Tilføj datoer

Ting at gøre Florida

I solskinsstaten finder du masser af sjov med forlystelsesparker, fantastiske strande og spændende museer.

Ofte stillede spørgsmål om Florida

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Florida?

De topattraktionerne der skal opleves i Florida er:

Andre seværdigheder i Florida

Vil du se alle oplevelser i Florida? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Florida

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 30.573 anmeldelser

Det her var fantastisk!! Første gang til Florida på vores bryllupsrejse, og vi dukkede bare op med vores billetter og betalte for parkering, og de tog sig af resten! Vi havde Luiz som guide, og han var vidende og sjov og gjorde turen fantastisk! Vores manatee-instruktører var Gina og Andrew, og de var fantastiske! Vi så masser af søkøer (mindst 10) og fik svømmet med dem! Det eneste forslag, jeg har, er at medbringe nogle $5's, $10's, $20's for tip! Og et varmt skiftetøj, hvis det er køligt! Vores tur var omkring 8,5 timer i alt (8:00-16:30), men tiden varierer, tror jeg! Ville helt sikkert gøre det igen!!!

Super. Vi havde købt billet hjemmefra og fik den hurtigt lavet til en parkbillet. Vi mødte ca. 10 min inden åbning og der var ingen lange køer. Vi var der i uge 7 og det længste vi stod i kø var 35 min. Vi havde købt til 2 parker Universal+adventure Park. Vi var mest i adventure da det der der der er flest forlystelser. Rigtig god oplevelse. Mor og 19 årig søn

En meget imponerende park. Det var en god blanding af shows, dyrelivsvisning og rutsjebaner. Vi valgte at spise hele dagen og fandt det meget overkommeligt sammenlignet med at booke lokalt.

Det lykkedes guiden Josh at finde en flok alligatorer, men det var "bådturen", der var den bedste del.

I orden! flot guide men ingen fisk observeret under dykket det store positive punkt: delfinerne