Ting at foretage sig
Genova

Besøg denne port til rivieraen, og oplev en by, der summer af historiske perler og byder på utrolige strande.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Genova

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at lave i Genova

Genova: Aquarium of Genoa Timeslot Entry Ticket

Genova: Aquarium of Genoa Timeslot Entry Ticket

Udforsk Genovas akvarium og se mere end 5.000 dyr fra 400 arter i Italiens største vandzoo. Lær, hvordan akvariet blev bygget til Genova Expo '92, og hvilke forskellige bevarelsesprogrammer det er involveret i. Opdag et sted, der er hjemsted for den største udstilling af akvatisk biodiversitet i Europa. Tag på eventyr i verdens fascinerende farvande, mens du udforsker mere end 70 akvarier med vidunderlige vandlevende væsner. Forundres over dyr fra Antarktis, f.eks. pingviner, og se hajer, sæler, vandmænd og de farverige fisk fra koralbarriererne. Tag til hvalpavillonen, der er designet af Renzo Piano, og bliv forbløffet over de legesyge tundelænder i 4 friluftsbassiner.

Genova : Bådtur til Camogli, San Fruttuoso og Portofino

Genova : Bådtur til Camogli, San Fruttuoso og Portofino

Oplev en heldagsbådsudflugt og oplev tre af de mest charmerende landsbyer i Ligurien: Camogli, San Fruttuoso og Portofino. Nyd mulighederne for at besøge alle tre, eller vælg hvilke af dem du gerne vil opleve. Afgang fra Genova om morgenen om bord på motorbåden Città di Camogli, og nyd panoramaudsigten over kysten på vej til Camogli havn. Hvis du vælger at besøge San Fruttuoso, finder du en charmerende fiskerby, der ligger på Portofinos forkant, og klosteret San Fruttuoso. Når du forlader kajen fra Camogli, kan du få øje på den smukke udsigt over den lille landsby. Dernæst kan du beundre Portofino-bjergets majestæt, den markante udkragning af Punta Chiappa. Derpå passerer du den eksklusive landsby San Fruttuoso, efterfulgt af den berømte eremitgrotte og Cala dell'Oro. Herefter finder du i Portofino det imponerende blå hav, den frodige grønne vegetation på kanten af klipperne og de elegante villaer langs kysten. Slutteligt kan du holde øje med flaskehalsdelfiner på sejlturen tilbage til Genova.

Genova: Akvarium i Genova med frokost

Genova: Akvarium i Genova med frokost

Dyk ned i den største udstilling om akvatisk biodiversitet i Europa. Gå en tur gennem verdens mest fascinerende have og farvande, mens du går på opdagelse i havet og får en uforglemmelig oplevelse. I spektakulære omgivelser kan du nyde nye tematiske ruter og lære alle hemmelighederne, kuriositeterne og detaljerne om et sted, der aldrig holder op med at overraske og begejstre. Berig dit besøg med en frokost på Tender Cafè, som er en fastfoodbar inde i Genova Aquarium of Genoa, der har en fantastisk terrasse med udsigt over Genovas havn. Det er her, du kan smage og opleve liguriske og genovesiske specialiteter. Frokosten er genovesisk focaccia med burrata, cherrytomater, chips eller en salat. Frokosten omfatter også 1 drink efter eget valg.

Fra Genova: Portofino: Fra Genova: Bådtur til Portofino

Fra Genova: Portofino: Fra Genova: Bådtur til Portofino

Brug eftermiddagen på at udforske Portofino, kun en kort tur ned ad kysten fra Genova. Tjek det fantastiske landskab undervejs, og udforsk den charmerende og unikke landsby om eftermiddagen. Afgang fra Genovas Porto Antico Calata Mandraccio og kør til Portofino. Når du rejser langs kysten, skal du beundre de smukke klipper og kystlandskabet. Camogli, San Fruttuoso-bugten, Portofino-fremspringet og det hvide fyrtårn på klippen venter på dig. Den naturlige skønhed i området er sikker på at forbløffe. I Portofino kan du besøge torvet, de berømte butikker og beundre den unikke udsigt foran San Giorgio-kirken. Måske kan du forkæle dig selv med gelato, inden du vender tilbage til Genova.

Genova: Hop-on Hop-off-turbillet

Genova: Hop-on Hop-off-turbillet

Genova, som er på Unescos verdensarvsliste, er hovedstad i Ligurien og Christopher Columbus' fødested. Stig ombord på panoramabusserne og se de mange monumenter og storslåede bygninger fra det 16. og 17. århundrede, der står langs Strada Nuova. Med en billet, der er gyldig i 24 eller 48 timer, kan du beundre både det historiske centrum og strandpromenaden ved Corso Italia. Denne bus er også en ideel måde at nå shoppingsteder på. Takket være muligheden for at stige på og af ved ethvert stop kan du besøge attraktioner som San Lorenzo-katedralen, der er bygget i forskellige stilarter lige fra gotik til renæssance, og Palazzo Ducale. De bedste kunstsamlinger kan besøges i tre forskellige bygninger i Strada Nuova-museerne. Se Rubens' mesterværker sammen med andre værker af italienske og lokale kunstnere. Nyd 360° panoramaet fra bussens anden etage. Forkæl dig selv med en spadseretur langs den elegante Via Garibaldi, der ligger i Genovas kulturelle hjerte, og som er omkranset af imponerende bygninger og raffinerede butikker. I nærheden af Porto Antico finder du mange attraktioner for hele familien, bl.a. akvariet, hvor du kan se delfinshowet. Der går busser hver dag hvert 20. - 30. minut indtil sidst på eftermiddagen, hvor man kan give sig tid til at gå på opdagelse i byens livlige natteliv. Byens hjerte er repræsenteret af den gamle del af Genova, op til grænsen markeret af Piazza Sarzano og via San Lorenzo. Med en billet, der er gyldig i 24 eller 48 timer, kan du også stige på busserne den følgende dag og stoppe ved liften, der fører dig til panoramapunktet Spianata Castelletto. Mens du beundrer Genovas smukkeste monumenter, har du mulighed for at lytte til den informative kommentar fra audioguiden, der fås på forskellige sprog. Historisk rute - stop på den røde linje 1) Acquario 2) Garibaldi 3) De Ferrari 4) Brignole togstation 5) Via XX Settembre 6) Carignano 7) Corvetto 8) Portello - Spianata Castelletto 9) Principe togstation 10) Krydstogtterminal 11) Mei Kystlinjerute - Blå linje stopper 1) Acquario 2) Garibaldi 3) De Ferrari 4) Piazza della Vittoria 5) Boccadasse 6) Levante Water Front - efter anmodning 7) Via XX Settembre 8) Galleria Mazzini 9) Portello- Spianata Castelletto 10) Principe togstation 11) Krydstogtterminal

Genova: Sejlads med marinbiologisk guide til observation af hvaler

Genova: Sejlads med marinbiologisk guide til observation af hvaler

Tiltag til en bådstur med en havbiologisk guide for at se på hvaler i Pelagosreservatet. Se havdyrene i deres naturlige habitat, og lær om deres arter, vaner, adfærd og meget mere. Når du ankommer, får du en indledende briefing om Pelagos Sanctuary af din ekspertguide, der er havbiolog. Få mere at vide om dets historie, bevarelsesprogrammer og de arter, der befolker det, herunder finhvaler, kaskelothvaler, Cuvier's næbhvaler, tudsehornshvaler og mange flere. Sæt sejl på åbent hav og nå nogle af de mest gunstige steder, hvor du kan se forskellige arter af havpattedyr i deres naturlige habitat. Vent i forventning om at få øje på et fjernt bræk eller et spring, der annoncerer ankomsten af en flok delfiner. I fuld overensstemmelse med direktiverne om ikke-forstyrrelse kan du nærme dig de vandlevende pattedyr med båd og se dem boltre sig i deres naturlige levested. Få mere at vide om arternes kuriositeter fra din biologiske ekspertguide, herunder deres kost og manerer. Efter at have beundret spring eller bræk, kan du gå på jagt efter andre marine arter i fredningsområdet. Du er velkommen til at stille guiderne masser af spørgsmål og lære om det vigtige arbejde, der udføres for at beskytte det indfødte marine liv.

Fra Genova: Bådtur til Portofino med fri tid til at udforske

Fra Genova: Bådtur til Portofino med fri tid til at udforske

Beundre den betagende udsigt over den liguriske kyst fra havet på denne tur fra Genova til Portofino. Vi sejler fra Genovas Porto Antico og bruger fritiden på at nyde Portofinos pittoreske træk og dens ekstraordinære havn, før vi vender tilbage til Genova. Sidst på formiddagen tjekker du ind på billetkontoret, som ligger lige ved siden af Genovas akvarium. Afgang i en komfortabel og rummelig båd. Slap af på vejen til Portofino med udsigt til den italienske rivieras azurblå vand og maleriske landsbyer. Vi ankommer til Portofino omkring middagstid og har to timer til at købe en lækker frokost, slentre langs de pastelfarvede huse eller besøge Piazzetta, som er et brostensbelagt torv med en spektakulær udsigt over havnen. Tag billeder af Castello Brown fra det 16. århundrede. Tag afsked med Portofino, og nyd den frodige kyst på vej tilbage til dit mødested i Genovas travle Porto Antico.

Genova: Krydstogt med hvalsafari i Pelagos Sanctuary

Genova: Krydstogt med hvalsafari i Pelagos Sanctuary

- Udflugten varer ca. 4 timer med afgang fra Genova Porto Antico Calata Mandraccio . Efter 30 minutters sejlads til åbent hav når vi en dybde på 1000/1500 m, hvor der er større chance for at se. Fra det øjeblik begynder forskningsaktiviteten med vores besætning. En biolog vejleder hver udflugt med mulighed for, hvis det er nødvendigt, også at få en tysk/engelsktalende guide, som vil fortælle om disse utrolige dyrs vaner og besvare alle dine nysgerrigheder. - Der er samme mulighed for at se dyr hele året rundt, men vi vælger at gennemføre vores udflugter fra april til oktober på grund af de bedre vejrforhold. Månederne op til højsæsonen er normalt de bedste takket være en mindre skibstrafik. - Udflugten finder også sted med et minimalt antal passagerer. - I april, maj og oktober har vi udflugter om søndagen; fra juni til september om onsdagen, fredagen og søndagen. Afgangstidspunktet fra Genova porto antico er kl. 13.00. Det er nødvendigt at gøre opmærksom på, at forskning i hvaler i reservatets farvande indebærer tålmodigt overvågningsarbejde og observation af overfladen, idet man skal huske, at vi leder efter vilde dyr, og at der hverken er fastsat tidspunkter eller steder, hvor man kan møde dem. Vi må acceptere nogle få timers sejlads, som senere vil blive rigeligt belønnet af de følelser og det skue, som disse skabninger tilbyder os. De bedste dage for observationer er dage med roligt hav og vindstille, hvor det er lettere at se dyrene, når de kommer op til overfladen for at trække vejret.

Genova: Børnenes og de unges by Museumsbilletten

Genova: Børnenes og de unges by Museumsbilletten

Nyd en adgangsbillet til Børnenes og de unges bymuseum i Genova. Gå gennem dette museum og skærp dine sanser, mens du leger og interagerer med kunst og farverig digital teknologi, der vil tage dig med på en rejse for at opdage dig selv. Opdag en verden af ren fantasi. Gå ind i alle de interaktive rum på en hvilken som helst rute, som du vil. Forundres over kalejdoskopet af farvestrålende, tankevækkende optiske illusioner og test dine sanser, mens du går gennem dette ekstraordinære museum. Smug, se, se, røre, høre og smage dig vej gennem denne udstilling. Lyt til lydbølger, se former, leg med refleksioner og spejle, find ud af alt om smagsløg, og rør ved de iøjnefaldende udstillinger. Gå rundt og tag selfies ved 3D-næsen, slikkepindeudstillingerne, eller hvad der nu kildrer din fantasi; disse billeder vil helt sikkert give dig masser af Instagram-likes. Oplev en uforglemmelig, sjov dag for hele familien, der vil overtage din fantasi.

Genova: Billet til Genova: Akvariet i Genova & Børne- og ungdomsbyen

Genova: Billet til Genova: Akvariet i Genova & Børne- og ungdomsbyen

Nyd to af Genovas største attraktioner med denne kombinerede billet til Genovas akvarium og Børne- og ungdomsbyen. Find den perfekte underholdning for hele familien i Italiens største akvarium, og udforsk et legeområde med over 3.000 kvadratmeter dedikeret til børneaktiviteter. I Børne- og ungdomsbyen kan du komme ind i en udstilling, der bruger de "fem sanser" som et redskab til at formidle viden og have det sjovt, og som guider børn og teenagere på en rejse til at opdage sig selv og verden gennem multisensoriske oplevelser. Nyd et farverigt miljø med 5 rum, der er dedikeret til de 5 sanser syn, lyd, lugt, smag og berøring. Tilbring tid i rum dedikeret til interaktive oplevelser uden nogen fast rute - gå fra rum til rum, som du vil, for at udforske dine sanser. Dernæst kan du fordybe dig i den største udstilling om akvatisk biodiversitet i Europa. Oplev 600 dyrearter, fra de mest sjældne søkøer til populære havpattedyr som delfiner. Oplev nye tematiske ruter for at lære om alle hemmelighederne i undervandsverdenen. Vis et hajtank med holografiske effekter. Se hvidlakerede vægge, der er designet til at ligne is, mens du lærer om de barske forhold i de antarktiske og subantarktiske områder. Se gentoe-pingviner og magellanpingviner i Isriget, der efterligner klimaet på Falklandsøerne. Besøg 2 renoverede områder i Akvariet i Genova, der er dedikeret til bevarelse og genopretning af dyr i vanskeligheder eller reddet af myndighederne fra farlige situationer og overdraget til akvariet.

Ofte stillede spørgsmål om Genova

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Genova?

De bedste dagsture og -udflugter fra Genova er:

Se alle dagsture og -udflugter fra Genova på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Genova

Oplevelser i Genova

Byer i Italien

Andre seværdigheder i Genova

Vil du se alle oplevelser i Genova? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Genova

Samlet bedømmelse

4.4
(6.164 anmeldelser)

Alt i alt var det super godt! Vi havde også enormt held med 5 grupper af delfiner (100 dyr), 1 haj og 1 hvalfamilie med 9 dyr. Billetter skal byttes i det lille hus på vandet over for akvariets billetkontor. Så var der lidt ventetid, men vi blev sluppet på båden meget tidligere. Der er en lille bar om bord til drinks, kaffe og små snacks. Havbiologerne forklarede alt meget godt.

Der er hop-on-bushold ved udvendig indgang, og du skal vise denne købte billet for dem for at give en kupon, som vil blive brugt, når du stiger på bussen. Busstoppestedet ligger lige overfor vejen. Meget flot tur, lyd fungerede godt. En lille by med masser af historiske bygninger.

Vi ankom til Genova med tog, og lige da vi forlod Príncipe-stationen var der busstoppestedet...begge linjer passerer gennem meget interessante områder.

God rute og information. Desværre ude af enhver kontrol, var vejret ikke det bedste til at udforske alle de fantastiske ting i området.

Meget godt antal busser. Ingen problemer med at vente. Alt til tiden og lyden var god