Tilføj datoer

Frihedsgudinden

Lady Liberty blev doneret af franskmændene i 1886 og er et symbol på demokrati både i USA og over hele verden.

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Vandaktiviteter
  • Eventyr
  • City-kort
Vi fandt 72 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 72

Andre seværdigheder i Frihedsgudinden

Vil du se alle oplevelser i Frihedsgudinden? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Frihedsgudinden

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 17.928 anmeldelser

Fremragende!! Komplimenter ... personalet er meget venligt ... båden er meget komfortabel ... du føler dig ikke søsyg ... den er meget stabil ... turen er meget god ... det eneste er at guiden er kun på engelsk og ikke alle forstår den, det gør at du mister lidt guiden og forklaringen på stederne... af resten SUPER ANBEFALET!!

5 attraktioner at vælge imellem blandt dem, der tilbydes til en nedsat pris. Alt sammen meget godt, de 5 attraktioner kan gennemføres på mindre end to dage. For frihedsgudinden, vil du bestige kronen, du skal lave en separat reservation først.

Vi var meget imponerede og begejstrede for bådturen! Man ser Manhattan fra et andet perspektiv, og det er fascinerende! Desværre forstod vi ikke rejselederen særlig godt, for han må have forklaret tingene meget detaljeret!

fantastisk, vi behøvede slet ikke at vente, vi kunne gå direkte til skibet. Guiden var meget underholdende og informativ. En fantastisk tur!

Fantastisk to og en halv times tur med en meget underholdende, sjov guide. Tip: Glem ikke at påføre lotion, solen er meget varm.