Tilføj datoer

Frihedsgudinden

Lady Liberty blev doneret af franskmændene i 1886 og er et symbol på demokrati både i USA og over hele verden.

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Vandaktiviteter
  • City-kort
  • Eventyr
Vi fandt 77 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 5

Andre seværdigheder i Frihedsgudinden

Vil du se alle oplevelser i Frihedsgudinden? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Frihedsgudinden

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 19.900 anmeldelser

Dette pas giver dig mulighed for at se alt! Undtagen topmødet! Det inkluderer alle oplevelser på standardniveau (derfor f.eks. ikke de øverste etager af skyskrabere, som, selv uden pas, har et tillæg) Bare tjek dage, tider og lukninger! Du kan gøre det allerede før købet! Husk også at med det første køb i appen på få din guide har du næsten altid 10% rabat som på sådan en sum er meget! STÆRKT ANBEFALET ikke kun passet, men få også din guide, der har skør assistance og skør tålmodighed

Næsten alt fungerede meget godt. Vi reserverede en tid til Frihedsgudinden, hvilket var helt unødvendigt, da det ikke var tjekket, og heller ikke var der kø. Ventetiden var meget kort for alle attraktioner. Aldrig længere end 20 minutter. Det eneste, der ikke virkede, var at gå til Top if the Rock. Meget dårligt organiseret, fuldstændig kaotisk. Absolut ikke anbefalet.

God måde at få et NY City Pass på, til en rimelig pris (betaling i euro uden ekstra skat) Intet problem at validere indtastningerne på de besøgte steder med QR-koden (udveksling af billetter mod QR-kode til Natural History Museum, Memorial 9/ 11, Top of the Rock, direkte passage til Empire State Building og Frihedsgudinden)

Vi købte 20 minutter med glasdørene, det er vigtigt at læse beskrivelsen af din helikopter grundigt, for der er helikoptere med bittesmå vinduer, og hvis du ikke er på kanten, kan det ødelægge fornøjelsen. Det var meget imponerende og super godt organiseret!

Det var en fantastisk oplevelse - klart anbefalet. Piloten forklarede meget, det er bedst at planlægge flyvningen efter et par dage i byen. Så kan man se en masse ting fra oven. Sæderne i helikopteren er tildelt (efter vægt) du har ingen indflydelse på det.