Fira

Vælg datoer

Seværdigheder i Fira

Más actividades y cosas que hacer en Fira

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Fira? Pincha aquí para ver la lista completa.

Det synes rejsende om Fira

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 7.899 anmeldelser

En privat guidet tur har du mulighed for at få det bedste ud af oplevelsen, vi var 4 og kørte rundt i hele øen i en minibus, hvor guiden fortæller og viser det bedste steder på øen, og steder hvor du har rigtig gode muligheder for tage billeder, for der er virkelig smukt i Santorini. En privat guidet tur, er du selv med til at planlægge turen, og hvad du egentlig gerne vil se. Hvis du har planer om at blive i øen længere end et par dage, vil jeg gerne anbefale at tage sådan en tur i starten af din tid på øen, så har du kendskab til øen og kan så planlægge resten af din tur efter det.

Der kan være mange deltagere i denne oplevelse med kun én guide, men hun snakker højt og tydeligt, og er rigtig god til at gøre turen interessant. Du kommer på toppen af en aktiv vulkan, hvor udsigten i øvrigt er fænomenal og har mulighed at række din hånd ned i et lille hul og mærke varmen, som kommer indefra, og svømme hen til en varmekilde. Gode fodtøj er anbefalet, da man skal gå meget.

en dejlig tur rundt på 3 forskellige vingårde. kanon guide der kan gå helt ned på begynder stadiet så vi kunne være med.

Kanon god tur, med en guide som gav mange spændende fortællinger om Santorini. Kan helt klart anbefales!

The pick up location could have been better and better information. But the tour was good and enjoyble.