Vores mest anbefalede ting at gøre i Frankrig

Bordeaux: Cité du Vin Vinsmagning med snacks efter lukketid

1. Bordeaux: Cité du Vin Vinsmagning med snacks efter lukketid

Nyd den dramatiske udsigt over Bordeaux, når du deltager i en eksklusiv vinsmagningsworkshop på engelsk på det ikoniske Cité du Vin Museum. Dyk ned i Bordeauxs vinfremstillingstradition med en sommelier, mens du nipper til vin, nyder lokale oste og pålæg og beundrer udsigten fra belvedere. Ankom til Cité du Vin, efter at museet er lukket for offentligheden, og mød din sommelier. Gå op til det ikoniske belvedere-område, og bliv mødt af den spektakulære 360 ° udsigt over Bordeaux fra en højde på 35 meter. Bestaffl den storslåede lysekrone lavet af 3.500 vinflasker, der strækker sig over hovedet, når din gruppe samles omkring den ti meter lange egetræsdisk. Derefter vil din sommelier begynde vinsmagningsværkstedet og introducere dig til Bordeauxs vinfremstillingshistorie. Få et indgående indblik i Bordeauxs vinproduktion og kultur, mens du nyder fire lokalt producerede vine parret med oste og pålæg. Nyd udvalgte vine fra områderne East Bank, West Bank og Entre-Deux-Mers samt en mousserende Bordeaux crémant. Træn din syns-, lugte- og smagssans sammen med din sommelier for at opfange de subtile noter, der er unikke for hver vin og hvert område. Lær at beskrive fornemmelserne og endda at identificere ingredienser og produktionsteknikker. Cité du Vin fortæller historien om vin med fordybende gallerier og vinsmagningsworkshops. GetYourGuide samarbejder med Cité du Vin om at give dig en enestående vinsmagningsoplevelse i hjertet af Frankrigs vinland, der viser Bordeauxs verdensberømte appellationer og stolte vinfremstillingstradition.

Paris: Vinsmagning ved Eiffeltårnet med lokal producent

2. Paris: Vinsmagning ved Eiffeltårnet med lokal producent

Gå med en lokal håndværksmæssig vinproducent på 1. sal i Eiffeltårnet til en særlig oplevelse, der er ideel for vinelskere. Beundr udsigten over Trocadéro fra restauranten Madame Brasserie, og smag et særligt udvalgt udvalg af 6 udsøgte lokale vine sammen med en række traditionelle oste. Når du ankommer, stiger du op på første etage af Paris' mest ikoniske vartegn og træder ind i det smukke loungeområde i Madame Brasserie. Slut dig til dine værter, som er en del af "La Guilde des Artisans de la Tour Eiffel", et netværk af håndværksmæssige cateringvirksomheder, kokke og vinproducenter, der er engageret i øko-bæredygtighed og ansvarlighed inden for lokal mad og drikke. Lær om vinproduktionens historie og moderne foryngelse i Paris-regionen fra dine værter gennem engelsk. Smag 6 vine af høj kvalitet, der alle stammer fra et område på 50 km fra Eiffeltårnet, og som alle er økologisk produceret uden brug af skrappe kemikalier i overensstemmelse med miljømæssigt bæredygtige produktionsmetoder. Par de første 4 vine med et udvalg af nøje udvalgte traditionelle oste. Se de medfølgende hæfter med specifikationerne for hver vin og ost, mens dine værter guider dig gennem din smagsoplevelse. Mens du nyder at smage disse lokale produkter, kan du stå og beundre udsigten over Lysets By fra loungen med dens unikke udsigt over Trocadéro, Pont d'Iéna og Seinen.

Sejltur i raceryacht med prof skipper Tanguy Le Turquais

3. Sejltur i raceryacht med prof skipper Tanguy Le Turquais

Sejl så meget som muligt med den professionelle sejler Tanguy Le Turquais på hans Lazare IMOCA-raceryacht. Nyd en eksklusiv mulighed med GetYourGuide for at opleve et topracerfartøjs fart over det åbne hav med din skipper som forberedelse til verdensomspændende kapsejlads, Vendée Globe 2024.  Mød Tanguy, bliv budt velkommen med en kop kaffe brygget ombord, og modtag dit professionelle sikkerheds- og beskyttelsesudstyr., Lær om fartøjets sikkerhedsfunktioner og tekniske specifikationer, før du begiver dig ud på dit eventyr. Mærk yachtens styrke og størrelse, mens du suser hen over det åbne vand med Tanguy som din skipper. Find ud af mere om hans søgen efter at fuldende indbegrebet af individuel udholdenhed i havkapsejlads, 2024-udgaven af Vendée Globe. Lær at sejle en 60 fod lang, 95 fod høj raceryacht, mens du hjælper med en række opgaver ombord for at få en fornemmelse af det enestående eventyr, udfordringer og frihed ved at sejle på havet. Når du vender tilbage til havnen, har du mulighed for at få taget billeder med skipperen og yachten. Om din skipper Tændt af en tørst efter episke eventyr gik Tanguy fra en barndom, han tilbragte med at sejle med sin far, til at erobre den legendariske Route du Rhum. Næste år står han over for den ultimative udfordring, et solo, non-stop sejlads verden rundt i Vendée Globe 2024.

Paris: 1-times bådtur på Seinen

4. Paris: 1-times bådtur på Seinen

Tag på en bådtur t/r på Seinen, der begynder ved foden af Eiffeltårnet. Glid under Paris' broer, og nyd en række smukke monumenter langs vandvejen, mens du lytter til audioguiden om Paris og de seværdigheder, du passerer. På bådturen passerer du Eiffeltårnet, Notre Dame, rådhuset, Louvre og meget mere. Tag en bådtur om aftenen for at få et anderledes perspektiv på Lysenes By, når byen oplyses efter mørkets frembrud.  Individuelle audioguider tilbydes på 14 sprog og giver kommentarer om Paris og byens historie, monumenter og arkitektur. Bemærk, at audioguiden er tilgængelig via din smartphone, når du opretter forbindelse til wi-fi ombord.

Paris: Billet til Louvre Museum med tidsspecifik entré

5. Paris: Billet til Louvre Museum med tidsspecifik entré

Udforsk Louvre i dit eget tempo med en billet med tidsbestemt entré, der sikrer, at du kan komme ind inden for 30 minutter. Se ikoniske kunstværker såsom Mona Lisa og Venus fra Milo. Oplev mesterværker fra renæssancen og gamle egyptiske levn sammen med malerier fra det 13. til det 20. århundrede. Museet åbnede første gang den 10. august 1793 og udstillede kun 537 malerier. Efter at være blevet lukket i 1796 på grund af strukturelle problemer, genåbnede det i 1801 med en større samling under navnet Musée Napoléon (Napoleons museum).  Samlingen har siden da fået 20.000 værker. Nu er der 8 afdelinger: Egyptiske oldtidsfund, oldtidsfund fra det nære Østen, græske, etruskiske og romerske oldtidsfund, islamisk kunst, skulptur, dekorativ kunst, malerier, tryk og tegninger.

Bordeaux: Entrébillet til La Cité du Vin inkl. vinsmagning

6. Bordeaux: Entrébillet til La Cité du Vin inkl. vinsmagning

Nyd en rundvisning i den permanente samling i La Cité du Vin, der dækker 19 udstillinger om temaet vin. Tilbring omkring 3 timer på en tur igennem udstillingerne, assisteret af en håndholdt hjælper, en audioguide på 8 sprog. Ved turens afslutning tager du til 8. sal og dets galleri, hvor du vil have en 360-graders panoramaudsigt over Bordeaux og det omkringliggende område. Du har også mulighed for at nyde et glas vin til en vinsmagnings-session, hvor du kan vælge fra et skiftende udbud af 20 vine fra hele verden. Efter besøget kan du se dig omkring i stedets butik og besøge vinkælderen med et stort internationalt udvalg, restauranter (herunder en på 7. etage med panoramaudsigt) samt læsesalen.

Disneyland Paris: 1-dagsbillet

7. Disneyland Paris: 1-dagsbillet

Disneyland® Park: Indtil den 30. september 2023 kan du opleve den store finale på Disneyland Paris' 30-års jubilæum Drøm større, grin højere og smil bredere med fantastiske shows, nye forlystelser og oplevelser, der vil gøre afslutningen på denne enestående fejring mere speciel end nogensinde før. I en fantasiverden ikke er så langt væk lever Disney-helte og -heltinder i eventyr, der heldigvis aldrig ender. Oplev endeløs underholdning i forskellige magiske lande. Oplev dine yndlingshistorier fra Disney, præcis som du husker dem fra de klassiske Disney-film. Her bliver eventyr til virkelighed. Disneyland® Park byder på spænding i alle former og størrelser. Big Thunder Mountain og Star Wars® Hyperspace Mountain giver de voksne et sus i maven, mens de små kan flyve højt på den stjerneklare himmel med 'Peter Pan's Flight'. Du kan selvfølgelig finde sjov for hele familien overalt i parken – fra 'Pirates of the Caribbean' til 'Mad Hatter's Tea Cups.' Mød Disney-figurerne. Gå ikke glip af hovedattraktionen: Et personligt møde med dine elskede Disney-figurer. Hav din kuglepen og dit kamera parat, og mød dine yndlingsfigurer. Hver dag er en fest i Disneyland® Park. Udover alle de vidunderlige attraktioner og figurer er der masser af spektakulære familieoptog og shows, som kan nydes hele året rundt. I år kan du nyde 30-års jubilæets særlige festlige stemning, herunder musik og udsmykning, som forvandler parken til et levende eventyrland. Mickey, Minnie, Anders And og Andersine er glade for at vise deres blændende nye outfits frem og danse i et muntert show, der er skabt specielt til 30-års jubilæet. Showet kan opleves i dagtimerne. Når mørket falder på, skal du forberede dig på at blive forbløffet over den helt nye, banebrydende teknologi, der oplyser Tornerose-slottet, efterfulgt af de spektakulære Disney Illuminations. Walt Disney Studios® Park: Oplev den magiske film- og TV-verden i Walt Disney Studios® Park. Udforsk 4 Cinemagic-studiekomplekser med spændende attraktioner og spektakulære shows. Stå i centrum af Studios, blot få skridt fra Disneyland® Park. Man ved aldrig, hvilken stjerne du kunne møde. Slå dig sammen med Avengers, og tag på de mægtigste MARVEL-missioner på Avengers Campus. Kom bag kulisserne, og prøv Worlds of Pixar. Bliv ført afsted til farverige verdener fulde af forlystelser, underholdning, mad og sjov med figurer i omgivelser, som er taget direkte fra Ratatouille, Find Nemo, Toy Story og mange flere.

Paris: Entrébillet til Eiffeltårnet og valgfri adgang til toppen

8. Paris: Entrébillet til Eiffeltårnet og valgfri adgang til toppen

Kom op i Eiffeltårnet, og nyd den betagende udsigt fra toppen af det ikoniske bygningsværk. Brug så meget tid, som du har lyst til i tårnet, og udforsk de forskellige niveauer i dit eget tempo.  Se Paris ovenfra fra et helt nyt perspektiv. Lad dig betage af Louvres gamle facade og finansdistriktet La Defense. Se det farverige Pompidou Museum og den slående hvide Sacre Coeur-kirke. Besøg champagnebaren på øverste etage, og nyd 1 glas bobler. På vej ned kan du opleve de mange interessante aktiviteter på 1. etage. Test dit mod med en gåtur over glasgulvet!

Paris: Fuld adgang til Versailles slot og haverne

9. Paris: Fuld adgang til Versailles slot og haverne

Besøg Versailles-slottet og -haverne med denne forudbestilte 1- eller 2-dages billet, der giver dig fuld adgang. Udforsk de overdådige statslejligheder og den imponerende spejlsal i det franske monarkis officielle residens fra 1682 til 1789. Få mere at vide om Ludvig XIV og andre franske kongelige. Få indblik i det franske hofliv, når du går gennem den glitrende spejlsal. Gå gennem de legendariske haver i dit eget tempo, hvor du kan beundre springvand, skulpturer og smukt anlagte græsplæner. Nyd at få adgang til Grand og Petit Trianon, der ligger på deres egne områder. Se, hvor "Solkongen" underholdte sine private gæster, og hvor han gik hen for at undslippe det strikse hofliv. Herefter ser l Marie Antoinettes bolig, hvor hun søgte tilflugt.

Mont Saint-Michel Kloster: Entrébillet

10. Mont Saint-Michel Kloster: Entrébillet

Oplev et af de første monumenter på UNESCO's Verdensarvsliste med et besøg i Mont Saint-Michel-klosteret. Udforsk stedet med en selvguidet rundvisning, hjulpet af en informationsbrochure, og lær om stedets fascinerende historie i dit eget tempo. Tilbedelsen af Saint Michel blev introduceret på det hellige bjerg i år 708, og det endte med at blive et af de vigtigste steder for middelalderens pilgrimsfærder. Benediktinermunke begyndte at bygge et kloster her i det 10. århundrede.   Klosteret har modstået menneskets, tidens og elementernes angreb.  Bjergets modstandsdygtighed over for engelske angreb i løbet af Hundredårskrigen (1300- og 1400-tallet) gjorde det til et symbol på den franske nationale identitet.  Munkene forlod klosteret i 1790, og det blev officielt til at historisk monument i 1874. Stedet er bragt tilbage til sin fordums glans takket være det igangværende restaurationsarbejde.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Frankrig

Alle aktiviteter

853 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 54

Byer i Frankrig

Andre seværdigheder i Frankrig

Vil du se alle oplevelser i Frankrig? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Frankrig

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 233.129 anmeldelser

Louise er et fantastisk sted med meget at se . I stedet for Mona Lisa vil vi anbefale Bonaparte lejlighed. Helt overvældende.

Vores guide Monica var virkelig sød og rigtig god til at fortælle!! Rigtig god tur og alle penge værd.

very easy and fast access! walked directly inside through security. no problems

quick access but a little bit confusing as to where to enter

Great service and an experience worth thinking about.