Tilføj datoer

Getreidegasse

Getreidegasse

Getreidegasse: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Salzburg: 2,5-times byvandring til Mozart, Old Town og mere

1. Salzburg: 2,5-times byvandring til Mozart, Old Town og mere

Udforsk hjertet af byen Salzburg. Fra Palace Mirabell vil du udforske seværdighederne her. Paladset blev bygget under den berømte barokke prins Ærkebiskop Wolf Dietrich von Reitenau til sin elskerinde Salome Alt og deres 15 børn. På Makartplatz, ved siden af Palads Mirabell, vil du se Mozart Residence. Du vil udforske den nye by og denne side af floden, før du krydser broen "Makartsteg" for at ankomme til den gamle bydel i Salzburg. Mens vi er her, kommer vi til Salzburgs mest berømte gade, Getreidegasse, som især er kendt for sine smedejernsvareskilte og Mozarts fødested. Gå en tur gennem Salzburgs gamle bydel for at beundre dens historiske bygninger, såsom de middelalderlige lejligheder og kirker, der blev bygget fra middelalderen til baroktiden, og afslut turen med en panoramaudsigt fra Mönchsberg Hill med en gratis guide (valgfrit).

Privat vandretur i Salzburg

2. Privat vandretur i Salzburg

Salzburg har det hele, fra kultur, arkitektur, musik og historie på højeste niveau til udsøgte udsigter. Du vil forelske dig i denne bys personlighed, elegance og charme. Byen, der gav verden Mozart, afslører sine hemmeligheder som siderne i en bog. Forundres over de historiske bygninger og monumenter, og få et indblik i Østrigs rige kulturarv. I byen, der stadig i dag ånder Sound of Music, vil du lære om Mozarts liv og levned og historien om den berømte Von Trapp-familie, som musicalen er baseret på. Se det imponerende Mirabell-palads, der blev bygget af prins-ærkebiskop Wolf Dietrich til hans elskede kurtisane Salome Alt. Gå ind i Getreidegasse, det travle hjerte i Salzburgs gamle bydel, for at finde Mozarts fødested, hvor vidunderbarnet blev født den 27. januar 1756. Lær alt om Residenz, hvor fyrste-ærkebiskopperne, der styrede bystaten, holdt hof, indtil Salzburg blev en del af det habsburgske imperium i det 19. århundrede. Se Salzburgs domkirke, eller Salzburger Dom, et imponerende eksempel på monumental arkitektur fra den tidlige barok, og beundr dens skatte, der inkluderer en bronzedøbefont med løver i bunden, som Wolfgang Amadeus Mozart blev døbt i. Udforsk Salzburgs mangfoldighed på en vandretur, der dækker alle de vigtigste højdepunkter i denne kosmopolitiske by.

Privat udflugt til Melk, Hallstatt og Salzburg fra Wien

3. Privat udflugt til Melk, Hallstatt og Salzburg fra Wien

Du forlader Wien og rejser til den historiske by Melk i Niederösterreich. Se benediktinerklosteret, der indeholder graven af den hellige Coloman af Stockerau samt resterne af flere medlemmer af huset Babenberg, det første dynasti i Østrig. Gå op på toppen af klosteret for at få en fantastisk udsigt over Melk og de omkringliggende haver. Fortsæt videre ind i Lake District og kør gennem de smukke byer i Wachau-dalen, f.eks. Bad Ischl. Stop i Hallstatt, der er berømt for sin saltproduktion, der går tilbage til forhistorisk tid, og en kulturarv, der forbinder nogle af de ældste civilisationer i Europa. Fortsæt til Mozarts fødeby i den smukke by Salzburg. Beundr den historiske Hohensalzburg-fæstning på toppen af Festungsberg, og oplev den travle butiksgade Getreidegasse, hvor Mozarts fødehjem ligger i nummer 9. Vend tilbage til Wien, eller få mulighed for at blive i Salzburg og udforske på egen hånd.

Salzburg: 2-timers guidet vandretur med en fotograf

4. Salzburg: 2-timers guidet vandretur med en fotograf

Efter at have mødt din guide, omhandler den første del af turen generel information om byen, en introduktion til barokarkitektur og en vidunderlig gåtur gennem Mirabell-slottets haver. Bagefter går ruten mod Kapuzinerberg-bjerget, hvorfra du har den bedste udsigt over middelalderfæstningen Festung Hohensalzburg. Den næste del af turen vil passere den romantiske gyde Steingasse, før du krydser broen for at komme ind på den travle Getreidegasse-vej, det sted, hvor byens mest berømte søn blev født, nemlig Wolfgang Amadeus Mozart. Små små gyder vil endelig føre os til vores endelige destination, det formelle kirkedistrikt, med sin pompøse barokarkitektur. Under hele turen vil guiden tage billeder af din oplevelse og give mindst 25 redigerede billeder via Dropbox-link samme dag som turen finder sted.

Salzburg: Skip-the-line Hohensalzburg fæstningstur

5. Salzburg: Skip-the-line Hohensalzburg fæstningstur

All-inclusive-billetten til Hohensalzburg-fæstningen giver dig adgang til alle områder af en af de mest besøgte attraktioner i Østrig uden at vente i kø ved billetkontoret. Tag med din guide på en rundtur på borgen på bakketoppen og oplev dens rige historie, imponerende arkitektur og betagende udsigt. Oplev middelalderens Salzburg i al sin herlighed! Vælg 2-timers optionen for at besøge den storslåede fæstning Hohensalzburg. For nemheds skyld henter din private guide dig fra dit overnatningssted eller det udpegede mødested i Salzburgs gamle bydel. Sammen tager I en svævebane op til borgen på bakken i 506 meters højde over havets overflade. Det bliver en uforglemmelig oplevelse med en fantastisk udsigt over Salzburg og de omkringliggende bjerge og skove. Med de all-inclusive skip-the-line-billetter til Hohensalzburg-fæstningen kan du komme hurtigt ind og udforske hele komplekset. Dette inkluderer den dyreste del af hovedborgen, fyrsternes kamre. Din ekspertguide vil introducere dig til de generationer af fyrstebiskopper, der har boet her, og vise dig den overdådige Gyldne Sal, Det Gyldne Kammer og Sengekammeret. Du vil også se kapellet, våbenhuset, bataljonerne, fæstningsmuseet, marionetmuseet og magien. Se tilbage på over 1.000 år af Salzburgs historie og legender fra fortiden. Efter den guidede tur kan du til enhver tid tage kabelbanen ned ad bjerget. Vælg den 4-timers mulighed for at besøge Hohensalzburg-fæstningen og se andre af Salzburgs attraktioner. På denne udvidede vandretur vil du opdage de hellige skatte i den fantastiske barokke Salzburg-katedral og slentre rundt i den gamle bydel for at opdage sporene af Mozart, som blev født og voksede op i Salzburg. Udforsk den elegante Mozartplatz og Residenzplatz, og oplev de bedste ting at lave i Salzburg!

Salzburg: Privat City Highlight Tour med en guide

6. Salzburg: Privat City Highlight Tour med en guide

Gå en tur gennem Mirabell Garden, og nyd den smukke udsigt over haven og fæstningen Hohensalzburg. Gå til Salzach-floden og ind i den gamle bydel i Salzburg til butiksgaden Getreidegasse. Lær om det "hvide guld" og om, hvordan det har påvirket udviklingen af Salzburg. Udforsk den historiske bymidte, der ligger mellem floden og Mönchsberg. Gå en tur langs shoppinggaden. Find smukke smedejernsskilte, kunst- og håndværksbutikker mellem kendte mærkevarer langs den smalle gade. Forkæl dig selv med en shoppingtur i Getreidegasse efter turen. Mozarts fødested ligger lige i centrum af Getreidegasse. De fleste mennesker stopper foran det store gule hus eller vælger at besøge museet. Hør fakta om Mozart-familien, deres liv og karriere, deres tro og deres arv. Fortsæt gennem en gyde til et af de sjoveste steder i Salzburg - bondemarkedet på universitetspladsen. Denne store barokkirke danner en imponerende kulisse for madboderne. Tøv ikke med at prøve de lokale oste, pølser, frugter og kringler med noget lokalt øl eller frisk vand. Den gamle markedsplads er omgivet af butikker og berømte kaffehuse. Det er et sted, hvor du kan nyde resten af dagen efter turen med en kop god kaffe og frisklavet æblestrudel. Det er tid til at gå til Residenzplatz. Arkitekturen ændrer sig pludselig. De små gader og butikker er erstattet af store rummelige pladser, et stort Residenz-springvand i midten af pladsen, den gamle Residenz og den nye Residenz, Dom-pladsen og kapitelpladsen. De fleste bygninger rummer værdifulde skatte og kunst fra Salzburgs historie, som bestemt er et besøg værd. Tag et kig ind i Salzburg Dom og find mange fresker, altre og orgler. Krypten rummer mange grave fra de tidligere prins-biskopper og endda moderne kunst i en apsis fra det 12. århundrede. På vej ud finder du dåbsstedet, hvor W.A.Mozart blev døbt. Ved turens afslutning kan du tage kabelbanen op til toppen af fæstningen Hohensalzburg og nyde udsigten over Salzburg. Fra denne over 900 år gamle fæstning kan du endda se de nordlige kalkstensalper og på en meget klar dag kan du se ørnereden i det fjerne. På denne tur får du insiderviden om byen med tips om, hvordan du får mest muligt ud af din ferie her. Du vil lære masser af historiske fakta sammen med et par sjove anekdoter om Salzburg. Derefter er det tid til at nyde byens susen på egen hånd.

Salzburg: 2,5 timers introduktionstur med en historiker

7. Salzburg: 2,5 timers introduktionstur med en historiker

Denne 2,5 timers vandring starter med en udforskning af Salzburgs borgerskabsby med dens smalle, snoede små gader og de unikke passager i den såkaldte "Getreidegasse". Salzburgs kommercielle centrum er stadig intakt i sin middelalderlige charme, der står i kontrast til de store rummelige barokpladser i distriktet, hvor ærkebiskopperne præsiderede over byen i deres residens. Du kommer forbi Mozarts fødested og festsalene, inden du når frem til benediktinerklosteret St. Peter - der stammer fra 696 AC. Sammen med historier om Salzburgs middelalderlige salthandel og medicinske innovationer følger du Wolfgang og Nannerl Mozarts barndom og livshistorien om byens store anden musikalske søn, komponisten Michael Haydn. Når turen er slut, kender du de lokale skikke og traditioner, den kulturelle og politiske historie og den misundelsesværdige musikalske arv. Sidst men ikke mindst lærer du den sande historie om den globale filmklassiker The Sound of Music 's Trapp-familien, en af de autentiske store flygtningehistorier fra anden verdenskrig.

Salzburg: Privat guidet vandretur: Mozarts liv

8. Salzburg: Privat guidet vandretur: Mozarts liv

Østrig er kendt for mange ting, og musik er helt sikkert en af dem. På denne private rundvisning i Salzburg vil vi følge Wolfgang Amadeus Mozarts spor, en af de mest berømte østrigske komponister. Lær om hans personlige liv, familie, musikalske uddannelse og bemærkelsesværdige karriere. Oplev et musikalsk eventyr i Salzburg med en privat lokal guide! Vælg den 2-timers mulighed for at se Salzburg gennem Mozart, en af de mest bemærkelsesværdige indbyggere, gennem hans øjne. Din rundvisning begynder i den smukke Mirabell Palace Garden, hvor den unge Wolfgang spillede med sin far og bror. Guiden vil fortælle interessante historier om Mozarts unikke barndom og vise dig hans tidligere bolig og et monument dedikeret til komponisten. Du vil besøge Mozarts fødested, hvor han blev født i 1756. Skip-the-line-billetter er inkluderet for at spare tid. Museet rummer Mozarts originale instrumenter, herunder hans flygel og violin, så det vil være en fornøjelse for enhver klassisk musiker eller musikelsker. Du får også mulighed for at se de historiske bygninger og monumenter i den gamle bydel, f.eks. Salzburgs domkirke, hvor Wolfgang blev døbt, og hans statue på Mozartpladsen. Vælg den 3-timers mulighed for at nyde en 2 timers Mozart-tur og få billetter til en 1-timers koncert med Mozarts kompositioner. Der er mange steder at nyde klassisk musik i Salzburg, lige fra kirker til paladser og historiske boliger. Vi booker en billet til en uforglemmelig livekoncert med Mozarts kompositioner udført af talentfulde musikere, som vil få dig til at sætte pris på Mozarts musik som aldrig før.

Salzburg: Ekspresvandring med en lokal på 60 minutter

9. Salzburg: Ekspresvandring med en lokal på 60 minutter

Gå på 60 minutters opdagelse i Salzburg fra en lokales perspektiv, og få mest muligt ud af dit dyrebare besøg! Fra Mozarts fødested til Salzburgs domkirke, lær byens mest betydningsfulde vartegn at kende. Opdag alle de vigtigste fakta om Salzburg, oplev den lokale livsstil, og smag på den unikke kultur. Din lokale guide, der er udstyret med historier og tips, vil vise dig vej til det bedste lokale køkken og henvise dig til livlige barer, hvor du kan nippe og slappe af i ægte Salzburg-stil. Hvem er en lokal? En Local er en person, der brænder for at dele autentiske oplevelser baseret på sine interesser. Som LocalBini bringer vi passionerede mennesker fra hele verden sammen og giver dem mulighed for at tilbyde unikke oplevelser via vores markedsplads.

3D Salzburg: Unik VR-tur

10. 3D Salzburg: Unik VR-tur

Du får en virtual reality-tur gennem Salzburg kombineret med en spændende live-guidet tur. 3D-Virtual Reality-brillerne transporterer dig til forskellige epoker i Salzburgs historie. Denne tur tilbyder en helt ny måde at opleve fortiden på. Selv om en tidsrejse til fortiden via virtual reality er spændende nok, skal det historiske input være i orden. Uanset om det er Mirabell-paladset og -pladsen, den gamle bys træmarked på Markart-pladsen for 120 år siden eller sceneriet fra 2. verdenskrig i Pfeifergasse, vil du blive ført tilbage i tiden og lige ind i handlingens centrum. Lyt til spændende historier om Salzburgs fortid, og dyk ned i vigtige baggrundsoplysninger. Rundvisningen varer ca. 2 timer. Ved hjælp af VR-briller vil du blive fuldstændig opslugt af et tredimensionelt sceneri fra de sidste århundreder. Hvad skal jeg medbringe til denne tur? Din smartphone er påkrævet. Og download venligst den gratis TimeTour-app, før du deltager i turen. Adgangskoden og VR-brillerne udleveres, når turen starter.

25 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Getreidegasse

Andre seværdigheder i Getreidegasse

Vil du se alle oplevelser i Getreidegasse? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Getreidegasse

Samlet bedømmelse

4.4
(257 anmeldelser)

Generelt var det meget grundigt med en masse information og interessante steder. Samtalen drejede ind i politik og konspirationsteorier og uden for emnet for Salzburgs historie for en kort tid. Dette slukkede for to personer, der gik væk fra gruppen,