Gatwick Lufthavn

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Gatwick Lufthavn

Vil du se alle oplevelser i Gatwick Lufthavn? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Gatwick Lufthavn

Samlet bedømmelse

4.0 / 5

baseret på 2.585 anmeldelser

Vi bookede igen og igen

Vores fly startede kvart om syv om morgenen. Det betyder, at vi var nødt til at gå relativt tidligt på en søndag fra centrum til Stansted (ca. en times kørsel). Overførslen fungerede godt. Vi var seks voksne og blev hentet i en pickup så tidligt som diskuteret. Driveren kørte sikkert trods regnen og var meget venlig. Vi kan kun anbefale overførslen og vil booke den igen og igen!

I thought I had booked a shuttlebus but to my surprise, I got a private taxi. The car was very clean and new and the female driver was professionel and very kind. Such a pleasure to speak and drive with her. Will definately recommend it to everyone I know. The taxi arrived at my hotel 10 minutes before sceduled and the driver came in to pic me up. Very good service!

Den meget venlige chauffør blev udnævnt til 13:20 kl. 13:12, og bragte os sikkert gennem London, med hans tredive års erfaring, han kendte en masse stealth-ruter, og vi gjorde gode fremskridt. Meget flot, høflig og høflig og pålidelig, kun for at blive anbefalet, for prisen og den service, jeg vil altid give det en +++ vurdering

Fremragende service

Vi kunne ikke have håbet på bedre; vores fly var forsinket i flere timer, og frygten var, at dette også ville kompromittere den bestilte shuttle-service i stedet, ledelsen var perfekt, chaufføren var der og ventede på os, og vi behøvede ikke at vente et minut på afgang, virkelig god service, Tillykke.

Så det værd!

Vores chauffør var hjælpsom, venlig, professionel og hurtig. Hans ankomst til vores udgang fra tolden var perfekt timet. Vi var i slutningen af vores 3 ugers tur - tunge tasker og trætte fødder gjorde denne service fra lufthavn til hotel værd at de ekstra rejseomkostninger.