Ting at foretage sig
Grækenland

Vores mest anbefalede ting at lave i Grækenland

Athen: Akropolis og 6 arkæologiske steder Kombibillet

Athen: Akropolis og 6 arkæologiske steder Kombibillet

Spar tid og penge under dit ophold i Athen med en forudbestilt billet, der giver dig adgang til 7 af Athens bedste arkæologiske steder. Nyd besparelser på op til 50 %, og undgå de lange køer af turister på Akropolis, den antikke Agora, den romerske Agora, Zeus' tempel, Aristoteles' skole, Hadrians bibliotek og Kerameikos' gamle kirkegård. Gør din oplevelse bedre med en guidet tur med lyd, mens du vandrer rundt i dit eget tempo. Beundr Parthenon, et UNESCO-verdensarvssted, der står på Akropolishøjen, og fordyb dig i denne imponerende strukturs 2500 års rige historie. Besøg også den antikke Agora, som ligger på Akropolis' nordvestlige skråninger. Lær mere om dette tidligere kunstneriske, åndelige og kommercielle centrum. Lige nord for Akropolis kan du udforske den romerske Agora, som engang var centrum for det offentlige liv i Athen. Du kan også få adgang til det berømte Hadrians Bibliotek og den olympiske Zeus' tempel på Olympion-området samt Kerameikos, den antikke kirkegård, der strækker sig til bredden af Eridanos-floden, og det nærliggende Lyceum.

Athen: Billet til Akropolis med valgfri audioguide

Athen: Billet til Akropolis med valgfri audioguide

Besøg Akropolis, Grækenlands måske vigtigste vartegn og et af verdens mest besøgte steder. Modtag din billet på din e-mail sammen med instruktioner til at downloade din audiotur (afhængigt af den valgte mulighed) og gå direkte til den sydlige indgang, tæt på Akropolis metrostation. Tag dig så meget tid, som du har brug for. Gå ind i Dionysos-teatret, og se derefter det UNESCO-listede Parthenon-tempel, som er dedikeret til Athena, visdommens og krigens gudinde. Besøg Propylæa, Athena Nikes tempel, Erechtheion, og se Herodes Atticus' Odeon. Gå rundt på alle sider af bakken, og få en fantastisk udsigt over Grækenlands hovedstad. Se de omkringliggende bjerge og det blå Ægæiske Hav, som omgiver Athen.

Santorini: Krydstogt til de vulkanske øer med besøg i varme kilder

Santorini: Krydstogt til de vulkanske øer med besøg i varme kilder

Sejl fra Athinios havn til små øer, der er hjemsted for vulkaner, varme kilder og traditionelle landsbyer. Nyd lidt fritid på hver ø, nyd den fantastiske udsigt og den charmerende atmosfære i det typiske græske landskab. Sæt sejl fra Athinios, og nyd live-kommentarer om bord på hele rejsen. Første stop ved Nea Kameni, hvor du kan vælge at vandre til den aktive vulkans krater. Bemærk, at vandreturen foregår på egen hånd, og at der ikke er nogen guide med, så du skal selv sørge for din sikkerhed. Derefter sejler båden til Palea Kameni, hvor du har lidt tid til at svømme i de vulkanske varme kilder. Vær opmærksom på, at svovlet i vandet kan efterlade pletter på lyst badetøj. Vend tilbage til båden og sejl en kort tur til Thirassia, hvor du har tid til at udforske denne charmerende landsby. Der kan du også besøge Manolas, som du kommer til ad snoede trapper eller på æselryg op ad bakken. Dette er selvfølgelig valgfrit. Hvis du bestiller forlængelsesmuligheden, vil båden også tage dig til en havn, hvor en komfortabel bus venter på at transportere dig til den fortryllende landsby Oia. Fordyb dig i dens unikke charme, mens du nyder 2-3 timers fritid til at vandre gennem de snoede gader, nyde den betagende udsigt og opleve den magiske solnedgang, der har gjort Oia verdensberømt. Når din tid i Oia nærmer sig sin afslutning, kan du hoppe på bussen igen og tage en afslappet tur tilbage til din oprindelige destination. Tænk over de utrolige minder, du har skabt, og bær Santorinis skønhed i dit hjerte. Mød venligst din bus i Oia ved mødestedet 15 minutter efter solnedgang.

Athen: Akropolis og Parthenon guidet vandretur

Athen: Akropolis og Parthenon guidet vandretur

Oplev Athens antikke vidundere. Gå gennem gader med træer til foden af Akropolis, der er på UNESCO's verdensarvsliste, et af verdens mest afslørende arkæologiske steder. Gå uden om menneskemængderne til Akropolis' sydlige skråning, og gå indenfor for at se de antikke skatte, der venter. Stop ved Dionysos-helligdommen, der er dedikeret til den græske gud for vin og frugtbarhed. Inde på Akropolis kan du komme helt tæt på vigtige seværdigheder som Propylæa-porten, Erechtheion, Athena Nike-templet og Parthenon. Lær historien om disse fascinerende ruiner af din guide. Når du er på toppen af den hellige bakke, kan du nyde det storslåede panorama over Athen. Lær om udgravningerne, og få et indblik i citadellets ruiner. Hør om de omkringliggende monumenter, herunder Mars Hill og Herodes Atticus' Odeon. Turen afsluttes på toppen af Akropolis, så du kan fortsætte med at udforske stedet i dit eget tempo. Vælg mellem en guidet tur tidlig morgen, formiddag eller eftermiddag. Spring billetkøen over Vær opmærksom på, at selv med vores skip-the-ticket-line service kan der være ventetid i forbindelse med sikkerhedstjek. Det skyldes, at antallet af besøgende kan svinge uforudsigeligt på stederne i løbet af dagen. Den typiske ventetid ligger mellem 0 og 10 eller 30 minutter, men i sjældne tilfælde kan den være længere.

Athen: Akropolis, Parthenon og Akropolis Museum - guidet tur

Athen: Akropolis, Parthenon og Akropolis Museum - guidet tur

Rejs tilbage i tiden på en informativ og sjov tur til Akropolis i Athen. Under ledelse af en ekspert og autoriseret rejseleder opdager du stedet, der er på UNESCO's verdensarvsliste, gennem en rejse i historie, mytologi og historiefortælling. Fortsæt med et besøg på Akropolismuseet, som er blevet rangeret som et af de bedste museer i verden. Alle de originale overlevende mesterværker fra templerne på Akropolis er udstillet med brug af naturligt lys. Udgravninger er også synlige under glasgulve og gangbroer. Besøg Akropolis-højen. Se Dionysos-teatret, hvor berømte antikke dramaer og tragedier blev opført første gang. Gå rundt om Herodes Atticus' fantastiske Odeon og helligdommen for den helbredende gud Asklepios. På toppen af bakken kan du besøge Nikes Propylea-tempel og Erechtheion-templet. Se Parthenon, som er symbolet på demokrati og vestlig civilisation. Disse monumenter, der dateres tilbage til det 5. århundrede, er vidnesbyrd om det glorværdige gamle Athen og Perikles' guldalder. Træd ind i det moderne vidunder, som er New Acropolis Museum, der ligger kun få minutters gang fra Akropolis. Denne arkitektoniske perle, der er skabt af arkitekterne Fotiadis og Shumin, rummer det antikke Grækenlands skatte i sin glasfavn. Fra stueetagens fordybende indblik i dagliglivet til førstesalens fortryllende originale karyatider (fem befinder sig her, den sjette på British Museum), og kulminerende på øverste etage med den ekstraordinære Parthenon-frise og en genskabelse af Parthenon, ved siden af den betagende udsigt over Akropolis. Hvert skridt er et historisk strejf, der inviterer dig på en tidløs rejse gennem Athens arv i arkitektonisk storhed. Udforsk den klassiske antikvitets tiltrækningskraft på New Acropolis Museum.

Athen: Kap Sounion og Poseidon-templet dagsudflugt med solnedgang

Athen: Kap Sounion og Poseidon-templet dagsudflugt med solnedgang

Oplev en rejse tilbage i tiden med en dagstur fra Athen til Kap Sounion. Oplev Poseidon-templet på Kap Sounion, beundr den fantastiske natur i området, og oplev en vidunderlig solnedgang over Det Ægæiske Hav. Tag af sted fra et mødested i centrum af Athen og kør med en komfortabel bus til Kap Sounion. Lær om områdets mytologi og historie undervejs. Stop ved det gamle Thorikos-teater, det ældste bevarede teater i verden. Tag dig tid til at beundre den omkringliggende udsigt over området, herunder de historiske gamle sølvminer i regionen. Ankom til Cape Sounion, hvor du har ca. 2 timers fritid til at udforske det betagende Poseidon-tempel. Gå en rolig tur rundt om templet, og nyd den fantastiske udsigt over Det Ægæiske Hav, mens solen går ned og kaster et gyldent skær over det krystalklare vand. Indfang det maleriske område Sounion på dette magiske tidspunkt, og oplev templets skønhed, når det er badet i gyldent lys. Til sidst kan du slappe af på turen tilbage til Athen, hvor du bliver sat af ved Syntagma-pladsen.

Fra Kissamos Havn: Bådtur til Balos-lagunen og Gramvousa

Fra Kissamos Havn: Bådtur til Balos-lagunen og Gramvousa

Tag på dagsudflugt fra Kissamos havn til den ubeboede ø Gramvousa og Balos på et krydstogt tur-retur. Glid forbi klipper, stop ved uberørte gyldne strande, svøm i krystalklart vand, og besøg Gramvousa-fæstningen - et slot med en utrolig panoramaudsigt. Tag af sted fra Kissamos havn og sejl i ca. en time i bugten. Nærmer dig øen Gramvousa og derefter Balos eller omvendt, afhængigt af rejseruten. Sejl mod en fantastisk kulisse af stejle klipper og sten, utrolige afsondrede strande og uendeligt blåt. Få mulighed for at se en stor grotte, som menes at være et gammelt skibsværft. For enden af bugten sejler du mellem øen Gramvousa og Kap Vouxa. Nyd det naturskønne landskab med Valenti, Pontikonisi, Balos-lagunen og Imeri Gramvousa som baggrund. Afhængigt af rejseruten er første destination Gramvousa og derefter Balos eller omvendt. Ankom til den lille havn i Gramvousa, og nyd det magiske miljø skabt af den kretensiske natur, legenderne og områdets turbulente historie. Se stranden, der er prydet af et ensomt skibsvrag. Se det berømte slot Gramvousa, det højeste punkt på øen, der ligger på toppen af en stejl klippe. Nyd en svømmetur i området ved siden af Agioi Apostoloi-kirken. Efter et stop ved Gramvousa går du om bord på båden igen og sejler til Balos. Denne eksotiske strandlagune, der er opført som en af verdens bedste strande, ligger mellem Gramvousa-halvøen og Kap Tigani. Balos er en af verdens mest berømte strande. Ord kan ikke beskrive, hvor imponerende dette sted er. Intet kan beskrive, hvad du kommer til at føle, når du ser det. Når du svømmer i det krystalklare, smaragdgrønne vand, kan du slappe af og beundre udsigten til den sjældne naturlige skønhed i landskabet, havet, kysten, klipperne og klipperne, der rejser sig foran dig!

Rhodos: Speedbådstur til Symi med fri tid til at gå på opdagelse

Rhodos: Speedbådstur til Symi med fri tid til at gå på opdagelse

Besøg udsigten over Rhodos by og byen Symi fra vandet på denne speedbådstur mellem disse to steder. Du har god tid i Symi til at shoppe, prøve det lokale køkken og tage billeder af de farverige huse, inden du vender tilbage med speedbåd til Rhodos Skift om bord på den nye speedbåd i Kolona Havn. Tag sol på det udendørs dæk eller køl dig af på det lukkede dæk med aircondition, mens du nyder udsigten til Rhodos' borgmure, minareterne i den gamle bydel, middelalderuret og Marinesporten. Gå ud fra Rhode og få et glimt af det på din venstre hånd 46 meter høje Naillac-tårn, Rhodos' vindmøller, Sankt Nikolaj-fæstningen og Rhodos' akvarium. Ankom til bugten Symi, hvor du kan spotte byen Symi, som er amfiteatrisk bygget. Spionér de farverige neoklassiske huse, som spejler sig i havet på muslingedage. Gå fra borde og få over tre timer til at indtage øens charme, inden du vender tilbage til Rhodos.

Fra Korfu: Dagskrydstogt til Paxos, Antipaxos og de blå grotter

Fra Korfu: Dagskrydstogt til Paxos, Antipaxos og de blå grotter

Sejl fra Korfu til de storslåede øer Paxos og Antipaxos, der er berømte for deres vin og maleriske strande. Rejs ind i de historiske klippehuler, og beundr det smukke landskab. På dette heldagskrydstogt gør du holdt på øen Antipaxos, som har en af de mest fantastiske strande i Middelhavet. Beundr skønheden ved den gyldne kyst, der giver en kontrast til det krystalblå vand, og besøg derefter de blå grotter. Nyd en svømmetur, når du stopper i Gaios, hovedstaden på Paxos. Få mest muligt ud af din fritid til at udforske den lille by. Shop i souvenirbutikkerne, spis frokost eller køl dig ned med en is.

Fra øen Korfu: Antipaxos & Paxos' blå grotter - bådkrydstogt

Fra øen Korfu: Antipaxos & Paxos' blå grotter - bådkrydstogt

Besøg 2 af Grækenlands mest ikoniske øer på et krydstogt fra øen Korfu til Paxos og Antipaxos. Besøg de blå grotter med livefortælling fra din guide, et badestop ved Mesovrika Beach og fritid til at udforske landsbyen Lakka. Opgrader til at omfatte hoteloverførsler fra Korfu. Få en fantastisk udsigt over de venetianske slotte i den gamle bydel på Korfu, når du sætter sejl og sejler sydpå langs Kanoni-halvøen. Sejl forbi paladset Mon Repo og byerne Perama, Benitses og Kavos, mens du sejler mod Kap Asprokavos. Få en storslået udsigt over de oliven- og cypresser, der dækker Paxos, som ifølge legenden blev dannet, da Poseidon skar spidsen af Korfu af med sin trefork for at skabe et idyllisk tilflugtssted for Amfitrite. Vi når den uspolerede nordside af Paxos og sejler ind i den naturlige bugt Lakka. Gå en tur i de smalle gader i den traditionelle landsby, eller tag en kort gåtur til strandene for at svømme og solbade. Sejl derefter langs Paxos' vestkyst og gå ind i de blå grotter, hvor munkesæler har slået sig ned. Sejl derefter til den lille ø Antipaxos og svøm ud for Mesovrika Beach. Sejl langs østkysten af Paxos, og få en fantastisk udsigt over de små øer Skaltsonisi og Mongonisi, mens du sejler tilbage til Korfu.

Alle aktiviteter

897 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Byer i Grækenland

Store seværdigheder i Grækenland

Byer i Grækenland

Regioner i Grækenland

Andre seværdigheder i Grækenland

Vil du se alle oplevelser i Grækenland? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Grækenland

Samlet bedømmelse

4.5
(74.268 anmeldelser)

Jeg anbefaler det stærkt! Vi havde planlagt turen til søndag, men vi skulle vente længe på en taxa og derfor kom vi for sent til krydstogtet. Vi var bange for, at vi ville tabe penge, men arrangøren tog udfordringen op og inviterede os nemt på et krydstogt dagen efter. Indtrykkene fra turen var store! Lækker middag, hvile, svømning i havet og sightseeing. Fantastisk oplevelse, tak! ❤️

Fremragende tur, guiden var så vidende, og det var lige den rigtige tid, især da det var så varmt! Anbefaler virkelig denne tur til alle, der ønsker at se Akropolis

Venligt personale, smuk båd, plads nok, gode stop, velsmagende frokost. Behagelig musik, men ikke for højt. Og så delfiner. Kort sagt en god dag! Anbefalede.

meget dejlig dag. det ville bare være nødvendigt at forlænge tiden i Balos og reducere den i Gramvoussa. men alt i alt en fantastisk dag

God sejltur med fin mad og tid til at snorkle og bade.