Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Fuengirola

Vores mest anbefalede ting at gøre i Fuengirola

Fra Costa del Sol & Málaga: Caminito del Rey guidet tur

1. Fra Costa del Sol & Málaga: Caminito del Rey guidet tur

Gør dig klar til en dag med eventyr, når du går på Caminito del Rey langs væggene i El Chorro-slugten i Málaga. Følg en guide på et sikkert tspor, der fører til den gangbro, der løber gennem Desfiladero de Los Gaitanes. Begynd din dag med en afhentning fra et af de mange steder i Málaga og kør til Ardales. I vil gøre et kort stop i Ardales, en hvid landsby, så I kan købe morgenmad i et dette lokale område, inden I starter aktiviteten. Vend tilbage til bussen, og fortsæt, indtil du når det nordlige adgangspunkt til Caminito del Rey. Gå gennem en lille lang tunnel for at nå de naturlige stier, der fører til indgangskontrolpunktet til kløfterne. Herefter får du en hjelm og lytter til sikkerhedsinstruktionerne. Lær, hvad du kan forvente under vandreturen, og guiden vil ledsage dig i slutningen af gruppen for at besvare dine spørgsmål undervejs, mens du nyder oplevelsen. Passér forbi Gaitaneskløften, et naturligt pas på tværs af bakkerne, der adskiller Malagas kystlinje fra øerne med Guadalhorce-floden, der flyder i bunden. Begiv dig ud på en sikker og behagelig vandretur omgivet af betagende landskaber. El Caminito del Rey er efter mange års total forladthed nu en genopbygget sti, der strækker sig mellem 2 kløfter og en stor dal. Når du er færdig med nedkørselsstien fra nord til syd, når du frem til udgangsstedet, hvor din bus venter. Når gruppen er om bord på bussen, vender du tilbage til Costa del Sol og bliver sat af ved dit opsamlingssted.

Fra Malaga og Costa del Sol: Tur til Gibraltar

2. Fra Malaga og Costa del Sol: Tur til Gibraltar

Din tur begynder, når du møder din bus i centrum af Málaga, nær el Corte Inglés, eller et andet sted langs Costa del Sol. Derfra tager du en bus til Gibraltar, hvor du rejser komfortabelt med aircondition og sæder, der kan lægges ned. Under hele rejsen vil din guide give dig information om interessante ting at lave og se, når du er ankommet til Gibraltar. Når du er gået gennem tolden, kører din bus inde i Gibraltar, inden du stopper i byens centrum for at parkere i fritiden. Hvis du har booket den fulde naturreservat rock tour mulighed, kan du nyde en panoramatur i Gibraltar, besøge steder som Gibraltarstrædet og adgang til det indre af St. Du vil også være i stand til at se barbariske makakaber ved Apes Den. Efter panoramaturen kan du nyde fritiden til frokost og udforske området for dets shopping og hotspots som Main Street, Casemates Square, Marina Bay eller Mediterranean Steps. Din bus vender tilbage om eftermiddagen og forlader Gibraltar kl. 15.30.

Costa del Sol og Malaga: Ronda og Setenil de las Bodegas

3. Costa del Sol og Malaga: Ronda og Setenil de las Bodegas

Efter at have forladt Costa del Sol og Malaga fortsætter vi ad en naturskøn rute med lokal vegetation som appelsintræer, oliventræer og korkeg og den hvide landsby Ardales og Cuevas del Becerro. Ankomst til Setenil de las Bodegas, en af de smukkeste og mest originale hvide landsbyer i Cádiz-provinsen. Udnyt fritiden til at nyde denne særegne by. Besøg husene, der ligger indlejret under klipperne i skrænten, og sæt dig ned og drik en kop kaffe. I Ronda ankommer du til busstationen, før du fortsætter til fods og nyder en guidet tur på 1.30 m til de vigtigste seværdigheder, denne del er valgfri, hvis du vælger denne mulighed. En vandretur i den romantiske bymidte med kirker, minipaladser og Spaniens ældste tyrefægterarena byder på masser at se. Nyd den utrolige udsigt fra Puente Nuevo, som krydser "Tajo" (Snittet) på Guadalevin-floden, hvor du smager en spansk vin på en terrasse med en eksklusiv udsigt over Tejo-broen. Palacio Mondragón, også kendt som Palacio del Marqués de Villasierra, er uden tvivl et interessant besøg, da det er et herregårdspalads med arabiske haver, men det er også Rondas arkæologiske museum med interessante genstande, der beviser byens oldtid. Nyd din fritid til at udforske byen i dit eget tempo.

Fuengirola: Delfinsafari på yacht med snacks og drinks

4. Fuengirola: Delfinsafari på yacht med snacks og drinks

Oplev den fantastiske skønhed ved Fuengirolas kystlinje, mens du sejler på en 15 meter lang luksusyacht. Udforsk havet, og kig efter delfiner. Nyd drinks og lækre snacks. Dit krydstogt begynder, når du går ombord på yachten og sejler ud fra havnen i Fuengirola. Derfra tager du på jagt efter delfinerne. Kaptajnen vil give dig lidt information om de delfinarter, du kan støde på. Hold øje med delfinerne, mens du rider på bølgerne. Mens du er i vandet, kan du svømme, solbade eller tage et glas cava og spise lækre snacks. Se vartegn som Calaburras-fyrtårnet og Torrequebrada-stranden, før du sejler tilbage til havnen.

Fra Malaga: Dagstur til Gibraltar og delfinbådtur

5. Fra Malaga: Dagstur til Gibraltar og delfinbådtur

Nyd turen langs Malaga og Costa del Sol på en sightseeing-bustur, mens du lytter til din guide, der fortæller anekdoter og kuriositeter om denne britiske koloni. Udforsk Gibraltar på egen hånd, og sejl derefter ud i Middelhavet på jagt efter de mange delfiner, der strejfer rundt i området. Ankom til La Linea og kryds grænsen til Gibraltar. Nyd lidt fritid til at besøge Casemates Square og den botaniske have i Alameda. Spadser gennem Marina Bays, eller benyt chancen for at gå langs hovedgaden. Følg din guides anvisninger for at komme til pladsen og finde vej til havnen i Gibraltar for at gå ombord på din båd. Når du er ombord, skal du føle brisen og få øje på forskellige typer hvaler, der bor i området. Naviger på det rolige hav i cirka halvanden time og find det sted, hvor Middelhavet møder Atlanterhavet. Søg efter delfiner her, og få øje på deres majestæt og intelligens, når de leger i vandet. Guiden om bord vil fortælle dig om de mest relevante kuriositeter og karakteristika ved de arter, du møder, og om det særlige ved strædet, der er erklæret Unesco World Biosphere Reserve. Efter turen har du igen fri tid til at fortsætte dit besøg i Gibraltar, hvor du kan benytte lejligheden til at spise frokost. Vi mødes midt på eftermiddagen for at køre tilbage til opsamlingsstedet.

Torremolinos: Andalusisk hesteshow med flamencodans

6. Torremolinos: Andalusisk hesteshow med flamencodans

Oplev andalusisk kultur med et andalusisk hesteshow på Club Hípico El Ranchito hver onsdag. Mød hestene i stalden, før du ser en hesteballetforestilling, der er blevet opført siden 1992 med 20 heste. Oplevelsen starter ved El Ranchitos ridecenter. Kom tidligt for at møde hestene, og sæt dig så ned på en overdækket plads for at nyde et show med spansk musik og koreografier af artister med en blanding af cowboybevægelser og high school-dressur. Der er en bar, en souvenirbutik og toiletter, og der er gratis WiFi, og du kan parkere din bil indenfor uden omkostninger eller besvær. Når du kun vælger hesteshow med transport, bedes du tjekke de tilgængelige muligheder omhyggeligt og vælge den, der passer bedst til dig, hvis du har brug for flere oplysninger om afhentning, så send din forespørgsel for at hjælpe dig. Hvis du vælger oplevelsen med middag og live flamenco-show, og du tilføjer afhentning fra udvalgte områder ved kassen, bedes du sende os din placering, så vi kan angive det tildelte afhentningssted og -tidspunkt. Hvis du kun har brug for transport fra hesteshowet til restauranten, kan du vælge shuttlebus til restauranten, og efter flamencoshowet kan du nemt få en taxa fra personalet på stedet.

Fra Costa del Sol eller Malaga: Tur til Granada og Alhambra

7. Fra Costa del Sol eller Malaga: Tur til Granada og Alhambra

Alhambra er det mest besøgte monument i Spanien og et vigtigt stop for alle, der besøger Granada. Hvis du ønsker at opleve alle dens hemmeligheder, de eksklusive Nasrid-paladser og Generalife-haverne, så tøv ikke med at bestille denne udflugt. Du kan vælge at blive hentet fra et af de forskellige opsamlingssteder i Costa del Sol eller Malaga på det angivne tidspunkt. Derefter kan du nyde en naturskøn køretur over bjergkæden i Málaga for at nå den historiske by Granada. Når du ankommer, kan du opleve de monumenter, der udgør Alhambra. Først går du en tur gennem Generalife-haverne, hvor Karl V's palads ligger. Med denne mulighed kommer du ikke ind i Nasridpaladserne. Efter dette spændende besøg kan du nyde en panoramaudsigt over byen og derefter få lidt fritid i Granada by. Du kan spise frokost eller gå en tur gennem de typiske gader i Alcaicería. Herefter vender du tilbage til Costa del Sol, hvor din tur slutter.

Fra Costa del Sol: Sightseeing-dagstur til Gibraltar

8. Fra Costa del Sol: Sightseeing-dagstur til Gibraltar

En af vores busser med aircondition vil hente dig på et af de udpegede afhentningssteder i Costa del Sol. Derefter kan du læne dig tilbage og slappe af på turen til Gibraltar. Ved ankomst bliver du mødt af en lokal guide dig, som vil give dig en guidet tur gennem byen. Se Gibraltar havn, den befæstede indre by, Europa Point og Skt. Michaels grotte. Efter den guidede tur får du tid på egen hånd til at spise frokost. Gå en tur gennem Main Street, og spar penge på de toldfri produkter. Slut dig igen til din guide på det aftalte tidspunkt, og begynd til turen tilbage til Costa del Sol.

Benalmádena og Fuengirola: rundrejsefærge

9. Benalmádena og Fuengirola: rundrejsefærge

Tag afsted fra den arkitektonisk imponerende Benalmádena Marina eller den smarte havn i Fuengirola på en færgetur, der viser den andalusiske kyst i al sin herlighed. Tag en rundtur bådtur mellem Benalmádena og Fuengirola og nyd udsigten over den gamle Benalmádena Pueblo, som er en af de mange charmerende hvide landsbyer, du kan se spredt ud over Costa del Sol. At opdage Fuengirola er et must for elskere af designertøj, butikker og de altafgørende markedsdage, der giver dig en fornemmelse af den lokale kultur. At hoppe ombord på dette krydstogtskrydstogt vil levere malerisk panoramaudsigt over kysten, feriesteder og lokale attraktioner, der er svære at slå på enhver anden transportform.

Fuengirola: Delfinspotting-sejltur med drinks og snacks

10. Fuengirola: Delfinspotting-sejltur med drinks og snacks

Nyd et afslappende krydstogt i Fuengirola ombord på en stor, luksuriøs motoryacht, og nyd solen, mens du leder efter delfiner, der leger lige uden for bugten, og nyd nogle gratis kølige drinks og snacks undervejs. Kør til havnen i Fuengirola, og mød din besætning og gruppe for dagen. Find dig til rette og slap af om bord på båden, og vink farvel til kysten, når du sætter sejl på Middelhavet. Hør din kaptajn fortælle dig om det lokale miljø, mens du nyder et par småretter og en kold drink i solskinnet med malerisk udsigt over kysten. Måske ser du endda delfiner, der leger omkring båden. Hvis du har lyst, får du måske en chance for at køle af med en dukkert i det klare vand. På dagens sidste tur kan du nyde at se solnedgangen over de fjerne Sierra de las Nieves-bjerge, Fuengirolas-kysten, Sohail-slottet og byens skyline.

Alle aktiviteter

89 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Fuengirola

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Fuengirola?

Topattraktionerne, der skal opleves i Fuengirola:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Fuengirola?

De bedste dagsture og -udflugter fra Fuengirola er:

Gibraltar

Hvad er de bedste billige ture i Fuengirola?

Andre seværdigheder i Fuengirola

Vil du se alle oplevelser i Fuengirola? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Fuengirola

Samlet bedømmelse

4.3
(7.690 anmeldelser)

Guiden Sara var meget venlig og afslappet. Desuden havde hun meget at sige. Vi fik alle høretelefoner og en sender, så alle kunne høre hende tydeligt. Havde en god dag!

Spændende tur i et fantastisk landskab. Dygtige guider og behagelig bus med opsamling centralt i Malaga. Turen til Caminito del Rey var feriens bedste dag!

En super gave!! Meget imponerende, intensiv, men sååå smuk!!! Gåturen var på 18,8 km i alt, og 100% gennem naturen, så virkelig det værd.

Fremragende organisation, og jeg vil med glæde gøre udflugten igen, meget kyndig guide Jorge...

Meget god udflugt og fremragende guider, Carlos og Amanda