Oplevelser i

Frankfurt

Med skyskrabere og en gammel bydel blander denne mangfoldige by banker og forretning med kultur og tradition.

Vælg datoer

Få gratis afbestilling indtil 24 timer før din aktivitet starter, og få fuld refusion.

Andre seværdigheder i Frankfurt

Vil du se alle oplevelser i Frankfurt? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Frankfurt

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 2.965 anmeldelser

Læs beskrivelsen omhyggeligt. Jeg foretog denne tur i lavsæsonen, når turnbådene i Mellem Rhinen ikke kører, så ved hjælp af et rejsefirma, der var forsikret om, at jeg havde et sted på en af de få både, der kørte. Bustransporten betød, at jeg kunne se alt, hvilket fra et tog ikke er muligt på grund af tunneler og hastighed. Ja, du kan gøre det mere billigt, ja der er en vis gentagelse op og ned ad vejen, men landskabet gjorde det værd. Vores guide Michael var super venlig og fortalte masser af dårlige vittigheder om hans kone (som ikke var der for at forsvare sig), men du kender typen, bare rulle med den, og du vil have det sjovt. Jeg drikker ikke alkohol, så vinsmagningen gik tabt for mig, men andre syntes at have det godt.

Jeg gik på en søndag, på en virkelig virkelig iskaldt dag (-2 grader). Jeg forventede ikke så mange mennesker! Det var lidt overfyldt, men alle får plads, så jeg var ikke for bekymret. Det var for koldt at gå på øverste dæk, men det var stadig dejligt. Frankfurt er en smuk by, det er bestemt værd at tilbringe lidt tid på floden. Jeg var lige så forbløffet over personalet, kun to personer, der serverer drikkevarer og mad, men de gør det så effektivt og så hurtigt! (Jeg formoder, at det er Tyskland for dig!;)

Fantastisk rundvisning i Frankfurt

Vi reserverede via app til 50 minutters tur, og det var fremragende. Moderne båd med god kommentar (også på engelsk) samt mad og drikkevarer der tilbydes. Vi ville have holdt på i 100 minutters turné, men vores dag var for travlt. Irriterende, at vi var nødt til at udskrive billetterne efter at have købt dem i en app.

Turen var god, men stop blev ikke annonceret, da du nærmede dig dem, som et resultat vidste du ikke, hvornår du skulle lade føreren vide, at han skulle stoppe

Omfattende rute. Busser hver halve time. Kommentarerne var interessante