Fort Augustus
Vælg datoer

De bedste attraktioner i Fort Augustus

Se alle oplevelser i Fort Augustus

Det synes rejsende om Fort Augustus

Turen var god og en fantastik oplevelse, lidt mere tid til shopping

En oplevelsen som alle skulle give sig selv når man besøger Skotland. Gode fortællinger, dog kunne jeg håbe på en halv time mere fordelt på begge ophold. Loch Ness samt på hjemvejen. Vi havde ialt 35 minutter til spisning. Først at finde et sted, vente på maden og dernæst have tid til at nyde maden, samt toilet besøg. Det var meget presset. Ellers en dejlig tur. Med venlig hilsen Linda Rita Petersen. Jeg havde udskrevet turen og havde således betalt rejsen, men vi stod ikke noteret på chaufførers sedler, og senere fik jeg et nyt nr som jeg skulle bruge men da var turen jo begyndt for 2 timer siden. Dog var der 2 pladser ledig, så lidt øv i denne forbindelse. Håber I kan bruge dette til noget positiv .

Guiden/chaufføren gjorde de 12 timer i bussen hele turen værd

Dejlig tur gennem det skotske højland med stop på whiskydestilleri, der trods det tidlige tidspunkt på dagen (kl. 10.00), på passende vis blev afsluttet med whiskysmagning. Herefter videre mod Loch Ness hvor vi godt kunne have brugt mere tid, da der både skulle spises frokost og gås tur i den hyggelige by inkl. dæmning og ikke mindst ved Loch Ness. Turens højdepunkt var dog hverken Loch Ness eller whiskydestilleri, men vores guide/chauffør Brizo, der på fornemmeste vis jonglerede mellem rollen som historiefortæller, stand-up comedian, DJ og tidsholder.

Et absolut must når man besøger Edinburg!

En helt igennem fantastisk tur! Vores guide Michael var enormt god til at fortælle om alle de spændende historier og personer fra den skotske historie. Ikke alene formåede han at gøre det spændende og behageligt at lytte til, men man følte sig også sikker på de smalle veje i højlandet. Man skal forberede sig på at det er en lang tur med en del køretid, men dog med et par stop undervejs. Bussen var af god og ny kvalitet med aircondition - rart at man kunne spise undervejs. Jeg kan give denne tur min varmeste anbefaling!

Fin dagstur til gode skotske destinationer

Jeg kan godt anbefale turen, og det ville have været 5 stjerner herfra, hvis ikke vi var blevet sendt af bussen fordi den ved et uheld var overbooked!! Dette ødelagde starten på vores dag, men selskabet var hurtigt til at reagere for at finde en løsning, så vi kunne komme på turen dagen efter (hvilket var den eneste dag vi kunne). Dette lykkedes, idet de indsatte to busser, så vi også kunne komme med. Vores guide hed i øvrigt Bryan, og han var en meget sjov og hyggelig fyr!

Fra Edinburgh: Dagstur til Loch Ness og et whiskydestilleri Anmeldt af David Nicholas Sort, 24/07/2017

Det var alt det, som vi forventede - og lidt til.

Inden turen var vi allerede godt tilfredse med, at der var en udførlig oversigt over programmet. Bussen var meget præcis i afhentning. Vi kørte med Donald og han var et omvandrende historisk leksikon. Hans humor gjorde det dejlig let at være med. Selve bussen var rummelig og samtidig ny og af miljøvenlig kvalitet. Modsat andre firmaer må man gerne spise kold og medbragt mad i denne bus. Jeg vil til hver en tid vende tilbage til nessbus og anbefale det til andre.