Ting at foretage sig
Franz Josef-gletsjeren

Vores mest anbefalede ting at gøre i Franz Josef-gletsjeren

Franz Josef: Halvdagstur med gletsjerhelikopter og vandretur

1. Franz Josef: Halvdagstur med gletsjerhelikopter og vandretur

Få lov til at komme ud i naturen og opleve vildmarken på denne tur til Franz Josef-gletsjeren. Svæve i luften i en helikopter, vandre med gletsjerstøvler og stigbøjler, og se de fascinerende farver i isstrømmen. Mød op på basen Franz Josef Village i Westland National Park og hop ind i en helikopter. Flyv op til gletsjeren og land på en sektion, som din guide på forhånd har tjekket for sikkerhed. Udstyret med gletsjerstøvler og stigbøjler skal du gå gennem isformationer og tinder i 2 timer. Rør ved isen, indånd den friske luft, og læg mærke til gletsjerens unikke farve. Vandre tilbage til helikopteren og vend tilbage til basen med en dyb respekt for naturen.

Franz Josef Town: Glacier Helicopter Tour with Snow Landing

2. Franz Josef Town: Glacier Helicopter Tour with Snow Landing

Oplev nogle af New Zealands mest imponerende bjerge på en helikoptertur. Land mellem dem for at få en endnu mere spektakulær udsigt og fantastiske fotomuligheder. Mød op på den lokale partners kontor for at tjekke ind og deltage i en sikkerhedsbriefing. Derefter bliver du kørt til hangaren, hvor du møder din pilot og går om bord på helikopteren for at lette. Tag dit headset på og nyd pilotens guidede kommentarer. Flyv over slutmorænen på den gamle Franz Josef-gletsjer og op i dalen over isfloden. Se ispiggene og sprækkerne, før du flyver videre mellem de imponerende sydlige alper. Land på et højtliggende snested og nyd den fantastiske udsigt over nogle af New Zealands højeste bjerge. Du har 10 minutter til at tage fantastiske billeder, før du vender tilbage til hangaren.

Franz Josef: Helikoptertur over to gletsjere

3. Franz Josef: Helikoptertur over to gletsjere

Se to af New Zealands største gletsjere - Franz Josef- og enten Fox- eller Tasman-gletsjeren med uforstyrret udsigt fra en helikopter. Når du har checket ind og fået en sikkerhedsbriefing, bliver du transporteret til aktivitetsudbyderens hangar, hvor du møder din pilot og guide og går om bord i helikopteren. Du vil få udleveret headsets for at høre din guides kommentarer. Flyv blandt de sydlige alper, beundr isens tinder og sprækker, mens du lærer om det fantastiske skue fra din pilot. Du vil gøre et stop og få mulighed for at udforske til fods i 10 minutter på et højtliggende sted, som er perfekt til at tage billeder.

Franz Josef Town: Naturskønt Gletscher Quad Bike Tour med udstyr

4. Franz Josef Town: Naturskønt Gletscher Quad Bike Tour med udstyr

Tag med på vores spændende off-road eventyrtur. Kør på en enkelt firhjulstrækker gennem gletsjerflodleje og jura-regnskovsspor. På en solskinsdag kan du opleve den utrolige udsigt over Franz Josef-gletsjeren, eller du kan komme og lege i de mudrede vandpytter og plaske gennem regnskovens bække på en våd dag. Som vi plejer at sige: "Jo vådere, jo bedre" - vores spor kommer til live i regnvejr. Fuldt udstyr til vådt vejr medbringes. Gratis fotos er inkluderet i hver tur. Vores enkelte quad-cykler er 450 cc automatiske Can-am Outlander's. Denne quad-cykel giver en behagelig rejse i ujævnt terræn med uafhængig affjedring og servostyring!

Helikoptertur ved Franz Josef-gletsjeren med snelanding

5. Helikoptertur ved Franz Josef-gletsjeren med snelanding

Udforsk de gamle isfald ved Fox og Franz Josef-gletsjerne på en 30 minutters helikoptertur. Oplev spændingen ved en snelanding med spektakulære fotomuligheder, og skab uforglemmelige minder. Franz Josef og Fox-gletsjerne giver fantastisk isarkitektur, og er to af de få gletsjere i verden, der eksisterer så tæt på både hav og regnskov. Find vej til den centrale placering i Franz Josef-byen, hvor du vil tjekke ind til flyturen. Spænd sikkerhedsselen og forbered dig på en enestående oplevelse, hvor du vil svæve højt over den uberørte natur til en spektakulær udsigt fra luften over gletsjerne. Lyt til engagerede kommentarer ombord fra din erfarne pilot, og beundre det fantastiske frosne landskab nedenfor gennem panoramavinduer. Midtvejs på flyveturen vil din helikopter svæve over is og sne, inden du foretager en spændende snelanding på toppen af en af gletsjerne. Træd ud på det betagende, frosne landskab, nyd udsigten og fang nogle utrolige billeder. Gå tilbage til helikopteren til flyveturen tilbage til basen.

Franz Josef-gletsjeren: 2,5 timers vandretur med helikoptertransport

6. Franz Josef-gletsjeren: 2,5 timers vandretur med helikoptertransport

Flyv til Franz Josef-gletsjeren, og se denne 8 km lange kolos fra oven på en helikoptertur fra Franz Josef tur/retur. Land på gletsjeren, og følg din guide på en guidet vandretur. Se blændende isformationer, og hold dig varm med vintertøj og snacks undervejs. Start din rejse på gletsjerbasen i Franz Josef Town, hvor teamet vil tjekke dig ind. Bliv udstyret med det nødvendige udstyr, og lyt til en sikkerhedsbriefing. Når du er klar, følger du din guide på en kort gåtur gennem den indfødte skov til helikopterlandingspladsen, hvor du kan gå om bord på helikopteren. Efter en spændende scenisk flyvetur højt over det barske terræn lander du på Franz Josef-gletsjeren og begiver dig ud på en 2 timer og 15 minutter lang guidet vandretur. Med et øje for de mest spektakulære isformationer vil din guide føre dig gennem nogle af de mest imponerende gletsjerlandskaber, som New Zealand har at byde på. Hver tur er skræddersyet til din gruppes evner samt forholdene på dagen for din tur. Under vandreturen vil din guide fortælle dig historier om lokalområdet og dele sin viden om gletsjeren og det omkringliggende terræn. Gletscherens træk ændrer sig konstant, så du kan komme til at glide gennem en smal spalte eller mellem tårnhøje isvægge, kravle gennem blå is-tunneler, hænge ud i ishuler eller være vidne til gletsjerens kælvning.

Franz Josef: 13.000 fod, 16.500 fod eller 18.000 fod faldskærmsudspring

7. Franz Josef: 13.000 fod, 16.500 fod eller 18.000 fod faldskærmsudspring

Begynd dit eventyr med at møde din professionelle skydiving-instruktør, få en sikkerhedsbriefing og forbered udstyret til dit faldskærmsudspring. Tandem-faldskærmsudspring er den hurtigste, nemmeste og sikreste måde for en uerfaren faldskærmsudspringer at nyde spændingen ved at hoppe ud af et fly og svæve gennem luften på, før der landes sikkert på landjorden. Hop ud fra en flyvehøjde på 4000, 5000 eller 6100 meter, afhængigt af hvilken mulighed du vælger, og oplev et spændende frit fald i 45, 65 eller 85 sekunder, før instruktøren trækker faldskærmen. Nyd den utrolige udsigt, mens du i ro og mag svæver ned til landingspladsen, der er omkring 90 meter over havets overflade.

Franz Josef Town: 3-gletsjer helikoptertur med landing

8. Franz Josef Town: 3-gletsjer helikoptertur med landing

Tag i tre af New Zealands mest imponerende gletsjere under en helikoptertur. Land på den forhøjede snelandingsplads for at tage billeder af den spektakulære udsigt. Mød på den lokale partners kontor for at tjekke ind og deltage i en sikkerhedsbriefing. Derefter, efter en overførsel til en privat hangar, vil du møde din pilot og gå ombord på helikopteren til start. Tag dit headset på for at lytte til din pilots guidede kommentar. Flyv over den ældgamle Franz Josef-gletsjers endemoræne og op i dalen for at se de tre store fra oven. Franz Josef- og Fox-gletsjerne er isfloder, der tilstopper New Zealands længste gletscher: Tasman-gletsjeren. Nyd deres istinder og sprækker, mens du flyver mellem nogle af New Zealands største bjerge. Beundre Mount Cook i de imponerende sydlige alper. Land på en forhøjet snelandingsplads for at nyde en fantastisk udsigt over Westland Tai Poutini National Park i 15 minutter. Du vil have god tid til at tage billeder, før du vender tilbage til hangaren.

Fox Glacier: Vandretur med lokal guide og transport

9. Fox Glacier: Vandretur med lokal guide og transport

Gå gennem frodig regnskov, som engang var dækket af gletsjer og se enorme rata- og rimutræer i Westland Tai Poutini National Park. Lyt til guiden fortælle om istiden, geotermisk geologi, flora og fauna mens I går. Dyp din hånd i en geotermisk kilde, og kom tæt på naturen. Nyd synet af den øvre Fox Glacier, Fox Neve og Mount Tasman, et af New Zealands højeste bjerge. På grund af placeringen kommer du ikke tæt på kanten af gletsjeren, og denne tur fokuserer primært på den fantastiske natur i Fox Glacier Valley.  Bliv sat af ved din indkvartering efter turen.

Franz Josef: Franz Josef Glacier Lookout Guided Walk

10. Franz Josef: Franz Josef Glacier Lookout Guided Walk

Nyd en afslappende vandretur i en lille gruppe i gletsjer dalen for at se Franz Josef gletsjeren med en erfaren lokal guide, hvor du vil lære om gletsjere og den lokale natur, historie, lokale historier og Maori legender. Du bliver hentet fra din indkvartering og kører til gletsjerens parkeringsplads for at begynde din guidede tur. Gå en tur gennem den lune regnskov fuld af bække, smuk flora, fauna og indfødte træer. Oplev skjulte perler såsom indfødte snegle, svampe, orkideer og fugle, vandfald og glødorme. Under gåturen kan du nyde en kop te med udsigt, lytte til skovfuglenes sang og sludre med din guide.

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Franz Josef-gletsjeren

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Franz Josef-gletsjeren?

Topattraktionerne, der skal opleves i Franz Josef-gletsjeren:

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i Franz Josef-gletsjeren med børn?

Hvad er de bedste indendørsaktiviteter i Franz Josef-gletsjeren på regnvejrsdage?

Andre seværdigheder i Franz Josef-gletsjeren

Vil du se alle oplevelser i Franz Josef-gletsjeren? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Franz Josef-gletsjeren

Samlet bedømmelse

4.8
(370 anmeldelser)

En stor oplevelse! Til sidst kunne vi lande på gletsjeren til trods for, at de først ikke kunne forsikre os på grund af vejrforholdene. De gav os andre muligheder for at sikre landingen, men til sidst beslutter vi os for at flyve, og alt var perfekt!! Fantastisk oplevelse ikke at gå glip af.

Absolut spektakulært vejr og så meget sjovt at lave med gode venner! Tiana i receptionen var sjov, og Tim gjorde et storslået stykke arbejde med at få os derhen til gletsjeren til en fotoshoot og tilbage sikkert. Min første tid i en helikopter, og jeg elskede det! Tak allesammen

Selvom vi ikke nåede at lande på grund af skyen, tog piloten os så højt han kunne, og vi fik mange gode billeder af gletsjeren. jordfolkene på kontoret var altid hjælpsomme og holdt os orienteret om situationen.

Fantastisk helikoptertur ved Franz Josef gletsjeren. Dygtig og informerende pilot. Vi var heldig med at komme op inden skyerne trak sammen og lukkede for de næste ture. Selv landingen på gletsjeren lykkedes.

Vidunderlig aktivitet. Meget venlig opmærksomhed og meget varm pilot. At flyve over gletsjerne var ekstraordinært, og at gå i sneen var fantastisk. Højt anbefalet.