Ting at foretage sig
Fira

Udforsk Santorinis smukke hovedstad, og oplev gader fyldt med historie sammen med fantastisk havudsigt.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Fira

Santorini: Krydstogt til de vulkanske øer med besøg i varme kilder

1. Santorini: Krydstogt til de vulkanske øer med besøg i varme kilder

Sejl fra Athinios havn til små øer, der er hjemsted for vulkaner, varme kilder og traditionelle landsbyer. Nyd lidt fritid på hver ø, nyd den fantastiske udsigt og den charmerende atmosfære i det typiske græske landskab. Sæt sejl fra Athinios, og nyd live-kommentarer om bord på hele rejsen. Første stop ved Nea Kameni, hvor du kan vælge at vandre til den aktive vulkans krater. Bemærk, at vandreturen foregår på egen hånd, og at der ikke er nogen guide med, så du skal selv sørge for din sikkerhed. Derefter sejler båden til Palea Kameni, hvor du har lidt tid til at svømme i de vulkanske varme kilder. Vær opmærksom på, at svovlet i vandet kan efterlade pletter på lyst badetøj. Vend tilbage til båden og sejl en kort tur til Thirassia, hvor du har tid til at udforske denne charmerende landsby. Der kan du også besøge Manolas, som du kommer til ad snoede trapper eller på æselryg op ad bakken. Dette er selvfølgelig valgfrit. Hvis du bestiller forlængelsesmuligheden, vil båden også tage dig til en havn, hvor en komfortabel bus venter på at transportere dig til den fortryllende landsby Oia. Fordyb dig i dens unikke charme, mens du nyder 2-3 timers fritid til at vandre gennem de snoede gader, nyde den betagende udsigt og opleve den magiske solnedgang, der har gjort Oia verdensberømt. Når din tid i Oia nærmer sig sin afslutning, kan du hoppe på bussen igen og tage en afslappet tur tilbage til din oprindelige destination. Tænk over de utrolige minder, du har skabt, og bær Santorinis skønhed i dit hjerte. Mød venligst din bus i Oia ved mødestedet 15 minutter efter solnedgang.

Santorini: Katamaran-tur med grillmiddag, drinks og musik

2. Santorini: Katamaran-tur med grillmiddag, drinks og musik

Klatre ombord på den 74-fods Ocean Voyager eller den 80-fods Tahiti-katamaran for en 5-timers krydstogt rundt om Santorini i Det Ægæiske Hav. Tag afsted på en opdagelsesrejse, der først vil tage dig til de varme kilder, derefter den røde strand og til sidst den hvide strand. Svøm og snorkel og nyd et lækkert måltid ombord. Start dit eventyr med en komfortabel hotelafhentning, og sæt sejl mod smukke Red Beach for at svømme og snorkle i 30 minutter. Fortsæt til en afsondret White Beach, kun tilgængelig fra havet, for mere svømning og snorkling i skyggen af de tårnhøje hvide klipper. Ombord på katamaranen kan du nyde en grillaften med salater og grillet kød og grøntsager. Fortsæt med at sejle inde i den halvmåneformede caldera, tæt på vulkanen, og nyd en sidste dukkert i de varme kilder, før du sejler tilbage til Oia, da dagen slutter med en spektakulær solnedgang.

Santorini: Luksus katamaran dagstur med måltid og åben bar

3. Santorini: Luksus katamaran dagstur med måltid og åben bar

Tag anker på en luksus katamarantur rundt om Santorini caldera, mens du nyder et lækkert traditionelt måltid med forfriskende drikkevarer fra den åbne bar. Sejl om morgenen eller ved solnedgang på et krydstogt med højst 20 gæster. Når du bliver hentet fra dit hotel, kan du slappe af, mens du bliver kørt direkte til havnen. Udnyt muligheden for at snorkle med et halv times stop ud for kysten ved Red Beach, plus 1,5 time til at snorkle i havhulerne ved White Beach. Tag et bad i lagunens varme kilder, og snorkel i det klare vand. Smag Grækenlands smagsoplevelser om bord på en menu med lokale Santorini-delikatesser til frokost eller aftensmad, afhængigt af det tidspunkt på dagen, du vælger, med kød- og vegetariske muligheder. Menuen omfatter grillspyd, dolmadakia (risfyldte vinblade), græsk salat og andre lokale retter. Læn dig tilbage og slap af med en cocktail og musik efter måltidet. Hold dig forfrisket med ubegrænsede drikkevarer om bord, herunder lokal hvidvin, græsk øl og sodavand. Fortsæt forbi de to ubeboede vulkanøer Palia Kameni og Nea Kameni, og se andre seværdigheder såsom Aspronisi-øen og Akrotiri-fyret. Senere sejler krydstogtet ind i calderaen under byen Fira og forbi den gamle havn. Hvis du vælger den sene eftermiddag, kan du stoppe under landsbyen Oia og blive imponeret af de imponerende solnedgangslys, der pryder himlen med levende pastelfarver. Dette vil helt sikkert være et uforglemmeligt højdepunkt på en allerede uforglemmelig krydstogtoplevelse. Ved afslutningen af din Santorini-udflugt kan du slappe af, mens din minibus-chauffør kører dig tilbage til dit hotel.

Santorini: Envejstransport til/fra havnen eller lufthavnen

4. Santorini: Envejstransport til/fra havnen eller lufthavnen

Nyd din tid på Santorini med en transferservice. Rejs mellem Santorini National Airport, havnen og dit hotel i en velholdt bus, minibus eller varevogn, der har masser af plads til dig og din bagage. Delte shuttles kører måske ikke fra dør til dør, og du vil blive sat af/samlet op fra enten dit hotel eller det nærmeste passende stoppested. Book en ankomst- eller afgangstransfer, uanset om du ankommer til eller afgår fra havnen eller lufthavnen. Uanset hvad dine behov er, vil den lokale operatør tage sig af dem. Rejs i et køretøj udstyret med den nyeste teknologi for en bekymringsfri rejse. Der kan være ventetid i lufthavnen/havnen (op til 60 minutter) eller ved dit afgangssted (op til 15 minutter), da shuttles kører efter en tidsplan. Nogle steder har Shared Standard Transfer specifikke åbningstider.

Santorini: Katamaran-dagstur med snorkling, måltid og åben bar

5. Santorini: Katamaran-dagstur med snorkling, måltid og åben bar

Sæt sejl på et luksuriøst katamarankrydstogt fra Santorinis Vlychada Marina, og bliv budt velkommen med et glas vin eller en sodavand. Udforsk øens livlige kystlinjer, mens du lærer om dens historie og geologi af en lokal guide om bord. Din rejse begynder ved den fantastiske Red Beach, hvor du kan svømme og snorkle mellem de røde klipper. Nyd mezedes ombord, mens du sejler til White Beach og tager billeder af de indiske klipper og det venetianske fyrtårn ved Akrotiri. Rejsen fortsætter ind i calderaen og styrer mod de vulkanske varme kilder, der er kendt for deres terapeutiske egenskaber. Efter at have ligget i blød i det svovlrige vand, kan du nyde den ikoniske udsigt over landsbyerne på klippesiden. Det sidste stop er Mesa Pigadia, hvor der er flere vandaktiviteter. Her kan du nyde en grillfrokost med kylling, napolitansk pasta, græsk salat, græsk ratatouille og en traditionel græsk dessert, suppleret med en åben bar med vin og læskedrikke.

Santorini: Katamaran Caldera Cruise med måltider og drinks

6. Santorini: Katamaran Caldera Cruise med måltider og drinks

Vores helt nye skræddersyede katamaran tilbyder alle faciliteter til en perfekt dag på Santorinis krystalklare vand, inklusive et stort dæk til solbadning og et spiseområde, der er rummeligt nok til at nyde måltider og drinks, og endda en bar til afslapning. Comfort Max-krydstogtet tager højde for øens højdepunkter, herunder den fantastiske caldera og øen Thirassia, så passagererne om bord er sikre på at få en uforglemmelig oplevelse. Start dit sejleventyr fra den traditionelle havn i Ammoudi, og lad os afsløre Santorinis skjulte skatte for dig. Udforsk de ubemandede vulkanske strande, eller solbad på dækket. Mærk vulkanens energi, mens du går til de varme kilder. Vi fortsætter med at sejle i det ægæiske blå vand, passerer Aspronisi og bevæger os over til Indian Rock & Venetian Lighthouse med filmiske landskaber, der er ideelle til fotografering og video. Vi sejler derefter til Mesa Pigadia, White and Red Beach i cirka 60 minutter, hvor du kan slappe af, svømme eller snorkle. Når vi kaster anker, serveres en lækker middag tilberedt om bord med traditionelle græske appetitvækkere og dit valg af grillspyd (souvlaki). Vend tilbage til Ammoudi-bugten fuld af minder for livet!

Santorini: Traditionel sightseeing-bustur med solnedgang i Oia

7. Santorini: Traditionel sightseeing-bustur med solnedgang i Oia

Udforsk Santorini på en heldags sightseeingtur med bus. Lær om øens historie, og besøg traditionelle landsbyer. Stop ved vulkanske strande og oplev en solnedgang i Oia. Rejseplan - Akrotiri udgravningssted: guidet tur i denne minoiske bronzealderboplads, der blev begravet af vulkansk aske i det 17. århundrede f.Kr. - Landsbyen Emporio: Udforsk denne maleriske landsby med vindmøller på bakketoppen, befæstede middelalderslotte og århundreder gamle kirker. - Perissa-stranden: Nyd fritiden til frokost og en svømmetur på øens mest populære sorte sandstrand - Benyt lejligheden til at smage den lokale Santorin-vin, et af øens mest berømte produkter. Lær om vinfremstillingsprocessen, og nyd en privat vinsmagning af 3 vine lavet af lokale druesorter. - Profitis Ilias: Besøg øens højeste punkt, og nyd udsigten fra landbrugssletterne til landsbyen Oia på bakketoppen. - Solnedgang i Oia: Nyd fritiden til at opleve Santorinis solnedgang på det mest fotograferede sted i Grækenland.

Santorini: Dagstur til de største seværdigheder, vinsmagning og solnedgang i Oia

8. Santorini: Dagstur til de største seværdigheder, vinsmagning og solnedgang i Oia

Bortgå på en heldags guidet tur til Santorinis højdepunkter. Besøg de ikoniske kirker med blå kupler i Oia, beundr udsigten fra Profitis Ilias, og slap af på kysten af Perissa Beach før en velfortjent vinsmagning. Efter afhentning på dit hotel går du om bord i luksusbussen og kører til Profitis Ilias, øens højeste punkt. Nyd et utroligt panorama over hele øen Santorini og det Ægæiske Havs fantastiske dybblå farve, mens du lærer om øens fascinerende vulkanske historie. Vandre rundt i gården i klosteret fra det 18. århundrede, der ligger på toppen af bjerget. Besøg derefter Sankt Nektarios-kapellet, og nyd roen i omgivelserne. Fortsæt til landsbyen Pyrgos, som er en skjult perle på Santorini. Vandre gennem dens snoede gyder og fordyb dig i dens traditionelle atmosfære. Se typiske huse, kirker med blå kupler og maleriske butikker. Gå op til den imponerende borg og få en smuk udsigt over det omkringliggende område. Det næste stop er Emporio, hvor du deltager i en guidet vandretur og besøger den lille venetianske fæstning. Føl dig som om du er på settet til Mamma Mia, mens du går på opdagelse i de mange døråbninger, vinduer, gyder og buer i denne maleriske middelalderby. Fortsæt til Perissa-stranden, også kendt som den sorte strand. Her vil der være masser af fritid til at svømme i havet eller spise frokost på en af de græske tavernaer, der ligger ud til stranden. Nyt lejligheden til at smage på lokal Santoriniansk vin, et af øens mest berømte produkter. Lær om vinfremstillingsprocessen og nyd en privat vinsmagning af 3 vine lavet af lokale druesorter. I begyndelsen af aftenen ankommer du til klippebyen Oia med sine berømte kirker med blå kupler. Når du er i det travle borgområde, kan du nyde lidt fritid til at tage nogle billeder, shoppe eller få en afslappende drink. Til sidst kan du se en utrolig solnedgang, inden du mødes med din bus på parkeringspladsen. Stig om bord i bussen til en afslappende aftenrejse med aflevering tilbage på dit hotel.

Santorini: Katamaran-tur med grillmåltid og ubegrænsede drikkevarer

9. Santorini: Katamaran-tur med grillmåltid og ubegrænsede drikkevarer

Udforsk det klare middelhavsvand i Santorini-calderaen på en helt ny Lagoon 450-katamaran. Lav 2 svømme- og snorkelstop, og nyd derefter et grillmåltid. Når du er ude på vandet, vil det første stop på turen være et 30-minutters besøg på Red Beach, så opkaldt efter sit lyse sand. Efter noget afslappet svømning og fantastisk snorkling kan du komme tilbage ombord på sejlbåden og fortsætte til White Beach, der byder på lige så slående klippefarver og mere fremragende svømning og snorkling. Efter svømning serverer besætningsmedlemmerne et lækkert grillmåltid ombord. Derfra kan du tage dig tid til at nyde udsigten fra stranden, før du sejler forbi de smukke ubeboede øer Aspronissi og Akrotiri. Turens sidste stop vil være ved de varme kilder for 30 minutters afslapning, med mulighed for at tage en tur i kilderne. Turen slutter ved havnen, hvor du går ombord på en minibus for en overførsel.

Fra Heraklion/Kreta: Guidet dagstur til øen Santorini

10. Fra Heraklion/Kreta: Guidet dagstur til øen Santorini

Nyd en rundrejse til Santorini. Rejs komfortabelt på en moderne båd og i busser med aircondition, mens du lærer om denne øs historie og mytologi. Tag billeder af Santorinis berømte ægæiske arkitektur og de smalle, snoede gader. Rejs til havnen i Heraklion, hvor du afgår med en højhastighedsbåd til Santorini. Nyd udsigten over havet på det 2,5 timers krydstogt til øen, og hent en snack i baren om bord. Ankomst til Athinios havn, og hop om bord på bussen til den guidede rundvisning. Kør 40 minutter til Oia, hvor du kan beundre de blå og hvide huse, der er bygget over klipperne. Få mere at vide om byen, inden du får fri tid til at beundre den vulkanske caldera i dit eget tempo. Næst kører du 30 minutter til Fira, Santorinis hovedby, der er bygget på kanten af en 300 meter høj klippe. Se de smalle gader, de hvide hvælvede huse og de lyseblå kupler. Har du mulighed for at tage en sejltur fra Fira i en træbåd til vulkanen og de varme kilder (mod et tillægsgebyr) eller bruge mere tid på at udforske byen. Vend tilbage til Port Athinios, hvor din guide vil hjælpe dig med at gå om bord på færgen tilbage. Nyd udsigten sidst på eftermiddagen på båden, inden du ankommer til havnen i Heraklion.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Fira

Alle aktiviteter

535 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Fira

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Fira?

De bedste dagsture og -udflugter fra Fira er:

Oia

Andre seværdigheder i Fira

Vil du se alle oplevelser i Fira? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Fira

Samlet bedømmelse

4.6
(14.911 anmeldelser)

vores tour guide Elisa og chauffør Nico var fremragende. de timede alt meget godt og koordinerede stop, der fungerede for folk i alle aldre. Det bedste, de sikrede, at vi fik god viden om øens liv, hvordan livet opretholdes, og dagens højdepunkt var den perfekte timing af Oia-solnedgangen. kunne ikke have bedt om mere. tak NST for at gøre det så smukt for alle.

Vi havde en fantastisk dagstur på sightseeing med Elisa vores guide. Hun var meget vidende og gav os en god information om Santorini. Jeg anbefaler turen til alle, der ville tage til Santorini.. Dette er lavsæsonen, vi elskede denne tid af året, og der var færre turister, og vejret var meget behageligt i høje 60'er grader F.. Solnedgangen var perfekt..

Vores guide, Kim, og vores chauffør, George, var mere end fantastiske!! Kim var meget engagerende, vidende og tilbød at tage mine billeder et par gange. Jeg nød virkelig min tid under den tur. Jeg anbefaler stærkt NST rejse ture gruppe.

Turen var godt planlagt, og rejselederen gav en fantastisk tur. Selvom bussen var pakket, gav rejselederen gode forslag til, hvad vi skulle spise og se med den tid, vi havde.

Storslået udflugt med en enestående guide, meget interessant og meget venlig. Meget venlig chauffør også. Fremragende valg af restaurant med udsigt over havet til frokost.