Galleria Vittorio Emanuele II

Galleria Vittorio Emanuele II

Galleria Vittorio Emanuele II: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Milano: Byens centrum og Den Sidste Nadvers vandretur

1. Milano: Byens centrum og Den Sidste Nadvers vandretur

Før bekendtskab med de mest historisk betydningsfulde seværdigheder i Milano på denne 3 timers guidede vandretur. Bliv vidne til byens skønhed, mens din guide fører dig gennem byens historie, kultur og traditioner under en uforglemmelig oplevelse. Besøg den sidste nadver af Leonardo Da Vinci, et af de mest eftertragtede mesterværker gennem tiderne. Din guide vil sørge for at få mest muligt ud af de 15 minutter, du har inde i Refektoriet, for at bringe dette vægmaleri til live for dig. Derpå kan du fortsætte til Sforza-slottet, en middelalderlig fæstning omgivet af en smuk park. Fortsæt din tur ved at gå til Scala-operaen, det helt milanesiske musiktempel og Galleria Vittorio Emanuele II. Se den smukke gotiske Duomo udefra, et arkitektonisk vidunder og den femtestørste katedral i Europa. Vælg frokostmuligheden for at afslutte din rundvisning med et traditionelt italiensk måltid på en nærliggende restaurant.

Milano: Guidet vandretur og besøg ved den sidste nadver med billet

2. Milano: Guidet vandretur og besøg ved den sidste nadver med billet

Oplev højdepunkterne i Milano på en historisk vandretur, der inkluderer en spring-køen-over-billet til Da Vincis mesterværk "Den sidste nadver" sammen med din guide. Mød din guide ved Santa Maria delle Grazie-kirken, hvor du får hurtig adgang til verdens mest berømte renæssancemaleri. Visningerne er strengt begrænsede og giver op til 15 minutter til at studere Da Vincis detaljer. Spadser derefter til Sforza-slottet og den omkringliggende park. Fæstningen blev bygget i det 14. århundrede af de vigtigste familier i Milano og er nu hjemsted for mange vigtige udstillinger og museer. Gå langs Via Dante til Piazza dei Mercanti, hvor byens middelaldermarked ligger. Fortsæt til det overdådige La Scala-teater, som blev bygget i 1776 på Piazza della Scala. Gå ind i det glasoverdækkede Galleria Vittorio Emanuele II for at se et mirakel af ingeniørkunst fra det 19. århundrede. Slut af uden for Duomo, og beundr facaden på Milanos mest symbolske bygning.

Milano: Guidet tur til domkirken, den sidste nadver og byens centrum

3. Milano: Guidet tur til domkirken, den sidste nadver og byens centrum

Sug Milanos karisma ind, når du begiver dig ud på en halvdags vandretur. Med en lokal guides ekspertise kan du lade dig rive med af den historie, det drama og den overdådighed, der gør Milano magisk. Nyd adgang til skip-the-line og en fantastisk udsigt over ikoniske seværdigheder som Duomo og Last Supper. Mød din lokale guide og medrejsende for at blive orienteret om dagens rejseplan. Afhængigt af billettilgængelighed går du først til den sidste nadver eller Duomo. Hvis den sidste nadver er først på dagsordenen, kan du høre historier om den tragiske historie og restaureringen af da Vincis vægmaleri på vejen. Gå ind i den lille, ydmyge kirke Santa Maria delle Grazie - et helligt og privat rum for et helligt maleri. Kun et lille antal mennesker er i stand til at besøge mesterværket hver dag, hvilket hjælper med at bevare denne skrøbelige kunst. Stå i ærefrygt foran det imponerende vægmaleri på 24 fod x 30 fod. Mens du kigger på da Vincis skildring af en af de mest kendte nætter i Jesu liv, kan du drage fordel af input fra din guide, som kan verificere eller afkræfte folklore, myter, hemmeligheder og fakta om den sidste nadver. Når du har beundret alle detaljer i dette mesterværk, kan du gå udenfor igen. Når du forlader kirken, går du til Galleria Vittorio Emanuele II, et af verdens mest historiske indkøbscentre. I en bygning, der mere ligner et barokpalads, kan du beundre de berømte butikker i Gucci, Versace og Prada. Svælg i indkøbscentrets rene overdådighed. Fortsæt videre til Brera-distriktet, et historisk område, der er hjemsted for Milanos mest berømte beboere. På din vej passerer du det middelalderlige Sforza-slot og operahuset La Scala. Mens din guide fortæller dig historier om området, kan du føle byen komme til live, før du besøger en anden af Milanos hovedattraktioner. Sidst skal du til en af de største katedraler i verden: den storslåede Duomo i Milano. Endnu større end Peterskirken i Vatikanstaten og Markuskirken i Venedig, beundr dens omfang, når du træder ind. Dyk ned i domkirkens 600-årige historie, og find ud af, hvad der har gjort denne storslåede domkirke til en af Milanos største turistattraktioner.

Milano: Guidet byvandring og billet til "den sidste nadver"

4. Milano: Guidet byvandring og billet til "den sidste nadver"

Slut dig til din guide til en vandretur i Milanos historiske bymidte og få udvendig udsigt over monumenterne på Piazza del Duomo, hvor Duomo di Milano (Milano-katedralen) tog næsten 6 århundreder at bygge. Gå ind i en af verdens ældste shoppingarkader i Galleria Vittorio Emanuele II. Følg i fodsporene på berømte operastjerner i La Scala-teatret. Oplev gader, såsom Via Dante, der giver Milano sit ry som verdens modehovedstad. Lær Milanos rige historie og hør interessante anekdoter undervejs. Spring derefter over de lange køer for at beundre Da Vincis "Den sidste nadver" inde i refektoriet i kirken Santa Maria delle Grazie. Drag fordel af prioriteret optagelse, og lær historien og udførelsen af Leonardos fascinerende fresco fra din guide.

Milano: Den sidste nadver og byvandring

5. Milano: Den sidste nadver og byvandring

En tur i Milano for at opdage byens vigtigste monumenter. Med udgangspunkt i Leonardos mesterværk, Den sidste nadver, ved Santa Maria delle Grazies kloster vil din guide slentre dig gennem Milanos gamle gader og vise dig skønheden ved Castello Sforzesco og dets gårdspladser, storheden ved Duomo, den tredjestørste katolske kirke i verden, elegancen ved Galleria Vittorio Emanuele II og Piazza della Scala, som huser det berømte Teatro Alla Scala, det mest berømte operahus i verden.

Milano: Duomo og den sidste nadver Spring-køen over guidet tur

6. Milano: Duomo og den sidste nadver Spring-køen over guidet tur

Tag på en dag ude i Milano med en live guide. Nyd en spring-køen-adgangsbillet til Milanos Duomo, se den ikoniske Da Vincis sidste nadver, beundre det middelalderlige Sforza-slot, og besøg det pulserende Brera-distrikt. Mød din guide og andre kunstelskere i Duomo eller Santa Maria delle Grazie-kirken, afhængigt af hvilken mulighed du bestiller. Lær, mens din guide fortæller dig alt om Milanos historie og kultur. Få en spring-køen-adgangsbillet til Milanos Duomo og se en af de største kirker i Europa. Gå rundt og se en anden side af Milano med din guide, og glem ikke at tage billeder af Sforza-slottet fra det 15. århundrede . Føl ærefrygt, når du også nyder en spring-køen-adgangsbillet til Santa Maria delle Grazie-kirken, hvor du vil se den berømte, Den sidste nadver af Leonardo Da Vinci. Lyt, mens din guide påpeger detaljerne, og nyd dine garanterede 15 minutter med fresken. Udforsk de brostensbelagte gader i Brera-distriktet, det bankende hjerte i Milanos sociale og kulturelle liv. Hør om alle de berømte kunstnere og tænkere, der har kaldt Brera hjem.

Milano: Guidet byvandring og billet til Den Sidste Nadver

7. Milano: Guidet byvandring og billet til Den Sidste Nadver

Forundre Da Vincis "Den sidste nadver" på en guidet tur i Santa Maria delle Grazie. Tag derefter ud på en guidet byvandring og beundre højdepunkter, herunder Duomo, La Scala og Sforza Slot. Din tur i Milano begynder ved kirken Santa Maria delle Grazie*, hvor du vil se Leonardos Den sidste nadver. Adgang til at se dette vigtige kunstværk er strengt begrænset til dem, der har forudbestilt billetter. Derefter vil din guide tage dig til det middelalderlige Sforza Slot. Denne imponerende fæstning var residens for hertugerne af Milano i århundreder. I dag huser museer og vigtige kunstsamlinger. Gå til den charmerende Piazza dei Mercanti, en uventet plads gemt væk fra de overfyldte gader. Oplev renæssancens illusion af rum skabt af Bramante i hjertet af middelalderbyen. Fortsæt til Piazza della Scala, hvor du finder La Scala, et af verdens mest berømte operahuse. Nogle af de største musikere og sangere, som verden har kendt, har optrådt her. Du kommer ind i den majestætiske Galleria Vittorio Emanuele II, en fantastisk shoppingarkade med glashvælvinger fra det 19. århundrede. Galleriet er kendt som Salotto di Milano (Milanos tegnestue) på grund af dets betydning gennem årene som mødested for Milanos indbyggere. Besøg endelig den berømte Duomo, der ligger i hjertet af Milano. Denne imponerende katedral anses ofte for at være en af de smukkeste kirker i verden.

Milano: Halvdagssightseeingtur med Den Sidste Nadver

8. Milano: Halvdagssightseeingtur med Den Sidste Nadver

Oplev nogle af Milanos mest betydningsfulde vartegn og mesterværker på en guidet tur med bus. Forundre den sidste nadver tæt på, besøg den berømte Duomo gotiske katedral, se La Scala operahus personligt og mere. Reservationer for at se den sidste nadver er begrænsede og bliver hurtigt udsolgt, nogle gange måneder i forvejen. Denne tur garanterer dig adgang til den sidste nadver ud over en spændende sightseeingtur gennem Milanos centrum. Du vil opdage, hvad der gør Milano til en så smart og trendy metropol, og du vil tage på tur til en af verdens største modehovedstæder, berømt for sine ekstravagante designershows, butikker og outletbutikker. Fortsæt til Milanos berømte Duomo, den imponerende gotiske katedral og symbol på byen. Gør et stop ved Milanos berømte operahus, La Scala, hvor de store værker af komponister som Verdi og Puccini har debuteret, og kunstnere som Maria Callas og Luciano Pavarotti har fortryllet publikum. Til sidst vil bussen køre dig til Santa Maria delle Grazie, en kirke og et dominikanerkloster, som er opført på UNESCOs verdensarvsliste, hvor du vil se den bemærkelsesværdige sidste nadver af Da Vinci.

Milano højdepunkter - Selvledende snusejagt og vandretur med guide

9. Milano højdepunkter - Selvledende snusejagt og vandretur med guide

Lær Milano at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt walking tour, som du kan afspille på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Følg instruktionerne i din bekræftelsesmail, download blot appen til din telefon, og begynd din skattejagt, når du vil. På hvert stop skal du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. Appen præsenterer dig for en stedbaseret gåde, mens du går på opdagelse. For at løse den skal du søge efter ledetråde omkring den berømte seværdighed. Når du har løst den første gåde, får du den næste placering. Som en selvledende oplevelse kan du nyde dig selv fuldt ud ved hvert stop. Tag billeder, nyd gelato eller nyd en kop kaffe i hjertet af Milano. Hvis du har brug for en pause eller beslutter dig for at tage på et museum i nærheden, kan du fortsætte, hvor du slap senere eller næste dag. Start din tur på Castello Sforzesco! Besøg det mirakuløse Santa Maria delle Grazie. Fotografer det historiske Castello Cova, og beundr den eventyrlige Basilica di Sant'Ambrogio. Temple Of Victory vil betage dig med sin tungtvejende betydning! Nyd arkitekturen i Chiesa di San Maurizio al Monastero Maggiore! Piazza Mercanti, den vil betage dig, den var centrum for byens liv i middelalderen, den er tid og plads værd i din mobile hukommelse. Den meget fotograferede Duomo di Milano vil være dit næste skridt, gør ingenting, lad din mobil stå og nyd det! Galleria Vittorio Emanuele II, verdens mest berømte indkøbscenter, venter på dig for at lære dens legender at kende. Og prikken over i'et på denne unikke tur er Piazza della Scala, du er i centrum af alting!

Milano: 2-timers guidet byvandring om aftenen

10. Milano: 2-timers guidet byvandring om aftenen

Indånd den magiske atmosfære i Milano om aftenen, og oplev byen fra et andet perspektiv. Nyd en 2-timers byvandring med en guide på dit valgte sprog. Hør historier om Milanos historie og adelige familier, og de spøgelser der går igen efter mørkets frembrud. Fra gårdene i Castello Sforzesco følger du din guide til operahuset La Scala. Passer af det imponerende Galleria Vittorio Emanuele, og ankommer til Duomo-pladsen, foran Milanos ekstraordinære katedral. Lær hemmelighederne i byen, og tag en spændende rejse for at opdage Milano om aftenen.

97 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Galleria Vittorio Emanuele II

Andre seværdigheder i Galleria Vittorio Emanuele II

Vil du se alle oplevelser i Galleria Vittorio Emanuele II? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Galleria Vittorio Emanuele II

Samlet bedømmelse

4.6
(6.979 anmeldelser)

Vi tog kun en tur, så vi kunne se den sidste nadver, vi havde ikke for høje forventninger til gåturen, men det hele var meget interessant, med forskellige typer information, noget historisk og noget mere om Milanos kultur. Kun en lille forbedring kunne være at gøre det tydeligere, at der er en italiensk dresscode for kirker, som mange mennesker ikke var klar over, så vi kunne ikke se os omkring i kirken. Vi var heldige til sidst med vejret, da det havde regnet meget kraftigt til start, men klarede op efter den sidste nadver, det ville ikke have været særlig behageligt/uholdbart, hvis det var fortsat.

tour guide var virkelig informativ og gav detaljerede forklaringer om forskellige kunst og emner. vi kan lytte tydeligt med vores individuelle lydguider. det tager virkelig en lang gåtur at fuldføre hele turen, men du kan tage afsted når som helst du vil. der var små pauser imellem, så stadig fint for os.

Alt var fantastisk, kommenterede det vigtigste og sluttede med den sidste middag, som var, hvad vi virkelig ønskede at se, jeg så prisen lidt høj, men god, når du først tager afsted... det var meget svært for os at finde en tur i Spansk uden så meget forhåndstid

Guiden Emanuele var meget høflig og gav gode forklaringer om det smukke maleri af Leonardo da Vinci. Jeg anbefaler turen.

En rigtig sød guide. Og virkelig gode oplysninger om byen. En sikker og virkelug god måde at se byen på.