Tilføj datoer

Ting at gøre Frankfurt

Med skyskrabere og en gammel bydel blander denne mangfoldige by banker og forretning med kultur og tradition.

Tilgængelige aktiviteter

Vi fandt 102 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 7

Ofte stillede spørgsmål om Frankfurt

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Frankfurt?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Frankfurt?

De bedste dagsture og -udflugter fra Frankfurt er:

Rothenburg ob der Tauber

Andre seværdigheder i Frankfurt

Vil du se alle oplevelser i Frankfurt? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Frankfurt

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 4.781 anmeldelser

Læs beskrivelsen omhyggeligt. Jeg foretog denne tur i lavsæsonen, når turnbådene i Mellem Rhinen ikke kører, så ved hjælp af et rejsefirma, der var forsikret om, at jeg havde et sted på en af de få både, der kørte. Bustransporten betød, at jeg kunne se alt, hvilket fra et tog ikke er muligt på grund af tunneler og hastighed. Ja, du kan gøre det mere billigt, ja der er en vis gentagelse op og ned ad vejen, men landskabet gjorde det værd. Vores guide Michael var super venlig og fortalte masser af dårlige vittigheder om hans kone (som ikke var der for at forsvare sig), men du kender typen, bare rulle med den, og du vil have det sjovt. Jeg drikker ikke alkohol, så vinsmagningen gik tabt for mig, men andre syntes at have det godt.

Frankfurt-kortet var en god løsning, og fragten blev også accepteret uden tøven, og de 20% blev trukket fra, da vi så ville tage bussen, vi havde et gruppekort, buschaufføren var ikke villig til at give de 20% han var' t endnu klar til at betale med kontanter måtte jeg så gå tilbage til turistcentret på togstationen. Men så hjalp vi dem med det samme. Det ville være nyttigt, hvis du på forhånd vidste, at du ikke kunne tage bussen. Det spildte unødvendig tid!!!!!!!!Frankfurt er en smuk by, jeg tager dertil ret ofte. Men jeg havde ikke taget Frankfurt-kortet før, fordi jeg har et svært handicappet personpas og derfor har en masse ting fri med venlig hilsen fra Köln

Var meget god, en masse forskellig information gav et omfattende billede af byen, som blev oplyst på så mange forskellige måder. Det var dejligt, at informationen via høretelefoner altid kom meget passende til det syn, der blev passeret. Ville gøre dette igen og igen, var informativt og virkelig sjovt. Nedkørslernes rytme var også fantastisk.

En meget fornøjelig tur op og ned ad floden, med det dejlige solskinsvejr gjorde det til meget afslappende 2 timer. Masser af plads på båden, god mad og venligt mandskab. Fantastisk udsigt over Frankfurts skyline med gode kommentarer på engelsk og tysk. Vi er værd at tage denne tur.

Ham der førte rundt var virkelig super sej, så han løftede aftenen til et andet niveau. Stængerne var meget velvalgte, og de forskellige skud var også meget velvalgte. Mine venner og jeg vil helt sikkert gøre det igen Tak Adrian for den gode aften