Frihedsgudinden

Vælg datoer

Den bedste udsigt til Frihedsgudinden

Frihedsgudinden står rank i New Yorks havn og er et udødeligt symbol på frihed. Det første glimt af hende giver altid kuldegysninger, uanset om du får øje på hende fra land, tager på en bådtur eller kommer helt tæt på hende på Liberty Island. Nyd udsigten!
"

 • Staten Island færgen

  1. Staten Island færgen

  Færgeterminalen ligger lige ved siden af Battery Park og er ikke til at overse. Sejlturen tager 25 minutter, er gratis og der er afgang hvert 30. minut. Udsigten fra færgedækket, når du sejler forbi statuen, er helt perfekt!

 • Bådtur til Liberty Island

  2. Bådtur til Liberty Island

  Besøg gudinden. Tag på en bådtur til Liberty Island og få mulighed for at klatre ind i selve Frihedsgudinden. Du kan desuden stoppe ved Ellis Island på turen.

 • Sightseeing-bådture rundt i New Yorks havn

  3. Sightseeing-bådture rundt i New Yorks havn

  En af de absolut bedste måder at nyde udsigten til Frihedsgudinden er under en lækker middag om aftenen på bådene, som sejler rundt i New Yorks havn.

 • Fra Red Hook, Brooklyn

  4. Fra Red Hook, Brooklyn

  Hvis du foretrækker at blive på land, så tag til Red Hook - et skønt område med udsigt til Frihedsgudinden fra slutningen af Van Brunt Street eller fra Louis Valentino Jr. Pier and Park.

 • Fra Battery Park og Lower Manhattan

  5. Fra Battery Park og Lower Manhattan

  Hvis du foretrækker at blive på land og på Manhatten, kan du nyde udsigten fraManhattans sydligste spids, mens du slentrer langs havnen og gennem Battery Park.

Planlæg dit besøg

 • Det bedste tidspunkt at besøge Frihedsgudinden

  Det bedste tidspunkt at se Frihedsgudinden på, er på en solskinsdag. Tågede, regnfulde dage er ikke ideelle, men heldigvis er der mange solskinsdage hele året rundt i New York. En frisk og skyfri vinterdag er lige så typisk New York, som en varm sommeraften.

 • Hvor tager jeg færgen fra?

  Færgen til Liberty Island afgår direkte fra Battery Parks færgeterminal. Hvis du hellere vil sejle rundt om Frihedsgudinden, findes der et udvalg af både, som stopper flere forskellige steder langs Hudson River i Midtown, Downtown eller i Battery Park.

 • Hvor lang er turen?

  Der findes korte bådture på 1 time eller du kan booke en længere bådtur, hvor du nyder en 3-timers middag og samtidig får den bedste udsigt til Frihedsgudinden om aftenen. Udsigten over New Yorks skyline, de glimtende lys og statuen er fantastisk. Alternativt kan du sagtens se både Ellis Island og Frihedsgudinden på en almindelig 3-timers tur.

 • Hvor køber jeg billetter?

  Køb billetter online og undgå køer. Husk kun at medbringe en lille taske, hvis du skal til Liberty Island. Der er sikkerhedskontrol ved indgangen, hvor rygsække og andre større tasker ikke er tilladt. Det er en god ide at tage en lille snack med også!

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Færgeafgange varierer alt efter årstiden. Tjek hjemmesiden hvis du vil være godt forberedt.
 • Hvad er prisen?
  Omkring 25 USD
 • Får jeg brug for en guide?
  Nej
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Færgerne afgår fra Battery Park, Brooklyn.
 • Yderligere tips

  • Tag snacks med.

  • Husk solcreme i sommermånederne.

Det synes rejsende om Frihedsgudinden

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 7.246 anmeldelser

Det var meget let at bruge New York City Explorer Pass.

Vi havde købt 3 valg. Det ene valg var "Hop-On Hop-Off. Det var let at komme med og vi valgte først "Den røde rute" og det gik fint, men da vi ville med "Den grønne rute" måtte vi opgive, da der ingen busser kom som ville have os med! Der kom 2 forskellige, men de sagde vores billetter ikke var gyldige til deres ture :-( De 2 andre valg var der ingen problemer med :-)

God oplevelse. Vi kunne springe den lange kø over til billetter, vi skulle dog stå i en lille kø for at komme igennem sikkerhedskontrol inden vi kunne komme med færgen men det gik meget hurtigt Dejligt man selv kunne bestemme hvor lang tid man ville bruge været sted, så kunne man selv tilpasse ens tur og bruge den tid man havde du for

Hej Vi synes at det var lidt dårlig info vedr start . Der stod man skulle aktiver kortet i parken , men da vi ringe til jeg skulle vi bare gøre det ved første aktivitet det gik det noget tid med at finde ud af . Ellers super god måde at gøre det på Mvh Tina jul

Fin sejltur, men der er ikke styr på hvilke sejltur du får vær opmærksom på det. Guiden kunne ikke høres desværre. Han ville ikke tale højere grundet det så ville forstyrre på de andre dæk

En fantastisk oplevelsen! Ingen tvivl om, at vores guide Benoit var hovedårsagen. En masse anekdoter og nærvær på gruppen. Vi kan varmt anbefale turen til alle...