Tilføj datoer

Gatwick Lufthavn

Vi fandt 22 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 2

Andre seværdigheder i Gatwick Lufthavn

Vil du se alle oplevelser i Gatwick Lufthavn? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Gatwick Lufthavn

Samlet bedømmelse

3.8 / 5

baseret på 2.255 anmeldelser

Booking af vores transfer fra Gatwick Lufthavn til det centrale London gik glat. Da vi ankom til lufthavnen, blev vi meget godt guidet til National Express skranken i lufthavnen og var i stand til at bestille retur direkte for at være sikre på at have pladser (selvom vi kunne gå direkte til bussen, forekommer det mig- han). Chaufførerne var professionelle og rejsetiden omkring 2 timer for en mandag morgen (variabel varighed afhængig af trafik og stop)

meget godt! Vent ikke på din bus, når du ankommer til Gatwick uden først at gå til skranken indeni for at få din billet. På den anden side kører busserne ikke hvert 15. min., men hver time, for at være sikker på ikke at gå glip af det, se tidsplanen, hvor bussen ankommer ved at gå til buspladsen!

Bussen var til tiden, ren og komfortabel. Vi blev hjulpet meget godt og hurtigt på stedet. Det, der mangler, er informationsskilte på GetYourGuide. Du skal altid spørge dig selv med appen åben.

De ønskede ikke at acceptere den elektroniske kupon, de ville ikke lade os om bord, men så lod de os sidde på trods af, at de ikke havde papirvaucheren

Chaufføren var der til tiden og det var let at bestille.