresslindrende egenskaber og foryngende effekter. Nyd den unikke oplevelse af at blive forkælet med det terapeutiske mudder, efterfulgt af en times fritid til brusebad, forberedelse og afslapning. Når dagen nærmer sig sin afslutning, begynder vores rejse tilbage til jeres respektive hoteller og afslutter en dag fyldt med uforglemmelige oplevelser og gode minder.

Fra Marmaris: Fethiye Blue Lagoon Dagstur med frokost

Fra Marmaris: Fethiye Blue Lagoon Dagstur med frokost

Oplev skønheden i Fethiye på en dagstur med afgang fra Marmaris. Besøg den blå lagune, nyd en inkluderet frokost, og beundre den smukke naturlige skønhed i området, før du rejser til Saklikent Gorge. Begynd turen med afhentning i en komfortabel og fuldt airconditioneret bil fra dit hotel i Marmaris og begynd kørslen mod Fethiye. Køreturen tager næsten 2 timer. Stop ved den berygtede Blå Lagune, som er en af de mest fotograferede bugter i landet. Stedet kombinerer bjerge fulde af træer og smaragdgrønt vand. Generelt vil du have 2 timers fritid til at udforske bugten, som du vil. Tag dig tid til at svømme og solbade, nyd en afslappende gåtur, eller deltag i en alternativ aktivitet som paragliding, mod et ekstra gebyr, i løbet af din tid der. Slap af, når udflugten tager dig til Fethiye, et populært sommersted for både lokale og udlændinge. Beundre området, der generelt er kendt for at have nogle utrolige steder med upåklagelig naturlig skønhed, der er i stand til at tilbyde dig unikke billeder og gode minder. Nyd frokosten på en charmerende lokal restaurant, før du går videre til næste stop på denne tur. Smag nogle lækre opskrifter og slap af i hyggelige omgivelser. Gå ind i Saklikent-kløften ledsaget af rejseguiden, og tilbring nogle timer der. Oplev kløften, som er en af de længste og mest imponerende i Tyrkiet, hvor koldt vand strømmer ind i kløften, mens de imponerende bjerge skaber en spektakulær atmosfære. Gå ind i kløften og udfold dens hemmeligheder, og hvis du er interesseret, kan du svømme i det kolde vand i kløften og forfriske dig. Efter kløften vender du tilbage til bussen, og efter en 2-timers køretur er du tilbage på dit hotel i Marmaris i løbet af eftermiddagen.

eSIM Tyrkiet: Internet dataplan med høj hastighed 4G/5G

eSIM Tyrkiet: Internet dataplan med høj hastighed 4G/5G

Oplev Tyrkiets vidundere uden at gå glip af noget! Vores eSIM sikrer, at du forbliver forbundet med højhastighedsdata, uanset om du indfanger skønheden i Kappadokiens luftballoner, deler dit øjeblik i Hagia Sophia eller navigerer i Istanbuls travle gader. Sådan fungerer det: 1.Køb: Vælg den datapakke, der passer til dine rejseplaner. 2.Scan og aktivér: Efter købet modtager du en QR-kode. Scan den med din eSIM-kompatible enhed, og du er klar til at gå i gang! 3. Hold forbindelsen: Nyd uafbrudt forbindelse under hele dit tyrkiske eventyr. Kompatibilitet: Sørg for, at din enhed understøtter eSIM. Tjek vores kompatibilitetsliste https://esimfox.com/pages/compatible-devices for flere detaljer.

Fethiye: Professionel dykning med frokost

Fethiye: Professionel dykning med frokost

Fethiyes farvande giver gode muligheder for at tage på undervandseventyr. På denne tur vil du nyde 2 dyk inklusive frokost. Disse dyk giver både begyndere og erfarne dykkere mulighed for at udforske det klare vand i Fethiye og Oludeniz. Det er et ideelt sted til dykning, da vandet er klart og varmt, og der er strenge love for undervandsaktiviteter. Inden du tager dit første dyk, vil du blive briefet om de tekniske detaljer i forbindelse med dykning i Sides farvande. Du vil nemt lære at bruge dit undervandsdykkergrej og udforske nogle fascinerende huler, mens du svømmer med eksotiske fisk. En dykkerservice af høj kvalitet sikrer, at du forbliver sikker og får en mindeværdig oplevelse under hele aktiviteten. Efter et par testdyk og færdighedsprøver kan du gå videre og opleve den fantastiske og farverige undervandsverden.

Oludeniz: Bådtur med 6 øer med badestop og frokost

Oludeniz: Bådtur med 6 øer med badestop og frokost

Fethiye - Oludeniz Daglig bådtur Med "Hanuman Travel" får din ferie en anderledes betydning med daglige bådture i de turkisblå bugter og strande i Ölüdeniz, den verdensberømte strand i Fethiye. Blue Cave, Butterfly Valley, St. Du vil besøge Nicholas Island, Aquarium Bay, Cold Water Bay og Camel Beach og nyde de dybe blå bugter hele dagen. RUTE: 1- Den blå hule Dette er det første stop på vores tur. Når du svømmer i det klare vand i det dybblå hav og svømmer ind i grotten, vil du møde dens mystiske skønhed og du vil gå på en unik opdagelse ved at se under vandet. 2- Sommerfugledalen På din rejse til Ölüdeniz' mest populære dal vil du opleve nogle få nuancer af turkis, fanget mellem høje klipper, og du vil møde en af de sjældne strande, der har formået at forblive naturlige. Du kan se vandfaldet, der er dannet mellem dalens stejle klipper, og som kommer fra Babadağs høje højder, ved at gå i "Sommerfugledalen", som rummer mere end firs sommerfuglearter. Det er vores stoppested, hvor du vil tage masser af fotos af dalen og gemme de unikke skønheder i dine minder. 3- Sankt Nikolaus-øen Vores tredje stop, "Sankt Nicolas-øen", der er opkaldt efter dens historiske monumenter og kirke på øen, er et af de sjældne steder, der tiltrækker opmærksomhed hos folk, der er interesseret i historie. Du kan få den menu, du ønsker fra den åbne buffet, besøge øen og historiske steder og svømme i det dybblå vand på en gammel ø. 4- Akvariebugten "Aquarium Bay", en perfekt bugt, hvor du vil se halvtreds nuancer af blå og opdage de unikke skønheder i undervandet, er vores 4. stop. Vi fortsætter vores tur efter en svømmepause i bugten, som er et af dykkernes foretrukne steder. 5- Koldtvandsbugten "Soğuk Su Bay", en af de mest populære bugter på Ölüdeniz bådtur, ligger på bjergskråningen, omgivet af fyrretræer, på et sted hvor havvand og ferskvand mødes. Du kan få behagelige oplevelser i det iskolde og klare havvand, hvor du ikke kan få nok af at svømme. Inden du afslutter bådturen i Ölüdeniz, kan du kigge på solen for at nyde den nært forestående solnedgang og føle den lykke, som dagen efterlader dig. Vi fortsætter til den sidste bugt på vores "Oludeniz bådtur". 6- Kamelstrand Takket være det rolige vand og den lille strand, for dem, der ønsker at nyde det sidste hav af ??dagen og nyde solnedgangen, vores sidste stop, "Camel Beach", fortsætter vi herfra og kommer til Ölüdeniz strand

Ofte stillede spørgsmål om Fethiye

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Fethiye?

Topattraktionerne, der skal opleves i Fethiye:

Se alle seværdigheder i Fethiye, du ikke må gå glip af

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Fethiye?

De bedste dagsture og -udflugter fra Fethiye er:

Se alle dagsture og -udflugter fra Fethiye på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Fethiye

Oplevelser i Fethiye

Byer i Tyrkiet

Andre seværdigheder i Fethiye

Vil du se alle oplevelser i Fethiye? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Fethiye

Samlet bedømmelse

4.4
(221 anmeldelser)