Gibraltar

Vælg datoer

Topseværdigheder i Gibraltar

Andre seværdigheder i Gibraltar

Vil du se alle oplevelser i Gibraltar? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Gibraltar

Samlet bedømmelse

3.9 / 5

baseret på 2.224 anmeldelser

Interessant - men meget hektisk og travl tur

Julia Travel gjorde det godt, og vores guide var vidende og dygtig. Turen var godt organiseret, og der var styr på alt det, der skulle til, for at vi kunne gå i land i Tanger. Dog oplevede jeg turen meget pakket – vi skulle nå rigtig meget på meget kort tid, og der var ikke på noget tidspunkt tid til at fordybe sig i noget – det var bare med at følge med for ikke at blive væk fra gruppen. Vi fik frokost på en lokal restaurant – også dette gik hurtigt – vi skulle igennem fire lokale retter, og vi kunne dårligt nå at spise færdig, før tjenerne fjernede vores tallerkener, og de virkede lidt, som om de ikke kunne få os hurtigt nok ud af døren for at skaffe plads til næste hold. Normalt er jeg ikke vild med guidede ture, men her var jeg dog glad for, at der var to guider, der dannede hhv. for – og bagtrop, da man let kan fare vild i de meget smalle gader, og man kan også sagtens nå at blive forulempet af de mange og meget pågående sælgere. Interessant at snuse lidt til en helt anden kultur.

Fremragende heldagstur til Gibraltar med nærværende og kompetente guider. Vi mødtes med andre ved Hotel Natali kl. 07.20 hvor vi umiddelbart efter blev samlet op af luxus bus til Gibraltar. Guiden orienterede undervejs på flere sprog. Timer i byen på egen hånd. Guidet tur til toppen af Gibraltar Rock, hvor aber og drypstenshule var det store omdrejningspunkt. Men også flot viuw over til Afrika, var en oplevelse. Der betales med engelske pund, men accepteres euro og der gives tilbage. Spisestederne er okay, men mangler hurtighed.... kunne nemt bruge mere tid i byens indre inden den betalte guidede tur i mini bus til klippen. (Klippen er med i James Bond filmen fra 1987.

Marokko er en spændende oplevelse. God lokal guide, men meget lang tur

Guiden fra "Get your Guide, som vi havde med fra begyndelsen, var meget forvirret og stresset - og havde ikke styr på ret meget. Vi brugte utrolig lang tid på at tjekke ind ved og på færgen. De gik ca 8 timer før vi skulle have frokost - det er ok, hvis bare vi var blevet informeret herom! Marokko er dog alt andet lige et besøg værd. Mange modsætninger og kulturer - så alt i alt en god tur

En meget flot og oplevelsesrig dag, hvor du ikke skal gøre andet end bare at følge med de dygtige arrangører. Dog tog busturen ud over en time mere end hjem og det var længe at køre. Desuden er opholdene ved de forskellige seværdigheder i Gibraltar desværre meget korte. Når det er sagt vil jeg stadig anbefale turen til alle som. skulle have lyst til en smuk dag

Når man ikke bliver afhentet på hotellet, og man står ved et bus stoppested i en storby, og bussen ikke kommer før lige på klokkeslæt, og det er mørkt 07:55 kommer man i tvivl om den overhovedet kommer. Når den så kommer, er ens navn ikke på listen, Først ved tjek af liste, dukker ens fornavn op. Så jo, det blev en god tur, men som sagt med en usikker start.