Glasgow

Vælg datoer

Seværdigheder i Glasgow

Andre seværdigheder i Glasgow

Vil du se alle oplevelser i Glasgow? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Glasgow

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 4.525 anmeldelser

Turen var god og en fantastik oplevelse, lidt mere tid til shopping

En oplevelsen som alle skulle give sig selv når man besøger Skotland. Gode fortællinger, dog kunne jeg håbe på en halv time mere fordelt på begge ophold. Loch Ness samt på hjemvejen. Vi havde ialt 35 minutter til spisning. Først at finde et sted, vente på maden og dernæst have tid til at nyde maden, samt toilet besøg. Det var meget presset. Ellers en dejlig tur. Med venlig hilsen Linda Rita Petersen. Jeg havde udskrevet turen og havde således betalt rejsen, men vi stod ikke noteret på chaufførers sedler, og senere fik jeg et nyt nr som jeg skulle bruge men da var turen jo begyndt for 2 timer siden. Dog var der 2 pladser ledig, så lidt øv i denne forbindelse. Håber I kan bruge dette til noget positiv .

Fantastisk driver/guide - fantastisk tur (med 'bonus')

Vi havde en skøn dagtur med Timberbush Tours til Loch Lomond, The Trossacs og Stirling Castle. En dejlig 'apetizer' på det sydlige Highland med en passende balance imellem god og relevant information og ro til at samle indtryk og nyde sceneriet - alt sammen takket være vores meget dygtige driver/guide Charlie. Udover turprogrammet gav Charlie os mulighed for også at komme tæt på højlandskvæg, og vi fik et kort fotostop ved Doune Castle på vej til Stirling, så stor tak for, hvad der var en ønsketur for os.

Billetten er nem at indløse ved chaufføren, men vi oplevede ikke, at billetten var gyldig i 48 timer. Vi indløste den fredag kl 16.00, men kunne ikke bruge den søndag kl 10.00. Chaufføren sagde, at den kun var gyldig fredag og lørdag

Every thing was just perfect. The driver Duncan know a lot about history ,and was very good to bring it on to us. He is entertaning and friendly. Visited to distelleries , and it was intresting. In all a very good experience.

Rigtig fantastisk oplevelse! Ville helt klart anbefale.

Mega god tur! Flotte steder som er godt valgt ud, rig mulighed for at aftale med guiden hvis der er noget man vil. Dog skal man være opmærksom på at det er en bustur og ikke ret meget hiking