Tilføj datoer

Folly Bridge

Folly Bridge: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Oxford: River Thames Sightseeing Cruise

1. Oxford: River Thames Sightseeing Cruise

Kør langs den pragtfulde Themsen på en kort, men smuk sejltur fra den maleriske Folly Bridge og mod den charmerende Iffley Lock. Beundr dine smukke omgivelser, der består af frodige træer og hyggelige murstenshuse, og du fordyber dig i den dejlige gamle bystemning i Oxford. Gå om bord på din båd for at begynde din rejse, hvor din skipper vil vise dig alle de vigtigste seværdigheder og besvare alle de spørgsmål, du måtte ønske at stille. Beundr udsigten til Christ Church-engene, college-bådhuse og en blanding af dyreliv og landskab, mens du nyder tiden om bord. Du vil enten sejle på et fantastisk traditionelt fartøj eller en mere moderne cruiser. Uanset hvad, kan du være sikker på, at du får en rummelig båd at læne dig tilbage og slappe af på.

Oxford: Sightseeing River Cruise

2. Oxford: Sightseeing River Cruise

Dette flodkrydstogt tager dig med på en fascinerende strækning af Themsen, der starter ved universitetets regattabane og går mod den maleriske landsby Iffley. Denne del af floden - som de lokale kalder Isis - er en af de mest livlige og giver et præcist billede af det livlige liv på floden. På din vej ned ad floden kan du se den gamle Folly Bridge, Christchurch College og Meadows, universitetets rohuse og Iffley Lock. På vandvejene ved siden af dig er der roere, puntbåde og lystsejlere, og de er lige så interessante at se på. Under sejlturen vil din kaptajn fortælle lidt historie om floden og gerne besvare eventuelle spørgsmål. Dit krydstogtfartøj vil være et af en flåde af mange flodbåde i edwardiansk stil. Disse både kombinerer de elegante linjer og teaktræsinteriør fra det tidlige 1900-tal med nutidens miljøvenlige, elektriske teknologi uden emissioner.

Oxford: Afternoon Tea Sightseeing River Cruise

3. Oxford: Afternoon Tea Sightseeing River Cruise

Når du rejser ned ad University Regatta-banen, passerer båden Christ Church Meadows, University College Boat Houses og andre vartegn på din vej til Iffley-slusen. Dette er ofte en travl og livlig del af floden, hvor trænende robesætninger, puntere og lystbåde kæmper om flodpladsen i en vidunderlig udstilling af Oxford, der spiller. At passere gennem slusen ved Iffley er en oplevelse i sig selv. Flodlandskabet og de fascinerende bygninger danner tilsammen en perfekt beliggenhed. Ud over Iffley vil du rejse ind i de rolige vandre, der omgiver Oxford, og der er rigelige muligheder for at se dyrelivet blandt de grønne banker og overhængende piletræer. Båden vender hjem til Rose Island, en favoritdestination for Lewis Carroll og Alice Liddell på deres flodrejser. Ombord på båden serveres en overbærende eftermiddagste af den berømte restaurant ved floden, Folly. Den traditionelle menu omfatter typisk: et udvalg af fingersandwich, hjemmelavede scones med jordbærsyltetøj og clotted cream, et udvalg af kager, tærter eller petit fours og te.

Oxford: Scenic Sightseeing Cruise med Gourmet Picnic

4. Oxford: Scenic Sightseeing Cruise med Gourmet Picnic

Dette krydstogt rejser gennem byen forbi berømte vartegn, herunder Christchurch College og Meadows, universitetets bådehuse og regattabane, Head of the River og Folly Bridge. Fra floden kan passagererne se en side af Oxfords kulturarv, som sjældent ses af besøgende i byen. Den maleriske Osney Island, de elskede kolonihaver og haver og den majestætiske og gamle Port Meadow ligger uden for turistruterne, men repræsenterer nogle af Oxfords smukkeste og mest fascinerende landskaber. Port Meadow, et stort område med fælles jord, har været meget lidt forandret siden forhistorisk tid og har et rigt plante- og fugleliv. På toppen af Port Meadow ligger Godstow. Godstow var Alice Liddells og Lewis Carrolls endelige destination, da de fulgte en identisk rute som denne tur, da de skrev "Alice's Adventures in Wonderland". Her ligger også Trout Island, som var inspirationskilde for et andet af Oxfords litterære ikoner, C.S. Lewis, og hans historier om Narnia-landet. Din picnicfrokost leveres af restaurant The Folly ved floden og omfatter typisk følgende: - Et udvalg af fingersandwiches - Hjemmelavet quiche eller dagens tærte - Hjemmelavede scones med jordbærsyltetøj, creme fraiche og friske jordbær - Hyldeblomstpressé Serveres i en traditionel picnickurv med servietter, service og glas (som returneres til besætningen ved krydstogtets afslutning). Drikkevarer til at tage med om bord kan købes på afgangsstedet.

Oxford: Flodkrydstogt med 3-retters måltid

5. Oxford: Flodkrydstogt med 3-retters måltid

Stig ombord på vores elegante edwardianske flodbåde, hvor du bliver budt velkommen med et køligt glas Prosecco, og gør dig klar til at opleve det pulserende flodliv i Oxford udfolde sig for øjnene af dig. Sejl langs det bugtende vand, forbi ikoniske vartegn som den maleriske Folly Bridge, de frodige Christ Church-enge og de charmerende universitetsbådehuse. Efter denne fortryllende rejse fortsætter din oplevelse på restauranten The Folly, et tilflugtssted, hvor gastronomien er i centrum. Lad dig lokke af en omhyggeligt sammensat menu med et enestående udvalg af friske, sæsonbestemte ingredienser, der er omhyggeligt tilberedt for at pirre dine smagsløg. Uanset om det er en afslappet frokost eller en aftenaffære, skal du være forberedt på en ekstraordinær kulinarisk eskapade, der vil efterlade et varigt indtryk. Løft din madoplevelse til nye højder med denne helt unikke og moderne måde at tilbringe en bemærkelsesværdig eftermiddag eller aften på. Blandingen af et flodkrydstogt og en enestående treretters menu på The Folly lover et uovertruffent eventyr for sanserne, som vil efterlade dig med gode minder.

Oxford: Aften Sightseeing River Cruise med en cocktail

6. Oxford: Aften Sightseeing River Cruise med en cocktail

Skyd ned ad Oxford Universitys regattabane på Themsen med en velsmagende cocktail i hånden på dette aftenkrydstogt. Slap af, mens du beundrer Christ Church Meadows og University College Boat Houses fra vandet. Mød din guide på en lokal restaurant, og kør til den historiske Folly Bridge. Bestil en håndlavet, sæsonbestemt cocktail, inden du går om bord på den overdækkede båd. Sejl langs Oxfords regattabane. Få øje på roere, punts og lystbåde, der kæmper om plads på floden. Kør forbi de frodige Christ Church Meadows og de ikoniske University College Boat Houses, som har modtaget en pris fra Royal Institute of British Architects (RIBA). Nip på din drink, og se en vidunderlig opvisning af Oxford på spil. Vend tilbage til dit mødested ved afslutningen af turen.

Oxford: Sightseeing Boat Cruise med Prosecco

7. Oxford: Sightseeing Boat Cruise med Prosecco

Oplev en dejlig sejltur på Themsen med afgang fra Folly Bridge og gennem Iffley-slusen (den ældste og smukkeste sluse på Themsen). Før du fortsætter ned ad floden og drejer ved Rose Island (tidligere kendt som svanehotellet). Undervejs kan du se Christ Church-engene, collegebådehusene og det smukke landskab undervejs.

Oxford: Flodkrydstogt og 6-retters smagning på The Folly

8. Oxford: Flodkrydstogt og 6-retters smagning på The Folly

Den ultimative sammensmeltning af de fineste flod- og madoplevelser i Oxford. Kombiner et fredfyldt flodkrydstogt med en fantastisk seks retters smagsprøve på en af Oxfords fineste restauranter. Din oplevelse begynder ved at gå om bord på en af vores elegante Edwardian River Launches for en 40 minutters sejltur, hvor du kan opleve højdepunkterne i Oxford. Vi ser Folly Bridge, Christchurch Meadows, universitetets bådhuse og en del af regattabanen, mens der serveres et glas champagne som supplement. Dette kan være et vidunderligt tidspunkt at være på floden, da solen står lavere på himlen, og lyset får en magisk kvalitet. Gå fra borde på The Folly, hvor dit udsøgte måltid vil blive serveret i charmerende omgivelser enten inde i restauranten eller på den flydende flodterrasse. Smagningsmenuen er et udstillingsvindue af de allerbedste sæsonbestemte retter, og der er mulighed for en 6-retters vinparring til 39 £ pr. person, eller du kan vælge fra et omfattende vinkort til at supplere dit måltid

8 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Folly Bridge

Andre seværdigheder i Folly Bridge

Vil du se alle oplevelser i Folly Bridge? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Folly Bridge

Samlet bedømmelse

4.7
(391 anmeldelser)

Super nice and knowledgable guide. We ran into the rowing competition and could see it first row, which was super fun. Can only recommend.