Tilføj datoer

Genova Zoologiske haver og akvarier

Ofte stillede spørgsmål om Genova

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Genova?

De topattraktionerne der skal opleves i Genova er:

Andre seværdigheder i Genova

Vil du se alle oplevelser i Genova? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Genova

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 1.541 anmeldelser

Jeg vendte tilbage til akvariet i Genova efter år og år, og hver gang er det altid den samme følelse, den samme nysgerrighed ... jeg gik tilbage til at være barn med min 2-årige søn, der blev ramt af denne verden under Marino ... mange arter af dyr, mange fisk mange steder at blive opdaget !! Smuk oplevelse! Vi kommer helt sikkert tilbage når baby er lidt større.. kan varmt anbefales

Genova akvariet er sin berømmelse værdig. Pragtfulde og sjældne eksemplarer er tæt synlige i deres naturlige miljø og genskaber en magisk atmosfære. En fest for unge besøgende og meget informativ. Tillykke til byen Genova, som tilbyder endnu en attraktion i forbindelse med sin naturlige skønhed Chiara Crosetti

God forskudt organisering af tilmeldinger (hver halve time). OBS, obligatorisk sundhedspas skal fremvises ved indgangen. Meget stort akvarium med flere arter med synlighed tilgængeligt for de yngste. Forklaringer på italiensk og engelsk og bevidsthed om havmiljøproblemer relateret til menneskelige aktiviteter.

det er smukt, hvor mange dyrearter du kan se. delfinerne er et hit, som du kun kan anbefale at blive længere. Når man kommer ned for at se nærmere på hajerne, indser man, hvor stort akvariet egentlig er.

Hej en spektakulær dag med mit barnebarn. Meget flot akvarium, vi så delfinshowet. Smukt at se pingviner, vandmænd og sæler. Vi så også den virkelig hyggelige biosfære, besøg med båd til den gamle havn.