Tilføj datoer

Göppingen
Familievenlige aktiviteter

2 aktiviteter fundet

Topaktiviteter i Göppingen

3 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Vores mest anbefalede Göppingen Familievenlige aktiviteter

Live escape room

1. Live escape room

Jack the Ripper (Berlin): I 1880'ernes London tager spillerne del i jagten på den berygtede seriemorder Jack the Ripper. Et teknologisk avanceret rum med fantastisk scenografi. London i 1888. Endnu et mord er sket i Whitecappel den nat. Ripperen har slået til igen, og folk er bange for, at der næsten ikke er nogen på gaden - undtagen dig. Hvis de spor, du har i dine hænder, er korrekte, vil alt slutte i aften. Eller gør det ikke? Det er op til dig ... Vinteren kommer (Berlin): Historien er baseret på det berømte Castle Black fra tv-serien Game of Thrones, og din mission er at redde verden fra de døde. Et meget stenografisk og teknologisk avanceret rum. De hvide vandrere har krydset muren og er overalt! Verden har fået en ny fjende, og det værste? Du er uovervindelig! Det eneste håb er et gammelt manuskript fra Grand Meister, med våbnet skjult i ismuren mod vinteren! Repræsentanter for alle de store huse bliver kaldt til Det Sorte Slot, men der bliver ikke fundet noget ... Måske gemmer der sig mere i salen, end det ser ud til? Find hemmeligheden, før slottet bliver overrendt, for en hemmelig mekanisme har låst dig inde på slottet og forhindrer dig i at flygte! Tutankhamons grav (Berlin): Dette rum er en livlig gengivelse af et gammelt, egyptisk gravkammer i en pyramide ... et meget stenografisk og teknologisk progressivt rum. Nu er du nået til hovedsalen. Når du åbner denne dør, kan du finde ud af den store faraos hemmelighed. Men pas på! Hvis du bliver der i mere end en time, vil hans forbandelse ramme dig for evigt. Fængslet (Göppingen): Flugt er din eneste mulighed! Hvorfor er du låst inde? Hvad har du brudt, og hvordan undslipper du, før du får en værre skæbne? Og hvilken hemmelighed skjuler kommissæren for dig? Skynd dig, tiden løber fra dig! Area51 (Göppingen): Et eventyr i en gammel, forladt reaktor, som gemmer på mange hemmeligheder, gåder og teknologi, der gør det muligt for spillerne at flygte. I år har du og dine venner besluttet at tage på jeres årlige ferietur i en hytte dybt inde i Krakauer-skoven. Den første dag var lidt kedelig, men så opdagede en af jer en forladt reaktor i skoven. I aften er I klar til at opleve det mest fascinerende eventyr i jeres liv ... så I går ind i fabrikken, som ikke er så død, som den ser ud til. Jeres eventyr bliver et kapløb om at flygte fra dette uhyggelige sted så hurtigt som muligt! Men pas på! Den tilgængelige ilt ser ud til at være sådan i en time .... Varm dig selv op.

Göppingen: Märklin Museum for Metal Legetøj - Adgangsbillet

2. Göppingen: Märklin Museum for Metal Legetøj - Adgangsbillet

Oplev Märklin-brandet i Märklineum-butikkens udstillingsrum med denne billet. Tag med på en rejse gennem 160 års udvikling af virksomheden, se modeltog af høj kvalitet og lær om virksomhedens historie. Træd ind i Märklineum Museum med din billet og begynd din rejse gennem virksomhedens historie fra en lille fabrik for bliklegetøj til en verdenskendt producent af metaltog af høj kvalitet. Begynd med udstillinger, der viser de første legetøjstog, som virksomheden producerede i et lille værksted i Göppingen. Bevæg dig fremad gennem tiden og se, hvordan legetøjet udviklede sig gennem udstillinger og produkter med de nyeste medier. Nyd et fugleperspektiv gennem Living World of Model Railroading from Above, som tager dig med gennem alle epoker af jernbanens historie med en realistisk dag/nat-projektion på storskærm.

3 runde zoner Premium Lasertag

3. 3 runde zoner Premium Lasertag

Laserstar® Lasertag Berlin er den banebrydende forening af live action og computerspil. Udstyret med et højteknologisk udstyr bestående af en vest og en phaser. Uanset om du vil arrangere en familieudflugt, en fødselsdagsfest, et ungdomsarrangement, en klassetur med skolen, en teamtur eller en fed event med et par venner. Laserstar® Lasertag overgår altid dine forventninger. Forløb: Registrering ved skranken briefing (forklaring af en medarbejder og video) Forventninger til dig: Sandsynligvis den største laserdagarena i byen En moderne arena med forskellige legeområder og legeelementer Overvågning af erfarne medarbejdere Utroligt meget sjov for alle deltagere Spiludstyret er inkluderet Ikke en udmattende massebriefing Briefingen til spillet kan afholdes på følgende sprog: Tysk engelsk fransk hollandsk kinesisk italiensk

Göppingen

Göppingen

Ofte stillede spørgsmål om Göppingen Familievenlige aktiviteter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Göppingen end Familievenlige aktiviteter?

Hvilke Familievenlige aktiviteter i Göppingen er bedst?

Andre seværdigheder i Göppingen

Vil du se alle oplevelser i Göppingen? Klik her for en fuld oversigt