Ting at foretage sig
Generalife-haverne

Generalife-haverne: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Granada: Alhambra & Nasrid-paladserne - tur med billetter

Granada: Alhambra & Nasrid-paladserne - tur med billetter

Oplev Alhambra, det vigtigste og mest fascinerende monument i det muslimske Spanien og en af de mest besøgte seværdigheder i Spanien. Alhambra viser arven fra Nasrid-dynastiet, som du kan opleve, mens du udforsker Alcazaba, Comares-paladset og Generalife-haverne. Benyt lejligheden til at besøge Alhambra ledsaget af en officiel privat guide, som vil forklare kompleksets hemmeligheder, historier og kunstneriske detaljer. Mød din guide ved Alhambra for at begynde denne vandretur. Turen starter med at besøge det ommurede citadel, de første levn, før det blev sæde for de nasridiske emirer af Granada. Fortsæt til Alcazaba, det ældste område i Alhambra og militærområde. Oplev de imponerende Torres Bermejas og tag et billede på toppen af Torre de la Vela, hvor du kan få den bedste udsigt over Albaicín-kvarteret. Besøg hjertet af Alhambra, Nasridpaladserne. Patioer i maurisk stil og det kongelige kvarter. Din guide vil afsløre al historien og legenderne om, hvordan de overdådige paladser blev bygget til de islamiske herskere. Som afslutning på besøget kan du nyde Generalife-haverne, hvor byens konger hviler. Se dens arkitektur, dekorationer og haver.

Granada: Indgangsbillet til Alhambra med audioguide

Granada: Indgangsbillet til Alhambra med audioguide

Nyd fleksibiliteten og friheden ved en selvledende rundtur i Granada med din audioguide med GPS-navigation. Når du har hentet din personlige turistnavigator og din adgangstid til Alhambra-paladset, kan du springe køen over til Alhambra og se den udsøgte detaljerede islamiske kunst og arkitektur i Generalife-haverne, Nasrid-paladserne og Alcazaba-fæstningen. Din audioguide vil give detaljerede forklaringer om Alhambra og Generalife, mens du går. Efter dit besøg på Alhambra og inden du afleverer audioguiden tilbage, kan du gå på opdagelse i byens bedste kulturelle tilbud, tapasbarer, monumenter og museer. Følg tipsene fra din GPS-navigator, og slap af om aftenen med en massage, hyg dig med venner på en god restaurant, spil golf eller besøg en forlystelsespark.

Granada: Billet til Alhambra-haverne og Generalife

Granada: Billet til Alhambra-haverne og Generalife

Oplev de imponerende Alhambra-haver i dit eget tempo. Gå gennem Alhambras fascinerende haver, der er fyldt med springvand, hængende planter og asfalterede stier. Adgang til Nasrid-paladserne er ikke inkluderet i denne billet. Lad dig indhylle i den mauriske kulturs atmosfære, og nyd vegetationen omkring fæstningen. Beundr den dekadente arkitektur i Generalife, paladset overfor Alhambra, som engang var hjemsted for de granadinske konger. Spadser hen til det militære område, Alcazaba, og se de befæstede sandfarvede tårne. Fortsæt din rejse gennem komplekset og mød Charles V's palads, moskeens bad og skjulte gangstier i haverne.

Granada: Alhambra, Nasrid-paladser og Generalife-tur

Granada: Alhambra, Nasrid-paladser og Generalife-tur

Se Alhambra-paladset, som er et must for enhver besøgende i byen Granada. Dette Unesco-verdensarvsområde kan prale af attraktive og udførlige værelser, en monumental og historisk beliggenhed og en udsøgt detaljeret islamisk kunst og arkitektur. Gør dit besøg til en ekstraordinær oplevelse, rig på viden og historie med en officiel lokal guide. Din ekspertfortolker af Granadas kulturarv vil eskortere dig gennem alle dele, der udgør den "røde fæstning". Din guide vil også besvare alle yderligere spørgsmål, du måtte have om dette spektakulære monument. Udforsk Alcazaba-fæstningen, der tidligere var et militærområde og det mest antikke område i Alhambra-komplekset. Beundre de Nasridiske paladser, herunder Mexuar-paladset, Comares-paladset og Leones-paladset. Etterligt kan du opleve Generalife, sultanens sommerpalads, der ligger øst for Alhambra og er omgivet af store haver fyldt med en stor variation af vegetation, indrammet af et smukt islamisk landskab.

Granada: Alhambra guidet tur med Nasrid paladser og haver

Granada: Alhambra guidet tur med Nasrid paladser og haver

Få en billet til Alhambra, Nasrid-paladset, Alcazaba og Generalife-haverne uden kø til at springe køen over. Hør alt om Granadas historie og kultur fra din guide. Mød din guide ved Alhambra for at deltage i denne vandretur rundt i Granada. Gå først ind i Alhambra og beundr den middelalderlige arkitektur fra den mauriske besættelse. Bedøm dette UNESCO-verdensarvsområde, der startede sit liv som et muromkranset citadel, før det blev det overdådige sæde for Granadas Nasrid-emirer. Fortsæt til Alcazaba, en fæstning, der er en af de ældste dele af Alhambra, og udforsk de fantastiske sølvfarvede tårne (Torres Bermejas). Dyk ned i Alcazaba. Sørg for at tage et foto på toppen af klippen, da du vil fange udsigten over Albaicín-kvarteret. Næst skal du besøge Nasridpaladserne. Se de Moriske gårdhaver, receptionshaller og kongelige kvarterer er hjertet af Alhambra. Hør din guide fortælle dig alt om de antikke trælofter, de farvestrålende fliser og historien om dette smukke palæ, der blev bygget til de spanske muslimske herskere. Sidst besøger du Generalife-haverne, som tidligere var et fritidsområde for kongerne af Granada, hvor de kunne slappe af fra paladsets officielle anliggender. Afslut dagen på en god måde og slap af og slap af i haverne. Beundr den storslåede arkitektur, de fascinerende dekorationer, haverne, springvandene og gårdhaverne.

Granada: Alhambra Nat Besøg Indgangsbillet

Granada: Alhambra Nat Besøg Indgangsbillet

Træd ind i den magiske verden i Alhambra-komplekset, der er på UNESCO's verdensarvsliste, når mørket falder på med disse adgangsbilletter. Se det monumentale sted, der er rigt på historie, skønhed og kultur, forvandle sig til en fredfyldt oase i måneskinnet. Forudbestil din natadgang for at udforske de frodige Alhambra-haver og Generalife, eller de store Nasrid-paladser og Karl V's palads. Flygt fra menneskemængden i dagtimerne, og beundr Alhambra i et andet lys med et besøg i måneskinnet. Gå ind i adgangspavillonen og fortsæt gennem Generalife-valnøddetræernes promenade. Via denne gangbro kommer man til den nordlige del af Generalifes nye haver og til Generalifepaladset. Alternativt kan man se de boliger, som Nasrid-sultanerne brugte til sig selv og deres hoffer, med et besøg i Nasrid-paladserne. Selvom de er betagende om dagen, får de en mystisk charme efter solnedgang. Gå gennem Mexuar, Palacio de Comares y Palacio de los Leones og Charles V's palads. Oplev de reducerede menneskemængder og den omsluttende stilhed, der forstærker stedets majestæt og giver en rolig og romantisk oplevelse.

Alhambra og Nasridernes Palads: Guidet skip-køen-tur

Alhambra og Nasridernes Palads: Guidet skip-køen-tur

Lær om Granadas historie på denne 3 timers guidede rundvisning i Alhambra og Generalife-sommerpaladset. En informativ guide vil føre dig rundt i det store kompleks, der går mere end 600 år tilbage i tiden. Du kan beundre en storslået blanding af islamisk kunst og kultur. Alhambra, der blev erklæret UNESCO's verdensarvsliste i 1984, var en hofby, hvor sultanerne fra Nasrid-dynastiet boede. Ud over sultanernes udsmykkede paladser vil din guide tage dig med til den militære fæstning, hvor du får en givende udsigt over Granada og de omkringliggende bjerge. Så går du over til Generalife. Generalife blev bygget som et fritidsområde for de mauriske konger af Granada i det 14. århundrede, og dets smukke haver er rigelige med forskelligartet flora og fantastiske vandelementer. En forfatter beskrev den poetisk som "vandet, der græder".

Alhambra og Generalife-haverne: Guidet tur med entrébillet

Alhambra og Generalife-haverne: Guidet tur med entrébillet

Nyd en rundvisning i de storslåede haver ved Alhambra, der er på UNESCO's Verdensarvsliste. Slottet og haverne ligger på bjergsiden over byen Granada. Kom ind med en skip køen-entrébillet, hvorefter guiden deler ud af historien og fantastiske fortællinger om Alhambra. Den statelige by blev befæstet i det 13. århundrede, og den fantastiske udsigt fra murene skal ses før man tror det. Beundr Generalife, der engang var en rekreativ bygning for Nasride-sultanerne, og som også blev brugt til landbrug. Oplev hvad, der har betaget de mange besøgende i monumentet, og værdsæt Alhambras storhed og mystik. Bliv overvældet af den detaljerede islamiske kunst og arkitektur i Generalife-haverne og Alcazaba-fæstningen.

Fra Sevilla: Alhambra-paladset med mulighed for Albaycin-tur

Fra Sevilla: Alhambra-paladset med mulighed for Albaycin-tur

Følg den rute, som forfatteren Washington Irving tog, og se Alhambra-paladset og Generalife-haverne samt byen Granada. Din guide tager dig med ind i Tusind og én nats magiske verden, mens du går på opdagelse bag den mauriske arkitektur og lærer om paladsets historie. Gør dit besøg til en ekstraordinær og rig oplevelse. Med en guidet tur i Alhambra har du en af de officielle turistguider til din rådighed, en ekspertfortolker af Granadas arv. Din guide vil føre dig gennem alle dele, der udgør den "røde fæstning", og vil også besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om dette spektakulære monument. Forundres over små og smalle gader, hvis du vælger den valgfri tur i det unikke og magiske distrikt Albayzin

Fra Costa del Sol eller Malaga: Granada og Alhambra-tur

Fra Costa del Sol eller Malaga: Granada og Alhambra-tur

Denne udflugt fra Málaga vil føre os til at opdage essensen af Granada, en af Andalusiens mest blændende perler, der byder på meget mere end det verdensberømte Alhambra, det mest betydningsfulde palads med arabisk indflydelse i Europa. Du kan vælge at blive hentet fra et af de forskellige afhentningssteder på Costa del Sol eller i Malaga på det angivne tidspunkt. Nyd en naturskøn køretur på ca. 2,5 time over Málagas bjergkæde for at nå den historiske by Granada. Når du ankommer til Granada, kan du nyde fritiden til at udforske Albaicíns smalle, brostensbelagte gader, hvidkalkede huse og charmerende pladser og Granadas centrum, f.eks. slentre langs Paseo de los Tristes ved Darro-floden og besøge Carmen de los Mártires-haverne. Hvis du vælger standardturen, kan du stoppe ved udsigtspunktet Mirador de San Nicolás og nyde en af de mest fantastiske udsigter over Alhambra med Sierra Nevada-bjergene i baggrunden, et ikonisk billede, der tager pusten fra enhver besøgende. Alhambra er det mest besøgte monument i Spanien og et vigtigt stop for alle, der besøger Granada fra Malaga. Hvis du vælger muligheden med Alhambra-billetter, har du to muligheder. Komplet rundvisning i Alhambra og Generalife med en officiel guide, herunder Nasrid-paladset, Karl V's palads, Generalife-paladset, Generalife-haverne, det palatinske arkæologiske område samt Partals og Yusuf III's paladser og haver. Vigtig rundvisning i Alhambra og Generalife med en officiel guide, herunder Medina og Alcazaba, Karl V's palads, Generalife-paladset, Generalife-haverne, det palatinske arkæologiske område, Partal-paladset og -haverne samt Yusuf III's palads. Denne tur omfatter ikke Nasrid-paladserne. Efter fritidsmuligheden eller Alhambra-besøget mødes I igen som en hel gruppe og vender tilbage til Costa del Sol, hvor turen slutter.

Alle aktiviteter

59 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Store seværdigheder i Granada

Ting at lave i Generalife-haverne

Byer i Spanien

Andre seværdigheder i Generalife-haverne

Vil du se alle oplevelser i Generalife-haverne? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Generalife-haverne

Samlet bedømmelse

4.5
(48.763 anmeldelser)

Alhambra var en vidunderlig oplevelse, vi tilbragte 5 1/2 time i området og elskede hvert minut af det. Lydguiden var nem at bruge og grundig, med information om historien og arkitekturen i mange af områderne - godt gået, meget bedre end en guide, der bevæger sig hurtigt til områder, de ønsker at vise dig. Men fordi vi havde læst, at folk havde problemer med at finde, hvor de kunne få billetterne, tjekkede vi dette ud dagen før, og ja, vi fandt også dine instruktioner meget forvirrende. Kunne instruktionerne være mere tydelige - måske på den modsatte side af vejen fra hovedbilletkontoret, i bygningen til højre for hotellet .. Inkluder også et foto af bygningen, vi identificerede andre stressede på grund af dette og de kom for sent til tidsrummet. Dagen før fik vi at vide, at vi skulle få lyden nedenunder, men da vi kom dertil på det fastsatte tidspunkt var de ikke åbne, og heldigvis sagde nogen, at gå ovenpå. Forklar venligst disse detaljer for andre.

Enestående tur, lidt trættende. Guiden, Tania, meget kompetent og venlig, opmærksom på timing, var virkelig afgørende for at værdsætte oplevelsen. Men for en så høj pris ville jeg have forventet en mindre gruppe, det er ubehageligt at trænge sammen i næsten 30 personer i nogle gange små rum i betragtning af folkemængderne. Jeg forestiller mig, at guiden kun får en lille brøkdel af gebyret...

Der er ikke nok karakterer til at beskrive, hvor fantastisk denne oplevelse var. Jeg rejste over hele verden for at gå til Alhambra, og dens skønhed, historie og variation var bare fænomenal!! Vores guide Antonio var så vidende og underholdende, at der gik 3 timer på et øjeblik. Hver eneste øre værd at være her

Først lidt af et rod med at finde mit udgangspunkt takket være min app, som var nøjagtig inden for 100m lol. En stor tak til Alberto vores guide, som var i stand til at fange vores interesse under hele besøget med alle hans forklaringer, og som var meget venlig og tålmodig

Alhambra, et værdifuldt kulturelt aktiv for menneskeheden og en sammensmeltning af religiøse kulturer fra middelalderen i Europa. Kunstskatte og den perfekte skønhed i historisk arkitektur. Dette er et must see, hvis du rejser i Andulsia...