Tilføj datoer

Genovas akvarium

  • Entrébilletter
  • Kombinationsoplevelser
  • Vandaktiviteter
Vi fandt 8 aktiviteter
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Genovas akvarium

Andre seværdigheder i Genovas akvarium

Vil du se alle oplevelser i Genovas akvarium? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Genovas akvarium

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 2.855 anmeldelser

Det startede til tiden. Dyrene var længe på vej, men så så vi Cuviers næbhvaler og delfiner. Besætningen elskede det lige så meget, som vi gjorde, hvilket var meget nacn! De viste respekt for dyrene, og båden chikanerede dem ikke, hvilket er meget vigtigt for os. Meddelelserne og informationerne var relativt svære at forstå, men vi sad på øverste dæk. Det vil helt sikkert have været bedre i det lukkede område. Turen var endda 30 minutter længere, så vi kunne se dyrene længe nok, når de kom.

At leve havet, sejle og se hvaler i deres naturlige omgivelser er en unik og spændende oplevelse. Guidens forklaringer giver videnskabelige, nysgerrige, interessante oplysninger om havbunden og om de tilstedeværende fiskearter samt vandre rundt i hvalens magiske verden. OPLEVELSE MÅ IKKE GÅ GLIPPET

det er smukt, hvor mange dyrearter du kan se. delfinerne er et hit, som du kun kan anbefale at blive længere. Når man kommer ned for at se nærmere på hajerne, indser man, hvor stort akvariet egentlig er.

Alt fungerede meget godt. Desværre så vi ingen hvaler, men masser af delfiner. Havbiolog holdt et kort foredrag (italiensk/engelsk), som var svært at forstå på grund af baggrundsstøjen.

Fantastisk team, fantastisk skib og en vidunderlig oplevelse at se så mange delfiner. Absolut anbefale os til prisen bare fantastisk! Vi elskede det!