Glencoe
Vælg datoer

De bedste attraktioner i Glencoe

Se alle oplevelser i Glencoe

Det synes rejsende om Glencoe

Guiden/chaufføren gjorde de 12 timer i bussen hele turen værd

Dejlig tur gennem det skotske højland med stop på whiskydestilleri, der trods det tidlige tidspunkt på dagen (kl. 10.00), på passende vis blev afsluttet med whiskysmagning. Herefter videre mod Loch Ness hvor vi godt kunne have brugt mere tid, da der både skulle spises frokost og gås tur i den hyggelige by inkl. dæmning og ikke mindst ved Loch Ness. Turens højdepunkt var dog hverken Loch Ness eller whiskydestilleri, men vores guide/chauffør Brizo, der på fornemmeste vis jonglerede mellem rollen som historiefortæller, stand-up comedian, DJ og tidsholder.

Et absolut must når man besøger Edinburg!

En helt igennem fantastisk tur! Vores guide Michael var enormt god til at fortælle om alle de spændende historier og personer fra den skotske historie. Ikke alene formåede han at gøre det spændende og behageligt at lytte til, men man følte sig også sikker på de smalle veje i højlandet. Man skal forberede sig på at det er en lang tur med en del køretid, men dog med et par stop undervejs. Bussen var af god og ny kvalitet med aircondition - rart at man kunne spise undervejs. Jeg kan give denne tur min varmeste anbefaling!

Fin dagstur til gode skotske destinationer

Jeg kan godt anbefale turen, og det ville have været 5 stjerner herfra, hvis ikke vi var blevet sendt af bussen fordi den ved et uheld var overbooked!! Dette ødelagde starten på vores dag, men selskabet var hurtigt til at reagere for at finde en løsning, så vi kunne komme på turen dagen efter (hvilket var den eneste dag vi kunne). Dette lykkedes, idet de indsatte to busser, så vi også kunne komme med. Vores guide hed i øvrigt Bryan, og han var en meget sjov og hyggelig fyr!

Fra Edinburgh: Dagstur til Loch Ness og et whiskydestilleri Anmeldt af David Nicholas Sort, 24/07/2017

Fantastisk guided tur i fremragende omgivelser

Vi tog afsted kl 8 fra Edinburgh og allerede fra begyndelsen kunne man mærke at det blev en fantastisk dag.. Især pga. guiden John og chaufføren Fernando de var sjove og rare og Fernando sørgede for at vi kom sikkert frem og tilbage... Der er så smuk natur og det var dejlige og flotte steder man gjorde holdt... Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger herfra... Har boet i højlandet i 5 år tidligere, og det var skønt at være tilbage Louise og Louise

En ganske fantastisk oplevelse med smuk natur og mange informationer.

En virkelig storslået og unik oplevelse med gode muligheder for at nyde naturen. Dette kombineret med en engageret og imødekommende guide, som fortalte relevante oplysninger og historie bag - med en humoristisk vinkel. Han var meget spændende at lytte til. Alt i alt en oplevelse, som er printet ind i hukommelsen og som varmt kan anbefales til andre.