Vores mest anbefalede ting at gøre i Genova

Langhe: Trøffeljagt ved solnedgang med vinsmagning og vinsmagning

1. Langhe: Trøffeljagt ved solnedgang med vinsmagning og vinsmagning

Bliv en trøffeljæger for en aften under en eksklusiv trøffeloplevelse i solnedgang. Lær alt om trøffeljagt, og mød de lokale - og deres hunde - som dedikerer deres liv til jagt på vilde trøfler. Prøv trøfler for at finde ud af, hvad al den ståhej handler om, og tre lokale vine. Efter en varm velkomst fra Alberto eller Gianluca, din erfarne trifolau (trøffeljæger) guider og deres trofaste hunde, Etan, Katt eller Bull, kravler ind i deres bil for at blive kørt til Piemonte-skovene, hvor de normalt går på jagt efter trøfler. Nyd de smukke vinmarker og landskaber under kørslen. Når du ankommer til skoven, får du en kort introduktion til historien og kunsten at jage trøfler. Oplev, hvordan trifolaus træner og udvikler så tætte relationer med deres firbenede venner. Lær derefter om forskellige typer af trøfler og deres symbiotiske forhold til træerne. Når alle dine trøffelrelaterede spørgsmål er blevet besvaret, kan du følge hundenes næser gennem skoven på jagt efter disse flygtige svampe. Du vil vide, hvornår de trøffeljagende hunde har fundet noget, når de begynder at grave ved foden af et træ og grave trøflen frem med deres fintunede næser. Hvis du er heldig, graver de måske den mest berømte hvide trøffel i verden -- Tartufo Bianco d'Alba -, som kun findes i Piemonte, hvilket gør den til en af de mest sjældne og eftertragtede trøfler i verden. Nyd at se trøffelhundene i arbejde, mens solen går ned over det omkringliggende italienske landskab. Når du har fået appetit på at samle trøfler, er det tid til en aperitif. Tag til en lokal vingård i Gavi for at smage tre af deres vine, der alle er tildelt DCOG Gavi di Gavi kvalitetsmærket. Smag på trøffelchips, focaccia brød og lokale oste og pølser med sort trøffel revet på toppen. Hvis du har fået en ny forståelse for og forståelse af trøfler, bliver du kørt tilbage til mødestedet.

Genova : Bådtur til Camogli, San Fruttuoso og Portofino

2. Genova : Bådtur til Camogli, San Fruttuoso og Portofino

Oplev en heldagsbådsudflugt og oplev tre af de mest charmerende landsbyer i Ligurien: Camogli, San Fruttuoso og Portofino. Nyd mulighederne for at besøge alle tre, eller vælg hvilke af dem du gerne vil opleve. Afgang fra Genova om morgenen om bord på motorbåden Città di Camogli, og nyd panoramaudsigten over kysten på vej til Camogli havn. Hvis du vælger at besøge San Fruttuoso, finder du en charmerende fiskerby, der ligger på Portofinos forkant, og klosteret San Fruttuoso. Når du forlader kajen fra Camogli, kan du få øje på den smukke udsigt over den lille landsby. Dernæst kan du beundre Portofino-bjergets majestæt, den markante udkragning af Punta Chiappa. Derpå passerer du den eksklusive landsby San Fruttuoso, efterfulgt af den berømte eremitgrotte og Cala dell'Oro. Herefter finder du i Portofino det imponerende blå hav, den frodige grønne vegetation på kanten af klipperne og de elegante villaer langs kysten. Slutteligt kan du holde øje med flaskehalsdelfiner på sejlturen tilbage til Genova.

Genova: Akvarium i Genova med frokost

3. Genova: Akvarium i Genova med frokost

Dyk ned i den største udstilling om akvatisk biodiversitet i Europa. Gå en tur gennem verdens mest fascinerende have og farvande, mens du går på opdagelse i havet og får en uforglemmelig oplevelse. I spektakulære omgivelser kan du nyde nye tematiske ruter og lære alle hemmelighederne, kuriositeterne og detaljerne om et sted, der aldrig holder op med at overraske og begejstre. Berig dit besøg med en frokost på Tender Cafè, som er en fastfoodbar inde i Genova Aquarium of Genoa, der har en fantastisk terrasse med udsigt over Genovas havn. Det er her, du kan smage og opleve liguriske og genovesiske specialiteter. Frokosten er genovesisk focaccia med burrata, cherrytomater, chips eller en salat. Frokosten omfatter også 1 drink efter eget valg.

Fra Genova: Portofino: Fra Genova: Bådtur til Portofino

4. Fra Genova: Portofino: Fra Genova: Bådtur til Portofino

Bragt eftermiddagen med at udforske Portofino, som ligger kun en kort tur ned langs kysten fra Genova. Se det fantastiske landskab undervejs, og udforsk den charmerende og unikke landsby i løbet af eftermiddagen. Afgang fra Porto Antico Calata Mandraccio i Genova og kør til Portofino. Mens du kører langs kysten, kan du beundre de smukke klipper og kystlandskaber. Camogli, San Fruttuoso-bugten, Portofino-fremspringet og det hvide fyrtårn på klippen venter på dig. Områdets naturlige skønhed vil helt sikkert forbløffe. I Portofino kan du besøge torvet, de berømte butikker og beundre den enestående udsigt foran San Giorgio-kirken. Måske kan du forkæle dig selv med gelato, inden du vender tilbage til Genova ca. kl. 18.30.

Genova: 24- eller 48-timers billet til hop-on hop-off-tur

5. Genova: 24- eller 48-timers billet til hop-on hop-off-tur

Genova er Liguriens hovedstad, Columbus’ fødested og er på UNESCO’s Verdensarvsliste. Se byens seværdigheder og dens paladser fra 16- og 1700-tallet på Strade Nueve, på denne hop-on hop-off-sightseeingtur. Din 24- eller 48-timers billet giver dig mulighed for at se mere end bare betagende bygninger. Genova byder på en masse skjulte skatte, der bare venter på at blive opdaget. Dobbeltdækkerbussen kører afsted fra Piazza Caricamento og giver nem adgang til byens 2 jernbanelinjer. Samtidig giver turen adgang til mange ideelle shoppingmuligheder. Udforsk byen på egen hånd og i dit eget tempo. Du kan for eksempel se San Lorenzo-katedralen med sin helt unikke sammenblandede stilarter, lige fra gotisk til renæssance. Bliv betaget af Palazzo Ducales enorme størrelse, før du hopper på bussen igen, og fortsætter turen til byens fantastiske museer. Byens bedste kunstsamlinger finder du på Musei di Stradas, der ligger i 3 strålende paladser, hvor blandt andet Rubens’ og andre italienske kunstneres mesterværker befinder sig. På bussen kan du nyde 360-graders panoramaudsigt fra topdækket. Spadser gennem Via Garibaldi, der er Genovas kulturelle centrum og omgivet af grandiøse bygninger og fine butikker. Ved det nyrenoverede Porto Antico kan du finde oplevelser for hele familien, blandt andet Caricamento-akvariet, hvor du vil kunne se delfinerne lege. Busserne kører dagligt hvert 30. minut og indtil sidst på eftermiddagen, hvorefter du kan opleve Genovas festlige natteliv. Hovedparten af aftenaktiviteterne foregår i den historiske del af byen i området omkring Piazza Sarzano og Via San Lorenzo. Tilbage på bussen den næste dag indenfor billettens 24 eller 48-timers gyldighedsperiode, kan du hoppe af ved Bigo, der er en kopi af en struktur, der for mange år siden blev brugt til at læsse varer af skibene. Du kan drage nytte af bussens flersprogede kommentarspor, så du i ro og mag kan opleve Genovas smukkeste seværdigheder på en praktisk og sjov måde. Stoppesteder: 1) Caricamento 2) Via Garibaldi 3) Piazza De Ferrari 4) Piazza della Vittoria 5) Brignole 6) Via XX Settembre 7) Carignano 8) Corvetto 9) Genova Marineterminal

Genova: Pelagos Sanctuary Whale Watching Cruise

6. Genova: Pelagos Sanctuary Whale Watching Cruise

- Udflugten varer ca. 4 timer med afgang fra Genova Porto Antico Calata Mandraccio . Efter 30 minutters sejlads til åbent hav når vi en dybde på 1000/1500 m, hvor der er større chance for at se. Fra det øjeblik begynder forskningsaktiviteten med vores besætning. En biolog vejleder hver udflugt med mulighed for, hvis det er nødvendigt, også at få en tysk/engelsktalende guide, som vil fortælle om disse utrolige dyrs vaner og besvare alle dine nysgerrigheder. - Der er samme mulighed for at se dyr hele året rundt, men vi vælger at gennemføre vores udflugter fra april til oktober på grund af de bedre vejrforhold. Månederne op til højsæsonen er normalt de bedste takket være en mindre skibstrafik. - Udflugten finder også sted med et minimalt antal passagerer. - I april, maj og oktober har vi udflugter om søndagen; fra juni til september om onsdagen, fredagen og søndagen. Afgangstidspunktet fra Genova porto antico er kl. 13.00. Det er nødvendigt at gøre opmærksom på, at forskning i hvaler i reservatets farvande indebærer tålmodigt overvågningsarbejde og observation af overfladen, idet man skal huske, at vi leder efter vilde dyr, og at der hverken er fastsat tidspunkter eller steder, hvor man kan møde dem. Vi må acceptere nogle få timers sejlads, som senere vil blive rigeligt belønnet af de følelser og det skue, som disse skabninger tilbyder os. De bedste dage for observationer er dage med roligt hav og vindstille, hvor det er lettere at se dyrene, når de kommer op til overfladen for at trække vejret.

Genova: Børnenes og de unges by Museumsbilletten

7. Genova: Børnenes og de unges by Museumsbilletten

Nyd en adgangsbillet til Børnenes og de unges bymuseum i Genova. Gå gennem dette museum og skærp dine sanser, mens du leger og interagerer med kunst og farverig digital teknologi, der vil tage dig med på en rejse for at opdage dig selv. Opdag en verden af ren fantasi. Gå ind i alle de interaktive rum på en hvilken som helst rute, som du vil. Forundres over kalejdoskopet af farvestrålende, tankevækkende optiske illusioner og test dine sanser, mens du går gennem dette ekstraordinære museum. Smug, se, se, røre, høre og smage dig vej gennem denne udstilling. Lyt til lydbølger, se former, leg med refleksioner og spejle, find ud af alt om smagsløg, og rør ved de iøjnefaldende udstillinger. Gå rundt og tag selfies ved 3D-næsen, slikkepindeudstillingerne, eller hvad der nu kildrer din fantasi; disse billeder vil helt sikkert give dig masser af Instagram-likes. Oplev en uforglemmelig, sjov dag for hele familien, der vil overtage din fantasi.

Fra Genova: Guidet udflugt med hvalsafari

8. Fra Genova: Guidet udflugt med hvalsafari

Ved ankomsten til båden modtager du en introduktionsbriefing om Pelagos-hvalreservatet fra din ekspertguide, der er marinebiolog. Lær mere om historien og bevaringsprogrammerne. Lær om de arter, der er hjemmehørende her, herunder finhvaler, kaskelothvaler, småhovedet hval, øresvin og mange flere. Sejl ud på det åbne hav, og besøg nogle af de bedste steder at se forskellige arter af havpattedyr i deres naturlige habitat. Glæd dig over at opdage et hop op over vandoverfladen, der tyder på en flok delfiners ankomst. I fuld overensstemmelse med reglerne om ikke at forstyrre de lokale beboere i reservatet, nyder du synet af havpattedyrene fra båden og ser dem boltre sig i deres naturlige omgivelser. Lær mere om arternes kuriositeter fra din ekspertguide. Sæt pris på synet af de smukke væsner, mens biologerne forklarer mere om de observerede arters kost og adfærd. Efter at have beundret dyrenes hop op over vandoverfladen, kigger I efter andre marinearter i reservatet. Stil gerne guiderne masser af spørgsmål, og lær om det vigtige arbejde, der udføres for at beskytte det oprindelige havliv.

Genova: Kombibillet til det verdensberømte akvarium og fyrtårnet

9. Genova: Kombibillet til det verdensberømte akvarium og fyrtårnet

Oplev Genovas akvarium, det største akvarium i Italien, som ligger i Genovas gamle havneområde. Nyd et spændende, medrivende og engagerende besøg, inden du bestiger trapperne til Genos fyrtårn, det højeste fyrtårn i Middelhavet. Tag på en rig og spændende rejse, mens du går på opdagelse i verdenshavene i et akvarium, der rummer det mest omfattende udvalg af akvatisk biodiversitet i Europa. Udstillingsgalleriet består af over 70 udstillinger og 600 arter fra alle verdenshavene. Fra de mest sjældne arter som søkøer - havpattedyr, der måske er ophav til legenden om havfruer - til de mest kendte arter som delfiner, pingviner og hajer. Genoa Aquarium er fyldt med innovativ scenografi, de nyeste digitale installationer, et helt fornyet lys- og lyddesign og et rigt dagligt program med taler. Se også to områder, der er dedikeret til krybdyr og padder, og til bevarelses- og genopretningsprojekter for dyr, der er i vanskeligheder eller er blevet beslaglagt af myndighederne og overdraget til akvariet. Gå derefter over den ikoniske promenade for at besøge det monumentale kompleks af Genovas fyrtårn, et symbol på byen. Lanterna di Genova er verdens femte højeste fyrtårn og har været i drift i næsten ni århundreder og er det officielle fyrtårn for Genovas havn. Kravl de første 172 trin op for at beundre Genova fra toppen af den første panoramaterrasse.

Fra Genova: Bådtur til Portofino med fri tid til at udforske

10. Fra Genova: Bådtur til Portofino med fri tid til at udforske

Beundre den betagende udsigt over den liguriske kyst fra havet på denne tur fra Genova til Portofino. Vi sejler fra Genovas Porto Antico og bruger fritiden på at nyde Portofinos pittoreske træk og dens ekstraordinære havn, før vi vender tilbage til Genova. Sidst på formiddagen tjekker du ind på billetkontoret, som ligger lige ved siden af Genovas akvarium. Afgang i en komfortabel og rummelig båd. Slap af på vejen til Portofino med udsigt til den italienske rivieras azurblå vand og maleriske landsbyer. Vi ankommer til Portofino omkring middagstid og har to timer til at købe en lækker frokost, slentre langs de pastelfarvede huse eller besøge Piazzetta, som er et brostensbelagt torv med en spektakulær udsigt over havnen. Tag billeder af Castello Brown fra det 16. århundrede. Tag afsked med Portofino, og nyd den frodige kyst på vej tilbage til dit mødested i Genovas travle Porto Antico.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Genova
Besøg denne port til rivieraen, og oplev en by, der summer af historiske perler og byder på utrolige strande.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Genova

Alle aktiviteter

87 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 6

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Genova

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Genova

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Genova?

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Genova?

Andre seværdigheder i Genova

Vil du se alle oplevelser i Genova? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Genova

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 6.164 anmeldelser

Det startede til tiden. Dyrene var længe på vej, men så så vi Cuviers næbhvaler og delfiner. Besætningen elskede det lige så meget, som vi gjorde, hvilket var meget nacn! De viste respekt for dyrene, og båden chikanerede dem ikke, hvilket er meget vigtigt for os. Meddelelserne og informationerne var relativt svære at forstå, men vi sad på øverste dæk. Det vil helt sikkert have været bedre i det lukkede område. Turen var endda 30 minutter længere, så vi kunne se dyrene længe nok, når de kom.

At leve havet, sejle og se hvaler i deres naturlige omgivelser er en unik og spændende oplevelse. Guidens forklaringer giver videnskabelige, nysgerrige, interessante oplysninger om havbunden og om de tilstedeværende fiskearter samt vandre rundt i hvalens magiske verden. OPLEVELSE MÅ IKKE GÅ GLIPPET

Alt fungerede meget godt. Desværre så vi ingen hvaler, men masser af delfiner. Havbiolog holdt et kort foredrag (italiensk/engelsk), som var svært at forstå på grund af baggrundsstøjen.

Fantastisk team, fantastisk skib og en vidunderlig oplevelse at se så mange delfiner. Absolut anbefale os til prisen bare fantastisk! Vi elskede det!

Bell opleve Sara, at vi var i stand til at se tre grupper af delfiner og to ceracea