Oplevelser i

Glasgow

Skotlands største by byder opdagelsesrejsende på en port til højlandet og fantastiske museer og arkitektur.

Vælg datoer

Other Sightseeing Options in Glasgow

Want to discover all there is to do in Glasgow? Click here for a full list.

Det synes rejsende om Glasgow

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 4.564 anmeldelser

Turen var god og en fantastik oplevelse, lidt mere tid til shopping

En oplevelsen som alle skulle give sig selv når man besøger Skotland. Gode fortællinger, dog kunne jeg håbe på en halv time mere fordelt på begge ophold. Loch Ness samt på hjemvejen. Vi havde ialt 35 minutter til spisning. Først at finde et sted, vente på maden og dernæst have tid til at nyde maden, samt toilet besøg. Det var meget presset. Ellers en dejlig tur. Med venlig hilsen Linda Rita Petersen. Jeg havde udskrevet turen og havde således betalt rejsen, men vi stod ikke noteret på chaufførers sedler, og senere fik jeg et nyt nr som jeg skulle bruge men da var turen jo begyndt for 2 timer siden. Dog var der 2 pladser ledig, så lidt øv i denne forbindelse. Håber I kan bruge dette til noget positiv .

Fantastisk driver/guide - fantastisk tur (med 'bonus')

Vi havde en skøn dagtur med Timberbush Tours til Loch Lomond, The Trossacs og Stirling Castle. En dejlig 'apetizer' på det sydlige Highland med en passende balance imellem god og relevant information og ro til at samle indtryk og nyde sceneriet - alt sammen takket være vores meget dygtige driver/guide Charlie. Udover turprogrammet gav Charlie os mulighed for også at komme tæt på højlandskvæg, og vi fik et kort fotostop ved Doune Castle på vej til Stirling, så stor tak for, hvad der var en ønsketur for os.

Every thing was just perfect. The driver Duncan know a lot about history ,and was very good to bring it on to us. He is entertaning and friendly. Visited to distelleries , and it was intresting. In all a very good experience.

Virkelig hyggelig og oplysende tur. Fik set utrolig meget . Charlie vores chauffør og guide var super fin

Meget informativ om Skotland og de steder vi så. Sikker kørsel. Tilpas med pauser. Præcist