Tilføj datoer
Firenze

Museer og udstillinger

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
  • Heldagsture
  • Kombinationsoplevelser
Vi fandt 169 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 169

Ofte stillede spørgsmål om Firenze Museer og udstillinger

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Firenze end Museer og udstillinger?

Disse andre ting at gøre i Firenze må du ikke gå glip af:

Hvilke Firenze Museer og udstillinger har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i Firenze

Vil du se alle oplevelser i Firenze? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Firenze

alt meget godt organiseret, uden at skulle vente i kø. Vi gik ind et par minutter for tidligt. selve museet er lille ved siden af Uffizierne og har måske ikke samme kvalitet som andre museer såsom Bargello, men det er et besøg værd for Michelangelos David og Slaverne, samt andre tidlige renæssance- og gotiske malerier. Jeg blev glædeligt overrasket over en midlertidig udstilling om portrætter af Michelangelo skulptureret af andre kunstnere.

Denne juli var en meget varm måned. Der er ikke meget skygge ved haverne, og det er meget at gå. Der er meget jord at dække, hvis du vil se alt på deres kort. Mine voksne børn elskede det. Jeg har været i haverne flere gange før og foretrækker oktober eller marts frem for dette varme/fugtige julivejr. Hvis du har tid, så gå en tur og få dine skridt ind. Jeg tror, det tog os omkring 3 timer at se det hele.

Ankom 15 minutter før tid, og de lukkede os alligevel ind ved at springe alle køerne over. Perfekt og lyttet lydguide til ethvert arbejde, vi er interesserede i. Storslået galleri med masser af vidunderlige værker vist meget godt. Meget lang tur, men det har på alle måder tilfredsstillet os !!

Spring-køen over-billet afgørende i betragtning af verden. Meget velorganiseret: billetindsamlingsdør 3, derefter 100 m væk, prioriteret indgang til museet. Pause nødvendig i museets cafeteria, hvis du vil klare alle værelserne (99 på 5 timer for os, kaffepause inkluderet). Korrekte priser.

Jeg kan klart anbefale denne rundtur i Firenze - man fik en god tur gennem Firenze og guiden talte klart og tydeligt engelsk