Frihedsgudinden

Lady Liberty blev doneret af franskmændene i 1886 og er et symbol på demokrati både i USA og over hele verden.

Vælg datoer

Den bedste udsigt til Frihedsgudinden

Frihedsgudinden står rank i New Yorks havn og er et udødeligt symbol på frihed. Det første glimt af hende giver altid kuldegysninger, uanset om du får øje på hende fra land, tager på en bådtur eller kommer helt tæt på hende på Liberty Island. Nyd udsigten!
"

 • Staten Island færgen

  1. Staten Island færgen

  Færgeterminalen ligger lige ved siden af Battery Park og er ikke til at overse. Sejlturen tager 25 minutter, er gratis og der er afgang hvert 30. minut. Udsigten fra færgedækket, når du sejler forbi statuen, er helt perfekt!

 • Bådtur til Liberty Island

  2. Bådtur til Liberty Island

  Besøg gudinden. Tag på en bådtur til Liberty Island og få mulighed for at klatre ind i selve Frihedsgudinden. Du kan desuden stoppe ved Ellis Island på turen.

 • Sightseeing-bådture rundt i New Yorks havn

  3. Sightseeing-bådture rundt i New Yorks havn

  En af de absolut bedste måder at nyde udsigten til Frihedsgudinden er under en lækker middag om aftenen på bådene, som sejler rundt i New Yorks havn.

 • Fra Red Hook, Brooklyn

  4. Fra Red Hook, Brooklyn

  Hvis du foretrækker at blive på land, så tag til Red Hook - et skønt område med udsigt til Frihedsgudinden fra slutningen af Van Brunt Street eller fra Louis Valentino Jr. Pier and Park.

 • Fra Battery Park og Lower Manhattan

  5. Fra Battery Park og Lower Manhattan

  Hvis du foretrækker at blive på land og på Manhatten, kan du nyde udsigten fraManhattans sydligste spids, mens du slentrer langs havnen og gennem Battery Park.

Planlæg dit besøg

 • Det bedste tidspunkt at besøge Frihedsgudinden

  Det bedste tidspunkt at se Frihedsgudinden på, er på en solskinsdag. Tågede, regnfulde dage er ikke ideelle, men heldigvis er der mange solskinsdage hele året rundt i New York. En frisk og skyfri vinterdag er lige så typisk New York, som en varm sommeraften.

 • Hvor tager jeg færgen fra?

  Færgen til Liberty Island afgår direkte fra Battery Parks færgeterminal. Hvis du hellere vil sejle rundt om Frihedsgudinden, findes der et udvalg af både, som stopper flere forskellige steder langs Hudson River i Midtown, Downtown eller i Battery Park.

 • Hvor lang er turen?

  Der findes korte bådture på 1 time eller du kan booke en længere bådtur, hvor du nyder en 3-timers middag og samtidig får den bedste udsigt til Frihedsgudinden om aftenen. Udsigten over New Yorks skyline, de glimtende lys og statuen er fantastisk. Alternativt kan du sagtens se både Ellis Island og Frihedsgudinden på en almindelig 3-timers tur.

 • Hvor køber jeg billetter?

  Køb billetter online og undgå køer. Husk kun at medbringe en lille taske, hvis du skal til Liberty Island. Der er sikkerhedskontrol ved indgangen, hvor rygsække og andre større tasker ikke er tilladt. Det er en god ide at tage en lille snack med også!

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Færgeafgange varierer alt efter årstiden. Tjek hjemmesiden hvis du vil være godt forberedt.
 • Hvad er prisen?
  Omkring 25 USD
 • Får jeg brug for en guide?
  Nej
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Færgerne afgår fra Battery Park, Brooklyn.
 • Yderligere tips

  • Tag snacks med.

  • Husk solcreme i sommermånederne.

Andre seværdigheder i Frihedsgudinden

Vil du se alle oplevelser i Frihedsgudinden? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Frihedsgudinden

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 11.091 anmeldelser

Dette var sådan en stor oplevelse i starten af vores uge i NYC! Vi overraskede børnene, og de kunne ikke have været mere begejstrede! Alle, der arbejdede her, var fantastiske, helikopterturen var fantastisk. Vil 100% anbefale!

Vi elskede denne flyvning. Vi var en familie på 5 i helikopteren. Kommentarer på fransk og meget flot musik. Perfekt modtagelsesteam såvel som piloten. Vi anbefaler virkelig denne uforglemmelige oplevelse.

En fantastisk tur over stederne i downtown New York. Masser af plads og godt udsyn

Et klart SKAL gøres! Det var fantastisk at se alt fra luften!

Fantastisk oplevelse! Godt organiseret, absolut anbefalet