Tilføj datoer

Genova
Zoologiske haver og akvarier

Zoologiske haver og akvarier

Vores mest anbefalede Genova Zoologiske haver og akvarier

Genova: Aquarium of Genoa Timeslot Entry Ticket

1. Genova: Aquarium of Genoa Timeslot Entry Ticket

Udforsk Genovas akvarium og se mere end 5.000 dyr fra 400 arter i Italiens største vandzoo. Lær, hvordan akvariet blev bygget til Genova Expo '92, og hvilke forskellige bevarelsesprogrammer det er involveret i. Opdag et sted, der er hjemsted for den største udstilling af akvatisk biodiversitet i Europa. Tag på eventyr i verdens fascinerende farvande, mens du udforsker mere end 70 akvarier med vidunderlige vandlevende væsner. Forundres over dyr fra Antarktis, f.eks. pingviner, og se hajer, sæler, vandmænd og de farverige fisk fra koralbarriererne. Tag til hvalpavillonen, der er designet af Renzo Piano, og bliv forbløffet over de legesyge tundelænder i 4 friluftsbassiner.

Genova: Akvarium i Genova med frokost

2. Genova: Akvarium i Genova med frokost

Dyk ned i den største udstilling om akvatisk biodiversitet i Europa. Gå en tur gennem verdens mest fascinerende have og farvande, mens du går på opdagelse i havet og får en uforglemmelig oplevelse. I spektakulære omgivelser kan du nyde nye tematiske ruter og lære alle hemmelighederne, kuriositeterne og detaljerne om et sted, der aldrig holder op med at overraske og begejstre. Berig dit besøg med en frokost på Tender Cafè, som er en fastfoodbar inde i Genova Aquarium of Genoa, der har en fantastisk terrasse med udsigt over Genovas havn. Det er her, du kan smage og opleve liguriske og genovesiske specialiteter. Frokosten er genovesisk focaccia med burrata, cherrytomater, chips eller en salat. Frokosten omfatter også 1 drink efter eget valg.

Fra Genova: Portofino: Fra Genova: Bådtur til Portofino

3. Fra Genova: Portofino: Fra Genova: Bådtur til Portofino

Brug eftermiddagen på at udforske Portofino, kun en kort tur ned ad kysten fra Genova. Tjek det fantastiske landskab undervejs, og udforsk den charmerende og unikke landsby om eftermiddagen. Afgang fra Genovas Porto Antico Calata Mandraccio og kør til Portofino. Når du rejser langs kysten, skal du beundre de smukke klipper og kystlandskabet. Camogli, San Fruttuoso-bugten, Portofino-fremspringet og det hvide fyrtårn på klippen venter på dig. Den naturlige skønhed i området er sikker på at forbløffe. I Portofino kan du besøge torvet, de berømte butikker og beundre den unikke udsigt foran San Giorgio-kirken. Måske kan du forkæle dig selv med gelato, inden du vender tilbage til Genova.

Genova: Hop-on Hop-off-turbillet

4. Genova: Hop-on Hop-off-turbillet

Genova, som er på Unescos verdensarvsliste, er hovedstad i Ligurien og Christopher Columbus' fødested. Stig ombord på panoramabusserne og se de mange monumenter og storslåede bygninger fra det 16. og 17. århundrede, der står langs Strada Nuova. Med en billet, der er gyldig i 24 eller 48 timer, kan du beundre både det historiske centrum og strandpromenaden ved Corso Italia. Denne bus er også en ideel måde at nå shoppingsteder på. Takket være muligheden for at stige på og af ved ethvert stop kan du besøge attraktioner som San Lorenzo-katedralen, der er bygget i forskellige stilarter lige fra gotik til renæssance, og Palazzo Ducale. De bedste kunstsamlinger kan besøges i tre forskellige bygninger i Strada Nuova-museerne. Se Rubens' mesterværker sammen med andre værker af italienske og lokale kunstnere. Nyd 360° panoramaet fra bussens anden etage. Forkæl dig selv med en spadseretur langs den elegante Via Garibaldi, der ligger i Genovas kulturelle hjerte, og som er omkranset af imponerende bygninger og raffinerede butikker. I nærheden af Porto Antico finder du mange attraktioner for hele familien, bl.a. akvariet, hvor du kan se delfinshowet. Der går busser hver dag hvert 20. - 30. minut indtil sidst på eftermiddagen, hvor man kan give sig tid til at gå på opdagelse i byens livlige natteliv. Byens hjerte er repræsenteret af den gamle del af Genova, op til grænsen markeret af Piazza Sarzano og via San Lorenzo. Med en billet, der er gyldig i 24 eller 48 timer, kan du også stige på busserne den følgende dag og stoppe ved liften, der fører dig til panoramapunktet Spianata Castelletto. Mens du beundrer Genovas smukkeste monumenter, har du mulighed for at lytte til den informative kommentar fra audioguiden, der fås på forskellige sprog. Historisk rute - stop på den røde linje 1) Acquario 2) Garibaldi 3) De Ferrari 4) Brignole togstation 5) Via XX Settembre 6) Carignano 7) Corvetto 8) Portello - Spianata Castelletto 9) Principe togstation 10) Krydstogtterminal 11) Mei Kystlinjerute - Blå linje stopper 1) Acquario 2) Garibaldi 3) De Ferrari 4) Piazza della Vittoria 5) Boccadasse 6) Levante Water Front - efter anmodning 7) Via XX Settembre 8) Galleria Mazzini 9) Portello- Spianata Castelletto 10) Principe togstation 11) Krydstogtterminal

Genova: Billet til Genova: Akvariet i Genova & Børne- og ungdomsbyen

5. Genova: Billet til Genova: Akvariet i Genova & Børne- og ungdomsbyen

Nyd to af Genovas største attraktioner med denne kombinerede billet til Genovas akvarium og Børne- og ungdomsbyen. Find den perfekte underholdning for hele familien i Italiens største akvarium, og udforsk et legeområde med over 3.000 kvadratmeter dedikeret til børneaktiviteter. I Børne- og ungdomsbyen kan du komme ind i en udstilling, der bruger de "fem sanser" som et redskab til at formidle viden og have det sjovt, og som guider børn og teenagere på en rejse til at opdage sig selv og verden gennem multisensoriske oplevelser. Nyd et farverigt miljø med 5 rum, der er dedikeret til de 5 sanser syn, lyd, lugt, smag og berøring. Tilbring tid i rum dedikeret til interaktive oplevelser uden nogen fast rute - gå fra rum til rum, som du vil, for at udforske dine sanser. Dernæst kan du fordybe dig i den største udstilling om akvatisk biodiversitet i Europa. Oplev 600 dyrearter, fra de mest sjældne søkøer til populære havpattedyr som delfiner. Oplev nye tematiske ruter for at lære om alle hemmelighederne i undervandsverdenen. Vis et hajtank med holografiske effekter. Se hvidlakerede vægge, der er designet til at ligne is, mens du lærer om de barske forhold i de antarktiske og subantarktiske områder. Se gentoe-pingviner og magellanpingviner i Isriget, der efterligner klimaet på Falklandsøerne. Besøg 2 renoverede områder i Akvariet i Genova, der er dedikeret til bevarelse og genopretning af dyr i vanskeligheder eller reddet af myndighederne fra farlige situationer og overdraget til akvariet.

Genova: Sejlads med marinbiologisk guide til observation af hvaler

6. Genova: Sejlads med marinbiologisk guide til observation af hvaler

Tiltag til en bådstur med en havbiologisk guide for at se på hvaler i Pelagosreservatet. Se havdyrene i deres naturlige habitat, og lær om deres arter, vaner, adfærd og meget mere. Når du ankommer, får du en indledende briefing om Pelagos Sanctuary af din ekspertguide, der er havbiolog. Få mere at vide om dets historie, bevarelsesprogrammer og de arter, der befolker det, herunder finhvaler, kaskelothvaler, Cuvier's næbhvaler, tudsehornshvaler og mange flere. Sæt sejl på åbent hav og nå nogle af de mest gunstige steder, hvor du kan se forskellige arter af havpattedyr i deres naturlige habitat. Vent i forventning om at få øje på et fjernt bræk eller et spring, der annoncerer ankomsten af en flok delfiner. I fuld overensstemmelse med direktiverne om ikke-forstyrrelse kan du nærme dig de vandlevende pattedyr med båd og se dem boltre sig i deres naturlige levested. Få mere at vide om arternes kuriositeter fra din biologiske ekspertguide, herunder deres kost og manerer. Efter at have beundret spring eller bræk, kan du gå på jagt efter andre marine arter i fredningsområdet. Du er velkommen til at stille guiderne masser af spørgsmål og lære om det vigtige arbejde, der udføres for at beskytte det indfødte marine liv.

Genova: Børnenes og de unges by Museumsbilletten

7. Genova: Børnenes og de unges by Museumsbilletten

Nyd en adgangsbillet til Børnenes og de unges bymuseum i Genova. Gå gennem dette museum og skærp dine sanser, mens du leger og interagerer med kunst og farverig digital teknologi, der vil tage dig med på en rejse for at opdage dig selv. Opdag en verden af ren fantasi. Gå ind i alle de interaktive rum på en hvilken som helst rute, som du vil. Forundres over kalejdoskopet af farvestrålende, tankevækkende optiske illusioner og test dine sanser, mens du går gennem dette ekstraordinære museum. Smug, se, se, røre, høre og smage dig vej gennem denne udstilling. Lyt til lydbølger, se former, leg med refleksioner og spejle, find ud af alt om smagsløg, og rør ved de iøjnefaldende udstillinger. Gå rundt og tag selfies ved 3D-næsen, slikkepindeudstillingerne, eller hvad der nu kildrer din fantasi; disse billeder vil helt sikkert give dig masser af Instagram-likes. Oplev en uforglemmelig, sjov dag for hele familien, der vil overtage din fantasi.

Genova: Kombibillet til det verdensberømte akvarium og fyrtårnet

8. Genova: Kombibillet til det verdensberømte akvarium og fyrtårnet

Oplev Genovas akvarium, det største akvarium i Italien, som ligger i Genovas gamle havneområde. Nyd et spændende, medrivende og engagerende besøg, inden du bestiger trapperne til Genos fyrtårn, det højeste fyrtårn i Middelhavet. Tag på en rig og spændende rejse, mens du går på opdagelse i verdenshavene i et akvarium, der rummer det mest omfattende udvalg af akvatisk biodiversitet i Europa. Udstillingsgalleriet består af over 70 udstillinger og 600 arter fra alle verdenshavene. Fra de mest sjældne arter som søkøer - havpattedyr, der måske er ophav til legenden om havfruer - til de mest kendte arter som delfiner, pingviner og hajer. Genoa Aquarium er fyldt med innovativ scenografi, de nyeste digitale installationer, et helt fornyet lys- og lyddesign og et rigt dagligt program med taler. Se også to områder, der er dedikeret til krybdyr og padder, og til bevarelses- og genopretningsprojekter for dyr, der er i vanskeligheder eller er blevet beslaglagt af myndighederne og overdraget til akvariet. Gå derefter over den ikoniske promenade for at besøge det monumentale kompleks af Genovas fyrtårn, et symbol på byen. Lanterna di Genova er verdens femte højeste fyrtårn og har været i drift i næsten ni århundreder og er det officielle fyrtårn for Genovas havn. Kravl de første 172 trin op for at beundre Genova fra toppen af den første panoramaterrasse.

Genova: Kombineret billet til akvarium og FantaCinema

9. Genova: Kombineret billet til akvarium og FantaCinema

Se akvarier med smukke og mærkelige vandlevende organismer i Genova Aquarium. Oplev skabninger fra det liguriske hav, Nordatlanten og de caribiske rev. Se delfiner, pingviner og søkøer lege i deres levesteder. Besøg den legesyge fortid med fantasibio i FantaCinema. Se originale stykker, memorabilia, statuer, artikler og plakater. Lær, hvordan fantasyfilmen blev født, og hvordan den udviklede sig. Lyt til soundtracks fra kultfilm, mens du går rundt i udstillingerne. Se kultgenstande som den berømte original "tempomaskinen", der blev brugt af Zemeckis i filmen Tilbage til fremtiden, eller de originale kostumer fra Alien og Star Wars. Gå gennem Harry Potter- og Game of Kings-afdelingerne.

Genova: Akvarium & Christopher Columbus' hus Entrébilletter

10. Genova: Akvarium & Christopher Columbus' hus Entrébilletter

Få en kombinationsbillet i Genova, hvor du kan komme ind i Genovas akvarium og Christopher Colombus' hus. Udforsk akvariet og find sjældne havdyr som søkøer, delfiner og hajer, inden du besøger den berømte italienske opdagelsesrejsendes barndomshjem. Vælg at starte din dag i Genova-akvariet eller i Christopher Colombus' hus, og tilbring så meget tid, som du vil, på stederne. Opdag et omfattende udvalg af akvatisk biodiversitet i akvariet, og gå gennem 70 udstillinger, der viser havdyr fra hele verden. Se smukke søkøer svømme bag glasset, og kom helt tæt på pingviner. Passer lige uden for de gamle middelalderlige mure for at finde Christopher Colombus' hus. Få mere at vide om den berygtede navigatør, der sejlede over Atlanterhavet, og om hans liv og barndom. Udforsk værkstedet i stueetagen, og vov dig ind på loftet.

11 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Måske vil du også synes om...

Genova

Genova

Ofte stillede spørgsmål om Genova Zoologiske haver og akvarier

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Genova end Zoologiske haver og akvarier?

Andre seværdigheder i Genova

Vil du se alle oplevelser i Genova? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Genova

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 1.541 anmeldelser

“ akvariet giver dig mulighed for at opdage havets verden, men jeg forventede større tanke, især til pattedyr. Det gjorde mig ked af det at se de rum, der var dedikeret til dem” Så mange mennesker, for mange. Måske på en helligdag eller ikke tæt på en ferie er det mere behageligt

Fra at foretage den første reservation til at downloade kuponen efter betaling (vi tog muligheden for at betale senere) og gå ind i akvariet, gik alt meget glat. Vi vil helt sikkert bruge GetYourGuide igen og vil anbefale akvariet som et sted at besøge. tak skal du have

Det bedste akvarium jeg nogensinde har været i! Der er penquiner, søkøer, sæler, hajer, delfiner og endda en berøringsbassin til at kæle med rokker. Du kan nemt bruge mindst 3 timer på at udforske og beundre alt, hvad der er at se. Jeg anbefaler stærkt at gå.

Vi kom der tidligere end vores tidsrum og fik ikke lov til at komme ind. Men en gang i det var det værd. Pladsen er så stor, tankene med havets liv er smukke, og den har en række dyr, vi ikke har set før i Australien. Min mand og jeg var meget imponeret! ☺️

det er smukt, hvor mange dyrearter du kan se. delfinerne er et hit, som du kun kan anbefale at blive længere. Når man kommer ned for at se nærmere på hajerne, indser man, hvor stort akvariet egentlig er.