Oplevelser i

Fort Augustus

Vælg datoer

Topaktiviteter


Andre seværdigheder i Fort Augustus

Vil du se alle oplevelser i Fort Augustus? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Fort Augustus

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 6.920 anmeldelser

Vi var en familie, der valgte denne tur og har aldrig været i Skotland før. Blev opsamlet som lovet tæt på hotellet. kørt videre til opsamlingssted. Hvor vi blev taget godt imod af den friske chauffør Brandon. som guidet flot hele turen, og blev godt underholdt. Heldagsturen er meget flot igennem det floette landskab og små byer og holdt ved Loch Ness søen ved fort Augustus der var en lille hyggelig med gode spisesteder og mange andre butikker. Der var også mulighed for at komme ud og sejle en tur på søen, dette skulle dog tilkøbes. Vil varmt anbefale denne flotte tur til alle, og der bliver taget højde i bussen for covid19 Tak til Brandon for en super tur, Vi kommer bestemt igen en anden gang på en anden tur. Mange hilsner fra en familie fra Danmark

Vores tur var actionfyldt, men følte sig ikke forhastet overhovedet. Scott vores tour guide var sjovt og informativt og fik os til at føle os plejet og hilst velkommen. Han fortalte os historier og sjove fakta om alle siderne. Vi havde brug for turnéen som en stor gruppe venner. Jeg forlader Skotland og ønsker mere. Jeg blev så inspireret af denne rejse, jeg ser for at booke 5-dages turné næste år! Jeg anbefaler 100% de behårede coo-ture!

Fantastisk oplevelse. God ide at tage en snack og vand med til transporten. Fint med de indlagte pauser. Fantastisk guide Calum, der fortalte indlevende og med stor engagement. God detalje med playliste på Spotify med Scottish musik. Husk whiskeyisen i Pitlochry.

Virkelig hyggelig og oplysende tur. Fik set utrolig meget . Charlie vores chauffør og guide var super fin

Meget informativ om Skotland og de steder vi så. Sikker kørsel. Tilpas med pauser. Præcist