Heldagstur

Fra Maspalomas: Guidet tur til Gran Canarias centrum med mad

Fra Maspalomas: Guidet tur til Gran Canarias centrum med mad

Aktivitetsudbyder: Discovery jeep safari

Fra 506 DKK pr. person

Oplev Gran Canarias centrum på denne spændende udflugt. Med din sjove og informative guide, lærer du landsbyerne Tejeda, Artenara, Tunte og Ayacata at kende.

Om aktiviteten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Covid-19-forholdsregler
Særlige sundheds- og sikkerhedstiltag gælder. Lær mere
Book nu, og betal senere
Book nu og betal senere for at reservere din plads uden omkostninger i dag. Find ud af mere
Varighed 8 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Guide
Hollandsk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Spansk
Afhentning inkluderet
Hotel afhentning og aflevering er kun tilgængelig i den sydlige del af Gran Canaria. For at organisere en afhentning skal du angive hotellet eller området, hvor du bor. Leverandøren vil derefter kontakte dig for at bekræfte det nøjagtige afhentningstidspunkt og sted.
Kørestolsvenlig

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Besøg Tejedas oldgamle centrum, og få entré til urtetemuseet
 • Spis lækker og typisk kanarisk mad
 • Gå gennem Los Tilos-dalen
Beskrivelse

Start din dag fra Maspalomas, før du tager den naturfyldte køretur til Mirador las Moscas. På vejen vil du nyde en fantastisk pause ved de berømte klitter, et sted folk elsker at snuppe nogle mindeværdige feriebilleder. Fortsæt på din rejse til Fataga Village, hvor du vil have tid til at besøge det gamle centrum, for ikke at nævne snup en kop kaffe og brug faciliteterne. Dit næste stop på turen er i San Brtolomé de Tirajana, hvorfra du vil være i stand til at nå Ayacata og Tejeda, det højeste højdepunkt i området. Mens du er i Tejedas antikke centrum, kan du besøge et urtetemuseum og prøve nogle lokale urteinfusioner. Fortsætter du, når du hulehusene i Artenara, en af de vigtigste og mest populære attraktioner på øen. På vej til øen i Fontanales, stop ved Monte Pavon Mirador, spis en valgfri kanarisk frokost og tag nogle billeder af Las Palmas og Tenerife. Følg gaden ned til Moya, gennem den vidunderlige dal Los Tilos. Mens du er her, kan du besøge kirken Moya, og gå langs nordkysten, mens du ser bananplantager og trodser Nordsøen. Du vil krydse gennem hovedstaden Las Palmas og tage motorvejen tilbage sydpå.

Inkluderet
 • Hotel afhentning og aflevering i syd
 • Den professionelle, lokale guide vil forklare dig alt, hvad der er at vide
 • Fotomuligheder og en fantastisk tid
 • Hotel afhentning og aflevering i nord
 • Mad
Covid-19-forholdsregler
Sikkerhedstiltag
 • Alt påkrævet beskyttelsesudstyr bliver udleveret
 • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
Krav til deltagere
 • Masker er påkrævet indendørs
 • Det anbefales kraftigt, at alle bærer maske indendørs uanset vaccinationsstatus. Uvaccinerede deltagere skal have maske på, når de er indendørs.

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,6 /5

baseret på 110 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Guide
  4,7/5
 • Transport
  4,5/5
 • Værdi for pengene
  4,5/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Efter at vi faktisk havde booket endnu en tur, gik en spontan ændring af safarituren problemfrit, da den bookede tur ikke blev tilbudt efter den ønskede dag. Turen lever af de store naturfænomener og mindre af informationen om landet og dets folk (dette kommer kun sparsomt fra guiderne). Ikke desto mindre var vores guide super flink og inkluderede altid sjove ordspil. Den typiske kanariske frokost giver et trist billede af denne øgruppe. Selvom der var en vegetarisk mulighed, var den ikke tilberedt med megen kærlighed. Alt i alt en fin tur.

Se mere

4. november 2021

Jeg læste en del om turen og var derfor noget skeptisk. Men det, jeg var i stand til at opleve, overgik positivt alle mine forventninger. Vi var en gruppe på fem personer, startede i Maspalomas, blev hentet med vores eget køretøj og en yderst nacn chauffør (Alexandra), der imponerede med hendes kørefærdigheder og indgående kendskab. Rejselederen var Alex, og du havde straks følelsen af, at intet kan gå galt. Alt gik stressfrit, de annoncerede mål blev alle gennemarbejdet, alle fotostop blev foretaget, og frokosten var fantastisk. Faktisk havde jeg planlagt at lave denne tur med lejebilen, men da vi havde nået bjergene, vidste jeg, at jeg havde lavet den rigtige beslutning ville have. Passager uden stress. Store. Jeg anbefaler alle, der læser denne anmeldelse, at lave denne tur. Tak Alex og tak Uwe. Og en ting mere, dette er ikke en købt anmeldelse, men en erfaren.

Se mere

10. oktober 2021

Vi reserverede panoramaturen, fordi vi ville undgå at spilde nogen værdifuld ferietid på at håndtere det besvær, der følger med en gør-det-selv sightseeing-tur (du ved: at finde en lejebil, læse turistguider for at definere en rute, lede til parkeringsplads på alle sightseeing -steder osv.). Udflugter koster naturligvis en pris, men vi må indrømme, at i det mindste denne var det værd. Vi blev hentet på vores hotel på det korrekte tidspunkt af en charmerende, venlig guide (kaldet Uwe), der under hele 8 timers rundvisning gav os interessante oplysninger om Gran Canaria, viste professionelle kørefærdigheder og gav tilstrækkelig fleksibilitet til alle (vi var en gruppe på 6) til at tage den tid, vi havde brug for ved hvert stop. En del af pakken var også en all-in-frokost i en lokal restaurant, som giver mulighed for faktisk at smage det ægte lokale køkken. Men nu ... dommen ... ja, da denne udflugt opfyldte alle forventninger, og der virkelig ikke er noget, vi ikke kunne lide,

Se mere

23. august 2021

Produkt-ID: 338371