Ting at foretage sig
Gouda

Vores mest anbefalede ting at gøre i Gouda

Gouda: Gouda Cheese Experience Entrébillet

1. Gouda: Gouda Cheese Experience Entrébillet

Rejs til hjertet af Gouda, og find ud af, hvad der får verden til at begære denne hollandske bys berømte ost. Oplev et unikt, interaktivt show i en enorm Gouda, der præsenterer dig for alle aspekter af Gouda-ostens univers. Oplev traditionerne og smagen af autentisk Gouda. Begynd din oplevelse i Goudas bymidte. Gør dig klar til at høre oden til koen, når du træder ind i udstillingen, der er designet inde i en kæmpe Gouda-ost. Derefter kan du tage på en rejse gennem tiden og lære om den århundredgamle tradition for ostefremstilling. Fortsæt din Gouda-opdagelsesoplevelse med praktiske, interaktive paneler. Prøv virtuel malkning, vending af ost, og find ud af den hævdvundne tradition med at "klappe i hænderne". Følg derefter et ostehjuls levetid på vej fra polder til ostemarked og derefter til dig.

Gouda: Syrup Waffle Factory Billet med en vaffel

2. Gouda: Syrup Waffle Factory Billet med en vaffel

Nyd en tur til Sirupsvaffelfabrikken, som du ikke vil glemme. Lær historien bag Kamphuisen sirupsvaflen, opdag processen, hvordan man laver dem, og nyd at smage en. Afhængigt af hvilken mulighed du bestiller, kan du parre den med te, kaffe og en ekstra godbid. Duft den søde duft af friskbagte vafler, så snart du ankommer til fabrikken. Hvis du kan lide søde sager, så er denne tur noget for dig. Oplev historien bag disse hotcakes, der har eksisteret siden 1810. Se bagerne hårdt arbejde, mens du går rundt på fabrikken. Vil du vide, hvordan man laver disse sirup-vafler? Intet problem, bagerne deler den hemmelige opskrift og viser dig processen. Afslut turen med et sukkerrush, mens du putter i en sirupsvaffel.

Gouda: Audiotur til Goudse Waag oste- og kunsthåndværksmuseum

3. Gouda: Audiotur til Goudse Waag oste- og kunsthåndværksmuseum

Træd ind i Goudsche Waag, og du befinder dig i en anden verden. Få en guidet audiotur i bygningen og lær om det århundredgamle håndværk fra Gouda. Smag på smagen, fra øl til plateel, sirupsvafler til ost. Få hele historien. Udforsk museet i stueetagen i den historiske bygning De Goudse Waag. Se de forskellige produkter, der blev vejet og handlet der, og opdag hemmelighederne, der ligger i skulpturerne.

Gouda: Johannes Kirke med audioguide

4. Gouda: Johannes Kirke med audioguide

Besøg Sankt Johannes-kirken i Gouda, og oplev hele dens skønhed ved hjælp af en audioguide. Se solen skinne gennem de 72 verdensberømte glasmosaikvinduer, og forstå i mellemtiden, hvad der gør St John's i Gouda så speciel. Ingen anden kirke i verden har så mange glasmalerier fra det sekstende århundrede. Gouda-vinduerne, som de er kendt som, er blandt de ypperste bedrifter inden for europæisk glasmaleri. Se med ærefrygt på de fantastiske farver og det rige samspil af lys, der bidrager til den stille atmosfære i den længste kirke i Nederlandene.

Gouda: Escape Tour - Self-Guided Citygame

5. Gouda: Escape Tour - Self-Guided Citygame

Vidste du, at Gouda næsten havde mistet sit image som en osteby til den nærliggende landsby Schoonhoven? Schoonhoven havde også lækker ost, men havde også en smart ostepige, som var populær blandt mange (indflydelsesrige) rigmænd. Med Escape Tour Gouda vil du lære mere om dette, mens du leder efter den hemmelige udgang! Vælg dit starttidspunkt med dine holdkammerater, begyndende når som helst dag eller nat. Gå på tværs af byen, afkryds opgaver for at finde alle de spor, du skal bruge for at nå den hemmelige passage. Mens du søger efter spor, kan du undre dig over de smukke seværdigheder i byen. Gå gennem de dejlige gader og hold øje med de mange historiske bygninger i byens centrum. Arbejd hurtigt, og du og dit team kan sætte rekorden for den hurtigste tur. Held og lykke!

Gouda selvstyrende Sherlock Holmes-mordmysteriespil

6. Gouda selvstyrende Sherlock Holmes-mordmysteriespil

Sherlock Holmes City Game er en selvguidet tur, der giver dig en sjov og interaktiv måde at gå rundt i byen på. Alt, hvad du behøver, er en telefon med internetforbindelse. Så snart du har booket spillet, sender vi dig alle de oplysninger, du har brug for, via e-mail. Når du bevæger dig rundt i byen, låser du op for opgaver. Her finder du personer, som er villige til at hjælpe. Men informationerne har en pris! Løs deres gåder, tag imod sjove fotoudfordringer, jag de skyldige og spil med for at komme tættere på opklaringen af mordet på Balthasar. VIGTIG INFORMATION: - Sværhedsgrad: let - også velegnet til familier med børn - Varighed: 2 timer - Billetter: Du behøver kun at købe 1 billet pr. gruppe (1-4 personer). - Hver gruppe vil spille med 1 enhed. For grupper på mere end 4 personer kan du købe 2 eller flere billetter. - For at booke dette spil skal du angive en dato/tid, MEN du kan starte, når du vil. - BEMÆRK: Dette byspil bruger byen som en interaktiv spilleplade, men giver IKKE nogen information om byen! SÅDAN SPILLER DU: Book byspillet, tjek den e-mail, vi sender dig med instruktionerne, download Loquiz-appen, og begynd din spiloplevelse! Udforsk byen i dit eget tempo, mens du spiller Sherlock Holmes City Game, en selvguidet tur, der giver masser af frihed og fleksibilitet. Du kan spille hvornår, hvor og med hvem, du vil. Uanset om du vil spille alene for din egen spændings skyld eller med en gruppe mennesker, er dette spillet for dig! Hvis man spiller med flere grupper, bliver det en konkurrencepræget oplevelse, perfekt som en teambuilding-aktivitet. Dette spil er en sjov aktivitet, du kan lave, mens du besøger en by med din familie og venner eller som et par. Vores City Game tilbyder maksimal uafhængighed, du kan spille pause og fortsætte, når du vil!

Gouda: Vidunderlig 3 timers E-Chopper-tur

7. Gouda: Vidunderlig 3 timers E-Chopper-tur

Lej en E-Chopper, og udforsk Hollands grønne hjerte på en selvguidet tur. Vælg mellem en række forskellige ruter og startsteder, og nyd friheden til at udforske i dit eget tempo. Vælg mellem en række forskellige ruter og startsteder, og nyd friheden til at udforske i dit eget tempo. Lad dig guide langs Reeuwijkse Plassen eller Meije, beundr det grønne polderlandskab, og nyd områdets skønhed i stilhed. Kør forbi ostefarme, vindmøller og historiske landsbyer og byer. Eller nyd en stille tur gennem polderen ved solnedgang. Vælg mellem en række forskellige startsteder og ruter. Tag til en malerisk landsby, eller udforsk polderen. Lej en E-Chopper, og udforsk Hollands grønne hjerte på en selvguidet tur. Vælg mellem en række forskellige ruter og startsteder, og nyd friheden til at udforske i dit eget tempo.

Gouda: Museum Gouda Indgangsbillet

8. Gouda: Museum Gouda Indgangsbillet

Museum Gouda ligger i et gæstehus fra det 14. århundrede og tager dig med på en rejse gennem historien. Museets permanente samling og midlertidige udstillinger repræsenterer 600 år af Goudas historie. Fra Ferdinand Bol til Isaac Israels, fra Gouda-lerpiben til en triptychon fra det 16. århundrede: Museum Gouda har en unik samling, der præsenterer historien om den historiske by Gouda. Gå på opdagelse i museets samling, og bliv klogere på Goudas fascinerende fortid. I museets samling findes altermalerier, der overlevede den billedstorm, som fejede gennem Nederlandene i det 16. århundrede. Se en stor interaktiv maquette af Gouda, der viser byen, som den var i 1562. Fortsæt gennem samlingen, og se borgervagter fra det 17. århundrede og gruppeportrætter af militsen. Kunstværkerne i Museum Goudas samling omfatter også mange franske og hollandske værker fra det 19. århundrede samt Goudas berømte keramik fra det 20. århundrede. Glem ikke at besøge de midlertidige udstillinger.

Gouda: Selvguidet udforskningsspil om Goudas hemmeligheder

9. Gouda: Selvguidet udforskningsspil om Goudas hemmeligheder

Secrets of Exploration Game er en selvguidet tur, der giver dig en sjov og interaktiv måde at opdage byen på. Alt, hvad du behøver, er en telefon med internetforbindelse. Så snart du har booket spillet, sender vi dig alle de oplysninger, du har brug for, via e-mail. Udforsk byen og engager dig i dens omgivelser, mens du opdager de mest skjulte hemmeligheder i byen! For at komme videre vil du støde på udfordrende puslespil, gåder og fotoopgaver, der kræver, at du udforsker byen. I løbet af spillet vil du lære mere om historien, særlige karakterer, kulturen, og du vil opdage mange unikke fakta om den by, du vælger. Vi har afsløret hemmeligheder, som selv rigtige lokale ikke kender til! VIGTIG INFORMATION: - Sværhedsgrad: mellemniveau - Varighed: 2 timer - Billetter: Du behøver kun at købe 1 billet pr. gruppe (1-4 personer). Hver gruppe vil spille med 1 enhed. For grupper på mere end 4 personer kan du købe 2 eller flere billetter. - For at booke dette spil skal du angive en dato/et tidspunkt, MEN du kan starte, når du vil. SÅDAN SPILLER DU: Book udforskningsspillet, tjek den e-mail, vi sender dig med instruktionerne, download Loquiz-appen, og begynd din spiloplevelse! Opdag de bedst bevarede hemmeligheder i byens historiske centrum med Secrets of Exploration Game, et spændende GPS-baseret udforskningsspil! Uanset om du vil spille alene for din egen skyld eller med en gruppe mennesker, er dette spillet for dig! At spille med flere grupper vil blive en konkurrencepræget oplevelse, perfekt som en teambuilding-aktivitet. Dette spil er en sjov aktivitet, du kan lave, mens du besøger en by. Løs de sjove gåder og spørgsmål, fuldfør fotoopgaver og meget mere for at score så mange point som muligt og få ekstra ledetråde, der kan hjælpe dig med den sidste gåde. Du kan endda optjene en plads på leaderboardet! Vores Exploration Game tilbyder maksimal uafhængighed, du kan spille pause og fortsætte, når du vil.

Alphen aan den Rijn: Open-Air Museum Archeon billetter

10. Alphen aan den Rijn: Open-Air Museum Archeon billetter

Dyk ned i Nederlandenes fortid med billetter til frilandsmuseet Archeon i Rijn, der har 43 rekonstruerede bygninger, som er lavet af arkæologiske fund. Tag med på en af de guidede ture, lyt til fascinerende fortællinger eller deltag i en række aktiviteter. Lær af arkæotolkene, der er klædt i tidens tøj og fortolker de forskellige perioder i fortiden. De kan også besvare dine spørgsmål om hver periode. Få en tur i kano, kast nogle spyd, spil et middelalderligt boldspil eller lav en broche. Eller har du lyst til at få din spådom fortalt af en tempelpræstinde? Du kan også nyde en romersk massage eller bestemme over gladiatorernes liv og meget mere. Besøg den rekonstruerede gallo-romerske villa, som huser det romerske museum. Du kan også nyde lækker mad og drikke i den romerske restaurant eller middelalderklosteret. Gennemse butikken med mange gode bøger og souvenirs.

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at gøre i Gouda

Gouda: Gouda Cheese Experience Entrébillet

Gouda: Gouda Cheese Experience Entrébillet

Rejs til hjertet af Gouda, og find ud af, hvad der får verden til at begære denne hollandske bys berømte ost. Oplev et unikt, interaktivt show i en enorm Gouda, der præsenterer dig for alle aspekter af Gouda-ostens univers. Oplev traditionerne og smagen af autentisk Gouda. Begynd din oplevelse i Goudas bymidte. Gør dig klar til at høre oden til koen, når du træder ind i udstillingen, der er designet inde i en kæmpe Gouda-ost. Derefter kan du tage på en rejse gennem tiden og lære om den århundredgamle tradition for ostefremstilling. Fortsæt din Gouda-opdagelsesoplevelse med praktiske, interaktive paneler. Prøv virtuel malkning, vending af ost, og find ud af den hævdvundne tradition med at "klappe i hænderne". Følg derefter et ostehjuls levetid på vej fra polder til ostemarked og derefter til dig.

Gouda: Syrup Waffle Factory Billet med en vaffel

Gouda: Syrup Waffle Factory Billet med en vaffel

Nyd en tur til Sirupsvaffelfabrikken, som du ikke vil glemme. Lær historien bag Kamphuisen sirupsvaflen, opdag processen, hvordan man laver dem, og nyd at smage en. Afhængigt af hvilken mulighed du bestiller, kan du parre den med te, kaffe og en ekstra godbid. Duft den søde duft af friskbagte vafler, så snart du ankommer til fabrikken. Hvis du kan lide søde sager, så er denne tur noget for dig. Oplev historien bag disse hotcakes, der har eksisteret siden 1810. Se bagerne hårdt arbejde, mens du går rundt på fabrikken. Vil du vide, hvordan man laver disse sirup-vafler? Intet problem, bagerne deler den hemmelige opskrift og viser dig processen. Afslut turen med et sukkerrush, mens du putter i en sirupsvaffel.

Gouda: Audiotur til Goudse Waag oste- og kunsthåndværksmuseum

Gouda: Audiotur til Goudse Waag oste- og kunsthåndværksmuseum

Træd ind i Goudsche Waag, og du befinder dig i en anden verden. Få en guidet audiotur i bygningen og lær om det århundredgamle håndværk fra Gouda. Smag på smagen, fra øl til plateel, sirupsvafler til ost. Få hele historien. Udforsk museet i stueetagen i den historiske bygning De Goudse Waag. Se de forskellige produkter, der blev vejet og handlet der, og opdag hemmelighederne, der ligger i skulpturerne.

Gouda: Johannes Kirke med audioguide

Gouda: Johannes Kirke med audioguide

Besøg Sankt Johannes-kirken i Gouda, og oplev hele dens skønhed ved hjælp af en audioguide. Se solen skinne gennem de 72 verdensberømte glasmosaikvinduer, og forstå i mellemtiden, hvad der gør St John's i Gouda så speciel. Ingen anden kirke i verden har så mange glasmalerier fra det sekstende århundrede. Gouda-vinduerne, som de er kendt som, er blandt de ypperste bedrifter inden for europæisk glasmaleri. Se med ærefrygt på de fantastiske farver og det rige samspil af lys, der bidrager til den stille atmosfære i den længste kirke i Nederlandene.

Gouda: Escape Tour - Self-Guided Citygame

Gouda: Escape Tour - Self-Guided Citygame

Vidste du, at Gouda næsten havde mistet sit image som en osteby til den nærliggende landsby Schoonhoven? Schoonhoven havde også lækker ost, men havde også en smart ostepige, som var populær blandt mange (indflydelsesrige) rigmænd. Med Escape Tour Gouda vil du lære mere om dette, mens du leder efter den hemmelige udgang! Vælg dit starttidspunkt med dine holdkammerater, begyndende når som helst dag eller nat. Gå på tværs af byen, afkryds opgaver for at finde alle de spor, du skal bruge for at nå den hemmelige passage. Mens du søger efter spor, kan du undre dig over de smukke seværdigheder i byen. Gå gennem de dejlige gader og hold øje med de mange historiske bygninger i byens centrum. Arbejd hurtigt, og du og dit team kan sætte rekorden for den hurtigste tur. Held og lykke!

Gouda selvstyrende Sherlock Holmes-mordmysteriespil

Gouda selvstyrende Sherlock Holmes-mordmysteriespil

Sherlock Holmes City Game er en selvguidet tur, der giver dig en sjov og interaktiv måde at gå rundt i byen på. Alt, hvad du behøver, er en telefon med internetforbindelse. Så snart du har booket spillet, sender vi dig alle de oplysninger, du har brug for, via e-mail. Når du bevæger dig rundt i byen, låser du op for opgaver. Her finder du personer, som er villige til at hjælpe. Men informationerne har en pris! Løs deres gåder, tag imod sjove fotoudfordringer, jag de skyldige og spil med for at komme tættere på opklaringen af mordet på Balthasar. VIGTIG INFORMATION: - Sværhedsgrad: let - også velegnet til familier med børn - Varighed: 2 timer - Billetter: Du behøver kun at købe 1 billet pr. gruppe (1-4 personer). - Hver gruppe vil spille med 1 enhed. For grupper på mere end 4 personer kan du købe 2 eller flere billetter. - For at booke dette spil skal du angive en dato/tid, MEN du kan starte, når du vil. - BEMÆRK: Dette byspil bruger byen som en interaktiv spilleplade, men giver IKKE nogen information om byen! SÅDAN SPILLER DU: Book byspillet, tjek den e-mail, vi sender dig med instruktionerne, download Loquiz-appen, og begynd din spiloplevelse! Udforsk byen i dit eget tempo, mens du spiller Sherlock Holmes City Game, en selvguidet tur, der giver masser af frihed og fleksibilitet. Du kan spille hvornår, hvor og med hvem, du vil. Uanset om du vil spille alene for din egen spændings skyld eller med en gruppe mennesker, er dette spillet for dig! Hvis man spiller med flere grupper, bliver det en konkurrencepræget oplevelse, perfekt som en teambuilding-aktivitet. Dette spil er en sjov aktivitet, du kan lave, mens du besøger en by med din familie og venner eller som et par. Vores City Game tilbyder maksimal uafhængighed, du kan spille pause og fortsætte, når du vil!

Gouda: Vidunderlig 3 timers E-Chopper-tur

Gouda: Vidunderlig 3 timers E-Chopper-tur

Lej en E-Chopper, og udforsk Hollands grønne hjerte på en selvguidet tur. Vælg mellem en række forskellige ruter og startsteder, og nyd friheden til at udforske i dit eget tempo. Vælg mellem en række forskellige ruter og startsteder, og nyd friheden til at udforske i dit eget tempo. Lad dig guide langs Reeuwijkse Plassen eller Meije, beundr det grønne polderlandskab, og nyd områdets skønhed i stilhed. Kør forbi ostefarme, vindmøller og historiske landsbyer og byer. Eller nyd en stille tur gennem polderen ved solnedgang. Vælg mellem en række forskellige startsteder og ruter. Tag til en malerisk landsby, eller udforsk polderen. Lej en E-Chopper, og udforsk Hollands grønne hjerte på en selvguidet tur. Vælg mellem en række forskellige ruter og startsteder, og nyd friheden til at udforske i dit eget tempo.

Gouda: Museum Gouda Indgangsbillet

Gouda: Museum Gouda Indgangsbillet

Museum Gouda ligger i et gæstehus fra det 14. århundrede og tager dig med på en rejse gennem historien. Museets permanente samling og midlertidige udstillinger repræsenterer 600 år af Goudas historie. Fra Ferdinand Bol til Isaac Israels, fra Gouda-lerpiben til en triptychon fra det 16. århundrede: Museum Gouda har en unik samling, der præsenterer historien om den historiske by Gouda. Gå på opdagelse i museets samling, og bliv klogere på Goudas fascinerende fortid. I museets samling findes altermalerier, der overlevede den billedstorm, som fejede gennem Nederlandene i det 16. århundrede. Se en stor interaktiv maquette af Gouda, der viser byen, som den var i 1562. Fortsæt gennem samlingen, og se borgervagter fra det 17. århundrede og gruppeportrætter af militsen. Kunstværkerne i Museum Goudas samling omfatter også mange franske og hollandske værker fra det 19. århundrede samt Goudas berømte keramik fra det 20. århundrede. Glem ikke at besøge de midlertidige udstillinger.

Gouda: Selvguidet udforskningsspil om Goudas hemmeligheder

Gouda: Selvguidet udforskningsspil om Goudas hemmeligheder

Secrets of Exploration Game er en selvguidet tur, der giver dig en sjov og interaktiv måde at opdage byen på. Alt, hvad du behøver, er en telefon med internetforbindelse. Så snart du har booket spillet, sender vi dig alle de oplysninger, du har brug for, via e-mail. Udforsk byen og engager dig i dens omgivelser, mens du opdager de mest skjulte hemmeligheder i byen! For at komme videre vil du støde på udfordrende puslespil, gåder og fotoopgaver, der kræver, at du udforsker byen. I løbet af spillet vil du lære mere om historien, særlige karakterer, kulturen, og du vil opdage mange unikke fakta om den by, du vælger. Vi har afsløret hemmeligheder, som selv rigtige lokale ikke kender til! VIGTIG INFORMATION: - Sværhedsgrad: mellemniveau - Varighed: 2 timer - Billetter: Du behøver kun at købe 1 billet pr. gruppe (1-4 personer). Hver gruppe vil spille med 1 enhed. For grupper på mere end 4 personer kan du købe 2 eller flere billetter. - For at booke dette spil skal du angive en dato/et tidspunkt, MEN du kan starte, når du vil. SÅDAN SPILLER DU: Book udforskningsspillet, tjek den e-mail, vi sender dig med instruktionerne, download Loquiz-appen, og begynd din spiloplevelse! Opdag de bedst bevarede hemmeligheder i byens historiske centrum med Secrets of Exploration Game, et spændende GPS-baseret udforskningsspil! Uanset om du vil spille alene for din egen skyld eller med en gruppe mennesker, er dette spillet for dig! At spille med flere grupper vil blive en konkurrencepræget oplevelse, perfekt som en teambuilding-aktivitet. Dette spil er en sjov aktivitet, du kan lave, mens du besøger en by. Løs de sjove gåder og spørgsmål, fuldfør fotoopgaver og meget mere for at score så mange point som muligt og få ekstra ledetråde, der kan hjælpe dig med den sidste gåde. Du kan endda optjene en plads på leaderboardet! Vores Exploration Game tilbyder maksimal uafhængighed, du kan spille pause og fortsætte, når du vil.

Alphen aan den Rijn: Open-Air Museum Archeon billetter

Alphen aan den Rijn: Open-Air Museum Archeon billetter

Dyk ned i Nederlandenes fortid med billetter til frilandsmuseet Archeon i Rijn, der har 43 rekonstruerede bygninger, som er lavet af arkæologiske fund. Tag med på en af de guidede ture, lyt til fascinerende fortællinger eller deltag i en række aktiviteter. Lær af arkæotolkene, der er klædt i tidens tøj og fortolker de forskellige perioder i fortiden. De kan også besvare dine spørgsmål om hver periode. Få en tur i kano, kast nogle spyd, spil et middelalderligt boldspil eller lav en broche. Eller har du lyst til at få din spådom fortalt af en tempelpræstinde? Du kan også nyde en romersk massage eller bestemme over gladiatorernes liv og meget mere. Besøg den rekonstruerede gallo-romerske villa, som huser det romerske museum. Du kan også nyde lækker mad og drikke i den romerske restaurant eller middelalderklosteret. Gennemse butikken med mange gode bøger og souvenirs.

Ofte stillede spørgsmål om Gouda

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Gouda?

Topattraktionerne, der skal opleves i Gouda:

Se alle seværdigheder i Gouda, du ikke må gå glip af

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i Gouda med børn?

De bedste ture, man kan tage på i Gouda med børn, er:

Se alle familievenlige aktiviteter i Gouda på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Gouda

Oplevelser i Gouda

Byer i Holland

Andre seværdigheder i Gouda

Vil du se alle oplevelser i Gouda? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Gouda

Samlet bedømmelse

4.4
(84 anmeldelser)