Gardasøen
Aktiviteter

Aktiviteter
216 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede Gardasøen Aktiviteter

Gardaland Park: Adgangsbillet til åben dato

Gardaland Park: Adgangsbillet til åben dato

Tag til Gardaland Park, den bedste forlystelsespark i Italien, og få en dag fyldt med eventyr. Nyd en magisk dag i parken, der ligger på den sydøstlige bred af Gardasøen, med en række forlystelser, der passer til alle aldre. Oplev en bred vifte af forlystelser og shows, der vil tilfredsstille et meget varieret publikum, fra den tidlige barndom til ungdommen og videre. Uanset om det er blandt grupper af venner eller familie, tilbyder alle forlystelserne i Gardaland Park en særlig kombination af eventyr, adrenalin, drøm og fantasi. Udfordr strømfaldene i hjertet af junglen, tag kølige nedkørsler, deltag i Mammoth Arctic-konvojen. Drøm dig væk i Fantasy Kingdom og alle temaområderne. I løbet af dagen kan du udforske forlystelser som Oblivion, The Black Hole dive coaster og den mystiske Jungle Rapids. Flyd på en træstamme på Colorado Boat. Bliv forbløffet over den utrolige stil i den ikoniske I Corsari-forlystelse. Oplev junglen i Jumanji - The Adventure i dit eget 4x4 terrængående køretøj. Børnene kan nyde det fantastiske Peppa Pig-temaområde med 3 nye attraktioner. Sejl på et spændende piratskib, flyv op i skyerne i farverige balloner, og lad Bedstefar Gris tage dig med på en uforglemmelig tur i sit søde lille tog. Mad og drikke kan købes på en række restauranter, kiosker og fastfoodsteder. Du kan også købe sjove gaver som legetøjssværd, t-shirts og spil i gavebutikkerne i hele parken.

Sirmione: 25 minutters sejltur rundt om halvøen

Sirmione: 25 minutters sejltur rundt om halvøen

Krydstogtet afgår fra den lille havn foran slottet i Sirmione. Når du kommer om bord, kan du sejle ud på dette 25 minutter lange sightseeing-krydstogt og se Sirmione fra et nyt perspektiv. Højdepunkterne på turen omfatter Maria Callas Villa, Aquaria skønhedscenter og Grotte di Catullo, der huser de største romerske ruiner i Norditalien. Til sidst kan du sejle forbi Sirmione's svovlkilde og se det termiske vand boble op til overfladen.

Gardaland SEA LIFE Aquarium: Åbningsdato Entrébillet

Gardaland SEA LIFE Aquarium: Åbningsdato Entrébillet

Tag på en interaktiv rejse og oplev nogle af de smukkeste skabninger, der lever i havet eller i ferskvand, med billetter til Gardaland SEA LIFE Aquarium. Se søløver, rød løvefisk, klovnefisk, søstjerner og meget mere, mens du går gennem en gennemsigtig havtunnel. Udforsk 40 tematiserede akvarier, der er baseret på undervandsmiljøer i naturlige havmiljøer. Støt SEA LIFE's kampagner til bevarelse af havene under dit besøg. Skrid gennem den gennemsigtige undervandstunnel for at få et unikt syn på havdyrene. Se hajer, rokker og en smuk napoleonfisk svømme uforstyrret lige over dit hoved. Spis eller få en snack på fastfoodrestauranten Covo del Capitano. I sommersæsonen eller på milde vinterdage kan du nyde det smukt vedligeholdte grønne område med masser af sjove lege for børn.

Gardaland Park og SEA LIFE: Adgangsbillet til åben dato

Gardaland Park og SEA LIFE: Adgangsbillet til åben dato

Udforsk Gardaland Park, en af de mest populære forlystelsesparker i det nordøstlige Italien, og oplev det fascinerende marineliv i SEA LIFE Aquarium med en billet til en åben dato. Oplev parken på Gardasøens sydøstlige bred, der er anlagt med stor detaljerigdom som en reference til historie, geografi, rum og fantasi. Nyd en række adrenalinpumpende forlystelser og underholdende shows med noget for alle familiemedlemmer, fra små børn til bedsteforældre. Udforsk forlystelser som Oblivion - The Black Hole dive coaster og den mystiske Jungle Rapids. Flyd på en træstamme på Colorado Boat. Bliv forbløffet over den utrolige stil i den ikoniske I Corsari-forlystelse. Oplev junglen i Jumanji - The Adventure i dit eget 4x4 terrængående køretøj. Få også adgang til Gardaland SEA LIFE Aquarium. Oplev 5.000 havdyr i 40 tanke. Gå gennem en gennemsigtig undervandstunnel. Se hajer, rokker og en Napoleonfisk svømme uforstyrret lige over hovedet på dig. Se film om havets verden i akvariets biograf. Lær, hvordan du kan støtte SEA LIFE's kampagner til bevarelse af havet under dit besøg.

Fra Gardasøen: Heldags guidet gruppetur til Venedig

Fra Gardasøen: Heldags guidet gruppetur til Venedig

Tilbring dagen i en af verdens mest romantiske byer på en heldags guidet tur til Venedig fra Gardasøen. Rejs over Veneto på en bus med aircondition, og hop på en privat båd til hjertet af byen. Tag endelig med på en vandretur fra Markuspladsen til Rialtobroen. Efter din afhentning fra forskellige steder i Gardasøen-regionen, herunder Limone, Riva del Garda og Bardolino, skal du overføre til Venedig med en kort kaffepause (på din regning) nær Soave. Ankom til Venedig kl. 11.00 og hop på en privat båd og kryds lagunen til St. Mark's. Tag en 40-minutters gåtur på Markuspladsen, komplet med en guide og hovedtelefoner, og se nogle af byens mest berømte vartegn, såsom Markuskirken, Sukkenes Bro og Campanile. Gå en tur gennem hovedgaderne til Rialtobroen og andre monumenter i "La Serenissima". Lær mere om Republikken Venedig, og hvordan den kom til at dominere øst og vest som "Adriaterhavets dronning." Det centrale distrikt vrimler med smukke pladser, kanaler, smuldrende palæer, gamle kirker, kunstnerværksteder og broer - alt det, du kan beundre på denne tur. Om eftermiddagen kan du få lidt fritid til at slappe af og udforske Venedig på egen hånd. Gå uden for den slagne vej for at få et mere autentisk kig på hverdagen i byen, eller bare læn dig tilbage og se på folk på en af de mange caféer på Piazza San Marco. I slutningen af dagsturen hopper du tilbage på båden for at komme fra Markuspladsen til transferbussen cirka kl. 17.45.

Sirmione: Sejltur ved solnedgang med lokal vin

Sirmione: Sejltur ved solnedgang med lokal vin

Nyd en sejltur i solnedgang på Sirmione-halvøen. Se solnedgangens farver, mens du passerer ruinerne ved Grotte di Catullo og Scaligero-slottet. Vælg mellem en gruppemulighed med mousserende vin og en privat mulighed, der omfatter vin og frisk frugt. Afsejler fra den lille havn foran slottet i Sirmione og begiv dig ud på en 45 minutter lang tur. Beundr den smukke solnedgang, mens du nipper til Prosecco. Kig forbi Maria Callas' gamle villa og spa- og skønhedscentret Aquaria. Se de største ruiner af en romersk bygning i Norditalien i Grotte di Catullo. Se svovlkilden i det termiske vand i Sirmione og det tårnhøje Scaligero-slot. Føl spændingen ved at passere under to af slottets broer.

Fra Milano: Verona, Sirmione og Gardasøen med bådkrydstogt

Fra Milano: Verona, Sirmione og Gardasøen med bådkrydstogt

Dit eventyr begynder med afgang fra Milano, hvor du får en problemfri start på dagen. Når du ankommer til Verona, kan du fordybe dig i byens rige historie og charme. Besøg det berømte Julies Hus, udforsk den imponerende Arena di Verona, og slentre gennem historiske gader med tidløs arkitektur. Når du ankommer til Sirmione, kan du blive betaget af byens unikke charme og historiske betydning. Tag på en eksklusiv bådtur rundt på den maleriske halvø, der ligger på Gardasøens sydlige bred. Din private kaptajn vil navigere på vandet, så du kan nyde den fantastiske udsigt over den historiske by, det imponerende Scaliger-slot og den naturlige skønhed i den omkringliggende sø. Når du glider langs vandet, vil du også se de berømte Catullus-grotter, gamle romerske ruiner, der tilføjer et strejf af historiske intriger til det naturskønne landskab. Efter den fredfyldte sejltur har du tid til at udforske Sirmione i dit eget tempo. Gå gennem de charmerende gader, besøg de lokale butikker, eller slap af på en café ved søen. Når dagen går på hæld, tager du på en behagelig rejse tilbage til Milano, hvor du har god tid til at reflektere over de uforglemmelige minder, du har skabt på denne dejlige tur.

Gardasøen: Cavour Water Park Skip-the-line entrébillet

Gardasøen: Cavour Water Park Skip-the-line entrébillet

Bliv transporteret til de paradisiske strande i Caribien, mens du er i Italien i det prisvindende Cavour Water Park. Spring over indgangskøerne, og tilbring derefter dagen med at udforske attraktionerne, der vil holde hele familien underholdt, fra børnerutschebaner til wellness-steder. Når du først er inde, kan du opdage strandens tilholdssteder som Palm Beach, en naturlig hvid sandstrand omgivet af en palmelund. Slap af fra hverdagens stress og fordyb dig i den caribiske dagdrøm. Hos Cocobay kan du finde et privat varmt spabad og alle slags bekvemmeligheder som liggestole med overdækkede parasoller, komfortable lænestole og meget mere. Udnyt Tiki-baren direkte på stranden til friske cocktails og smoothies. Slip børnene løs i vandfaldene og rutsjebanerne på Paradise Island, samt Adventure Rock, en attraktion hugget ind i klipperne. For de eventyrlystne kan du tage til Rain Forest for at teste din balance eller zoome ned af Iceberg, en seks-sporet glidende bakke nedsænket i den arktiske is. Wellnesselskere, sørg for at tjekke det romerske spabad og Kneipp-stien med varmt og koldt vand. Eller besøg de enorme rum for at dyrke sport, såsom beachvolley og fodbold. Talrige forfriskningssteder og kiosker er placeret i hele parken.

Peschiera: Halvdagskrydstogt ved Gardasøen

Peschiera: Halvdagskrydstogt ved Gardasøen

Opdag Gardasøens naturlige skønhed på en halvdagstur fra Peschiera del Garda. Efter at have besøgt øer og naturparker kan du tage en svømmetur og spise en let frokost om bord. Start dit 4-timers krydstogt om morgenen med en kort forklaring af de attraktioner, du vil se under sejladsen. Derefter kan du slappe af og nyde de naturlige omgivelser, mens du sejler til forskellige interessante steder. Under krydstogtet får du mulighed for at se Lazise Castle, Rocca di Garda, Villa Canossa, Punta San Vigilio, Isola del Garda, Isola San Biagio, Baia Verde, Rocca di Manerba Natural Park, Jamaica Beach Sirmione og Grotte di Catullo. Under turen kan du tage en svømmetur direkte fra båden og nyde en let frokost, der er inkluderet i turprisen.

Desenzano del Garda: Sunset Boat Trip ved solnedgang med drink

Desenzano del Garda: Sunset Boat Trip ved solnedgang med drink

Denne tur varer 90 minutter. Vi mødes i Desenzanos havn og sejler mod Sirmione for at beundre halvøen fra et andet perspektiv end normalt og skåle i solnedgangen. Beundr udsigten til Grotte di Catullo, den hvide Jamaica-strand, svovlkilden i Sirmione termiske vand og Scaligero-slottet. En dejlig måde at se Sirmione på!

Gardasøen

Gardasøen

Vores mest anbefalede Gardasøen Aktiviteter

Gardaland Park: Adgangsbillet til åben dato

Gardaland Park: Adgangsbillet til åben dato

Tag til Gardaland Park, den bedste forlystelsespark i Italien, og få en dag fyldt med eventyr. Nyd en magisk dag i parken, der ligger på den sydøstlige bred af Gardasøen, med en række forlystelser, der passer til alle aldre. Oplev en bred vifte af forlystelser og shows, der vil tilfredsstille et meget varieret publikum, fra den tidlige barndom til ungdommen og videre. Uanset om det er blandt grupper af venner eller familie, tilbyder alle forlystelserne i Gardaland Park en særlig kombination af eventyr, adrenalin, drøm og fantasi. Udfordr strømfaldene i hjertet af junglen, tag kølige nedkørsler, deltag i Mammoth Arctic-konvojen. Drøm dig væk i Fantasy Kingdom og alle temaområderne. I løbet af dagen kan du udforske forlystelser som Oblivion, The Black Hole dive coaster og den mystiske Jungle Rapids. Flyd på en træstamme på Colorado Boat. Bliv forbløffet over den utrolige stil i den ikoniske I Corsari-forlystelse. Oplev junglen i Jumanji - The Adventure i dit eget 4x4 terrængående køretøj. Børnene kan nyde det fantastiske Peppa Pig-temaområde med 3 nye attraktioner. Sejl på et spændende piratskib, flyv op i skyerne i farverige balloner, og lad Bedstefar Gris tage dig med på en uforglemmelig tur i sit søde lille tog. Mad og drikke kan købes på en række restauranter, kiosker og fastfoodsteder. Du kan også købe sjove gaver som legetøjssværd, t-shirts og spil i gavebutikkerne i hele parken.

Sirmione: 25 minutters sejltur rundt om halvøen

Sirmione: 25 minutters sejltur rundt om halvøen

Krydstogtet afgår fra den lille havn foran slottet i Sirmione. Når du kommer om bord, kan du sejle ud på dette 25 minutter lange sightseeing-krydstogt og se Sirmione fra et nyt perspektiv. Højdepunkterne på turen omfatter Maria Callas Villa, Aquaria skønhedscenter og Grotte di Catullo, der huser de største romerske ruiner i Norditalien. Til sidst kan du sejle forbi Sirmione's svovlkilde og se det termiske vand boble op til overfladen.

Gardaland SEA LIFE Aquarium: Åbningsdato Entrébillet

Gardaland SEA LIFE Aquarium: Åbningsdato Entrébillet

Tag på en interaktiv rejse og oplev nogle af de smukkeste skabninger, der lever i havet eller i ferskvand, med billetter til Gardaland SEA LIFE Aquarium. Se søløver, rød løvefisk, klovnefisk, søstjerner og meget mere, mens du går gennem en gennemsigtig havtunnel. Udforsk 40 tematiserede akvarier, der er baseret på undervandsmiljøer i naturlige havmiljøer. Støt SEA LIFE's kampagner til bevarelse af havene under dit besøg. Skrid gennem den gennemsigtige undervandstunnel for at få et unikt syn på havdyrene. Se hajer, rokker og en smuk napoleonfisk svømme uforstyrret lige over dit hoved. Spis eller få en snack på fastfoodrestauranten Covo del Capitano. I sommersæsonen eller på milde vinterdage kan du nyde det smukt vedligeholdte grønne område med masser af sjove lege for børn.

Gardaland Park og SEA LIFE: Adgangsbillet til åben dato

Gardaland Park og SEA LIFE: Adgangsbillet til åben dato

Udforsk Gardaland Park, en af de mest populære forlystelsesparker i det nordøstlige Italien, og oplev det fascinerende marineliv i SEA LIFE Aquarium med en billet til en åben dato. Oplev parken på Gardasøens sydøstlige bred, der er anlagt med stor detaljerigdom som en reference til historie, geografi, rum og fantasi. Nyd en række adrenalinpumpende forlystelser og underholdende shows med noget for alle familiemedlemmer, fra små børn til bedsteforældre. Udforsk forlystelser som Oblivion - The Black Hole dive coaster og den mystiske Jungle Rapids. Flyd på en træstamme på Colorado Boat. Bliv forbløffet over den utrolige stil i den ikoniske I Corsari-forlystelse. Oplev junglen i Jumanji - The Adventure i dit eget 4x4 terrængående køretøj. Få også adgang til Gardaland SEA LIFE Aquarium. Oplev 5.000 havdyr i 40 tanke. Gå gennem en gennemsigtig undervandstunnel. Se hajer, rokker og en Napoleonfisk svømme uforstyrret lige over hovedet på dig. Se film om havets verden i akvariets biograf. Lær, hvordan du kan støtte SEA LIFE's kampagner til bevarelse af havet under dit besøg.

Fra Gardasøen: Heldags guidet gruppetur til Venedig

Fra Gardasøen: Heldags guidet gruppetur til Venedig

Tilbring dagen i en af verdens mest romantiske byer på en heldags guidet tur til Venedig fra Gardasøen. Rejs over Veneto på en bus med aircondition, og hop på en privat båd til hjertet af byen. Tag endelig med på en vandretur fra Markuspladsen til Rialtobroen. Efter din afhentning fra forskellige steder i Gardasøen-regionen, herunder Limone, Riva del Garda og Bardolino, skal du overføre til Venedig med en kort kaffepause (på din regning) nær Soave. Ankom til Venedig kl. 11.00 og hop på en privat båd og kryds lagunen til St. Mark's. Tag en 40-minutters gåtur på Markuspladsen, komplet med en guide og hovedtelefoner, og se nogle af byens mest berømte vartegn, såsom Markuskirken, Sukkenes Bro og Campanile. Gå en tur gennem hovedgaderne til Rialtobroen og andre monumenter i "La Serenissima". Lær mere om Republikken Venedig, og hvordan den kom til at dominere øst og vest som "Adriaterhavets dronning." Det centrale distrikt vrimler med smukke pladser, kanaler, smuldrende palæer, gamle kirker, kunstnerværksteder og broer - alt det, du kan beundre på denne tur. Om eftermiddagen kan du få lidt fritid til at slappe af og udforske Venedig på egen hånd. Gå uden for den slagne vej for at få et mere autentisk kig på hverdagen i byen, eller bare læn dig tilbage og se på folk på en af de mange caféer på Piazza San Marco. I slutningen af dagsturen hopper du tilbage på båden for at komme fra Markuspladsen til transferbussen cirka kl. 17.45.

Sirmione: Sejltur ved solnedgang med lokal vin

Sirmione: Sejltur ved solnedgang med lokal vin

Nyd en sejltur i solnedgang på Sirmione-halvøen. Se solnedgangens farver, mens du passerer ruinerne ved Grotte di Catullo og Scaligero-slottet. Vælg mellem en gruppemulighed med mousserende vin og en privat mulighed, der omfatter vin og frisk frugt. Afsejler fra den lille havn foran slottet i Sirmione og begiv dig ud på en 45 minutter lang tur. Beundr den smukke solnedgang, mens du nipper til Prosecco. Kig forbi Maria Callas' gamle villa og spa- og skønhedscentret Aquaria. Se de største ruiner af en romersk bygning i Norditalien i Grotte di Catullo. Se svovlkilden i det termiske vand i Sirmione og det tårnhøje Scaligero-slot. Føl spændingen ved at passere under to af slottets broer.

Fra Milano: Verona, Sirmione og Gardasøen med bådkrydstogt

Fra Milano: Verona, Sirmione og Gardasøen med bådkrydstogt

Dit eventyr begynder med afgang fra Milano, hvor du får en problemfri start på dagen. Når du ankommer til Verona, kan du fordybe dig i byens rige historie og charme. Besøg det berømte Julies Hus, udforsk den imponerende Arena di Verona, og slentre gennem historiske gader med tidløs arkitektur. Når du ankommer til Sirmione, kan du blive betaget af byens unikke charme og historiske betydning. Tag på en eksklusiv bådtur rundt på den maleriske halvø, der ligger på Gardasøens sydlige bred. Din private kaptajn vil navigere på vandet, så du kan nyde den fantastiske udsigt over den historiske by, det imponerende Scaliger-slot og den naturlige skønhed i den omkringliggende sø. Når du glider langs vandet, vil du også se de berømte Catullus-grotter, gamle romerske ruiner, der tilføjer et strejf af historiske intriger til det naturskønne landskab. Efter den fredfyldte sejltur har du tid til at udforske Sirmione i dit eget tempo. Gå gennem de charmerende gader, besøg de lokale butikker, eller slap af på en café ved søen. Når dagen går på hæld, tager du på en behagelig rejse tilbage til Milano, hvor du har god tid til at reflektere over de uforglemmelige minder, du har skabt på denne dejlige tur.

Gardasøen: Cavour Water Park Skip-the-line entrébillet

Gardasøen: Cavour Water Park Skip-the-line entrébillet

Bliv transporteret til de paradisiske strande i Caribien, mens du er i Italien i det prisvindende Cavour Water Park. Spring over indgangskøerne, og tilbring derefter dagen med at udforske attraktionerne, der vil holde hele familien underholdt, fra børnerutschebaner til wellness-steder. Når du først er inde, kan du opdage strandens tilholdssteder som Palm Beach, en naturlig hvid sandstrand omgivet af en palmelund. Slap af fra hverdagens stress og fordyb dig i den caribiske dagdrøm. Hos Cocobay kan du finde et privat varmt spabad og alle slags bekvemmeligheder som liggestole med overdækkede parasoller, komfortable lænestole og meget mere. Udnyt Tiki-baren direkte på stranden til friske cocktails og smoothies. Slip børnene løs i vandfaldene og rutsjebanerne på Paradise Island, samt Adventure Rock, en attraktion hugget ind i klipperne. For de eventyrlystne kan du tage til Rain Forest for at teste din balance eller zoome ned af Iceberg, en seks-sporet glidende bakke nedsænket i den arktiske is. Wellnesselskere, sørg for at tjekke det romerske spabad og Kneipp-stien med varmt og koldt vand. Eller besøg de enorme rum for at dyrke sport, såsom beachvolley og fodbold. Talrige forfriskningssteder og kiosker er placeret i hele parken.

Peschiera: Halvdagskrydstogt ved Gardasøen

Peschiera: Halvdagskrydstogt ved Gardasøen

Opdag Gardasøens naturlige skønhed på en halvdagstur fra Peschiera del Garda. Efter at have besøgt øer og naturparker kan du tage en svømmetur og spise en let frokost om bord. Start dit 4-timers krydstogt om morgenen med en kort forklaring af de attraktioner, du vil se under sejladsen. Derefter kan du slappe af og nyde de naturlige omgivelser, mens du sejler til forskellige interessante steder. Under krydstogtet får du mulighed for at se Lazise Castle, Rocca di Garda, Villa Canossa, Punta San Vigilio, Isola del Garda, Isola San Biagio, Baia Verde, Rocca di Manerba Natural Park, Jamaica Beach Sirmione og Grotte di Catullo. Under turen kan du tage en svømmetur direkte fra båden og nyde en let frokost, der er inkluderet i turprisen.

Desenzano del Garda: Sunset Boat Trip ved solnedgang med drink

Desenzano del Garda: Sunset Boat Trip ved solnedgang med drink

Denne tur varer 90 minutter. Vi mødes i Desenzanos havn og sejler mod Sirmione for at beundre halvøen fra et andet perspektiv end normalt og skåle i solnedgangen. Beundr udsigten til Grotte di Catullo, den hvide Jamaica-strand, svovlkilden i Sirmione termiske vand og Scaligero-slottet. En dejlig måde at se Sirmione på!

Ofte stillede spørgsmål om Gardasøen Aktiviteter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Gardasøen end Aktiviteter?

Disse andre ting at gøre i Gardasøen må du ikke gå glip af:

Ting at lave i Gardasøen

Andre seværdigheder i Gardasøen

Vil du se alle oplevelser i Gardasøen? Klik her for en fuld oversigt