Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Galle

Vores mest anbefalede ting at gøre i Galle

Galle: Workshop i traditionel smykkefremstilling med overførsler

1. Galle: Workshop i traditionel smykkefremstilling med overførsler

Denne workshop viser dig, hvordan du laver et individuelt smykke af ædelmetaller som guld eller sølv. Din "oplevelse" er at deltage aktivt og få fingrene i smeltning af metaller/udmåling/lodning/design/hamring/indlejring af ædelsten/glatning og polering, der er involveret i smykkefremstilling. Du vil blive fortrolig med alle de traditionelle teknikker, der er involveret. * Røre ved og undersøge rå og polerede (ædle, halvædle) ædelstene fra lokale miner. * Lære at identificere ægte ædelstene fra forfalskninger. * Få en gratis rå månesten ved afslutningen af oplevelsen.

Den sande essens af Colombo: Private højdepunkter og skjulte perler

2. Den sande essens af Colombo: Private højdepunkter og skjulte perler

Ayubowan! Fordyb dig i det travle liv i hjertet af Sri Lankas hovedstad: Colombo! Oplev seværdighederne, lydene og lugtene i denne pulserende by sammen med din private vært. De allerbedste must-sees, skjulte perler og lokale snacks venter på dig! Så hop på en farverig Tuk Tuk Tuk og lad din private guide føre dig fra det ene højdepunkt til det andet. Uafhængighedspladsen er et must at besøge og et fantastisk sted at starte din tur. Slentre gennem de rummelige grønne græsplæner og beundre en af øens længst stående koloniale bygninger. Din vært kan fortælle dig alt om Sri Lankas historiske fortid og om, hvordan byen har ændret sig til den moderne by i dag. Gør som srilankanerne og snup nogle lækre hoppers og grøntsagsroti. De lokale elsker simpelthen at starte dagen med denne lækre morgensnack, især når de er på vej til Colombo's største park! Denne park er fyldt med frodig vegetation, 100-årige træer og en kopi af Det Hvide Hus og er en rolig perle væk fra byens travlhed. Tuk Tuk din vej til de ældste buddhistiske templer i Colombo med en smuk sø. Se en fantastisk samling af Buddha-statuer, tag et kig på et helligt træ og beundr et levn af Buddhas hår. Du er velkommen til at stille din vært alle brændende spørgsmål! Fordyb dig i det virkelige lokale liv og besøg et af de mest livlige markeder. Se, hvor de lokale køber og sælger alt fra grøntsager til elektronik. Vandre gennem de labyrintiske gader og følg din næse til en nærliggende sælger af kassava-chips. Se, hvordan denne lækre snack bliver lavet, og få dine smagsløg til at danse! Tag til bananmarkedet, og prøv så mange forskellige bananer, som du har lyst til! Er du nysgerrig efter, hvad der ellers venter dig? Hvad med et besøg i en moské i form af et granatæble, efterfulgt af et smukt minimalistisk hindu-tempel? Et besøg i Sri Lankas sidste konges fængselscelle er også en unik perle! Mens du er der, må du ikke glemme at tjekke den fantastiske udsigt fra fyrtårnet. Hvilken bedre måde at afslutte din tur på end på den afslappende havside af Galle Face? Slap af med en kold drink, en lækker rejekage og en vidunderlig solnedgang over Sri Lankas vestkyst!

Mirissa: Morgentur med hvalsafari

3. Mirissa: Morgentur med hvalsafari

Sæt sejl fra Mirissa for at se det betagende syn af planetens største pattedyr, blåhvalen, i dens naturlige habitat. Sri Lankas sydlige farvande er rige på vandlevende organismer. Ud over blåhvaler kan du se finhvaler, kaskelothvaler og grindehvaler, samt mange arter af delfiner. Afgang kl. 06.30, før de andre både. En gratis morgenmad med sandwich og frugt vil blive serveret ombord, med vand og te eller kaffe. Kyndige guider er med ombord for at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at få øje på de vidunderlige skabninger. Båden er udstyret med GPS-systemer for at guide dig til det bedste sted til at se disse ekstraordinære dyr. Med over 90 % sandsynlighed for at se hvaler og delfiner er du lovet en formiddag, du ikke vil glemme.

Galle og Bentota dagstur fra Colombo

4. Galle og Bentota dagstur fra Colombo

Efter at være blevet hentet på dit hotel hopper du ombord på en båd, der vil tage dig på safari i Madu Gangas mangrove. Oplev mangroveskovene og sumpområderne omkring floden. Stop ved en kanelhave, og prøvesmag det berømte kanel fra området. Området omkring Madu Ganga-flodområdet er hjemsted for noget af verdens bedste kanel samt en blomstrende kanelindustri. Bagefter kan du beundre fiskere, der stoisk sidder på store pæle midt i vandet og venter på fangst. Fortsæt til en lokal skildpaddefarm, hvor din guide vil introducere dig til de mange lokale skildpaddearter. Slut din tur af med et besøg på Galle Fort, en attraktion på UNESCOs Verdensarvsliste. Fortet illustrerer det unikke samspil mellem europæisk arkitektur og sydasiatiske traditioner i det 16. til det 19. århundrede. Efter at have set fortet vil du blive kørt tilbage til dit hotel i Colombo.

Fra Galle/Weligama/Mirissa: Dagstur til Ella Highlands

5. Fra Galle/Weligama/Mirissa: Dagstur til Ella Highlands

Start Ella-turen kl. 7.00 om morgenen, Ella er ren naturlig skønhed med sine vandfald, grønne områder og bakker, der bare er helt fantastisk. Ella er det perfekte sted at tage hen, hvis man ønsker at genopfriske hjernen. Der er mange berømte steder, og det har været under turisternes opmærksomhed i en anstændig mængde tid nu. På vej til Ella er vores første besøg Buduruwagala klippetempel. Buduruwagala er et gammelt buddhistisk tempel i Sri Lanka. Komplekset består af syv statuer og hører til Mahayana-skolen. Næste stop er Ravana-vandfaldet, som er en populær seværdighed i Sri Lanka. Det rangerer i øjeblikket som et af de bredeste vandfald i landet. Derefter vil vi nå Ella City, en lille by i Badulla-distriktet i Uva-provinsen, den ligger i en højde af 1.041 meter over havets overflade. Herefter kører vi til Nine Arch Bridge. Den er et af de bedste eksempler på jernbanekonstruktion fra kolonitiden i landet. Derefter er det tid til at bestige Little Adams Peak, Little Adams Peak tiltrækker mange rejsende, der kommer til Sri Lanka. Mens du bestiger Adams peak tager du frokost på 98 Acres Resort & Spa. Det er et elegant, smart hotel, der ligger på en naturskøn 98-acre te-ejendom, omgivet af et fantastisk landskab. Efter frokosten kan du opleve Flying Ravana Mega Zip Line, Sydasiens længste og Sri Lankas første dobbelte mega zip-line nogensinde, som ligger midt i de frodige grønne områder i Ella, Sri Lanka. Til sidst kan du besøge Halpewaththa tefabrik. Drik en kop, mens du nyder den storslåede naturlige skønhed i området. Det er den sidste destination på vores tur. Til sidst går vi tilbage til hotellet.

Ella: Tefabrik, tog og Nine Arch dagstur med afhentning

6. Ella: Tefabrik, tog og Nine Arch dagstur med afhentning

Udforsk brusende vandfald og betagende udsigter på en dagstur til Ella fra opsamlingssteder som Colombo, Kalutara, Negombo og flere. Besøg Ravana Waterfall, Nine Arch Bridge og Ravana Pool Club. Tag på vandretur til Little Adam's Peak, og svæv gennem himlen på en zip-line. Ankom til Ravana-vandfaldet, et ikonisk syn, der er blandt landets mest populære attraktioner. Se det brusende vand i frodige omgivelser, og ankom derefter til Ella, en charmerende by, der ligger midt i et enestående landskab. Besøg derefter Nine Arch Bridge, et arkitektonisk vidunder, der går tilbage til kolonitiden. Rejs tilbage til en svunden tid, mens du slentrer langs broens elegante buer omgivet af grønne områder. For at få en ærefrygtindgydende panoramaudsigt skal du bestige Little Adams Peak på en 45 minutters vandretur. Turen kan være lidt af en udfordring, men belønningen i form af de udsigter, der venter, er det hele værd. Når sulten melder sig, kan du nyde en frokost på det berømte 98 Acres Resort & Spa (omkostninger ikke inkluderet). Dette elegante tilflugtssted ligger mellem naturskønne teplantager og byder ikke kun på et dejligt køkken, men også på et øjebliks ro midt i naturens favntag. For dem, der søger et adrenalinsus, skal de gøre sig klar til at opleve deres livs spænding på Flying Ravana Mega Ziplinne. Mærk en uovertruffen følelse af eventyr strømme gennem dine årer, mens du flyver gennem himlen. Rejsen ville ikke være komplet uden et besøg på Halpewaththa Tea Factory. Nyd friskbrygget te, mens du nyder områdets skønhed og føler en dyb forbindelse til Sri Lankas rige te-arv. For at tilføje et strejf af afslapning kan du afslutte dagen med tid til at slappe af i Ravana Pool Club.

Galle/Mirissa: Yala & Udawalawe Safari dagstur med picnic

7. Galle/Mirissa: Yala & Udawalawe Safari dagstur med picnic

Din oplevelse begynder med afhentning fra dit overnatningssted. Slap af på køreturen til Yala National Park, som er hjemsted for 44 forskellige pattedyr og 215 fuglearter. Når du ankommer til nationalparken, møder du din private guide og stiger ind i et robust 4x4-køretøj. Mens du kører gennem parken, kan du nyde solopgangen, også kendt som dagens "gyldne timer". Udforsk de lyse skove, krat, græsarealer og laguner på jagt efter de mange dyr, der kalder parken deres hjem. Efter din safari kan du nyde en lækker picnic-frokost omgivet af natur, før du kører til Udawalawe Elephant Transit Home. Ankom i fodringstiden og smil til hundredvis af vilde elefantunger. Når fodringen er overstået, går turen til Udawalawe National Park. Gå på jagt efter verdens mest koncentrerede antal af elefanter, plettede hjorte, sjakaler, vildsvin, vilde bøfler og krokodiller sammen med din guide og chauffør. Når safarien slutter ved solnedgang, tager du tilbage til dit overnatningssted.

Yala: Nationalpark-safari privat dagstur med alt inklusive

8. Yala: Nationalpark-safari privat dagstur med alt inklusive

Yala Safari Day Trip arrangeres af Bentota Travel Mart. Gratis afhentning og aflevering er tilgængelig fra følgende områder. Wadduwa, Kalutara, Waskaduwa Beruwala, Bentota, Kosgoda, Ahungalla Hikkaduwa, Galle, Unawatuna, Talpe Ahangama, Koggala, Habaraduwa Weligama, Mirissa, Matara Dikwella, Tangalle, Ranna Hambantota, Weerawila Seværdigheder og aktiviteter - Yala National Park Jeep Safari (4 timer) Inkluderinger - Safari i jeep - Adgangsgebyrer til nationalparken - Frokost - Gratis afhentning og aflevering - Privat transport med engelsktalende chauffør-guide Vigtigste punkter Turen starter fra opsamlingsstedet kl. 4.00-6.00 (Morgensafari) & 10.00-12.00 (Aften Safari) Dette er en All Inclusive-pakke og ingen skjulte omkostninger.

Sri Lanka: eSIM-dataplan

9. Sri Lanka: eSIM-dataplan

Gør din rejse til Sri Lanka problemfri med dit praktiske eSIM. Hold forbindelsen under dine rejser med højhastighedsdækning i Sri Lanka samt Cambodja, Japan og Bangladesh. Køb og installer dit eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i flere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM'er med denne nul-spild løsning. Få et eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-abonnementer, mens du går. Når den er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Alle iPhone-modeller lanceret ud over iPhone XS kan understøtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, tjek venligst med guideline-billedet for berettigelse. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet efter at have installeret dette eSIM, skal du følge selvhjælpsfejlfindingsvejledningen i din GYG-voucher. APN (navn på adgangspunkt): smartone Lokal operatør info: Sri Lanka: Dialog Cambodia: Hej Axiata Japan: softbank Bangladesh: Robi

Privat heldagstur til Sigiriya og Dambulla

10. Privat heldagstur til Sigiriya og Dambulla

Efter afhentning på dit hotel kører vi først til Dhambulla Golden Cave Temple, som er på UNESCO's verdensarvsliste. Inde i hulerne kan du se en samling af smukt bevarede gamle buddhistiske statuer og indviklede vægmalerier. Efter at have udforsket Dhambulla Golden Cave Temple fortsætter turen til Sigiriya, også kendt som "Løveklippen". Gå op til toppen, og nyd den betagende panoramaudsigt over de omkringliggende landskaber. Tag derefter til en lokal landsby for at opleve den traditionelle srilankanske livsstil. Mød de lokale, lær om deres skikke, og vær vidne til traditionelle aktiviteter som landbrug og madlavning. Til sidst besøger du Minnariya National Park, som er berømt for sin store bestand af vilde elefanter og er kendt som et af de bedste steder i Sri Lanka at se elefanter. Tag med på en spændende jeepsafari gennem parken, så du kan komme helt tæt på disse storslåede dyr i deres naturlige habitat.

Alle aktiviteter

229 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Galle

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Galle?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Galle?

De bedste dagsture og -udflugter fra Galle er:

Colombo

Andre seværdigheder i Galle

Vil du se alle oplevelser i Galle? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Galle

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 125 anmeldelser

Dette er min første gang, jeg besøger Sri Lanka, og selvom jeg kun fik kort tid her, er jeg bestemt glad for, at jeg valgte denne tur som en del af aktiviteterne under mit ophold. Chathu, som er min rejseleder for denne tur, er en virkelig ansvarlig, vidende og respektfuld person. Selvom trafikken kan være lidt skør, vil Chathu altid sikre din sikkerhed og køre inden for hastighedsgrænsen. Han kunne også hjælpe med mine behov under turen og sikre, at turen gik glat. Jeg nød alle stop i denne tur, og min favorit er skildpaddeklækkeriet og reservationen. Tak til Chathu igen for at vælge det bedste sted for hvert stop, og jeg anbefaler virkelig denne tur til dem, der besøger Sri Lanka :)

Desværre kunne vi ikke se nogen hvaler på grund af det dårlige vejr. Desværre var vi nødt til at gå tilbage efter en time, fordi de fleste af os havde det dårligt. På vejen tilbage så vi i hvert fald et par delfiner. Besætning meget flot, lækker morgenmad. Hvis du tager denne tur, husk venligst, at du skal ud på havet for at se hvaler. Det betyder, at bølgerne også kan være lidt højere. Så gør dig selv og dem, der ser frem til denne tur en tjeneste, og bliv på land, hvis du har en følsom mave. Turen er heller ikke egnet til små børn. Det er nok at være på skibet klokken 6:30, afgang er klokken 7 skarpt.

Afgang var planlagt til kl. 06.15, men vi tog faktisk først af sted kl. 07.10. Maden på en tur som denne var okay. Der var ingen te eller kaffe, og havet var for tungt. Turen var ikke handicapvenlig, det kan du ikke tilbyde.

Det var fantastisk! They certainly delivered above all expectation! Value for money on a higher level! Mine bedste anbefalinger. Lærte en masse om krydderier, landet og meget andet.

Vi havde en fantastisk bådtur og så to hvaler og en delfin. Der var god morgenmad og frugt til sidst. Jeg ville booke turen igen.