Oplevelser i
Fort Myers

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Fort Myers

Hvilke er de bedste ting at gøre i Fort Myers denne uge?

Hvilke ture i Fort Myers tager ekstra Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i Fort Myers

Vil du se alle oplevelser i Fort Myers? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Fort Myers

Samlet bedømmelse

4.8 / 5

baseret på 383 anmeldelser

Vores tour guide, Don, var meget vidende og interaktiv. Selve kajaksejladsen var sjov og en stor oplevelse. Vi ledte personligt efter noget lidt mere unikt end den typiske luftbådstur. Kajakroning gjorde det muligt for os at komme tæt på alligatorerne, mens vi stadig observerede fra en sikker og respektabel afstand. Don inkluderede en masse oplysninger om dyrelivet og hans personlige oplevelser. Vil helt klart anbefale dette til nogen!

Dette var en meget lærerig og underholdende tur. Vores guide, Don, var utroligt vidende og tydeligvis forelsket i parkerne Everglades og Big Cypress. Vi så ikke én, men to alligatorer, hvilket nu er en historie, mit barnebarn kan fortælle. Rigtig gode ting! BEMÆRK: Køb den bedste insektjuice du kan. Der er MANGE sultne myg.

Vores guide, Will, var så venlig og hjælpsom! Han skræddersyede turen til det, vi ønskede, og var yderst kyndig. Vi så så meget dyreliv, herunder: alligatorer, slanger, skildpadder og forskellige fugle. Will lærte os også så meget om de forskellige planter, der er hjemmehørende i Everglades!

Det var en enestående oplevelse at padle ad Turner River gennem mangroveskoven. Orkideer, alligatorer, fugle, snegle. Bedre kunne det ikke være. Vores guide Don var fremragende

Fantastiske guider!! Elskede at se delfinerne, fuglene og øen, vi beskød på, var magisk!! Fandt smukke skaller!! Stærkt anbefale!!