Ting at gøre Fuengirola

Ofte stillede spørgsmål om Fuengirola

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Fuengirola?

De bedste dagsture og -udflugter fra Fuengirola er:

Malaga

Hvad er de bedste indendørsaktiviteter i Fuengirola på regnvejrsdage?

Hvad er de bedste billige ture i Fuengirola?

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Fuengirola?

Andre seværdigheder i Fuengirola

Vil du se alle oplevelser i Fuengirola? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Fuengirola

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 6.587 anmeldelser

En fantastisk tur, hvis du bor i Malaga-området. Anbefalede! Vi har booket med bus fra Torremolinos, efter en kort pause/tissestop kører du 15 minutter længere til parken. Efter en kort gåtur alle sammen får du hjelmen og forklaring. Derefter kan du tage turen med guiden eller individuelt, som vi gjorde. Turen langs kløften kan også lade sig gøre for en med begrænset højdeskræk, dels går turen også gennem dalen. Stierne er meget gode og sikre. Spektakulær udsigt undervejs med den sidste tur over broen over kløften. Ved endepunktet hvor hjelmen afleveres er der små boder med mad/drikke og terrasse. Også der er en badepause mulig, inden du sætter dig på bussen mod Malaga og omegn. Vores tur blev guidet af den entusiastiske shirley og meget dygtige chauffør Paco.

Meget flot besøg! Vores guide var virkelig interessant. Han talte fransk meget godt. På den anden side var der så mange mennesker, at vi ofte mistede ham af syne. Hvis han i det mindste havde båret et flag, en farvestrålende vest eller et andet skilt, der ville have gjort det muligt for os at finde ham på afstand... det var det, der generede mig mest under denne smukke aktivitet. Ellers er besøget vidunderligt

Super fed oplevelse Og tak til den fantastiske guide Anna Alt var perfekt og vi nød det hele Dejligt der hele tiden var tid til alle Og at der både var en pause inden vi kom frem og der var toiletter før og efter start Kan varmt anbefales

Great tour. The guide was very good and she was very easy to understand. We would definite take the tour again and also recommend it to other.

Super dejlig tur. Guiden havde styr på alle. Selvom man har lidt højdeskræk, kan turen sagtens gennemføres, da det hele er stabilt.