Vores mest anbefalede ting at gøre i Garmisch-Partenkirchen

Fra Salzburg: Udflugt til Berchtesgaden og Ørnereden

1. Fra Salzburg: Udflugt til Berchtesgaden og Ørnereden

Nyd det unikke bjerglandskab på denne rundrejse i de fortryllende bayerske alper. Rejs langs floden Königssee, hvor du kan se imponerende klipper og romantiske gårde på vej til Obersalzberg. Slap af i luksuriøse omgivelser i de særligt udstyrede og komfortable busser, mens din chauffør kører dig til dramatiske højder og stejle klipper. Efter 20 minutters kørsel langs de velanlagte veje, når du til Ørnereden, hvor Adolf Hitler tilbragte alle sine sommerferier. Fra Ørnereden kan du nyde den ekstraordinære udsigt til "Hoher Göll" og andre majestætiske, sneklædte bjergtoppe i de bayeriske alper.

Fra München: Guidet heldagstur til Neuschwanstein Slot

2. Fra München: Guidet heldagstur til Neuschwanstein Slot

Gå på opdagelse i eventyrslottet Neuschwanstein og den fortryllende, gamle by Füssen, som ligger omgivet af et af verdens mest imponerede landskaber. Højt hævet over landsbyen møder du et sceneri, som ellers kun forekommer i drømme; et fabelagtigt og æterisk slot tilsyneladende skåret ud af selve bjergene, der på storslået vis strækker sig op til himlen. Denne herlige dårskab blev bygget i det 19. århundrede af den berømte "gale" Kong Ludwig II, en mand beruset af mytologi, som selv blev en legende. Oppe blandt skyerne ses slottets skinnende hvide tårne, der er øjeblikkeligt genkendelig for mange, som ikke engang har hørt navnet Neuschwanstein. Det er inspirationen bag Disneys Torneroseslot og er berømt verden over som Chitty Chitty Bang Bang-slottet. At besøge det er som at træde ind et eventyr. På denne heldagstur fra München vil din guide tage dig med på tog eller i bus, og ledsage dig op ad bakken til slottets højder, hvor det står skinnende med en spektakulær udsigt ud over bjerge, søer og dale. Det handler ikke kun om slottet, men også om den vidunderlige beliggenhed. Du vil gå til de bedste udsigtspunkter og udforske søen. Hvis tiden og vejret tillader det, kan du endda nyde en svømmetur. Oplev den postkortværdige udsigt over det smukke Hohenschwangau Slot, den fantastiske kløft med vandfald og den betagende Marienbrücke Bro, som ligger højt hævet over det hele. Mens du forundres over den store skønhed i området, vil din guide fortælle den spændende historie om Kong Ludwigs berømte og tragiske regeringstid. Du vil høre om hans turbulente tider og om den besættelse, der drev ham til at bygge et fantasislot i bjergene, og som til sidst endte med at ødelægge ham. Spring de lange køer over til den separate tur af kongens private gemakker med en specialiseret slotsguide. Denne tur er den mest praktiske måde, hvorpå du kan komme ind i den fantastiske fantasiverden.

Fra München: Tur til Ørnereden i gruppe på minimum 4

3. Fra München: Tur til Ørnereden i gruppe på minimum 4

Tag en heldagstur fra München til Hitlers tilflugtssted i bjergene over Berchtesgaden. Ørnereden blev foræret til Hitler på hans 50-års fødselsdag i 1939 og tog 13 måneder at bygge. Bjerghytten inkluderer en elevator, hvis skakttunnel blev boret ud fra siden af bjerget og op til huset. Du tager afsted fra München og kører langs nogle af de smukkeste veje i de tyske alper. Ved ankomsten vil en speciel bus køre dig op til Ørneredens indgangsområde, hvorefter du kan tage elevatoren op til bjergtoppen og ind i selve Ørnereden. Nyd udsigten over Alperne og tid til at udforske stedet på egen hånd. De nedre rum kan besøges med en engelsktalende guide, der vil vise dig bidder af bygningens fortid bag pladeglasvinduerne. De allierede troppers graffiti kan klart ses på det gamle træværk. En stor pejs i restauranten har alvorlige skader langs underkanten, hvor soldater hakkede små stumper af marmoret til souvenirs. Hitlers lille kontor er nu cafeteriaets opbevaringsrum. Efter turen vil du have mere fritid til at kigge på nazidokumentationscentret i Berchtesgaden og derefter køre tilbage til München.

Fra München: Heldagsbustur til Zugspitze med svævebanetur

4. Fra München: Heldagsbustur til Zugspitze med svævebanetur

Hop på en turbus, og vær modig nok til at se verden ovenfra ved Tysklands højeste bjergtop. Denne heldagstur tager dig direkte ind i det alpine højland og dets grønne dale. Passer de maleriske huse ved Garmisch-Partenkirchen, fortsæt busturen op ad bjerget, indtil du når dalstationen Zugspitze, Tysklands højeste bjergtop på 2963 meter. Ved at køre med svævebanen når du toppen på blot et par minutter. Nyd den friske luft og det i sandhed forbløffende syn af mere end 400 bjergtoppe fra de bayeriske, østrigske, schweiziske og italienske alper.  Spis middag på en af bjergtoppens restauranter (det er muligt at bestille vegetariske og halalretter). Mor dig med bobslæde, eller tag en gåtur på den altid tilfrosne is.  Efter at være taget ned igen fra bjerget med det historiske tandhjulstog, vil din behagelige bus køre dig tilbage til München.

Fra München: Tur til Neuschwanstein i gruppe på 4+ deltagere

5. Fra München: Tur til Neuschwanstein i gruppe på 4+ deltagere

Tilbring en dag i maleriske Bayern, og nyd en tur på den romantiske vej i Bayerns alper. På vej til Neuschwansteins eventyrslot vil du køre gennem gamle, maleriske bayerske landsbyer og naturskønt landskab. Når du når Neuschwanstein vil du blive taget på en guidet tur gennem slottet, som blev bygget i det 19. århundrede i romansk Revival-stil. Slottet ligger på en kuperet bakke med storslået udsigt over landsbyen Hohenschwangau nedenfor. Fra Marien-broen har du en betagende udsigt over slottet. Slottet blev bestilt af Ludwig II af Bayern, som kongelig retræte og til ære for komponisten Richard Wagner. Efter Ludwig II's død blev slottet i 1886 åbnet for offentligheden, og er nu vært for mere end 1,3 millioner besøgende hvert år. Neuschwanstein har optrådt i adskillige film, og blev også brugt som model for Torneroses slot i Disneyland. Du vil gå gennem en smuk kløft, der byder på kaskader og vandfald. På vejen tilbage vil du stoppe ved Wieskirch-kirken, der blev bygget i det 17. århundrede og nu er på UNESCO's Verdensarvliste. Du har også mulighed for at besøge en bayersk ostegård, hvor du kan få en oste- og pølsetallerken med frisk bagt brød. Her kan du også nyde et 360-graders udsyn over bjerget.

Lenggries: Tandem paragliding flyvning

6. Lenggries: Tandem paragliding flyvning

Flyv over Isardalen i en tandemparaglider med en statscertificeret tandempilot. Tag svævebanen op til Braunecks top, gennemgå landingsprotokollen, og tag af sted. Svæve over Isardalen med dens smukke landskaber og udsigt til de bayerske udkanter. Nyd et møde og en hilsen med din guide, inden du tager svævebanen op til Braunecks topstation. Efter en kort gåtur ankommer du til dit startsted, og føl dig ekstra sikker ved at gennemgå landingsprocedurer og det grundlæggende i paraglidingflyvning. Så kan du med få hurtige skridt tage flugten med et par hurtige skridt. Svæve med komfort, og oplev 360-graders udsigten over foden af de bayerske alper. Tal med din pilot, mens du svæver, og bliv klogere på landskabet under dig. Land i nærheden af svævebanen, og modtag dit SD-kort med videoer og billeder fra dit eventyr.

Fra München: Salzburg, St. Wolfgang og Salzkammergut

7. Fra München: Salzburg, St. Wolfgang og Salzkammergut

Denne tur vil tage dig gennem den maleriske fod af de bayerske alper. Du vil kunne se den fortryllende Chiemsee, som, med et område på næsten 80 km², er den største sø i Bayern. I Salzburg, Mozarts by, vil du have omtrent 2,5 timer til at se byens imponerende bygninger, nyde udsigterne og vandre gennem den smukke barokby. Særligt bemærkelsesværdigt er eksempelvis Hohensalzburg-fæstningen og Mozarts fødested. Katedralen, Hellbrunn Slot og springvandene må du ikke gå glip af. Den gamle bydel byder på mange attraktioner, fra fine butikker og kulinariske delikatesser til kunst, kultur og alt andet, som hjertet begærer. Turens næste del vil kun finde sted om sommeren (fra april til november): Turen vil derefter tage dig videre gennem Salzkammergut til Wolfgangsee. Der vil du få mulighed for at tage en sejltur til St. Wolfgang, til Hotel zum Weissen Rössl og pilgrimskirken. På tilbageturen er der ét mere spændende højdepunkt: et stop ved Mondsee, en lokation fra filmen "Familien Trapp". Bliv betaget af denne tur til Salzburg og Salzkammergut. Hvis du er der i løbet af vinteren (fra november til april), kommer du i stedet for besøget i St. Wolfgang til at nyde mere tid i Salzburg. I december vil du også kunne besøge Christkindlmarket.

Fra München: Heldagsgruppetur til Zugspitze med 4+ deltagere

8. Fra München: Heldagsgruppetur til Zugspitze med 4+ deltagere

Tilbring en dag i De Tyske Alper på en heldagstur fra München til Zugspitze. Du vil rejse til Garmisch-Partenkirchen, hvor du tager svævebanen de 2962 meter op til toppen af Tysklands højeste bjerg. Zugspitze ligger på den internationale grænse mellem Tyskland og Østrig. Der er faktisk svævebaner fra begge lande, der mødes på toppen af bjerget. Ud over det er der også restauranter, butikker og teleskoper på toppen. Fra toppen kan du nyde den smukke udsigt over Alperne, som synes at fortsætte ud i uendeligheden. I holder frokostpause i en lille bjerghytte, hvor I ser den skønne udsigt til alpetoppene og ind i München-regionen. Efter frokost vil du tager I en smuttur fra Tyskland og ind i Østrig (du behøver ikke et pas). Du vil have mulighed for at nyde en øl i Tysklands højst beliggende ølhave. Turens sidste højdepunkt er en rundtur i bjergene ombord på et tandhjulstog.

Rundvisning i den bayerske saltmine og Berchtesgaden

9. Rundvisning i den bayerske saltmine og Berchtesgaden

Lær, hvordan det er at bo i de bayerske alper. Rejs langs Königseeache-floden forbi Obersalzberg, hvor lederne af det Tredje Rige engang havde deres residens. Højdepunktet på denne tur er et besøg i en 500 år gammel saltmine, hvor du først ifører dig det originale beskyttelsesudstyr, inden du går ind. Når du er inde, får du spændende, informative og legendariske fakta om denne fortryllende underjordiske verden. Brug de rutsjebaner, som minearbejderne engang brugte, til at dykke dybere ned i minen og se, hvilke hemmeligheder den stadig gemmer på. En tur med en tømmerflåde langs den mystiske underjordiske saltsø og en tur med minens jernbane afslutter den informative tur. Inden du vender tilbage til Salzburg, har du masser af tid til at udforske Berchtesgaden-området.

München: Halvdags udflugt til slottet Neuschwanstein på en halv dag

10. München: Halvdags udflugt til slottet Neuschwanstein på en halv dag

Denne halvdagstur er det ideelle valg og meget effektiv, hvis du leder efter en tur fra München til Neuschwanstein slottet start på Hovedbanegården München 7:15 til Castel Neuschwanstin, Marienbroen... og tilbage til München 14:20 Denne halvdagstur er kombineret med bil tog din tur dækker togbillet og billet til slottet Neuschwanstein uden kø

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Garmisch-Partenkirchen

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Garmisch-Partenkirchen

Alle aktiviteter

18 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 2

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Garmisch-Partenkirchen

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Garmisch-Partenkirchen

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Garmisch-Partenkirchen?

Topattraktionerne, der skal opleves i Garmisch-Partenkirchen:

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i Garmisch-Partenkirchen med børn?

Andre seværdigheder i Garmisch-Partenkirchen

Vil du se alle oplevelser i Garmisch-Partenkirchen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Garmisch-Partenkirchen

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 2.430 anmeldelser

Vores tour guide, Mario, var fantastisk. Han var hurtig til afhentning og engageret i informationsdiskussion under turen til Berchtesgaden. Han gav os også noget yderligere indblik i den ejendom, som The Eagles Nest ligger på. Dette var en fantastisk oplevelse, og jeg vil meget anbefale dette til nogen!

Det hele fungerede perfekt og vi havde en super god oplevelse