Galata-tårnet

Galata-tårnet

Galata-tårnet: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Istanbul: Bosporus Middagskrydstogt & Show med privat bord

1. Istanbul: Bosporus Middagskrydstogt & Show med privat bord

Nyd den magiske udsigt over Istanbul fra Bosporus på dette middagskrydstogt. Sejl på en yacht, og se et show med traditionel tyrkisk folkedans. Nyd middag og drinks, mens du ser seværdigheder som Dolmabahçe-paladset, Galata-tårnet og Bosporus-broen. Vælg mellem et krydstogt med afhentning på hotellet og aflevering fra Istanbul via en airconditioneret varevogn eller mød direkte i havnen. Nyd drikkevarer som tyrkisk kaffe, te, ubegrænsede læskedrikke og ubegrænsede alkoholholdige drikkevarer (afhængigt af den valgte mulighed). Vælg mellem et standardmåltid eller en VIP-mulighed. Nyd en appetitvækkertallerken med muligheder som en sæsonbestemt salat eller varme forretter. Vælg en hovedret som blandet grillet kød, sæsonbestemt fisk eller en vegetarisk menu. Afslut dit måltid med en sød dessert. Spis din velsmagende mad, mens du ser live underholdning som tyrkisk folkedans, latinsk flamencodans og en DJ. Kig ud af vinduet på det imponerende Galata Tower og Maiden's Tower, som har stået siden den middelalderlige byzantinske periode. Under turen kan du lære detaljer om de steder, du er nysgerrig efter, via den mobile audioguide-app. På dagen for turen skal du kontakte din rejseudbyder for at finde ud af mere om brug af audioguiden. Fang billeder af den barokke revival-arkitektur i Dolmabahçe-paladset og Ortaköy-moskeen. Beundre Bosporus- og Fatih Sultan Mehmet-broerne, der spænder over Bosporus-strædet. Tag den osmanniske arkitektur ved vandet i Beylerbeyi-paladset. Vip-menu Forretter: - 10 typer blandede tyrkiske forretter eller blandede forretter med fisk og skaldyr - Pastrami tærte med grøntsager - Fisketærte - Reje gryderet - Fiskefrikadeller - Grillet blæksprutte Hovedretter:(1 type hovedret) - Okse medaljon - Blandet grilltallerken (kødboller, lammespyd, bøf, koteletter) - Vegetarisk grøntsagsgryde - Sæsonbestemt skaldyrsgrill - Italienske pastatyper - Salat - Tyrkisk middelhavssalat Desert og frugt: - Blandet tyrkisk specialdessert og frugt - Ubegrænset lokale og ikke-alkoholiske drikkevarer

Istanbul: Bosporus-krydstogt med audioguide og mulighed for solnedgang

2. Istanbul: Bosporus-krydstogt med audioguide og mulighed for solnedgang

Hop på et sightseeingkrydstogt for at se Det Gyldne Horn og Bosporus. Få et frisk kig på Istanbul på denne bådtur med en lydguide, der fortæller dig alle de bedste historier, mens du glider forbi Hagia Sophia, Topkapi-paladset, Jomfrutårnet og Galata-tårnet. Sejl så langt mod syd for at se Bosporusbroen. Mød din vært på den anden side af Hagia Sophia og gå ned til molen bag den store moske. Hop ombord for at opdage Det Gyldne Horn, der anses for at være verdens største naturlige havn. Sejl gennem det storslåede Bosporusstræde, der danner den kontinentale grænse mellem Asien og Europa. På din vej kan du støde på kulturelle og historiske emblemer fra Istanbul som Hagia Sophia, Topkapi-paladset, Jomfrutårnet og Galata-tårnet. Lær om byens rige arv med en lydguide. Beundre Bosporus-kysten på den europæiske side fra krydstogtet, og se en række landsbyer, hver med sin egen individuelle karakter og attraktioner. Glid blandt andet forbi Dolmabahçe-paladset, Ciragan-paladset, Ortaköy-moskeen og Bosporusbroen. Sørg for at holde øje med gamle slotte, berømte parker og spektakulære boliger ved havet fra forskellige århundreder. Tag fantastiske billeder af den pulserende by Istanbul langs vandet på dette naturskønne krydstogt.

Istanbul: Bosporus Sunset Cruise på yacht med live guide

3. Istanbul: Bosporus Sunset Cruise på yacht med live guide

Sunset-krydstogtet starter fra Kabatas Pier med en flot, dekoreret luksusyacht, sejler op til Bosporus-broen fra den europæiske del af Bosporus-strædet. Mens du nyder dine drinks med snacks, kan du nyde panoramaudsigten, som du ellers ikke ville se, og få adgang til fremragende fotomuligheder af Dolmabahce-paladset, Ortaköy-moskeen, Rumeli-fæstningen og mange flere lokale vartegn. Efter at have nået den anden bro sejl op fra modsat retning til den asiatiske del af Bosporus-strædet. Se udsigten over træhuse og få information om alle smukke steder i Bosporus af vores legendariske guide. Du er nu ved Maidens Tower midt i havet, et af de bedste ikoniske punkter i Marmarahavet. Med dette smukke tårn får du mulighed for at tage nogle billeder af solnedgangen på Bosporus. Gør dig klar til at glide gennem historiens dybder i Bosporusområdet, det smukkeste sted i Istanbul. Du vil glemme al dagens træthed med den venlige service, vi vil give dig på vores båd, som er en af de smukkeste yachter i Bosporus. Gør dine kameraer klar, mens du får interessant information om historien fra vores erfarne og venlige guide. Fordi du får lyst til at tage et billede af alle Bosporus' skønheder. Vi vil ende med vores solnedgangskrydstogt med nogle billedmuligheder af den gamle by ved Kabatas mole, hvor vi starter.

Istanbul: Bosporus & Golden Horn Cruise dag eller solnedgang

4. Istanbul: Bosporus & Golden Horn Cruise dag eller solnedgang

Et krydstogt på Bosporus er en af de bedste ting, du kan lave i Istanbul. Hop om bord på båden og begynd at opleve den lange vandvej, der adskiller Europa og Asien. Oplev Istanbuls største attraktioner, herunder storslåede paladser, gamle slotte og berømte bakker og parker samt spektakulære havneboliger fra forskellige århundreder, mens du passerer under berømte broer. Du starter din tur fra den gamle bydel i Sultanahmet og sejler langs den europæiske side indtil den 2. Bosporusbro og vender tilbage langs den asiatiske kyst. Du kommer forbi Dolmabahce-paladset, Ciragan-paladset, Ortaköy-moskeen, Bosporusbroen, Rumeli-fæstningen og Beylerbeyi-paladset. Du vil også få mulighed for at se nogle historiske seværdigheder på afstand, såsom Hagia Sophia, Topkapi-paladset, Jomfruhustårnet og Galata-tårnet.

Istanbul: Sightseeing-krydstogt i Bosporus med audioguide

5. Istanbul: Sightseeing-krydstogt i Bosporus med audioguide

Nyd en bådtur på Bosporus i Istanbul, og beundr den kosmopolitiske by fra et helt andet perspektiv, mens du nyder den smukke udsigt over Orienten og Vesten på samme tid. Bosporus er 32 km lang, adskiller Europa fra Asien og forbinder Marmarahavet med Sortehavet. Kør langs strædet mellem Asien og Europa, og oplev Istanbuls turistattraktioner, storslåede paladser, gamle slotte og andre historiske steder, såvel som fine residenser ved vandet og Bosporusbroen. Beundr udsigten over Galata-tårnet, Topkapı-paladset, Hagia Sophia og Den Blå Moské. Du får også et kig på de spektakulære eksempler på autentisk arkitektur på den europæiske og den asiatiske kyst.

Istanbul: Yachtkrydstogt i Bosporus med stop på den asiatiske side

6. Istanbul: Yachtkrydstogt i Bosporus med stop på den asiatiske side

Sæt sejl på et krydstogt mellem Europa og Asien på Bosporusstrædet i Istanbul. Se vidundere fra både øst og vest fra vandet, mens du ledsages af en flersproget guide. Stop på den asiatiske side og udforsk Kanlica, en bydel, der trodser tiden. Om bord på båden kan du høre historier om denne fascinerende by, mens du sejler forbi seværdigheder på begge kontinenter, herunder Topkapi-paladset, den blå moské, Leandertårnet og Istanbuls mest fornemme områder, Ortakoy og Bebek. Passér under de to hængende Bosporusbroer, der forbinder Europa og Asien, og beundr de tykke mure i den middelalderlige Rumeli-fæstning. Tag billeder af byens skyline, og hør om det sammenløb af kulturer, der findes på dette mødested mellem Europa og Asien. På dette 2,5 timers krydstogt kan du frit vandre rundt mellem dækkene for at tage de bedste billeder af Istanbuls seværdigheder. Din guide vil illustrere historien om det, du ser under krydstogtet; Bosporus har en historisk fortid, og dine guider kender de sjove fakta, som du ikke kan finde i en turisthåndbog. Bosporus, der adskiller to kontinenter, har altid været afgørende for livet i Istanbul. Engang var den en vigtig kanal til at flytte frygtindgydende hære igennem, men nu tjener den mere fredelige funktioner. At se denne vigtige handelsrute er et must for rejsende.

Istanbul: Bosporus-krydstogt, bustur, Det Gyldne Horn, svævebane

7. Istanbul: Bosporus-krydstogt, bustur, Det Gyldne Horn, svævebane

Udforsk Istanbul til lands, til vands og i luften på denne unikke rundrejse. Nyd seværdigheder som Eyup Sultan-moskeen i bus, beundr byen fra Bosporusstrædet på et naturskønt krydstogt, og nyd udsigten fra Pierre Loti Hill med en tur i svævebane. Nyd bekvemmeligheden ved at blive hentet fra centralt beliggende hoteller i Istanbul. Slap af i en airconditioneret bus på vej til afgangsstedet for dit krydstogt på Bosporusstrædet. Hop om bord på et komfortabelt skib, og beundr byen fra vandet. Du kan nyde den uhindrede udsigt over Det gyldne horn, Topkapı-paladset, Dolma Bahçe-paladset, Hagia Sophia-moskeen, Jomfruens tårn, Galata-tårnet, den blå moské og Ortakoy-moskeen. Kig ud på de to broer, der forbinder Europa og Asien. Gå tilbage på den rummelige bus og kør til Eyup Sultan-moskeen fra det 19. århundrede, hvor Abu Ayyub al-Ansari (en ven af den islamiske profet Muhammed) menes at være blevet stedt til hvile. Kig forbi historiske træhuse, kirker, synagoger, moskeer og resterne af den romerske mur. Kør op på Pierre Loti-bakken for at tage billeder af udsigten over byen og Guldhornet. Nyd udsigten på vejen ned med en spændende svævebane. Vend tilbage til dit hotel i slutningen af din tur.

Istanbul: 1-, 2- eller 3-dages privat guidet byrundtur

8. Istanbul: 1-, 2- eller 3-dages privat guidet byrundtur

Oplev det bedste af Istanbul på denne 1-, 2- eller 3-dages private tur, der dækker de største attraktioner, såsom Hagia Sophia-museet, den ikoniske Blå Moské, den travle labyrint i Grand Bazaar og obelisken i Hippodromen i Konstantinopel. Et par af de mulige attraktioner, du vil besøge på din tur, inkluderer: Hagia Sophia, en stor arkitektonisk skønhed og et vigtigt monument under det byzantinske og osmanniske rige. I mange århundreder var dette den største kirke i verden, og den kan stadig prale af den 4. største kuppel efter St. Paul's i London, St. Peter's i Rom og Duomo i Firenze. Den er dedikeret til Hagia Sophia eller "guddommelig visdom" og er et af de største overlevende eksempler på byzantinsk arkitektur. Den Blå Moské, mere officielt kendt som "Sultanahmet"-moskeen, har slående blå fliser, der giver den sit mere almindelige navn og gør den til en af Istanbuls mest ikoniske attraktioner. Sultanahmet-moskeen ligger tæt på Topkapi-paladset og blev betragtet som den øverste kejserlige moske i Istanbul. Topkapi-paladset, et levn fra det store osmanniske riges storhedstid. Det tidligere palads kunne prale af en befolkning på omkring 4.000 mennesker, da det var på sit højeste, og var hjemsted for 25 sultaner i løbet af 400 år. Det ligger på et forbjerg med udsigt over Det Gyldne Horn og er omgivet af rolige haver, der giver skygge for den brændende sommervarme. Kig ind på museet for at se de smukke Iznik-fliser og haremmets udsmykkede kahyt, blandt andre attraktioner. Den Store Basar er et af de største og ældste overdækkede markeder i verden. Med hundredvis af små håndværksbutikker, der sælger alt fra håndlavede tæpper til tyrkisk kaffe, er atmosfæren elektrisk, og det er et godt sted at afprøve sine forhandlingsevner. Krydderibasaren ligger i Fatih. Den er kendt som det egyptiske marked, fordi der i den osmanniske periode blev solgt egyptiske eksportvarer her. Bosporus er et smalt, sejlbart stræde mellem Europa og Asien, der forbinder Sortehavet med Marmarahavet. Dolmabahce-paladset blev bygget i det 19. århundrede og var det osmanniske imperiums administrative centrum og husede nogle af de sidste osmanniske sultaner. Paladsets placering blev skabt ved at fylde den lille bugt ved Bosporus op. Det gav anledning til navnet - på tyrkisk betyder Dolma "fyldt" eller "udstoppet", og bahce betyder "have". Istiklal Street er fuld af liv. Her finder du et væld af butikker, restauranter og barer, og derfra er der en interessant og naturskøn gåtur på 2 kilometer ned til området ved Tunel Galata Tower. Se dette og meget mere, afhængigt af hvilken turlængde du vælger. Mulig rejseplan for hver dag på turen: Dag 1: Den Blå Moské, Hagia Sophia, Topkapi-paladset, Basilika-cisternen, Den Store Basar, Hippodromen Dag 2: Krydderimarked, Bosporus-krydstogt, Dolmabahce-paladset, Taksim-pladsen, Istiklal, Galata-tårnet Dag 3: Suleymaniye-moskeen, Chora-kirken, Fener/Balat-kvartererne, Pierre Loti-bakken

Istanbul E-pass: Topattraktioner med adgang til at springe køen over

9. Istanbul E-pass: Topattraktioner med adgang til at springe køen over

Oplev det bedste af, hvad Istanbul har at tilbyde med dit e-pas, som tilbyder dig bekvemmelighed og komfort. Dette digitale pas accepteres til mere end 55 planer og attraktioner i hele City of the Seven Hills uden behov for at stå i kø sammen med andre fordele. Besøg de mest populære destinationer med de forskellige muligheder, dette e-pas har at tilbyde, tilpasset til længden af dit ophold med kort i 2, 3, 5 og op til 7 dage. Den imponerende mængde af vartegn kan tilgås med kun et pas. Fejlplacering eller medbringelse af flere værdibeviser hører fortiden til. Udforsk det store udvalg af muligheder i Istanbul med inkluderede fordele. Ture til Hagia Sofia, Galata Tower, Grand Bazaar og flere andre steder har deres egne rejseguider. Modtag særlige frynsegoder til forskellige attraktioner i byen og i nærheden, såsom afhentning og aflevering eller rabatter på en Gallipoli-dagstur, et krydstogt på Bosporus-området, blandt flere andre planer, du kan vælge imellem.

Istanbul: Bosporus og Det Gyldne Horn Morgen- eller solnedgangskrydstogt

10. Istanbul: Bosporus og Det Gyldne Horn Morgen- eller solnedgangskrydstogt

Oplev byen Istanbul fra vandsiden på dette naturskønne krydstogt på Bosporus. Nyd gratis kaffe og te, mens du beundrer udsigten til seværdigheder som Hagia Sophia-kuplen og Jomfru- og Galata-tårnene. Vælg mellem morgenkrydstogt eller solnedgangskrydstogt. Det er en tur, hvor du kan nyde seværdighederne i aftenlyset. Hop ombord på en komfortabel båd, og tag på en uforglemmelig sejltur. Se mange af de historiske steder i Istanbul som Topkapi-paladset, mens du glider hen over det rolige vand. Dyk ned i seværdighederne med hjælp fra din audioguide. Nyd morgenlysets charme, eller beundr solnedgangens farverigdom, som kaster et nyt lys over byen. Tag billeder af ikoniske vartegn som Hagia Sophia fra vandet. Vend tilbage til dit udgangspunkt med spektakulære minder om udsigten.

93 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Galata-tårnet

Galata-tårnet: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Istanbul: Bosporus Middagskrydstogt & Show med privat bord

Istanbul: Bosporus Middagskrydstogt & Show med privat bord

Nyd den magiske udsigt over Istanbul fra Bosporus på dette middagskrydstogt. Sejl på en yacht, og se et show med traditionel tyrkisk folkedans. Nyd middag og drinks, mens du ser seværdigheder som Dolmabahçe-paladset, Galata-tårnet og Bosporus-broen. Vælg mellem et krydstogt med afhentning på hotellet og aflevering fra Istanbul via en airconditioneret varevogn eller mød direkte i havnen. Nyd drikkevarer som tyrkisk kaffe, te, ubegrænsede læskedrikke og ubegrænsede alkoholholdige drikkevarer (afhængigt af den valgte mulighed). Vælg mellem et standardmåltid eller en VIP-mulighed. Nyd en appetitvækkertallerken med muligheder som en sæsonbestemt salat eller varme forretter. Vælg en hovedret som blandet grillet kød, sæsonbestemt fisk eller en vegetarisk menu. Afslut dit måltid med en sød dessert. Spis din velsmagende mad, mens du ser live underholdning som tyrkisk folkedans, latinsk flamencodans og en DJ. Kig ud af vinduet på det imponerende Galata Tower og Maiden's Tower, som har stået siden den middelalderlige byzantinske periode. Under turen kan du lære detaljer om de steder, du er nysgerrig efter, via den mobile audioguide-app. På dagen for turen skal du kontakte din rejseudbyder for at finde ud af mere om brug af audioguiden. Fang billeder af den barokke revival-arkitektur i Dolmabahçe-paladset og Ortaköy-moskeen. Beundre Bosporus- og Fatih Sultan Mehmet-broerne, der spænder over Bosporus-strædet. Tag den osmanniske arkitektur ved vandet i Beylerbeyi-paladset. Vip-menu Forretter: - 10 typer blandede tyrkiske forretter eller blandede forretter med fisk og skaldyr - Pastrami tærte med grøntsager - Fisketærte - Reje gryderet - Fiskefrikadeller - Grillet blæksprutte Hovedretter:(1 type hovedret) - Okse medaljon - Blandet grilltallerken (kødboller, lammespyd, bøf, koteletter) - Vegetarisk grøntsagsgryde - Sæsonbestemt skaldyrsgrill - Italienske pastatyper - Salat - Tyrkisk middelhavssalat Desert og frugt: - Blandet tyrkisk specialdessert og frugt - Ubegrænset lokale og ikke-alkoholiske drikkevarer

Istanbul: Bosporus-krydstogt med audioguide og mulighed for solnedgang

Istanbul: Bosporus-krydstogt med audioguide og mulighed for solnedgang

Hop på et sightseeingkrydstogt for at se Det Gyldne Horn og Bosporus. Få et frisk kig på Istanbul på denne bådtur med en lydguide, der fortæller dig alle de bedste historier, mens du glider forbi Hagia Sophia, Topkapi-paladset, Jomfrutårnet og Galata-tårnet. Sejl så langt mod syd for at se Bosporusbroen. Mød din vært på den anden side af Hagia Sophia og gå ned til molen bag den store moske. Hop ombord for at opdage Det Gyldne Horn, der anses for at være verdens største naturlige havn. Sejl gennem det storslåede Bosporusstræde, der danner den kontinentale grænse mellem Asien og Europa. På din vej kan du støde på kulturelle og historiske emblemer fra Istanbul som Hagia Sophia, Topkapi-paladset, Jomfrutårnet og Galata-tårnet. Lær om byens rige arv med en lydguide. Beundre Bosporus-kysten på den europæiske side fra krydstogtet, og se en række landsbyer, hver med sin egen individuelle karakter og attraktioner. Glid blandt andet forbi Dolmabahçe-paladset, Ciragan-paladset, Ortaköy-moskeen og Bosporusbroen. Sørg for at holde øje med gamle slotte, berømte parker og spektakulære boliger ved havet fra forskellige århundreder. Tag fantastiske billeder af den pulserende by Istanbul langs vandet på dette naturskønne krydstogt.

Istanbul: Bosporus Sunset Cruise på yacht med live guide

Istanbul: Bosporus Sunset Cruise på yacht med live guide

Sunset-krydstogtet starter fra Kabatas Pier med en flot, dekoreret luksusyacht, sejler op til Bosporus-broen fra den europæiske del af Bosporus-strædet. Mens du nyder dine drinks med snacks, kan du nyde panoramaudsigten, som du ellers ikke ville se, og få adgang til fremragende fotomuligheder af Dolmabahce-paladset, Ortaköy-moskeen, Rumeli-fæstningen og mange flere lokale vartegn. Efter at have nået den anden bro sejl op fra modsat retning til den asiatiske del af Bosporus-strædet. Se udsigten over træhuse og få information om alle smukke steder i Bosporus af vores legendariske guide. Du er nu ved Maidens Tower midt i havet, et af de bedste ikoniske punkter i Marmarahavet. Med dette smukke tårn får du mulighed for at tage nogle billeder af solnedgangen på Bosporus. Gør dig klar til at glide gennem historiens dybder i Bosporusområdet, det smukkeste sted i Istanbul. Du vil glemme al dagens træthed med den venlige service, vi vil give dig på vores båd, som er en af de smukkeste yachter i Bosporus. Gør dine kameraer klar, mens du får interessant information om historien fra vores erfarne og venlige guide. Fordi du får lyst til at tage et billede af alle Bosporus' skønheder. Vi vil ende med vores solnedgangskrydstogt med nogle billedmuligheder af den gamle by ved Kabatas mole, hvor vi starter.

Istanbul: Bosporus & Golden Horn Cruise dag eller solnedgang

Istanbul: Bosporus & Golden Horn Cruise dag eller solnedgang

Et krydstogt på Bosporus er en af de bedste ting, du kan lave i Istanbul. Hop om bord på båden og begynd at opleve den lange vandvej, der adskiller Europa og Asien. Oplev Istanbuls største attraktioner, herunder storslåede paladser, gamle slotte og berømte bakker og parker samt spektakulære havneboliger fra forskellige århundreder, mens du passerer under berømte broer. Du starter din tur fra den gamle bydel i Sultanahmet og sejler langs den europæiske side indtil den 2. Bosporusbro og vender tilbage langs den asiatiske kyst. Du kommer forbi Dolmabahce-paladset, Ciragan-paladset, Ortaköy-moskeen, Bosporusbroen, Rumeli-fæstningen og Beylerbeyi-paladset. Du vil også få mulighed for at se nogle historiske seværdigheder på afstand, såsom Hagia Sophia, Topkapi-paladset, Jomfruhustårnet og Galata-tårnet.

Istanbul: Sightseeing-krydstogt i Bosporus med audioguide

Istanbul: Sightseeing-krydstogt i Bosporus med audioguide

Nyd en bådtur på Bosporus i Istanbul, og beundr den kosmopolitiske by fra et helt andet perspektiv, mens du nyder den smukke udsigt over Orienten og Vesten på samme tid. Bosporus er 32 km lang, adskiller Europa fra Asien og forbinder Marmarahavet med Sortehavet. Kør langs strædet mellem Asien og Europa, og oplev Istanbuls turistattraktioner, storslåede paladser, gamle slotte og andre historiske steder, såvel som fine residenser ved vandet og Bosporusbroen. Beundr udsigten over Galata-tårnet, Topkapı-paladset, Hagia Sophia og Den Blå Moské. Du får også et kig på de spektakulære eksempler på autentisk arkitektur på den europæiske og den asiatiske kyst.

Istanbul: Yachtkrydstogt i Bosporus med stop på den asiatiske side

Istanbul: Yachtkrydstogt i Bosporus med stop på den asiatiske side

Sæt sejl på et krydstogt mellem Europa og Asien på Bosporusstrædet i Istanbul. Se vidundere fra både øst og vest fra vandet, mens du ledsages af en flersproget guide. Stop på den asiatiske side og udforsk Kanlica, en bydel, der trodser tiden. Om bord på båden kan du høre historier om denne fascinerende by, mens du sejler forbi seværdigheder på begge kontinenter, herunder Topkapi-paladset, den blå moské, Leandertårnet og Istanbuls mest fornemme områder, Ortakoy og Bebek. Passér under de to hængende Bosporusbroer, der forbinder Europa og Asien, og beundr de tykke mure i den middelalderlige Rumeli-fæstning. Tag billeder af byens skyline, og hør om det sammenløb af kulturer, der findes på dette mødested mellem Europa og Asien. På dette 2,5 timers krydstogt kan du frit vandre rundt mellem dækkene for at tage de bedste billeder af Istanbuls seværdigheder. Din guide vil illustrere historien om det, du ser under krydstogtet; Bosporus har en historisk fortid, og dine guider kender de sjove fakta, som du ikke kan finde i en turisthåndbog. Bosporus, der adskiller to kontinenter, har altid været afgørende for livet i Istanbul. Engang var den en vigtig kanal til at flytte frygtindgydende hære igennem, men nu tjener den mere fredelige funktioner. At se denne vigtige handelsrute er et must for rejsende.

Istanbul: Bosporus-krydstogt, bustur, Det Gyldne Horn, svævebane

Istanbul: Bosporus-krydstogt, bustur, Det Gyldne Horn, svævebane

Udforsk Istanbul til lands, til vands og i luften på denne unikke rundrejse. Nyd seværdigheder som Eyup Sultan-moskeen i bus, beundr byen fra Bosporusstrædet på et naturskønt krydstogt, og nyd udsigten fra Pierre Loti Hill med en tur i svævebane. Nyd bekvemmeligheden ved at blive hentet fra centralt beliggende hoteller i Istanbul. Slap af i en airconditioneret bus på vej til afgangsstedet for dit krydstogt på Bosporusstrædet. Hop om bord på et komfortabelt skib, og beundr byen fra vandet. Du kan nyde den uhindrede udsigt over Det gyldne horn, Topkapı-paladset, Dolma Bahçe-paladset, Hagia Sophia-moskeen, Jomfruens tårn, Galata-tårnet, den blå moské og Ortakoy-moskeen. Kig ud på de to broer, der forbinder Europa og Asien. Gå tilbage på den rummelige bus og kør til Eyup Sultan-moskeen fra det 19. århundrede, hvor Abu Ayyub al-Ansari (en ven af den islamiske profet Muhammed) menes at være blevet stedt til hvile. Kig forbi historiske træhuse, kirker, synagoger, moskeer og resterne af den romerske mur. Kør op på Pierre Loti-bakken for at tage billeder af udsigten over byen og Guldhornet. Nyd udsigten på vejen ned med en spændende svævebane. Vend tilbage til dit hotel i slutningen af din tur.

Istanbul: 1-, 2- eller 3-dages privat guidet byrundtur

Istanbul: 1-, 2- eller 3-dages privat guidet byrundtur

Oplev det bedste af Istanbul på denne 1-, 2- eller 3-dages private tur, der dækker de største attraktioner, såsom Hagia Sophia-museet, den ikoniske Blå Moské, den travle labyrint i Grand Bazaar og obelisken i Hippodromen i Konstantinopel. Et par af de mulige attraktioner, du vil besøge på din tur, inkluderer: Hagia Sophia, en stor arkitektonisk skønhed og et vigtigt monument under det byzantinske og osmanniske rige. I mange århundreder var dette den største kirke i verden, og den kan stadig prale af den 4. største kuppel efter St. Paul's i London, St. Peter's i Rom og Duomo i Firenze. Den er dedikeret til Hagia Sophia eller "guddommelig visdom" og er et af de største overlevende eksempler på byzantinsk arkitektur. Den Blå Moské, mere officielt kendt som "Sultanahmet"-moskeen, har slående blå fliser, der giver den sit mere almindelige navn og gør den til en af Istanbuls mest ikoniske attraktioner. Sultanahmet-moskeen ligger tæt på Topkapi-paladset og blev betragtet som den øverste kejserlige moske i Istanbul. Topkapi-paladset, et levn fra det store osmanniske riges storhedstid. Det tidligere palads kunne prale af en befolkning på omkring 4.000 mennesker, da det var på sit højeste, og var hjemsted for 25 sultaner i løbet af 400 år. Det ligger på et forbjerg med udsigt over Det Gyldne Horn og er omgivet af rolige haver, der giver skygge for den brændende sommervarme. Kig ind på museet for at se de smukke Iznik-fliser og haremmets udsmykkede kahyt, blandt andre attraktioner. Den Store Basar er et af de største og ældste overdækkede markeder i verden. Med hundredvis af små håndværksbutikker, der sælger alt fra håndlavede tæpper til tyrkisk kaffe, er atmosfæren elektrisk, og det er et godt sted at afprøve sine forhandlingsevner. Krydderibasaren ligger i Fatih. Den er kendt som det egyptiske marked, fordi der i den osmanniske periode blev solgt egyptiske eksportvarer her. Bosporus er et smalt, sejlbart stræde mellem Europa og Asien, der forbinder Sortehavet med Marmarahavet. Dolmabahce-paladset blev bygget i det 19. århundrede og var det osmanniske imperiums administrative centrum og husede nogle af de sidste osmanniske sultaner. Paladsets placering blev skabt ved at fylde den lille bugt ved Bosporus op. Det gav anledning til navnet - på tyrkisk betyder Dolma "fyldt" eller "udstoppet", og bahce betyder "have". Istiklal Street er fuld af liv. Her finder du et væld af butikker, restauranter og barer, og derfra er der en interessant og naturskøn gåtur på 2 kilometer ned til området ved Tunel Galata Tower. Se dette og meget mere, afhængigt af hvilken turlængde du vælger. Mulig rejseplan for hver dag på turen: Dag 1: Den Blå Moské, Hagia Sophia, Topkapi-paladset, Basilika-cisternen, Den Store Basar, Hippodromen Dag 2: Krydderimarked, Bosporus-krydstogt, Dolmabahce-paladset, Taksim-pladsen, Istiklal, Galata-tårnet Dag 3: Suleymaniye-moskeen, Chora-kirken, Fener/Balat-kvartererne, Pierre Loti-bakken

Istanbul E-pass: Topattraktioner med adgang til at springe køen over

Istanbul E-pass: Topattraktioner med adgang til at springe køen over

Oplev det bedste af, hvad Istanbul har at tilbyde med dit e-pas, som tilbyder dig bekvemmelighed og komfort. Dette digitale pas accepteres til mere end 55 planer og attraktioner i hele City of the Seven Hills uden behov for at stå i kø sammen med andre fordele. Besøg de mest populære destinationer med de forskellige muligheder, dette e-pas har at tilbyde, tilpasset til længden af dit ophold med kort i 2, 3, 5 og op til 7 dage. Den imponerende mængde af vartegn kan tilgås med kun et pas. Fejlplacering eller medbringelse af flere værdibeviser hører fortiden til. Udforsk det store udvalg af muligheder i Istanbul med inkluderede fordele. Ture til Hagia Sofia, Galata Tower, Grand Bazaar og flere andre steder har deres egne rejseguider. Modtag særlige frynsegoder til forskellige attraktioner i byen og i nærheden, såsom afhentning og aflevering eller rabatter på en Gallipoli-dagstur, et krydstogt på Bosporus-området, blandt flere andre planer, du kan vælge imellem.

Istanbul: Bosporus og Det Gyldne Horn Morgen- eller solnedgangskrydstogt

Istanbul: Bosporus og Det Gyldne Horn Morgen- eller solnedgangskrydstogt

Oplev byen Istanbul fra vandsiden på dette naturskønne krydstogt på Bosporus. Nyd gratis kaffe og te, mens du beundrer udsigten til seværdigheder som Hagia Sophia-kuplen og Jomfru- og Galata-tårnene. Vælg mellem morgenkrydstogt eller solnedgangskrydstogt. Det er en tur, hvor du kan nyde seværdighederne i aftenlyset. Hop ombord på en komfortabel båd, og tag på en uforglemmelig sejltur. Se mange af de historiske steder i Istanbul som Topkapi-paladset, mens du glider hen over det rolige vand. Dyk ned i seværdighederne med hjælp fra din audioguide. Nyd morgenlysets charme, eller beundr solnedgangens farverigdom, som kaster et nyt lys over byen. Tag billeder af ikoniske vartegn som Hagia Sophia fra vandet. Vend tilbage til dit udgangspunkt med spektakulære minder om udsigten.

De mest populære seværdigheder i Istanbul

Oplevelser i Galata-tårnet

Byer i Tyrkiet

Andre seværdigheder i Galata-tårnet

Vil du se alle oplevelser i Galata-tårnet? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Galata-tårnet

Samlet bedømmelse

4.3
(2.777 anmeldelser)

Det er pengene værd for en person med et stramt budget. Du kan have en god udsigt, uanset hvor du sidder. Ingen mad og drikkevarer inkluderet, men der er en mand, der sælger noget inde i båden.

meget god bortset fra lydguide-applikationen, som vi havde svært ved at downloade, og som vi ikke kunne starte, fordi vi ikke havde koden. getyour guide bør give os denne kode.

Turen var meget god, stole er ikke mest komfortable, drikkevarer er dyre, så køb før du kører. Generelt vil jeg anbefale det til.

Virkelig fantastisk, kaptajn virkelig hjælpsom, ligesom personalet er. Chapeau.!!

Det værd. App kan gå lidt amok, hvis du ikke har internet.