Tilføj datoer

Gardasøen
Aktiviteter

Aktiviteter
119 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede Gardasøen Aktiviteter

Gardaland Park: Adgangsbillet til åben dato

1. Gardaland Park: Adgangsbillet til åben dato

Tag til Gardaland Park, den bedste forlystelsespark i Italien, og få en dag fyldt med eventyr. Nyd en magisk dag i parken, der ligger på den sydøstlige bred af Gardasøen, med en række forlystelser, der passer til alle aldre. Oplev en bred vifte af forlystelser og shows, der vil tilfredsstille et meget varieret publikum, fra den tidlige barndom til ungdommen og videre. Uanset om det er blandt grupper af venner eller familie, tilbyder alle forlystelserne i Gardaland Park en særlig kombination af eventyr, adrenalin, drøm og fantasi. Udfordr strømfaldene i hjertet af junglen, tag kølige nedkørsler, deltag i Mammoth Arctic-konvojen. Drøm dig væk i Fantasy Kingdom og alle temaområderne. I løbet af dagen kan du udforske forlystelser som Oblivion, The Black Hole dive coaster og den mystiske Jungle Rapids. Flyd på en træstamme på Colorado Boat. Bliv forbløffet over den utrolige stil i den ikoniske I Corsari-forlystelse. Oplev junglen i Jumanji - The Adventure i dit eget 4x4 terrængående køretøj. Børnene kan nyde det fantastiske Peppa Pig-temaområde med 3 nye attraktioner. Sejl på et spændende piratskib, flyv op i skyerne i farverige balloner, og lad Bedstefar Gris tage dig med på en uforglemmelig tur i sit søde lille tog. Mad og drikke kan købes på en række restauranter, kiosker og fastfoodsteder. Du kan også købe sjove gaver som legetøjssværd, t-shirts og spil i gavebutikkerne i hele parken.

Gardaland Park og SEA LIFE: Adgangsbillet til åben dato

2. Gardaland Park og SEA LIFE: Adgangsbillet til åben dato

Udforsk Gardaland Park, en af de mest populære forlystelsesparker i det nordøstlige Italien, og oplev det fascinerende marineliv i SEA LIFE Aquarium med en billet til en åben dato. Oplev parken på Gardasøens sydøstlige bred, der er anlagt med stor detaljerigdom som en reference til historie, geografi, rum og fantasi. Nyd en række adrenalinpumpende forlystelser og underholdende shows med noget for alle familiemedlemmer, fra små børn til bedsteforældre. Udforsk forlystelser som Oblivion - The Black Hole dive coaster og den mystiske Jungle Rapids. Flyd på en træstamme på Colorado Boat. Bliv forbløffet over den utrolige stil i den ikoniske I Corsari-forlystelse. Oplev junglen i Jumanji - The Adventure i dit eget 4x4 terrængående køretøj. Få også adgang til Gardaland SEA LIFE Aquarium. Oplev 5.000 havdyr i 40 tanke. Gå gennem en gennemsigtig undervandstunnel. Se hajer, rokker og en Napoleonfisk svømme uforstyrret lige over hovedet på dig. Se film om havets verden i akvariets biograf. Lær, hvordan du kan støtte SEA LIFE's kampagner til bevarelse af havet under dit besøg.

Gardaland SEA LIFE Aquarium: Åbningsdato Entrébillet

3. Gardaland SEA LIFE Aquarium: Åbningsdato Entrébillet

Tag på en interaktiv rejse og oplev nogle af de smukkeste skabninger, der lever i havet eller i ferskvand, med billetter til Gardaland SEA LIFE Aquarium. Se søløver, rød løvefisk, klovnefisk, søstjerner og meget mere, mens du går gennem en gennemsigtig havtunnel. Udforsk 40 tematiserede akvarier, der er baseret på undervandsmiljøer i naturlige havmiljøer. Støt SEA LIFE's kampagner til bevarelse af havene under dit besøg. Skrid gennem den gennemsigtige undervandstunnel for at få et unikt syn på havdyrene. Se hajer, rokker og en smuk napoleonfisk svømme uforstyrret lige over dit hoved. Spis eller få en snack på fastfoodrestauranten Covo del Capitano. I sommersæsonen eller på milde vinterdage kan du nyde det smukt vedligeholdte grønne område med masser af sjove lege for børn.

Fra Gardasøen: Heldags guidet gruppetur til Venedig

4. Fra Gardasøen: Heldags guidet gruppetur til Venedig

Tilbring dagen i en af verdens mest romantiske byer på en heldags guidet tur til Venedig fra Gardasøen. Rejs over Veneto på en bus med aircondition, og hop på en privat båd til hjertet af byen. Tag endelig med på en vandretur fra Markuspladsen til Rialtobroen. Efter din afhentning fra forskellige steder i Gardasøen-regionen, herunder Limone, Riva del Garda og Bardolino, skal du overføre til Venedig med en kort kaffepause (på din regning) nær Soave. Ankom til Venedig kl. 11.00 og hop på en privat båd og kryds lagunen til St. Mark's. Tag en 40-minutters gåtur på Markuspladsen, komplet med en guide og hovedtelefoner, og se nogle af byens mest berømte vartegn, såsom Markuskirken, Sukkenes Bro og Campanile. Gå en tur gennem hovedgaderne til Rialtobroen og andre monumenter i "La Serenissima". Lær mere om Republikken Venedig, og hvordan den kom til at dominere øst og vest som "Adriaterhavets dronning." Det centrale distrikt vrimler med smukke pladser, kanaler, smuldrende palæer, gamle kirker, kunstnerværksteder og broer - alt det, du kan beundre på denne tur. Om eftermiddagen kan du få lidt fritid til at slappe af og udforske Venedig på egen hånd. Gå uden for den slagne vej for at få et mere autentisk kig på hverdagen i byen, eller bare læn dig tilbage og se på folk på en af de mange caféer på Piazza San Marco. I slutningen af dagsturen hopper du tilbage på båden for at komme fra Markuspladsen til transferbussen cirka kl. 17.45.

Gardaland Park: 2-dages sammenhængende adgangsbillet med åben dato

5. Gardaland Park: 2-dages sammenhængende adgangsbillet med åben dato

Udforsk Gardaland Park, den bedste forlystelsespark i Italien, over to på hinanden følgende dage med et særligt 2-dages-pas. Nyd en magisk tid i parken, der ligger på Gardasøens sydøstlige bred, med en række forlystelser og attraktioner, der passer til alle aldre. Oplev en bred vifte af forlystelser og shows, der vil tilfredsstille et meget varieret publikum, fra den tidlige barndom til ungdommen og videre. Uanset om det er blandt grupper af venner eller familie, tilbyder alle forlystelserne i Gardaland Park en særlig kombination af eventyr, adrenalin, drøm og fantasi. Udfordre strømfaldene i hjertet af junglen, tag kølige nedkørsler, deltag i den arktiske Mammoth-konvoj. Dagdrøm løs i Fantasy Kingdom og alle temaområderne. I løbet af dagen kan du udforske forlystelser som Oblivion, The Black Hole dive coaster og den mystiske Jungle Rapids. Flyd på en træstamme på Colorado Boat. Bliv forbløffet over den utrolige stil i den ikoniske I Corsari-forlystelse. Oplev junglen i Jumanji - The Adventure i dit eget 4x4 terrængående køretøj. Gør dig klar til at fordybe dig i dette nye eventyr med en unik og uforudsigelig live-musical, som vil få dig til at føle dig som hovedpersonen i en uundgåelig udforskning af havets dyb, takket være et innovativt koncept og brugen af moderne teknologier. Peppa Pig Land Gå ind i et område med Peppa Pig-tema med 3 nye attraktioner. Sejl på et spændende piratskib, flyv op i skyerne i farverige balloner, og lad Bedstefar Gris tage dig med på en uforglemmelig tur i sit søde lille tog. Du kan købe mad og drikke i en række restauranter, kiosker og fastfoodforretninger, mens du kan købe souvenirs og gaver som legetøjssværd, t-shirts og spil i et væld af gavebutikker i hele parken.

Peschiera: Halvdagskrydstogt ved Gardasøen

6. Peschiera: Halvdagskrydstogt ved Gardasøen

Opdag Gardasøens naturlige skønhed på en halvdagstur fra Peschiera del Garda. Efter at have besøgt øer og naturparker kan du tage en svømmetur og spise en let frokost om bord. Start dit 4-timers krydstogt om morgenen med en kort forklaring af de attraktioner, du vil se under sejladsen. Derefter kan du slappe af og nyde de naturlige omgivelser, mens du sejler til forskellige interessante steder. Under krydstogtet får du mulighed for at se Lazise Castle, Rocca di Garda, Villa Canossa, Punta San Vigilio, Isola del Garda, Isola San Biagio, Baia Verde, Rocca di Manerba Natural Park, Jamaica Beach Sirmione og Grotte di Catullo. Under turen kan du tage en svømmetur direkte fra båden og nyde en let frokost, der er inkluderet i turprisen.

Desenzano del Garda: Sunset Boat Trip ved solnedgang med drink

7. Desenzano del Garda: Sunset Boat Trip ved solnedgang med drink

Denne tur varer 90 minutter. Vi mødes i Desenzanos havn og sejler mod Sirmione for at beundre halvøen fra et andet perspektiv end normalt og skåle i solnedgangen. Beundr udsigten til Grotte di Catullo, den hvide Jamaica-strand, svovlkilden i Sirmione termiske vand og Scaligero-slottet. En dejlig måde at se Sirmione på!

Heldagstur til Dolomitterne fra Gardasøen

8. Heldagstur til Dolomitterne fra Gardasøen

Før væk fra Gardasøen og kør mod bjergkæden Dolomitterne med stop undervejs i byerne Moena eller Cavalese. Få tid til at gå på vinduesshopping og nyde en kop varm chokolade, inden du rejser til Pordoi-passet, 2 240 meter over havets overflade. Få fantastiske udsigter over bjergene, herunder toppene Marmolada, Sella og Catinaccio. Nyd lidt fritid til frokost og nyd udsigten. Besøg derefter et typisk bjergområde om eftermiddagen, og oplev træskærerierne og de smukke træbygninger i landsbyen Ortisei. Køb en souvenir fra Dolomitterne i en af de dejlige butikker, inden turen går tilbage til Gardasøen.

Fra Verona: Sirmione og Gardasøen Tour

9. Fra Verona: Sirmione og Gardasøen Tour

Opdag de fantastiske naturlandskaber ved Gardasøen på en tur fra Verona. Besøg byen Sirmione og tag på en sejltur på søens krystalklare vand (afhængigt af vejret), og få lidt fritid til at udforske middelalderbyen. Mød din guide på det centralt beliggende mødested i Verona. Nyd udsigten over landskabet, mens du kører i en komfortabel, airconditioneret varevogn til Gardasøens bredder. Ankom til den charmerende by Sirmione, hvor du kan udforske halvøen på en bådtur (turen kan være begrænset af vejret og bådens tilgængelighed). Træd tilbage i tiden, når du udforsker middelalderlandsbyen, som omfatter slottet Scaligero ved søen. Skridt ned ad smalle gyder, brostensbelagte gader og forbi gamle butikker, som de lokale kalder "botteghe". Efter lidt fritid mødes gruppen igen og vender tilbage til Verona med en varevogn.

Fra Peschiera: Krydstogt på Gardas østkyst til Sirmione

10. Fra Peschiera: Krydstogt på Gardas østkyst til Sirmione

Tag på et morgen- eller eftermiddagskrydstogt fra havnen i Peschiera. Sejl op langs Gardasøens østkyst, mens kaptajnen kort forklarer de vigtigste seværdigheder, der kan ses fra båden. Inden du når frem til byen Sirmione, er der et kort badestop, hvor du kan hoppe direkte fra båden og ned i det kølige vand. Efter badeturen lægger kaptajnen til i Sirmione og passerer den berømte Jamaica-strand og Catullus' grotter undervejs. Når du er i Sirmione, har du 45 minutter til en time til at udforske det historiske centrum på egen hånd, inden turen går tilbage til Peschiera.

Gardasøen

Gardasøen

Ofte stillede spørgsmål om Gardasøen Aktiviteter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Gardasøen end Aktiviteter?

Disse andre ting at gøre i Gardasøen må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Gardasøen

Vil du se alle oplevelser i Gardasøen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Gardasøen

Hvad angår tjenesten Få din guide, vil jeg sige fremragende, købte billetterne (også til en meget overkommelig pris!) præsenteret ved indgangen uden problemer. Endnu engang super. Desværre var Gardaland virkelig for fuld af mennesker, endeløse køer, der var uoverskuelige med to børn. Men også overdrevet for voksne.

God dag, vilde ture, men også dyrt at komme ind. Næsten 1300 kr for 4..