Tilføj datoer
Oplevelser i

Garmisch-Partenkirchen

Topseværdigheder i Garmisch-Partenkirchen

Ofte stillede spørgsmål om Garmisch-Partenkirchen

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Garmisch-Partenkirchen?

De topattraktionerne der skal opleves i Garmisch-Partenkirchen er:

Andre seværdigheder i Garmisch-Partenkirchen

Vil du se alle oplevelser i Garmisch-Partenkirchen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Garmisch-Partenkirchen

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 2.036 anmeldelser

Hvilken fantastisk dag! Vores guide Armin hentede os lige på vores hotel. Han gav os historie og info under køreturen. Det var meget sne, men vi kunne stadig tage svævebanen op til toppen. Vi fik pix med krydset/højeste punkt i Tyskland og fik en kop kaffe i en af caféerne. Vi havde virkelig ikke noget imod, at vi ikke kunne se meget, fordi de sneklædte bjerge stadig var sjove! De lukkede svævebanen på grund af vind, så snart vi kom til toppen, så vi tog tandhjulstoget ned. Armin tog os med ind i Garmisch & Partenkirchen for at shoppe og se det olympiske stadion fra 1936.

Stærkt anbefale! Dagen var meget nem, alt var allerede arrangeret, vi var i stand til at købe billetter til at besøge borgens indre gennem vores rejseguide, før vi endda havde forladt München! Vores tour guide var forbløffende og fortalte os mere om kong Ludwig II's historie mere detaljeret end den officielle slot tour guide gjorde. Neuschwanstein Castle i sig selv er smuk og er bestemt værd at se.

Vores tour guide, Mario, var fantastisk. Han var hurtig til afhentning og engageret i informationsdiskussion under turen til Berchtesgaden. Han gav os også noget yderligere indblik i den ejendom, som The Eagles Nest ligger på. Dette var en fantastisk oplevelse, og jeg vil meget anbefale dette til nogen!

Kevin var vores guide til turen, og han var meget kyndig og hjælpsom. Vores var en nysgerrig gruppe, og Kevin formåede at samle alle historier sammen og gøre turen sjov. Han gav også anbefalinger om, hvad vi kunne gøre i München. Vejret spillede en forkælet sport, men ellers var det en sjov tur

Det hele fungerede perfekt og vi havde en super god oplevelse