Ting at foretage sig
Florida

I solskinsstaten finder du masser af sjov med forlystelsesparker, fantastiske strande og spændende museer.

Vores mest anbefalede ting at lave i Florida

Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

Miami: Everglades National Park Airboat Tour & Wildlife Show

Oplev Everglades National Park, et mangfoldigt landskab, der giver afgørende levesteder for adskillige sjældne og truede arter. Tag en tur med luftbåd, og se alligatorer, skildpadder og endda den undvigende Florida-panter. Efter at have betalt parkens adgangsgebyr, fordyb dig i sumpland, der ofte omtales som Græsfloden. Parken kendt som sådan på grund af de endeløse prærier af savgræs, der rejser sig tre til ti fod over vandoverfladen. Mød frodig vegetation i Everglades, som også omfatter mangrover, cypresser, palmer, fyrretræer og hængekøjer i hårdttræ (små øer). Savgræsset er ofte så tæt, at det kun er muligt at færdes gennem naturlige vandpassager. Kør på en luftbåd, som er designet til at fungere godt på lavt vand og moser. Fremdrevet af en propel af flytypen og drevet af enten et fly eller en bilmotor, få en hurtig og sjov rejse. Fuldend dit besøg med et dyreliv og alligatorshow. Kom tæt på disse bemærkelsesværdige skabninger i deres naturlige habitat.

Orlando: I-Ride Trolley Hop-on Hop-off Pass

Orlando: I-Ride Trolley Hop-on Hop-off Pass

Køb et 1, 3, 5, 7 eller 14 dages Orlando I-Ride Trolley Pass for at nyde ubegrænsede muligheder for at hoppe på og af ved adskillige attraktioner, restauranter og indkøbssteder langs International Drive resort distriktet. Trolleyvognene er en charmerende tilbagevenden, samtidig med at de tilbyder moderne bekvemmeligheder som aircondition og en jævn kørsel. Der er stoppesteder op og ned ad hovedgaderne, og vognene ankommer ca. hvert 20. minut. Vognene kører både til SeaWorld og Aquatica samt til andre attraktioner, herunder ICON Park, Fun Spot America Orlando, Dezerland og WonderWorks. Større indkøbs- og spiseområder i International Drive-resortområdet er også dækket langs rutekortet samt Orange County Convention Center.

Miami: Biscayne Bay Celebrity Homes Sightseeing Cruise

Miami: Biscayne Bay Celebrity Homes Sightseeing Cruise

Tag til mødestedet og gå om bord på en komfortabel yacht, før du tager ud på dit sightseeing-krydstogt i de kendtes hjem. Naviger gennem det smukke vand i Biscayne Bay, og bliv betaget af panoramaudsigten over Miamis skyline. Se den livlige havn i Miami, den afsondrede Fisher Island og de solbeskinnede kyster ved Miami Beach. Nyd derefter udsigten, mens du sejler forbi de overdådige palæer langs kysten, et vidnesbyrd om de riges og berømtes overdådige livsstil. Vælg at nyde rejsen fra den klimakontrollerede komfort på yachtens hovedniveau eller gå op på det øverste niveau for en luftig bådtur under åben himmel. Lyt til interessante tosprogede kommentarer under hele turen, og få indsigt fra din kyndige guide. Hvis du går glip af din oprindelige reservation, bliver dine billetter til åbne vouchers, der kan bruges på enhver tur baseret på tilgængelighed 7 dage om ugen fra kl. 10.30 til 19.30 med ture hvert 30. minut. Angiv venligst dit navn og dit bookingreferencenummer. Bayrides personale vil hjælpe dig.

Fra Miami: Everglades Airboat, dyrelivsshow og bustransport

Fra Miami: Everglades Airboat, dyrelivsshow og bustransport

Start your adventure from Miami and get ready for a trip into Florida's rich wildlife. Your journey begins with a 50-minute bus ride to the edge of the Everglades, Florida's wild heartland. At Everglades Holiday Park, you'll discover a world of local plants and animals. Here, you'll hop on an airboat for a 45-minute ride into the Everglades. Before you start exploring, take a free group photo to remember the day. As you glide across the swamplands, our guide will highlight different types of wildlife from hidden alligators to sunbathing turtles and various bird species flying above. Next, join an exciting wildlife show using traditional Seminole methods of handling animals. Get up close and personal with alligators, which were once nearly extinct, and understand more about these reptiles, their habits, and their important role in the ecosystem. After your adventure, we'll take you back to Miami to continue your day. Two departure points available: Depart from Miami Beach (Soundscape Park): 8:30AM, 9AM, 2PM, & 2:30PM. Depart from Downtown Miami (Bayside Marketplace): 9:05AM, 9:35AM, 2:35PM, & 3:05PM

Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med åben bus

Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med åben bus

Oplev magien i Miami med denne hop på-/hop af-bustur. Læn dig tilbage og slap af om bord på en åben dobbeltdækker-sightseeingbus, mens du nyder synet og lyden af en af USA's mest livlige byer. Nyd de underholdende og kompetente audioguides, der guider dig gennem Miamis livlige historie og dagligliv og fremhæver alle de steder, du skal se, undervejs. Med mulighed for at hoppe af og gå på opdagelse, når det passer dig, kan du udforske Miamis ikoniske strande, cubanske kultur og livlige livsstil. Fordyb dig i Miamis unikke atmosfære med mulighed for at udforske Design District med sin fantastiske art deco-stil og den smukke botaniske have i Soundscape Park med gratis adgang. Og når du er klar til en pause, kan du forkæle dig selv på de lækre restauranter omkring Lincoln Road. Få mest muligt ud af din tid, og nyd byen i dit eget tempo. Hop på for at høre den farverige historie om Miami, og hop af for at udforske byen og de berømte strande. Med hyppige busankomster hvert 30. minut skal du aldrig vente længe på at fortsætte dit eventyr. Vælg kombinationen Everglades og tag på eventyr i den nærliggende Everglades National Park, hvor du kommer helt tæt på eksotiske fugle, slanger, fisk og skildpadder i deres naturlige habitat. Tag også en tur i en airboat langs græsfloden, før du overværer et dyrelivsshow med traditionelle Seminole-teknikker til håndtering af alligatorer. De største seværdigheder omfatter: - Bayside Marketplace - South Beach - Soundscape Park - Design-distriktet - Wynwood Walls - Downtown Miami - Little Havana

Miami: Millionaires Row Bay Cruise & Sightseeingtur med bus

Miami: Millionaires Row Bay Cruise & Sightseeingtur med bus

Oplev Miamis livlige kultur og skønhed med en sightseeingtur i en åben bus, og tag derefter på et guidet krydstogt med tosprogede fortællere langs det naturskønne Millionaire's Row - en af de mest populære ting at gøre i Miami! Oplev den eklektiske blanding af arkitektoniske stilarter, der gør Miami til noget særligt, og lær om deres historiske og kulturelle betydning. Hør anbefalinger om det lokale køkken og skjulte hotspots for at opdage byens smeltedigel af mangfoldighed. Gå forbi den travle Bayside Marketplace, før du tager til de kunstneriske Wynwood Walls, som er et must for kunstentusiaster. Besøg Miami Zoo, hvor du kan komme helt tæt på et mangfoldigt dyreliv. Mærk den livlige atmosfære, når du kører ned ad den ikoniske Ocean Drive og nyder fodgængerparadiset Lincoln Road. Og selvfølgelig er ingen tur komplet uden at slikke sol på den verdenskendte Miami Beach. Næste punkt er en spektakulær 90-minutters bådtur i Biscayne Bay. Med en fuldt fortalt oplevelse og kommentarer på både engelsk og spansk får du en dybtgående forståelse af områdets økologi og historie. Kig på de elegante berømthedsboliger langs kysten, et vidnesbyrd om byens tiltrækningskraft på de rige og berømte langs Miamis Millionaire's Row. Krydstogtet giver dig mulighed for at absorbere bugtens skønhed fra to perspektiver: det åbne dæk med uhindret udsigt eller komforten i det klimatiserede indre med fuldt udstyret bar. Book din tur nu, og oplev selv magien, charmen og livskraften i Miami.

Merritt Island: Billet til Kennedy Space Center Visitor Complex

Merritt Island: Billet til Kennedy Space Center Visitor Complex

Nyd masser af udstillinger, shows og attraktioner i Kennedy Space Center Visitor Complex, herunder Space Shuttle Atlantis®, Shuttle Launch Experience, Gateway complex, Rocket Garden og Heroes & Legends med U.S. Astronaut Hall of Fame præsenteret af Boeing®. Se udstillingen "Journey to Mars: Explorers Wanted", som omfatter en live interaktiv teaterpræsentation om den røde planet. Nyd deep space-opsendelsen ved at besøge Gateway-komplekset for at se NASA og deres kommercielle partneres aktuelle og kommende banebrydende opfindelser inden for rumforskning. Træd derefter ind i fremtidens rumhavn, og gå tag afsted på en af 4 uforglemmelige rejser til fjerne verdener på en medrivende tur. Tag til Apollo/Saturn V Center med en Kennedy Space Center-bustur, hvor du kan se en fuldt restaureret, kæmpemæssig Saturn V-raket, 1 ud af kun 3 i verden. I Kennedy Space Center Visitor Complex har du mulighed for at udforske verdens største samling af astronautmemorabilia. Du vil ikke kun se en hyldest til heltene fra Mercury-, Gemini-, Apollo- og rumfærgeprogrammerne, men også hvad der sker nu og i fremtiden på Kennedy Space Center, USA's rumhavn med mange brugere.

Everglades: Dagstur i sumpbåd i Sawgrass Park og udstilling

Everglades: Dagstur i sumpbåd i Sawgrass Park og udstilling

Tag på et rigtigt eventyr med en sumpbådstur i Florida Everglades, og se alligator- og krybdyrsudstillingen. Udforsk dette fascinerende naturvidunder, hør Seminole-folkets historie, og lær om det dyreliv, du nyder, af din kaptajn. Gå ombord på sumpbåden og glid ud i Everglades. Mens du sejler, kan du høre kaptajnen fortælle fascinerende historiske og økologiske fakta. Lyt til fortællinger om, hvordan de indfødte amerikanske Seminole-folk og pantere engang levede sammen i denne frodige vildmark. Hold øje med sjældne og truede dyr, mens du skimmer over det glasagtige vand, gennem græsklædte floder og over den tropiske mose. Se alligator- og krybdyrsudstillingen efter sumpbådturen. Kom tæt på en babyalligator, rør ved dens unikke hud og lær om disse formidable rovdyr.

Miami: Sightseeing-tur med speedbåd

Miami: Sightseeing-tur med speedbåd

Skift om bord på en motorkatamaran og tag på et 45-minutters off-shore-eventyr, der giver dig en ultimativ sightseeing-oplevelse i ægte "Miami Vice"-stil. Indfang udsigten over Miami og dens spektakulære skyline i komfort og sikkerhed fra en luksuriøs båds plyssede siddepladser. Kør langs Miamis kystlinje, hvor du passerer forbi berømthedernes millionboligervillaer på Star Island, Fisher Island og Miami Beach. Tag dig tid til at værdsætte art deco-kvarteret South Beach fra speedbådens unikke perspektiv i Atlanterhavet. Sejl rundt på Miamis eneste båd, der vover sig ud i havet. Speedbåden er åben 365 dage om året og afgår dagligt fra Bayside Marketplace fra kl. 11.00 til solnedgang: hver time på hverdage og hvert 30. minut i weekender og på helligdage.

Miami: Billet til "Superblue Miami", en medrivende kunstoplevelse

Miami: Billet til "Superblue Miami", en medrivende kunstoplevelse

Opdag Miamis mest spændende kunstoplevelse i Superblue. Udforsk en betagende spejlskulpturelabyrint, interagér med imponerende digitale verdener, der er omgivet af årstidens blomster og vandfald, se dit eget hjerte banke i lyset af 3.000 lys og meget mere - alt sammen under et og samme besøg. Publikum i alle aldre vil finde kreative, oplysende og overraskende øjeblikke på deres rejse gennem Superblue's 50.000 kvadratmeter kunstoplevelser. Superblue er skabt af ambitiøse kunstnere og fuldendes af din deltagelse. Kom i kontakt med banebrydende teknologi, dyk ned i aktuelle verdensproblemer, og find en følelse af forundring frem, som vil få dig til at spørge: "Hvordan har de gjort det?"

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Florida

Alle aktiviteter

815 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Florida

Store seværdigheder i Florida

Ting at lave i Florida

Byer i Florida

Udforsk Florida

Læs vores komplette guide til Florida , eller opdag byens bedste oplevelser .

Det synes rejsende om Florida

Samlet bedømmelse

4.4
(31.797 anmeldelser)

Det var bare en fantastisk tur. Guiderne holder øje, så du virkelig kan se alligatorer. Vi så fire af dem, og det var bare skønt at køre båden hen over græsset. Bagefter så vi på dyreudstillingen og fik lov til at holde en alligator i hænderne.

Meget smukt sted med storslåede strande! Under transport er landskaberne også meget smukke. Vi var ikke kolde på bussen og chaufføren var imødekommende ved afleveringsstedet på vej tilbage, jeg anbefaler++

Så specielt bare at gå rundt! Explore-busturen kan varmt anbefales. Du ser ting, som du ellers ikke ville se, du kan ofte stå af bussen på stedet, og du kommer helt tæt på opsendelsesplatformene.

Havde en vidunderlig tid, udstillingerne er fantastiske. Der er masser at lave. Det kan dog være en dyr aktivitet for en familie med et par børn.

Fremragende jeg anbefaler, ideel til at besøge Key West. Perfekt timing, intet at sige undtagen perfekt!!!