Ting at foretage sig
Florida

I solskinsstaten finder du masser af sjov med forlystelsesparker, fantastiske strande og spændende museer.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Florida

Orlando: I-Ride Trolley Hop-on Hop-off Pass

1. Orlando: I-Ride Trolley Hop-on Hop-off Pass

Køb et 1, 3, 5, 7 eller 14 dages Orlando I-Ride Trolley Pass for at nyde ubegrænsede muligheder for at hoppe på og af ved adskillige attraktioner, restauranter og indkøbssteder langs International Drive resort distriktet. Trolleyvognene er en charmerende tilbagevenden, samtidig med at de tilbyder moderne bekvemmeligheder som aircondition og en jævn kørsel. Der er stoppesteder op og ned ad hovedgaderne, og vognene ankommer ca. hvert 20. minut. Vognene kører både til SeaWorld og Aquatica samt til andre attraktioner, herunder ICON Park, Fun Spot America Orlando, Dezerland og WonderWorks. Større indkøbs- og spiseområder i International Drive-resortområdet er også dækket langs rutekortet samt Orange County Convention Center.

Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

2. Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

Oplev Everglades National Park, et mangfoldigt landskab, der giver afgørende levesteder for adskillige sjældne og truede arter. Tag en tur med luftbåd, og se alligatorer, skildpadder og endda den undvigende Florida-panter. Efter at have betalt parkens adgangsgebyr, fordyb dig i sumpland, der ofte omtales som Græsfloden. Parken kendt som sådan på grund af de endeløse prærier af savgræs, der rejser sig tre til ti fod over vandoverfladen. Mød frodig vegetation i Everglades, som også omfatter mangrover, cypresser, palmer, fyrretræer og hængekøjer i hårdttræ (små øer). Savgræsset er ofte så tæt, at det kun er muligt at færdes gennem naturlige vandpassager. Kør på en luftbåd, som er designet til at fungere godt på lavt vand og moser. Fremdrevet af en propel af flytypen og drevet af enten et fly eller en bilmotor, få en hurtig og sjov rejse. Fuldend dit besøg med et dyreliv og alligatorshow. Kom tæt på disse bemærkelsesværdige skabninger i deres naturlige habitat.

Miami: Skyline Cruise Millionærboliger og Venetianske Øer

3. Miami: Skyline Cruise Millionærboliger og Venetianske Øer

Slap af på et fuldt fortalt sightseeing-krydstogt gennem Biscayne Bay i Miami. Slap af på det skyggefulde øverste dæk, mens du ser det bedste af Miami på den måde, som folk fra Miami elsker at se det - fra vandet. Gå om bord på båden ved Bayside Marketplace i hjertet af Downtown Miami, eller vælg muligheden med afhentning på hotellet for at nyde en behagelig tur til skibet. Slap af under det skyggefulde dæk om bord på båden. Fra Downtown sejler du gennem øerne i Biscayne Bay. Hibiscus Island, Palm Island, Star Island, Sunset Island og de berømte Venetian Islands er alle hjemsted for mange berømtheder og deres luksuriøse palæer. Hold øje med Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon, Al Capone og mange flere. Din erfarne tosprogede guide vil udpege alle de berømte hjem og vartegn. Derefter sejler du forbi pulserende South Beach, eksklusive Fisher Island og den travle havn i Miami, før du kører tilbage mod Downtown Miami. Downtown Miami har en af de mest spændende skylines, som hele tiden bliver opdateret og byder på mange ikoniske bygninger. Se de luksuriøse lejligheder og hoteller i Brickell og Brickell Key, og sejl ind i udmundingen af Miami River, før du sejler tilbage til Bayside Marketplace for at afslutte dit krydstogt. Vælg at tilføje mere eventyr til din dag med dobbeltdækkerbus-kombinationen, hvor du kan hoppe på og af, som du vil, mens du møder Miami fra land med stop ved South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana og Wynwood Walls. Du kan også tilføje en 4-timers Everglades airboat-tur, der inkluderer returtransport fra South Beach til Sawgrass Recreational Park for en 30-minutters guidet airboat-tur, en levende udstilling af reddede krybdyr og pattedyr og oplevelsen "Meet a Baby Alligator".

Fra Miami: Everglades Airboat, dyrelivsshow og bustransport

4. Fra Miami: Everglades Airboat, dyrelivsshow og bustransport

Start din rejse fra den pulserende by Miami, og forbered dig på et eventyr, der fører dig ind i hjertet af Floridas rige dyreliv. Denne rejse begynder med en behagelig tur i Big Bus motorbussen, en 50-minutters tur, der vil transportere dig til kanten af Everglades, porten til Floridas utæmmede vildmark. I Everglades Holiday Park vil du opleve et vidunderland af indfødt flora og fauna. Her går vi om bord i en airboat, som tager os med på en 45 minutter lang tur ind i hjertet af Everglades. Før du går på opdagelse, kan du huske dagen med et gratis gruppefoto. Mens vi glider hen over vandet, vil vores ekspertguide hjælpe os med at finde og identificere forskellige arter af dyreliv. Fra alligatorer, der lurer under overfladen, til blødskallede skildpadder, der soler sig, og en række fuglearter, der svæver over os, lover denne airboat-safari et mindeværdigt møde med Everglades' rige biodiversitet. Dernæst overværer du et lærerigt dyrelivsshow, der introducerer dig til Seminole-folkets traditionelle håndteringsteknikker. Under dette fængslende show får du en ny forståelse for alligatorer, fascinerende skabninger, som engang var på randen af udryddelse, men som siden har oplevet et utroligt comeback. Dette er den perfekte mulighed for at lære mere om disse krybdyr, deres adfærd og deres vigtige rolle i økosystemet. Når dagen med udforskning nærmer sig sin afslutning, går vi om bord i bussen og kører tilbage til Miami med uforglemmelige minder om vores eventyr i naturen. Denne unikke oplevelse, fyldt med opdagelsens spænding og naturens skønhed, vil uden tvivl blive højdepunktet på dit ophold i Florida. To afgangssteder til rådighed: Afgang fra Miami Beach (Soundscape Park): KL. 8.30, 9.00, 14.00 OG 14.30. Afgang fra Downtown Miami (Bayside Marketplace): 9:05, 9:35, 14:35 OG 15:05.

Merritt Island: Billet til Kennedy Space Center Visitor Complex

5. Merritt Island: Billet til Kennedy Space Center Visitor Complex

Nyd masser af udstillinger, shows og attraktioner i Kennedy Space Center Visitor Complex, herunder Space Shuttle Atlantis®, Shuttle Launch Experience, Gateway complex, Rocket Garden og Heroes & Legends med U.S. Astronaut Hall of Fame præsenteret af Boeing®. Se udstillingen "Journey to Mars: Explorers Wanted", som omfatter en live interaktiv teaterpræsentation om den røde planet. Nyd deep space-opsendelsen ved at besøge Gateway-komplekset for at se NASA og deres kommercielle partneres aktuelle og kommende banebrydende opfindelser inden for rumforskning. Træd derefter ind i fremtidens rumhavn, og gå tag afsted på en af 4 uforglemmelige rejser til fjerne verdener på en medrivende tur. Tag til Apollo/Saturn V Center med en Kennedy Space Center-bustur, hvor du kan se en fuldt restaureret, kæmpemæssig Saturn V-raket, 1 ud af kun 3 i verden. I Kennedy Space Center Visitor Complex har du mulighed for at udforske verdens største samling af astronautmemorabilia. Du vil ikke kun se en hyldest til heltene fra Mercury-, Gemini-, Apollo- og rumfærgeprogrammerne, men også hvad der sker nu og i fremtiden på Kennedy Space Center, USA's rumhavn med mange brugere.

Miami: Aftenkrydstogt på Biscayne Bay

6. Miami: Aftenkrydstogt på Biscayne Bay

Nyd vandet i Miami og byens lys fra Biscayne Bay ombord på en krydstogtbåd. Se byen komme til live om natten, når solen går ned, og byens lys tændes. Tusindvis af lys oplyser de utrolige højhuse og byens skyline rundt om bugten. Under turen kan du nippe til en drink efter eget valg, som du kan købe i baren om bord. Se seværdigheder som Millionaire's Row, Bayside og South Beach. Afslut turen med at kigge på månen og beundre månens refleksion i vandet under dig. Vælg at tilføje mere eventyr til din dag med dobbeltdækkerbus-kombinationsmuligheden, hvor du kan hoppe på og af, som du vil, mens du møder Miami fra land med stop ved South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana og Wynwood Walls. Du kan også tilføje en 4-timers Everglades airboat-tur, der inkluderer returtransport fra South Beach til Sawgrass Recreational Park for en 30-minutters guidet airboat-tur, en levende udstilling af reddede krybdyr og pattedyr og oplevelsen "Meet a Baby Alligator".

Miami Combo: Bustur med åben top og krydstogt i Millionaires Row Bay

7. Miami Combo: Bustur med åben top og krydstogt i Millionaires Row Bay

Oplev Miamis pulserende kultur og skønhed med en enkelt tur i åben bus. Tag på en omfattende rejse gennem byens ikoniske og travle kvarterer. Du vil på første hånd opleve den eklektiske blanding af arkitektoniske stilarter, der gør Miami karakteristisk, og du vil lære om deres historiske og kulturelle betydning. Hør anbefalinger om det lokale køkken og skjulte hotspots for at opdage byens smeltedigel af mangfoldighed. Eventyret fortsætter med et stop på den travle Bayside Marketplace, hvor du kan shoppe souvenirs eller snuppe en bid mad. Derefter tager vi dig med til det kunstneriske Wynwood Walls, som er et must for kunstentusiaster. Klar til en tur på den vilde side? Vi har dækket dig ind med et besøg i Miami Zoo, hvor du kan komme helt tæt på et mangfoldigt dyreliv. Mærk den pulserende atmosfære, når vi kører ned ad den ikoniske Ocean Drive og nyder fodgængerparadiset Lincoln Road. Og selvfølgelig er ingen tur komplet uden at slikke sol på den verdenskendte Miami Beach. Den næste tur er en spektakulær 90-minutters bådtur i Biscayne Bay. Med en fuldt fortalt oplevelse og kommentarer på både engelsk og spansk får du en dybdegående forståelse af områdets økologi og historie. Se på de berømtheders overdådige hjem, der ligger langs kysten, og som vidner om byens tiltrækningskraft på de rige og berømte langs Miamis Millionaire's Row. Krydstogtet giver dig mulighed for at absorbere bugtens skønhed fra to perspektiver: det åbne dæk med uhindret udsigt eller komforten i det klimatiserede interiør med en fuldt udstyret bar. Begge dele giver en lige så fantastisk udsigt over bugtens naturskønne udsigter. Book din tur nu, og oplev selv Miamis magi, charme og livlighed.

Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med åben bus

8. Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med åben bus

Oplev magien i Miami med denne hop-on hop-off-bustur. Læn dig tilbage og slap af om bord på en åben dobbeltdækker-sightseeingbus, mens du nyder synet og lyden af en af USA's mest pulserende byer. Nyd underholdende og informative lydkommentarer, der guider dig gennem Miamis rige historie og daglige liv og fremhæver alle de steder, du skal se undervejs. Med fleksibiliteten til at hoppe af og udforske, når det passer dig, kan du benytte lejligheden til at opdage Miamis ikoniske strande, cubanske kultur og livlige livsstil. Få mest muligt ud af din tid, og nyd byen i dit eget tempo, hvor du selv bestemmer, hvornår og hvor du vil hoppe af og gå på opdagelse. Busserne kører hvert 30. minut, så du aldrig behøver at vente længe på at komme videre på dit eventyr. Fordyb dig i Miamis unikke atmosfære med mulighed for at udforske Design District med sin fantastiske Art Deco-stil og den smukke botaniske have ved Soundscape Park med gratis generel adgang. Og når du er klar til en pause, kan du forkæle dig selv på de lækre restauranter omkring Lincoln Road. Tag også på eventyr i den nærliggende Everglades National Park, hvor du kan opleve eksotiske fugle, slanger, fisk og skildpadder i deres naturlige habitat. Og for at få en virkelig spændende oplevelse kan du tage en tur i en airboat langs græsfloden. De største seværdigheder omfatter: - Bayside markedsplads - South Beach - Soundscape Park - Design District - Wynwood Walls - Miami centrum - Little Havana

Miami: Biscayne Bay Celebrity Homes Sightseeing Cruise

9. Miami: Biscayne Bay Celebrity Homes Sightseeing Cruise

Tag til mødestedet og gå om bord på en komfortabel yacht, før du tager på sightseeing i de kendtes hjem. Naviger gennem det smukke vand i Biscayne Bay, og bliv betaget af panoramaudsigten over Miamis skyline. Se den pulserende havn i Miami, den afsondrede Fisher Island og de solbeskinnede kyster ved Miami Beach. Nyd udsigten, mens du sejler forbi de overdådige palæer, der ligger langs kysten og vidner om de riges og berømtes overdådige livsstil. Vælg at nyde turen fra den klimakontrollerede komfort på yachtens hovedniveau eller gå op på øverste niveau for en luftig bådtur under åben himmel. Lyt til interessante tosprogede kommentarer under hele krydstogtet, og få indsigt fra din kyndige guide.

Everglades: Dagstur i sumpbåd i Sawgrass Park og udstilling

10. Everglades: Dagstur i sumpbåd i Sawgrass Park og udstilling

Tag på et rigtigt eventyr med en sumpbådstur i Florida Everglades, og se alligator- og krybdyrsudstillingen. Udforsk dette fascinerende naturvidunder, hør Seminole-folkets historie, og lær om det dyreliv, du nyder, af din kaptajn. Gå ombord på sumpbåden og glid ud i Everglades. Mens du sejler, kan du høre kaptajnen fortælle fascinerende historiske og økologiske fakta. Lyt til fortællinger om, hvordan de indfødte amerikanske Seminole-folk og pantere engang levede sammen i denne frodige vildmark. Hold øje med sjældne og truede dyr, mens du skimmer over det glasagtige vand, gennem græsklædte floder og over den tropiske mose. Se alligator- og krybdyrsudstillingen efter sumpbådturen. Kom tæt på en babyalligator, rør ved dens unikke hud og lær om disse formidable rovdyr.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Florida

Alle aktiviteter

833 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Florida

Udforsk Florida

Læs vores komplette guide til Florida , eller opdag byens bedste oplevelser .

Det synes rejsende om Florida

Samlet bedømmelse

4.4
(31.797 anmeldelser)

Vi var i stand til at ombytte kuponen til billetter i hotellets reception (royal pacific) vil anbefale at bo på et af de 3 hoteller, hvor det ubegrænsede hurtigpas er inkluderet. Vi var der i påsken Parken var meget fyldt, og ventetiderne var lange, den normale kø tager ofte over 2 timer

Desværre var der en fejl med datoerne. Jeg ved ikke, om det var mit eller din virksomheds system, og datoen jeg skulle bruge for at tage turen var ikke 4/8 men 22/4. så jeg gjorde ikke turen, da jeg stadig var i mit land. Jeg vil gerne vide, om du kan tilbyde mig den løsning. Mange tak

Fantastisk forlystelsespark! Jeg fortryder kun ikke at blive der længere

Super glad for at have været i stand til at lave begge parker

Fremragende aktivitet til at have det sjovt med familien!!