Oplevelser i
Fort William

Vælg datoer

Topaktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Fort William

Andre seværdigheder i Fort William

Vil du se alle oplevelser i Fort William? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Fort William

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 4.354 anmeldelser

Det her var fantastisk! Tour guide, Michael, var entusiastisk og vidende. Han giver en dybdegående deling under hele turen. Landskabet var uden sidestykke. Hvert stop føles som en kommende Microsoft-pauseskærm. B & B erfaring var stor samt. Rene værelser, fremragende service. Vil stærkt anbefale dette til alle, der besøger Skotland.

Rigtig god oplevelse og pengene værd. Man er dog meget i bussen, da der skal pakkes meget ind på en dag. Paul E var en rigtig god guide, og han gav den gas med historierne. Vil nævne at morgenmad er muligt på første stop, så man kan sove en smule længere :) Og turen er også rigtig god uden bådtur og slottet, vi skippede begge dele.

En fantastisk tur med gode oplevelser ikke mindst takket være Andrew fra Glasgow vores hyggelige chauffør og guide. Turen foregik i en luksus minibus med plads til 16, men vi var kun 7. Det gav en god familiær stemning. en super oplevelse som vi aldrig glemmer.

Det var en fantastisk oplevelse, Alan vores guide havde en god sans for humor og så meget viden om historien om hver eneste destination, vi dækkede. 5 stjerner helt sikkert…

Paul E. was the one person who made it all worth it. He poured his heart and soul into the trip. We spoke about him several times afterwards. Never met a person as him.