Tilføj datoer

Fondazione Giorgio Cini

Fondazione Giorgio Cini: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Venedig: Tur til Giorgio Cini Foundation og Vatikanets kapeller

1. Venedig: Tur til Giorgio Cini Foundation og Vatikanets kapeller

Undgå menneskemængderne i det centrale Venedig og udforsk øen San Giorgio Maggiore, "Venedigs perle". Det er et perfekt, roligt område, hvor man kan nyde Venedigs skønhed og fordybe sig i historien. Med denne 1 times rundvisning vil du beundre de vigtigste steder i Giorgio Cini-stiftelsens monumentale kompleks og opleve en enestående kunstarv uden for de sædvanlige turistområder. Kun få minutter med bus og båd fra Piazza San Marco vil du opleve den fascinerende atmosfære i komplekset, mens du lytter til din videoguide (inkluderet i entréprisen og tilgængelig på italiensk, engelsk, fransk, tysk og spansk). Din lille gruppe (højst 25 personer) vil blive ledsaget gennem kompleksets områder af en flersproget medarbejder. Under besøget vil du kunne beundre de vigtigste steder i komplekset, herunder: - Palladios kloster, der blev færdiggjort efter Andrea Palladios død i det 17. århundrede - Buora-familiens kloster, et eksempel på tidlig renæssancearkitektur designet af Giovanni og Andrea Buora - Palladian cenacle, et gammelt benediktinsk refectorium, hvor Paolo Veronese malede Vedebrylluppet i Kana, det originale kunstværk er nu udstillet på Louvre - Longhenas store trappe, der blev færdiggjort i 1671 for at give adgang til biblioteket og abbedernes lejligheder, trappen er placeret mellem to korsgange og er indrettet med storslåede bogreoler af træ af Franz Pauc - Nuova Manica Lunga, benediktinerfædrenes gamle sovesal, der er omdannet til et fantastisk, lysfyldt bibliotek Efter rundvisningen i Giorgio Cini Foundation fortsætter din audioguideoplevelse med en rundvisning i øens "skov". Se de 10 Vatikankapeller, som blev designet af 10 internationalt kendte arkitekter. Hør en introduktion fra H. Em. Gianfranco Ravasi. Beundre tegningerne og modellerne af Asplunds "kapel i skoven". Få mere at vide om de 10 kapeller og de arkitekter, der har tegnet dem.

Venedig: Giorgio Cini Foundation-tur med lydguide

2. Venedig: Giorgio Cini Foundation-tur med lydguide

Dyk ned i kulturen og historien på øen San Giorgio Maggiore med en audioguidet tur til Giorgio Cini Foundations hjem. Mød din rejseleder, og få udleveret audioguide og hovedtelefoner. Værmer til det monumentale kompleks af Giorgio Cini Foundation. Start dit besøg i Palladios refektorium, hvor du kan beundre en faksimile af Paolo Veroneses Bryllup i Kana, fotograferingsrummet og den elegante Longhena-trappe. I weekenden er det muligt at se Longhenas bibliotek. Fortsæt til det tidligere benediktinerkloster og se, hvordan bygningen er blevet forvandlet og restaureret til sin tidligere skønhed.

Venedig: Audioguidet rundvisning i Vatikanets kapeller i en skov

3. Venedig: Audioguidet rundvisning i Vatikanets kapeller i en skov

Beundre den utrolige arkitektur af 10 Vatikankapeller designet af et team af internationale arkitekter som en del af den 16. internationale arkitekturudstilling på Venedig Biennalen. Tag en afslappet 1-times tur gennem Giorgio Cini Foundations naturskønne skov, hvor de 10 kapeller er skjult, og lær fascinerende information, mens du lytter til en lydguide. Beundre udformningen af kapellerne, skabt af arkitekter fra hele verden, som var specielt bestilt af kardinal Gianfranco Ravasi.

3 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Fondazione Giorgio Cini

Andre seværdigheder i Fondazione Giorgio Cini

Vil du se alle oplevelser i Fondazione Giorgio Cini? Klik her for en fuld oversigt