Ting at foretage sig
Freiburg

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at lave i Freiburg

Rust: Entrébillet til Europa-Park

Rust: Entrébillet til Europa-Park

Med mere end seks millioner besøgende er Europa-Park langt den største forlystelsespark i Tyskland og den mest besøgte sæsonbestemte forlystelsespark i verden. Tag på opdagelsesrejse gennem forskellige europæiske temaområder, og glæd dig til over 100 attraktioner. I Europa-Park kan du opleve uforglemmelige adrenalinkick eller slappe af i komfort. I det østrigske temaområde vil de besøgende endelig kunne opleve de populære familieattraktioner Alpine Coaster 'Enzian' og 'Tiroler Wildwasserbahn' igen i 2024. Du kan se frem til en tur i rutsjebanen 'Voltron Nevera powered by Rimac' i det nye temaområde i Kroatien. I umiddelbar nærhed af Europa-Park finder du virtual reality-oplevelsen YULLBE, hvor du kan fordybe dig i yderligere spændende eventyr og tage imod nervepirrende udfordringer. Book din billet til YULLBE direkte på vores hjemmeside.

Freiburg: Gässle, Bächle og mere byrundtur

Freiburg: Gässle, Bächle og mere byrundtur

Udforsk den maleriske og grønne by Freiburg under en vidunderlig vandretur gennem den gamle bydel. Se den berømte Freiburger Bächle, de små vandveje langs gaderne og stræderne og de snoede gyder kaldet Gässle, samt mange af de farverige Rheinkiesel-mosaikker, som giver byen dens særprægede atmosfære. Gå til Minster Square med sine smukke samfundscentre og sekulære bygninger og se det traditionelle bondemarked (om morgenen) samt mange caféer og pubber kaldet Beizen. Start din tur på rådhuspladsen, hvor din guide venter på dig. Fra begyndelsen vil du se denne plads prale af adskillige historiske bygninger. Derfra fortsætter du over Kaiser-Joseph-Street, den tidligere store boulevard i middelalderlige Freiburg, og tag mod Freiburg Minster, det kulturelle centrum af den historiske gamle bydel og et enestående eksempel på middelaldergotik. Oplev de bizart formede gargoyler, det sarte tårn og det farverige bondemarked på Minster Square. Udforsk nogle af de historiske seværdigheder omkring den imponerende katedral. Se det historiske stormagasin, Alte Wache, Haus zum schönen Eck og mange flere. Fortsæt ad Konviktstraßen, en af de smukkeste gyder i Freiburg, indtil du kommer til Handwerkerviertel.

Freiburg: Byvandring med Drag Queen Betty BBQ

Freiburg: Byvandring med Drag Queen Betty BBQ

Tag en tur rundt i Freiburg med byens uofficielle dronning, Betty BBQ. Den kendte drag queen fra Schwarzwald vil guide dig gennem byen og vise dig, at Freiburg er meget mere end blot den berømte Freiburg Minster. Under gåturen kan du lytte til sjove anekdoter fra Betty BBQ's spændende liv og høre den seneste sladder om byen. Mens du går, kan du lade Betty BBQ tage dig med gennem Freiburgs historie og ind i dens blændende nutid.

Freiburg: Guidede byrundture med skuespillere

Freiburg: Guidede byrundture med skuespillere

Opdag den mørke side af Freiburgs historie med Catharina Stadellmenin, heksen fra Freiburg. Eller følg en skøge fra det 16. århundrede på en tur gennem middelalderbyen og bliv klogere på menneskehedens ældste forretning. Udforsk den gamle bydel i Freiburg med sine små vandløb, Gerichtslaube, eller det gamle domhus, og de middelalderlige byporte. Beundre den statelige Rathausplatz og Adelhauser Klosterplatz. Du vælger selv din guide (begge følger dog den samme rute). Følg den desperate Catharina Stadellmenin, enken efter låsesmedemester Michael Bantzer, på hendes sidste rejse. Lær om hendes grusomme skæbne. Bær vidne. Fortæl alle, at du har set "heksen" med dine egne øjne. Eller: Slut dig til skøgen, og lad hende introducere dig til middelalderens Freiburg og kærlighedens høje kunst. Lær alt om byen og om verdens ældste erhverv. Opdag hendes hemmeligheder om hendes bejlere, bødlen og andre slyngler. Der er 100 % garanti for stor morskab.

Freiburg: Højdepunkter Selvguidet skattejagt og tur

Freiburg: Højdepunkter Selvguidet skattejagt og tur

Lær Freiburg at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-tur, der kan afspilles på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. På hvert stop skal du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. Næst skal du besøge Martins Gate, Schwabentor, Augustiner Museum og den historiske købmandshal. Brug tipsene til at finde byens bedste seværdigheder og skjulte perler. Den utrolige rute fortsætter til Freiburger Münster, Markthalle, Bertoldsbrunnen og Freiburger Bächle. Slutteligt slutter du turen ved Neues Rathaus. Undervejs kan du til enhver tid stoppe for at få en kop kaffe eller en pause. Slentre gennem de maleriske gader og oplev det ægte Freiburg på denne sjove tur, mens I arbejder som et team.

Freiburg: Guidet tur til fods

Freiburg: Guidet tur til fods

Du møder vores kyndige guide på vores aftalte mødested på Rathausplatz. Nyd et kort møde og en hilsen, før du begiver dig ud på din rejse gennem denne fascinerende by. Din rejse begynder med en kort historie om Freiburgs grundlæggelse og fortsætter med nogle af dens ikoniske figurer og slægter. Derefter går vi en tur gennem Freiburgs historiske markeder på Münsterplatz, mens vi lærer om legendariske personer og steder. Vores gåtur fortsætter gennem Konviktstraße, den smukkeste gade i Freiburg med sine ikoniske butikker og kunstgallerier, og fører os til Schwabentor, købmændenes port. Derefter fortsætter vi gennem det gamle forretningsområde i Freiburg med en skjult hemmelighed og en ikonisk plads. Vores rejse slutter i centrum af den gamle bydel. Din guide kan komme med forslag til yderligere aktiviteter, anvisninger til din næste destination, eller hvad du ellers har brug for.

Freiburg: Veni, vidi, vino - vandretur og vinsmagning

Freiburg: Veni, vidi, vino - vandretur og vinsmagning

Velkommen til dit vineventyr i Freiburg! På vores vinvandring op ad Freiburgs "Schlossberg" vil der blive serveret og smagt fremragende vine, og du vil også kunne nyde en betagende panoramaudsigt over Freiburg og de idylliske omgivelser i "Tysklands Toscana". Udforsk det maleriske Schlossberg, mens vores erfarne guider fortæller dig spændende fakta om vindyrkning og de vine, der tilbydes. I samarbejde med vingården Lena Flurbacher fra "Ihringen am Kaiserstuhl" - et af de varmeste og smukkeste steder i Tyskland midt i en udslukt vulkan - smager vi på fem udsøgte vine, der tryllebinder sanserne og tager os med på en fornøjelig rejse. Denne vinsmagningstur kombinerer glæden ved vin med fascinationen ved en vandretur i naturen og fakta om Schlossberg - og giver en uforglemmelig oplevelse! Mens vi vandrer komfortabelt over Schlossbergs skråninger, åbner der sig en imponerende udsigt foran os: Rheingrabens skønhed, den koncise Kaiserstuhl og de majestætiske Vogeser vil fortrylle os. Da Freiburger Schlossberg ligger lige i udkanten af Freiburgs gamle bydel og centrum, starter vinvandringen i Freiburgs centrum og slutter et andet sted i Freiburgs centrum (den gamle bydel). Start- og slutpunktet er kun 3 minutters gang væk.

Fra Colmar: 3 landsbyer i Frankrig, Tyskland og Schweiz

Fra Colmar: 3 landsbyer i Frankrig, Tyskland og Schweiz

Din 3-landseventyr begynder med afhentning fra din indkvartering i Colmar. På vej til Tyskland kommer du forbi den befæstede landsby Neuf-Brisach, som er på UNESCO's verdensarvsliste fra slutningen af det 17. århundrede. Derfra kører I til Tyskland og besøger Freiburg, en af skattekilderne i den tyske delstat Baden-Württemberg. Slentrer gennem gaderne, der virker som revet direkte ud af et eventyr, og læg mærke til de vandkanaler, der løber lige langs fortovene. Derpå passerer du endnu en grænse med kurs mod Basel i Schweiz. Byen, der er delt i 2 dele af Rhinen, har meget at byde på med sine maleriske broer, smalle, snoede gyder og fantastiske katedraler. Vandrer du gennem middelalderbyen Store Basel, skal du kigge efter byens unikke kulturelle aspekter, der adskiller den fra andre schweiziske byer. Din dagstur slutter i den måske mest charmerende og smukke landsby i Frankrig: Eguisheim. Byen ligger lige syd for Colmar og løber i koncentriske cirkler omkring en central plads. Med tætpakkede antikke huse malet i lyse farver, malerier, maleriske butikker og et middelalderslot er der få landsbyer i verden, der så sandt henleder tankerne tilbage på en anden tid. Når dit grænsekrydsende eventyr er slut, vender du tilbage til din indkvartering i Colmar.

Freiburg: Scavenger Hunt og City Highlights Walking Tour

Freiburg: Scavenger Hunt og City Highlights Walking Tour

Lær Freiburg at kende i dit eget tempo på denne interaktive skattejagtstur. Du udforsker byen til fods og får point for at løse forskellige typer opgaver: Find seværdigheder: Du skal bruge hints til at finde de bedste seværdigheder og skjulte perler i hele byen. Kortfunktionen i appen hjælper dig med at komme derhen. Løs spørgsmål: Når du er ankommet til det sted, du leder efter, vil du blive stillet spørgsmål om stedet. For det meste er svarene skjult i skilte, billeder osv. En god og sjov måde at lære nye ting om byen på. Hav det sjovt: I løbet af eventyret kan du også forvente spændende fotoopgaver, der kræver en masse kreativitet. Hvis du mestrer snapshots, vil du blive belønnet med point. Undervejs kommer du til fantastiske steder som "Cathedral of our Lady", "New Town Hall", "Small brook" og mange flere spændende seværdigheder i nabolaget. Når du har booket spillet, får du en spilkode via e-mail med instruktioner om, hvordan du spiller. Tag hen til "Colombischlössle", og brug koden til at låse op for spillet i appen. Turen slutter ved Platz der alten Synagoge. Oplevelsen er ikke begrænset i tid. Du kan udforske byen i dit eget tempo og holde pauser. Bare download Explorial-appen, gå til startpunktet, og så er du klar til at gå i gang med spillet. Turen varer i gennemsnit omkring 1-2 timer. "Vor Frue Katedral", "Det nye rådhus" og "Den lille bæk"

Freiburg: Guidet pubcrawl med drinks

Freiburg: Guidet pubcrawl med drinks

Opdag nattelivet i Freiburg, der er elsket af de lokale for sin utrolige klubscene. Tag med din rejseleder på en sjov rejse til et udvalg af de bedste pubber og barer i området. Kom i feststemning med et velkomstshot, og hold derefter energien oppe med øl eller vinsprit. Mød din guide, og tag ud på dette spændende natteeventyr, hvor du vil opleve den pulserende stemning i Downtown Freiburg. Besøg fem af de mest populære barer i området, og nyd en række forskellige inkluderede alkoholiske drikkevarer i løbet af natten. Fest natten lang sammen med en gruppe ligesindede og slip dine bekymringer løs. Udforsk byen om natten, og fordyb dig i den lokale livsstil. Bemærk venligst, at denne pubcrawl ledes af en pubcrawlguide og ikke (!) af drag queen Betty BBQ.

Ofte stillede spørgsmål om Freiburg

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Freiburg?

Topattraktionerne, der skal opleves i Freiburg:

Se alle seværdigheder i Freiburg, du ikke må gå glip af

Hvad er de bedste indendørsaktiviteter i Freiburg på regnvejrsdage?

De bedste indendørsaktiviteter i Freiburg på regnvejrsdage er:

Se alle de bedste indendørsaktiviteter i Freiburg på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Freiburg

Oplevelser i Freiburg

Byer i Tyskland

Andre seværdigheder i Freiburg

Vil du se alle oplevelser i Freiburg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Freiburg

Samlet bedømmelse

4.7
(2.635 anmeldelser)