Fort San Lorenzo: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Colon City Panama Privat oplevelse

Colon City Panama Privat oplevelse

Det er en tur, der giver dig hele oplevelsen af Panamas atlantiske side. herunder historien og det moderne ved Agua Clara-sluserne. Du kommer også til at rejse på en prívate transport med al komfort og den bedste chauffør i Panama. De steder, vi besøger på denne 7 timers tur, er anført nedenfor. Agua Clara sluser, Avenida Bolivar Lago Gatun, Colon 0301 Panamá, 2 horas Fort Sherman, Fort Sherman, Colon-provinsen, pasar por delante sin detenerse Fuerte de San Lorenzo, Colon Panamá, 2 horas Port Colon 2000, Paseo Gorgas calle #9 Ciudad de Colón, Colon 0301 Panamá, 1 hora Colon, Colon, Colon-provinsen, 1 hora

Panama City: Fort San Lorenzo & Panamakanalens Agua Clara-sluse

Panama City: Fort San Lorenzo & Panamakanalens Agua Clara-sluse

Fort San Lorenzo Fuerte San Lorenzo blev erklæret for Unesco-verdensarv i 1980 og ligger ved udmundingen af Río Chagres på et forbjerg vest for Panamakanalen. På trods af sin voldsomme historie er meget af det oprindelige San Lorenzo-fort velbevaret, herunder voldgraven, kanonerne og de hvælvede kamre. Fortet har også en fantastisk udsigt over floden og bugten langt nedenfor, hvilket var en af de strategiske grunde til, at spanierne valgte at etablere sig her. San Lorenzo blev bygget af blokke af udskåret koral og bevæbnet med række på række af kanoner. Hvis du kigger nærmere på kanonerne, vil du opdage, at nogle af dem faktisk er britisk producerede og stammer fra dengang i 1600-tallet, hvor Sir Francis Drake og hans kaperbesætning besatte fortet. Agua Clara-sluserne Dette observationscenter tilbyder en fantastisk panoramaudsigt over udvidelsen af Panamakanalen, herunder Agua Clara-sluserne med tre kamre. Fra de overdækkede dæk kan besøgende se Lago Gatún og de oprindelige Gatún-sluser; besøgscentret har også et teater med to videoer på engelsk, en café og en gavebutik. Da der ikke er noget museum på stedet, handler det her primært om at få et godt kig på udvidelsen af Panamakanalen. Besøgende kan vandre på en kort regnskovssti, som er hjemsted for dovendyr, brøleaber og tukaner. Rejseplan: Din tur starter kl. 7.00 om morgenen. Din venlige, engelsktalende chauffør og rejseleder møder dig på dit hotel i Panama City, hvorfra du fortsætter mod Agua Clara-sluserne, der ligger ca. 1,5 time væk på den caribiske side af landet. Her kan besøgende tage sig god tid og se de gigantiske skibe passere gennem sluserne nedenfor. Gå en tur gennem besøgscentret, se en informationsvideo, eller gå en tur på den nærliggende regnskovssti. Lær om, hvordan ingeniørerne var i stand til at hæve Gatun-søen, bygge nye sluser og udvide eksisterende kanaler for at få plads til de massive New Panamax-skibe. Omkring kl. 10.00 fortsætter vi til Fort San Lorenzo, hvor vi ankommer kl. 11.00. Forundres over den rige historie i de velbevarede ruiner, mens din guide forklarer den farverige historie om dette historiske vartegn. Kl. 12.00 vender vi tilbage til Panama City og er tilbage på dit hotel kl. 13.00. Dette er en unik tur i Panamas imponerende historie og bør være på enhver besøgendes to-do-liste. Vi er sikre på, at du vil nyde denne oplevelse og få minder for livet med hjem :)

Agua Clara Excluses og Fort San Lorenzo

Agua Clara Excluses og Fort San Lorenzo

Fort San Lorenzo Træd tilbage i tiden og tag på en fængslende rejse til Fort San Lorenzo, som er på UNESCO's verdensarvsliste og ligger på Panamas naturskønne caribiske kyst. Denne tur lover en fordybende oplevelse i den rige historie, fantastiske arkitektur og betagende naturlige skønhed i denne historiske fæstning, som engang bevogtede landets dyrebare skatte og spillede en afgørende rolle i en tid med pirateri og spansk erobring. Husk, at en time af vores tur er dedikeret til den naturskønne rejse til destinationen, og den anden time bringer os tilbage til det pulserende hjerte af Panama City. Men her er twistet: rejsetiden er ikke bare transport; den er en del af det sjove! Agua Clara-sluserne Tag med på en fascinerende rejse gennem et af verdens tekniske vidundere - Agua Clara-sluserne i Panama. Denne ekstraordinære tur lover en uforglemmelig oplevelse, når du ser kolossale skibe navigere i Panamakanalens indviklede vandveje, alt imens du er omgivet af den frodige skønhed i Panamas tropiske regnskov. Husk, at en time af vores tur er dedikeret til den naturskønne rejse til destinationen, og den anden time bringer os tilbage til det pulserende hjerte af Panama City. Men her er twistet: rejsetiden er ikke bare transport; den er en del af det sjove!

De mest populære seværdigheder i Colón

Oplevelser i Fort San Lorenzo

Byer i Panama

Andre seværdigheder i Fort San Lorenzo

Vil du se alle oplevelser i Fort San Lorenzo? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Fort San Lorenzo

Samlet bedømmelse

5.0
(1 anmeldelser)